Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Kauden 2014-2015 joukkue aloittaa III -divisioonan alkusarjassa. Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA KAUDEKSI 2015-2016! Jääkiekon miesten III-divis...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
38

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

Jussi kirjoitti: Vuoden 2017 Stormfiesta juhlitaan aikavälillä 26.5 - 27.5 Ovet aukeavat 17-18 välillä, tämän jälkeen aikataulu: PE 26.5 18:00 YLEISET PUHEET 19:00 PALKINTOJENJAKO 20:00 VAPAATA SEURUSTELUA, SAUNOMISTA JA MUUTA MUKAVAA LA 27.5 13:00 YLÄMÖKKI TYHJÄKSI 15:30 SAUNAMÖKKI SIISTINÄ JA TYHJÄ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
59

Jää-Ahmat Naiset Nimenhuuto.com

Naisten harrastejääkiekkojoukkue Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoitukset valmentajan johdolla Hyvinkään jäähallissa sunnuntaisin. Ota yhteyttä ja kysy lisää: ahmanaiset@gmail.com https://www.facebook.com/ahmanaiset/?ref=aymt_homepage_panel

Joukkue etsii pelaajia: Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoituk...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
24

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
51

Hyvinkään Bruins Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen jääkiekko joukkue vuodesta 2011

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkään Bruins etsii pelaajia kaudelle 2016-17. Joukkueessa on tällä hetkel...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
3

Jää-Ahmat -06 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat -06 joukkuesivut

Aatu kirjoitti: Moi. Aatulla hävisi Rbk:n sininen 13" polvisuoja keskiviikon harjoitusten jälkeen. Onkohan kenenkään kassiin joutunut vahingossa? Jos löytyy voi soittaa Matti: 0407454361 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
54

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
44

storm2 Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Ry alaisuuteen kuuluva V-Divisioonaa pelaava jääkiekkojoukkue. Lisätietoja: www.hyvinkaastorm.com

Ville kirjoitti: On taas aika jakaa sakkoja jotka menee seuraavasti: Lepistö 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Laine 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Lampen 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista. Liimatta 2€ muistutus maksamattomasta sakosta. Väisänen 2€ muistutus maksamattomast... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
56

Jää-Ahmat 10-11 Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
53

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
39

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Kännykkävapaa Haminan bussimatka ? Tänään tuli eräältä vanhemmalta loistava ehdotus jota kannattaisi miettiä. Mitäs jos bussimatka vietettäisiin ilman kännyköitä kaverien kanssa seurustellen ja kenties elokuvaa katsellen. Voidaanko miettiä joskos tämä toteutettaisiin. Itse olen ainakin tämän ehdo... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
55

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Santtu kirjoitti: Voiko joku vaihtaa kahviovuoron ensi la. Olisin paikalla 15 eteenpäin. Töissä sitä ennen. Salla (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: MAX 3kenttää (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
24

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: Kiire vuoron jölkeen ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
81

HYRI B2-C Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Nimenhuutoon lisätty elokuun ensimmäiset jäät. Jäälle palataan to 10.8. Nyt ilmoitettuihin aikoihin voi tulla muutoksia! Jos muutokset tulee parin päivän varoitusajalla, laitan asiasta tiedon whatsappilla/tekstiviestillä. Materiaaleissa heinäkuun omatoimijakson ohjelma. Sieltä löytyy myös Janin p... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
34

Top Club Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: +2 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

B2 Jää-Ahmat HyRi Nimenhuuto.com

Hanxi kirjoitti: Moi Tänään paikalla 17:20 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

Sweat HT Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Pystyykö joku teroittaa luistimia? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
63

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.