Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, futsal, sähly, lentopallo, sulkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Ville kirjoitti: Jos kokeilis ite maalissa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
62

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
37

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Nina kirjoitti: Menen myöhemmin illalla, pojan säbän vanhempainilta (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
29

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen U10 (2011) ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton alaista Leijonaliigaa, sekä pelitällejä & harkkapelejä. Joukkueessamme on tällä hetkellä 34 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista yhdessä olon, pelien ja leikin keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Harjoitukset ovat Maanantaisin 16.15-17.15 Torstaisin 18.15-19.15.

Tommi kirjoitti: Moikka Vielä on kolme tapahtumaa jäljellä niille lapsille ketkä ilmoittautuivat mukaan kesäjäille. Muistattehan katsoa kummassa hallissa kesäjäät ovat. Lapset tuodaan joko kisahallin tai nuorisohallin ovelle tapahtuman ohjeen mukaisesti. Lapset eivät saa mennä yksin sisälle halliin. Me menemme yh... (26 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
45

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton U11 sarjaa. Joukkueessa 35 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla.

Matti kirjoitti: Heips, Ensi sunnuntaina kerkeää vielä palauttaa harjoituspaitoja huollolle treenien yhteydessä. Palautus (mielellään) pestynä (40°). Sunnuntaina luvassa peli(t) eli Ahma pelipaidoille tulee tarvetta :) Taistelijoille joilla ei vielä pelipaitaa ole, saadaan se lainaan hallilta. Ystävällisin tervei... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
51

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
14

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: Saimme samat jäävuorot kuin aikaisemminkin, eli MA klo 10-11.30 alkaen syyskuun alusta ja TO sama aika alkaen lokakuun alusta. Palaan asiaan myöhemmin, kun selviää, pääsemmekö "näinä ankeina aikoina" halliin... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
113

Top Club Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Mulla vois olla toinen mv molemmille jäille jos tarvitaan (29 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
51

Jää-Ahmat07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Myöhästyy hieman (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
34

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
24

Sweat HT Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
69