Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, curling ja ringette.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

Jussi kirjoitti: Tuun jos saan kersat ajoissa unelle (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
55

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Kauden 2014-2015 joukkue aloittaa III -divisioonan alkusarjassa. Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA KAUDEKSI 2015-2016! Jääkiekon miesten III-divis...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
36

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty 17.3.2018 Storm Naiset pelaavat ensi kaudella jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic eli keskitaso. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Päivitetty 17.3.2018 Storm naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Ta...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
26

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
50

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

Olli kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
51

Jää-Ahmat -06 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat -06 joukkuesivut

Aatu kirjoitti: Moi. Aatulla hävisi Rbk:n sininen 13" polvisuoja keskiviikon harjoitusten jälkeen. Onkohan kenenkään kassiin joutunut vahingossa? Jos löytyy voi soittaa Matti: 0407454361 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
54

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
44

storm2 Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Ry alaisuuteen kuuluva V-Divisioonaa pelaava jääkiekkojoukkue. Lisätietoja: www.hyvinkaastorm.com

Ville kirjoitti: On taas aika jakaa sakkoja jotka menee seuraavasti: Lepistö 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Laine 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Lampen 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista. Liimatta 2€ muistutus maksamattomasta sakosta. Väisänen 2€ muistutus maksamattomast... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
42

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: HyVe: Tarvitsemme toisen veskarin (olen itse poissa) MA 9.4. ja TO 19.4. Onnistuuko? TO 5.4. ei ole treenejä terv/Jorma 0400 920524 (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
89

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
30

Jää-Ahmat 10-11 Nimenhuuto.com

Luca kirjoitti: Heiiii,Luca sai tänään palahousut (japelta?) saisikko jotain kautta laitettuu tilinumeros niin saan maksettua ne😊 (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
65

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
25

Top Club Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Kp ja Antin poika tulee maaliin (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
54

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Kiitos kaikille viikonlopun panoksesta, saatiin jälleen joukkueena järjestettyä pojille hieno turnaus! Laitan huomenna tammikuun aluesarjapelien kokoonpanot nimenhuutoon. Muistutuksena vielä, joka peliin jaetaan pelaajat erikseen, loppukaudella ei ole siis kiinteitä peliryhmiä. Sarjat jatkuu kahd... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
57

HYRI B2-C Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Nimenhuutoon lisätty elokuun ensimmäiset jäät. Jäälle palataan to 10.8. Nyt ilmoitettuihin aikoihin voi tulla muutoksia! Jos muutokset tulee parin päivän varoitusajalla, laitan asiasta tiedon whatsappilla/tekstiviestillä. Materiaaleissa heinäkuun omatoimijakson ohjelma. Sieltä löytyy myös Janin p... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
35

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
39

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

B2 Jää-Ahmat HyRi Nimenhuuto.com

Hanxi kirjoitti: Moi Tänään paikalla 17:20 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

The team Nimenhuuto.com

Hyvinkäällä oleva harraste seura joka tarvitsisi pelaajia! Tavoitteena olisi päästä pelaamaan jollekin sarjatasolle! Eli jos olet kiinnostunut ilmoita meille! nleppanen6@icloud.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
4

Sweat HT Nimenhuuto.com

Roope kirjoitti: Meinasin mennä joka tapauksessa lämimään (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
67