Suunnistus Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HyRa junnuryhmä Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi Covid-19 rajoittaa edelleen myös urheiluseurojen toimintaa. Suomen hallitus on päättänyt hieman lieventää aiemmin annettuja rajoituksia ja toiveita seuratoiminnan uudelleen käynnistämisestä kesäkuun alusta on olemassa. Odottelemme ensi viikolla ohjeistuksia Suunnistuliitosta koskien seurojen ... (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Sekajoukkue
47

HyRa Nuorisoryhmät Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Moi. Ennakkotietona kaikille 16-20 -sarjalaisille, että Suunnistava Uusimaa on järjestämässä leiriä Kisakalliossa 22.-24.6. Tarkempia tietoja leiristä tulossa kesäkuun alussa. Teemu (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Ei asetettu
43

HyRa leidit Nimenhuuto.com

Hyvinkään Rastin naisten ryhmä. Järjestetään kaikenlaista mukavaa liikunnallista ja muutakin aktiviteettia seuran naisjäsenille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Naiset
20

Hyvinkään Rasti Gubet Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Olipa mukava maasto Nyryssä. Jussin SM ratakin oli sopiva, vaati jatkuvaa kartanlukua. Tämänkertaiset kelta-siniset repparit eivät millään meinanneet sattua silmään. Taisi olla ainakin kolmella rastilla muutaman metrin päässä, mutta kun ei näe niin ei näe. Kaikesta huolimatta kannattaa käydä kään... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Suunnistus
Hyvinkää
Miehet
44