Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, ringette, sulkapallo, sähly ja lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

matti kirjoitti: Ilmoittautumet kuntoon mahdollisimman pian kun tarvitaan toimitsijat sekä pelaajat. Pelaajat joilla on pelejä 3/4 divarista tällä kaudella ei ole edustuskelpoisia pelaamaan mutta toimitsemaan pääsee toki (18 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
61

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Kauden 2014-2015 joukkue aloittaa III -divisioonan alkusarjassa. Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA KAUDEKSI 2015-2016! Jääkiekon miesten III-divis...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
44

Jää-Ahmat Naiset Nimenhuuto.com

Naisten harrastejääkiekkojoukkue Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoitukset valmentajan johdolla Hyvinkään jäähallissa sunnuntaisin. Ota yhteyttä ja kysy lisää: ahmanaiset@gmail.com https://www.facebook.com/ahmanaiset/?ref=aymt_homepage_panel

Joukkue etsii pelaajia: Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoituk...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
26

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
51

Hyvinkään Bruins Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen jääkiekko joukkue vuodesta 2011

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkään Bruins etsii pelaajia kaudelle 2016-17. Joukkueessa on tällä hetkel...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
3

Hyvinkään Jää-Ahmat -03 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat ry:n 2003 syntyneiden iloinen jääkiekkojoukkue!

Filipp kirjoitti: Onko kukaan nähnyt mun bauer supreme s170 mailaa,valkoset erkat lavassa ja musta erkka tupissa hävis eilisten treenien jälkeen (25 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
52

Jää-Ahmat -06 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat -06 joukkuesivut

Jari kirjoitti: Moi, Viikonlopun otteluiden kokoonpanot ja viikonlopun toimitsijaryhmä löytyvät nimenhuudosta tapahtumakohtaisesti. Otteluihin nimetyt pelaajat on ilmoitettu tapahtumaan IN, mikäli pelaaja on estynyt saapumaan peliin tehkää OUT ilmottautuminen ja komentti että ei pääse peliin, lisäksi textarilla ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
54

storm2 Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Ry alaisuuteen kuuluva V-Divisioonaa pelaava jääkiekkojoukkue. Lisätietoja: www.hyvinkaastorm.com

Ville kirjoitti: On taas aika jakaa sakkoja jotka menee seuraavasti: Lepistö 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Laine 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Lampen 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista. Liimatta 2€ muistutus maksamattomasta sakosta. Väisänen 2€ muistutus maksamattomast... (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
55

Jää-Ahmat C2 Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
30

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Osmo kirjoitti: Kovassa flussassa ollaan alkoi jo siel lappeenrannasa Perjantaina taas laatikkoon. Osmo (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
80

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: 1-to-1 keskustelut alkavat ! Kuten vanhempien palaverissa kerroimme aloittavat joukkueenjohtajat vanhempien tapaamiset. Maaliskuussa 23.3. ja 30.3. ovat ensimmäiset keskustelupäivät. Tapaamiset hoidetaan poikien harjoitusten aikana jäähallilla (katsotaan saadaanko neukkari käyttöön). Pyritään lai... (15 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
55

Top Club Nimenhuuto.com

kpkorpinen kirjoitti: Tuuraan Jukkaa maalissa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: klo 10 eka peli raumalla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
24

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
41

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

Jää-Ahmat 02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Voisko joku ottaa Oskun kyytiin sunnuntaina Porvooseen.jään kahden a:n kansa Hyvinkäälle. Jari (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
33

B2 Jää-Ahmat HyRi Nimenhuuto.com

Hanxi kirjoitti: Moi Tänään paikalla 17:20 (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

Sweat HT Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Jos tarvetta (9 minuuttia sitten)

Päivitetty 9 minuuttia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
64

HYRI C Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Ei asetettu
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.