Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

matti kirjoitti: Heippa On taas tullut aika äänestää siitä kuka kauden päätös tilaisuudessa pokkaa suuren ja arvostetun pokaalin vuodeksi itselleen. Eli kuka on VUODEN TEAMILÄINEN Alla linkki äänestykseen https://goo.gl/forms/YFF4d57S8OZbB3dx1 (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
62

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
37

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic eli keskitaso. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
30

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
50

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa. Joukkueessa 34 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 17.15-18.15 ja tiistaisin klo 16.15-17.15

Riku kirjoitti: Oheisharjoittelu: Leevi P Joonas P Caspian Rasmus Eemeli Justus Julius (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
49

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen G11/12 ikäkausijoukkue. Pelaamme Radanvarsiliigaa, pelitällejä ja harkkapelejä. Joukkueessa noin 40 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla Torstaisin 17.00-18.00 ja Lauantaisin 09.45-10.30.

Pasi kirjoitti: Moi, ennakkotiedoksi, järjestämme maaliskuun lopulla CCM asusteiden sovitus- ja ennakkotilaustilaisuuden koskien ensikauden (2019-2020) joukkueen asusteista. Koesovituksessa on asuste, joka tilataan jokaiselle pelaajalle ensikaudeksi ja asuste kuuluu pelaajan ensikauden kuukausimaksuun. Sovituspä... (15 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
57

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

Jussi kirjoitti: HOLA: Tuossa vielä kootusti kesäjäävuorot: KE 2.5 21:00 - 22:00 KE 9.5 21:00 - 22:00 KE 16.5 20:30 - 22:00 KE 23.5 20:30 - 22:00 KE 30.5 20:30 - 22:00 KE 6.6 20:00 - 21:30 Hinta 55 euroa, mailiin pätkähtää kaikille lasku. Pyysin Rantasta laittamaan nuo vuorot vielä laskun liitesivulle, että tiedä... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
1

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
16

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Kipeenä, kuume nousi viime yönä. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
95

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Jooa kirjoitti: Tulee noin 10min myöhässä (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
54

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

Top Club Nimenhuuto.com

Pentti kirjoitti: Buuse pääsetkö illan peliin yhtä pakkia olisi vajaa ilmoitteletko (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
55

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
36

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
39

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
28

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
68

HyvinkääHöntsä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
13