Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Laura kirjoitti: Roni voi tulla toiseen maaliin jos ei tule toista veskaa muualta (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
39

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Mikko kirjoitti: Toimitsijaksi jäähyboxiin (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
62

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
36

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen U10 (2011) ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton alaista Leijonaliigaa, sekä pelitällejä & harkkapelejä. Joukkueessamme on tällä hetkellä reilut 30 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista yhdessä olon, pelien ja leikin keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Harjoitukset ovat Maanantaisin ja Torstaisin Hyvinkään jäähallilla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Olen avannut yuotube kanavan, jonne tulen laittelemaan treeni vinkkejä kesälle ja pieni muotoisia haasteita. Käykää ottamassa kanava haltuun yuotubessa. Kanava löytyy nimellä Jää-Ahmat 2012 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
47

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa. Joukkueessa 45 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 17.15-18.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Jarno kirjoitti: Moi, Ensi kausi päästään aloittamaan tiistaina 4.8. Meidän vuorot tiistaisin ja torstaisin. Nimenhuuto päivitetään huomenna ajantasalle. Tarkistakaa, että pelikassista löytyy kaikki varusteet, tehkää myös koesovitus, jotta varmistutaan että kamat mahtuu päälle. Muistutuksena, että Korona säädökse... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
60

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
14

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Visa kirjoitti: Moi! Taitovalmentaja löytyy TikTokista @pesonito ! Tulen postaamaan sinne erilaisia haasteita, joita kannattaa kokeilla. Kokeilkaa myös haastaa taitovalmentajaa. Päivät voi olla hetken aikaa tylsiä, joten keksitään toisillemme tekemistä! Visa (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
57

Top Club Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Hei - uudelleen Heinäkuun vuoroille ei tullut tarpeeksi osanottajia (noin 7-9 varmaa), eli näin ollen elokuussa vakiovuoroilla tavataan. Vakiovuorot alkavat 16.8.2020 entiseen aikaan 19:15. t. Matti (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
55

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: Aurinko alkaa pilkistämään. Ensi kauden jäävuorot on alustavasti päätetty (lausuntokierroksella). HyVe:n vuorot ovat samat kuin aikaisemmin, eli maanantaisin ja torstaisin klo 10-11:30. Maanantai vuorot alkavat 7.9. ja torstaivuorot 1.10. (jos covid-19 sallii). Hyvää Wappua! JJ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
106

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
30

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
27

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
69

jonnekerho09-04 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
3