Suunnistus Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HyRa junnuryhmä Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi. Hyvinkään Rastin johtokunta on tehnyt terveysviranomaisen suosituksesta Covid-19 -tilanteeseen liittyen seuraavat päätökset, jotka koskevat junnutoimintaa: -Junnujen salivuoron aloitus siirretään tammikuulle 2021. Tilalla järjestetään treenejä ulkona. -Areenan vuoron aloitus siirretään joulu... (18 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Sekajoukkue
47

HyRa Nuorisoryhmät Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi. Hyvinkään Rastin johtokunta on tehnyt terveysviranomaisen suosituksesta Covid-19 -tilanteeseen liittyen seuraavat päätökset, jotka koskevat nuorisotoimintaa: -Areenan vuoron aloitus siirretään joulukuun alkuun ja seurataan tilannetta. -Perjantain yötreeneissä 30 minuutin lähtöikkuna ei yhtei... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Ei asetettu
40

HyRa leidit Nimenhuuto.com

Hyvinkään Rastin naisten ryhmä. Järjestetään kaikenlaista mukavaa liikunnallista ja muutakin aktiviteettia seuran naisjäsenille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Naiset
20

Hyvinkään Rasti Gubet Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Pienellä varuksella (jalkapohja kipeä) (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Miehet
46