Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja curling.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

Matti kirjoitti: Heippa Kaikki te joilla on pelipaita/pelipaitoja tai muuta seura varusteita kuten sukkia palauttaa yllä mainitut varusteet joko harjoitusten yhteydessä hallille tai sitten toimittaa ne joukkueenjohtajille erikseen sopimallaan tavalla (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
54

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
36

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat ensi kaudella jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic eli keskitaso. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
30

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
50

Jää-Ahmat 10-11-12 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen F2 ja G ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa ja Radanvarsiliigaa. Joukkueessa 69 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla ma-to-la.

Riku kirjoitti: Pelaajat turnaukseen: Black Koskinen Nikolas Leinonen Christer Kimari Mikael Elfvengren Mikael Mäkelä Lenni Nokkala Leevi Pajunen Leevi Pakarinen Joonas Ramsay Eemeli Ramsay Rasmus Taskinen Rasmus Red Aaltonen Santeri Liski Vertti Hirvinen Vili Hämäläinen Onni Karmala Jerry Lindholm Kasper Kivist... (24 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
89

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

Jussi kirjoitti: HOLA: Tuossa vielä kootusti kesäjäävuorot: KE 2.5 21:00 - 22:00 KE 9.5 21:00 - 22:00 KE 16.5 20:30 - 22:00 KE 23.5 20:30 - 22:00 KE 30.5 20:30 - 22:00 KE 6.6 20:00 - 21:30 Hinta 55 euroa, mailiin pätkähtää kaikille lasku. Pyysin Rantasta laittamaan nuo vuorot vielä laskun liitesivulle, että tiedä... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
1

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
16

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Myöhässä paikalle (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
58

Top Club Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: TopClubin kotiottelut 55+ sarjassa Nimenhuudossa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
56

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kentälle (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
93

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
32

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
39

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

The team Nimenhuuto.com

Hyvinkäällä oleva harraste seura joka tarvitsisi pelaajia! Tavoitteena olisi päästä pelaamaan jollekin sarjatasolle! Eli jos olet kiinnostunut ilmoita meille! nleppanen6@icloud.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
4

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
78

HyvinkääHöntsä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
13