Suunnistus Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, koripallo, sähly, lentopallo, sulkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HyRa junnuryhmä Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Huomenta! Kiristyneiden koronarajoitusten vuoksi kouluikäisten vanhemmat eivät voi tulla salivuorolla sisälle. Alle kouluikäisten vanhemmat ja ohjaajat käyttävät sisätiloissa koko ajan maskia. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Sekajoukkue
63

HyRa Nuorisoryhmät Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Harjoitusten osoite on Kuruntie 776. Lähtö on samassa paikassa kuin Risun tiistairastit. Tiellä olevan puomin pitäisi olla auki omatoimisuunnistajia varten. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Ei asetettu
26

HyRa leidit Nimenhuuto.com

Hyvinkään Rastin naisten ryhmä. Järjestetään kaikenlaista mukavaa liikunnallista ja muutakin aktiviteettia seuran naisjäsenille.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Naiset
20

Hyvinkään Rasti Gubet Nimenhuuto.com

Kenneth kirjoitti: Jukolasta on toivuttu (toivottavasti) ja seuraava viestikilpailu olisi AM-viesti 14.8.2022. Löytyykö kiinnostusta? Voitais alkaa keräämään joukkueita. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Miehet
48