Suunnistus Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HyRa junnuryhmä Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi. Suunnistuskoululle tilataan HyRan tekninen t-paita. T-paita on punainen ja rinnassa ja selässä lukee Hyvinkään Rasti. Mikäli haluat tilata itsellesi paidan hintaan 12,50 €/kpl laita minulle viestiä ma 1.6. Paidan koot 110/120, 130/140, 150/160, XS-3XL. Teemu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Sekajoukkue
46

HyRa Nuorisoryhmät Nimenhuuto.com

Hetta kirjoitti: Pääsiskö jonkun kyydillä kisoihin ja takaisin? (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Ei asetettu
39

HyRa leidit Nimenhuuto.com

Hyvinkään Rastin naisten ryhmä. Järjestetään kaikenlaista mukavaa liikunnallista ja muutakin aktiviteettia seuran naisjäsenille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Naiset
20

Hyvinkään Rasti Gubet Nimenhuuto.com

Kenneth kirjoitti: Kurun iltarasteille 13.8 tarvitaan pari pysäköinninohjaajaa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Miehet
44