Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja curling.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Kauden 2014-2015 joukkue aloittaa III -divisioonan alkusarjassa. Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA KAUDEKSI 2015-2016! Jääkiekon miesten III-divis...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
41

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

Jussi kirjoitti: Noin 45 henkilöltä puuttuu vielä vastaus, eli vähän lisää kaivattaisiin infoa nuppiluvusta. Niille kenelle saattaa olla palkintoa luvassa on infoiltu ja syytä olisi olla ainakin palkitsemisosuus mukana. Siinä vaiheessa kun alkaa säbäpelien nuppiluku tarkentumaan päätetään pelimuoto: https://goo.g... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
57

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat ensi kaudella jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic eli keskitaso. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
28

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
50

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

Jussi kirjoitti: HOLA: Tuossa vielä kootusti kesäjäävuorot: KE 2.5 21:00 - 22:00 KE 9.5 21:00 - 22:00 KE 16.5 20:30 - 22:00 KE 23.5 20:30 - 22:00 KE 30.5 20:30 - 22:00 KE 6.6 20:00 - 21:30 Hinta 55 euroa, mailiin pätkähtää kaikille lasku. Pyysin Rantasta laittamaan nuo vuorot vielä laskun liitesivulle, että tiedä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
1

storm2 Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Ry alaisuuteen kuuluva V-Divisioonaa pelaava jääkiekkojoukkue. Lisätietoja: www.hyvinkaastorm.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Käytettävissä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
1

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

Olli kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
50

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: Kiitos kaikille hienosta lätkätapahtumasta 26.5.! Ensi kauden treeniajat on fiksattu eli 1 maanantaisin klo 10-11:30, eka vuoro 3.9. VUOROJA EI OLE 15.10., 24.12. eikä 31.12. Viimeinen vuoro 15.4.2019 2 torstaisin klo 10-11:30, eka vuoro 4.10. VUOROJA EI OLE 27.12, eikä 4.4.. Viimeinen vuoro on 1... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
89

Top Club Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Huom! sunnuntaina 1.4.2018 ei ole jäävuoroa - hallin on kiinni (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
54

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: SUNNUNTAI-ILTAPÄIVÄ KLO 15 RYHMÄ Tehtävä työt - Sisäpihan siivoaminen, lähinnä enää tupakantumppeja siellä täällä - Hallin lattian putsaus lakaisukoneella (muut roskat on jo kerätty) - jäteastioiden vienti ja tyhjennys jätelavalle (suurin osa astioista on jo viety jätelavan viereen) - juomien myy... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
56

Jää-Ahmat 10-11 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Tervehdys kaikille, Ennen kauden starttia (13.8) on hyvä tarkastella lasten varusteita. Luistinten koko, mailan pituus, suojavarusteiden koko ja kunto. Varustekassiin pakataan viime kauden tapaan myös peseytymistä varten pyyhe, suihkusaippua ja suihkusandaalit(Crocs tms). Harjoitus-, ja pelipaida... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
79

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Nimenhuutoon lisätty elokuun ensimmäiset jäät. Jäälle palataan to 10.8. Nyt ilmoitettuihin aikoihin voi tulla muutoksia! Jos muutokset tulee parin päivän varoitusajalla, laitan asiasta tiedon whatsappilla/tekstiviestillä. Materiaaleissa heinäkuun omatoimijakson ohjelma. Sieltä löytyy myös Janin p... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
39

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
39

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

B2 Jää-Ahmat HyRi Nimenhuuto.com

Hanxi kirjoitti: Moi Tänään paikalla 17:20 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

The team Nimenhuuto.com

Hyvinkäällä oleva harraste seura joka tarvitsisi pelaajia! Tavoitteena olisi päästä pelaamaan jollekin sarjatasolle! Eli jos olet kiinnostunut ilmoita meille! nleppanen6@icloud.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
4

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
76

HyvinkääHöntsä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
13