Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Ville kirjoitti: Jos kokeilis ite maalissa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
62

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
37

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Nina kirjoitti: Menen myöhemmin illalla, pojan säbän vanhempainilta (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
30

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen U10 (2011) ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton alaista Leijonaliigaa, sekä pelitällejä & harkkapelejä. Joukkueessamme on tällä hetkellä 34 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista yhdessä olon, pelien ja leikin keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Harjoitukset ovat Maanantaisin 16.15-17.15 Torstaisin 18.15-19.15.

Valtteri kirjoitti: Moi, Valtterilla on vahingossa ilmeisesti Niilo Nevalaisen maila. Onkohan Niilolla Valtterin maila? Mailassa maalarinteipillä Valtterin nimi ja 2 keltaista raitaa mailan ympäri. Valtterilla varamaila nyt pelissä. Niilon maila voidaan tuoda vaikka harkkoihin jos Niilo ei tänään peleissä. (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton U11 sarjaa. Joukkueessa 33 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 17.15-18.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00 lauantaisin klo 18.15-19.15

Riku kirjoitti: Kokoontuminen hiekkaparkkipaikalla kahvion päädyssä. Santeri Aaltonen Julius Räsänen Justus Räsänen Eelis Kummu Rasmus Taskinen Joonas Pakarinen Leevi Nokkala Arttu Harju Samuli Elonen Vili Hirvinen Leevi Pajunen Kokoontuminen curlinghallin ja jalkapallokentän välissä Jimi Kivistö Tuomas Joronen ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
51

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
14

Jää-Ahmat07 Nimenhuuto.com

Jooa kirjoitti: Suoraan jäälle (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
43

Top Club Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Moi, Nyt on tilanne sellainen, että 27.12. olisi seuraava vuoro, ellei sitten rajoituksia jatketa. Palataan asiaan. t. Matti (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
51

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: "Koronasulkua" jatkettiin 20.12.2020 asti. Seuraava vuoro saattaa olla 21.12. Yritän pitää Nimenhuudon ajantasalla. Ilmeisesti rajoitukset koskevat myös Voima-Kissoja (treenit ja ottelut) Hyvää Joulun odotusta (ja melko varmasti Hyvää Joulua)! JJ 0400 920524 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
113

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei. Tulen paikalle 19:15 että kerkeämme teroittaa kaikkien luistimet. Jari (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
24

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
27

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
69