Suunnistus Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HyRa junnuryhmä Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Tervehdys! Aloittelemme kautta 2021 ja hiukan myös uudistuksia on tulossa Perustamme junnutoiminnan vanhemmille tarkoitetun WhatsApp ryhmän, joka toimii yhtenä tiedotuskanavana Nimenhuudon rinnalla. Tähän ryhmään voi liittyä kaikki perheryhmän, junnuryhmän ja junnuvalmennuksen vanhemmat. WhatsApp... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Sekajoukkue
45

HyRa Nuorisoryhmät Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Kokoonnutaan tämän päivän treenissä Ilmailutien pohjoispäässä, jossa hiukan paremmin tilaa kuin hiihtoparkissa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Ei asetettu
27

HyRa leidit Nimenhuuto.com

Hyvinkään Rastin naisten ryhmä. Järjestetään kaikenlaista mukavaa liikunnallista ja muutakin aktiviteettia seuran naisjäsenille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Naiset
20

Hyvinkään Rasti Gubet Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Talvipolku on nyt saatu tallattua. Polulle pääsee kun kulkee Partiolaisten majan tietä eteenpäin kunnes tullaan puomille. Puomin jälkeen tien ja latujen risteyksessä hieman menosuuntaan oikealle lähtee kuusikon läpi tallattu polku. Jos kiertää polun vastapäivään, niin jatka mäen syrjää, jos halua... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Miehet
45