Suunnistus Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HyRa junnuryhmä Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hyvinkään Rastin kompassi ja Emit yhteistilaus tehdään 28.4.2019 mennessä oheiseen taulukkoon tehtyjen tilausten perusteella. Kompassit saadaan iltarasteille 2.5.2019. Emitit saattavat tulla hieman myöhemmin. Seuratilauksessa ei ole toimituskuluja. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xmLF95NR... (29 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Sekajoukkue
47

HyRa Nuorisoryhmät Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moikka. Muistattehan käydä täyttämässä yllä olevan linkin takaa myös ilmoittautumislomakkeen niin saadaan oikeat tiedot järjestäjille. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Ei asetettu
37

HyRa leidit Nimenhuuto.com

Hyvinkään Rastin naisten ryhmä. Järjestetään kaikenlaista mukavaa liikunnallista ja muutakin aktiviteettia seuran naisjäsenille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Naiset
19

Hyvinkään Rasti Gubet Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Nyryn maastoon jätetty katsastuskisan H17-20E radan rastipisteille ja K-pisteelle prikkalaput, jos joku haluaa vielä käydä treenaamassa tai testaamassa kuntoaan. Toistaiseksi vielä maastossa pisteillä pukitkin helpottamassa rastinottoa, ne lähtevät sieltä viimeistään Jukolaan mennessä. Prikat poi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Miehet
42