Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, pesäpallo, sulkapallo, sähly, koripallo, kaukalopallo ja curling.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
58

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
15

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
31

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen U12 (2011) ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton U12- ikäkausisarjassa kahdella joukkueella, sekä osallistumme kauden aika turnauksiin. Joukkueessamme on noin 30 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista ja yhdessäoloa pelien ja liikunan keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
40

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton U12 sarjaa. Joukkueessa 35 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
49

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: Tänään tiistaina oli hieno päivä. Tieto tuli, ettei syöpä ollut uusiutunut ja pääsi pelaamaan kolme matsia Nokia-areenalla kaukalopalloturnauksessa. Torstaina taas messissä klo 10.00 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
112

Top Club Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Hei Meinas unohtua, saunaillan paikkana on Sky Kabinetti torin kulmalla, eli Tokmannin oven vierestä hissiin. t. Matti (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
55

Jää-Ahmat07 Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
33

Sweat HT Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
66