Suunnistus Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - suunnistus - Hyvinkää

Suunnistus - Hyvinkää

HyRa junnuryhmä Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Tämän illan testijuoksun startti klo 18. Lämmittelyt omatoimisesti ennen sitä. Aamulla lenkki käytännössä sula eli jos ei säätila kovasti muutu lenkkari voi olla hyvä kenkä valinta. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Sekajoukkue
56

HyRa Nuorisoryhmät Nimenhuuto.com

Salla kirjoitti: jos flunssa helpottaa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Ei asetettu
39

HyRa leidit Nimenhuuto.com

Hyvinkään Rastin naisten ryhmä. Järjestetään kaikenlaista mukavaa liikunnallista ja muutakin aktiviteettia seuran naisjäsenille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Naiset
19

Hyvinkään Rasti Gubet Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Suunnistusohjaajia suunnistus&Jukolakouluun Seuramme järjestää tänäkin vuonna aikuisten suunnistus & Jukolakoulun. Tähän mennessä on 12 ilmoittautunutta. Iltarasteilla 4.4 klo 18 on ensimmäinen maastoharjoitus, johon tarvitsemme suunnistusohjaajia 1 ohjaaja / 2 kurssilaista. Löytyyhän Gubberyhmäs... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Miehet
39