Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja curling.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Matti kirjoitti: Heippa On taas tullut aika äänestää siitä kuka kauden päätös tilaisuudessa pokkaa suuren ja arvostetun pokaalin vuodeksi itselleen. Eli kuka on VUODEN TEAMILÄINEN Alla linkki äänestykseen https://goo.gl/forms/YFF4d57S8OZbB3dx1 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
57

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
36

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
38

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen F2-11/ G-12 ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa, Radanvarsiliigaa sekä pelitällejä & harkkapelejä. Joukkueessamme on 46 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista yhdessä olon, pelien ja leikin keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Harjoitukset ovat Maanantaisin ja Torstaisin Hyvinkään jäähallilla.

Juha kirjoitti: Moi! Varustetarkastuksista on kulunut reilu kuukausi. Osalla lapsista on edelleen liian pieniä varusteita. Vanhemmat, hoitakaa tarkastuslistassa esitetyt varusteongelmat kuntoon mahdollisimman pian. Liian pienet varusteet lisäävät loukkaantumisriskiä tuntuvasti. (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
64

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa. Joukkueessa 39 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 16.15-17.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Riku kirjoitti: Peliryhmät Black Lenni Mäkelä Tuomas Joronen Niilo Tolvanen Santeri Aaltonen Vili Hirvinen Elias Laine Juuso Myllylä Aaron Toivanen Miki Korkka Nikolas Koskinen Blue Mikael Kimari Lukas Honkaniemi Jimi Kivistö Sampo Uusitalo Eemeli Ramsay Rasmus Ramsay Daniel Laaksonen Onni Hämäläinen Kasper Lind... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
54

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
15

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Jooa (mv) Aaro Felix Luca Markus Mikael Nemo Niclas Niilo Niko P Rasmus Tomi Veeti Venni (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
58

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Mahtuuko tänään 21:15 jäälle yks pujoteltava? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
102

Top Club Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Moi, tänään illalla mahtuu pelaajia Voima-Kissojen jäävurolle 21:15. t. Matti (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
54

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
31

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
15

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
28

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
70