Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Jyri kirjoitti: Ensi viikon maanantaista sakkolista tulee käyttöön. Storm Team sakkopykälät (2020-2021) Pienet rikkeet: (2€) - Myöhässä paikalla. Paikalla oltava 30 min ennen pelin ja 15min harjoitusten alkua. Ilmoitus kapteenille/jojolle jos myöhästyy. - Epäurheilijamainen käytös joukkueen tapahtumassa. - Pelip... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
62

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
38

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Nina kirjoitti: Menen myöhemmin illalla, pojan säbän vanhempainilta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
39

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen U10 (2011) ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton alaista Leijonaliigaa, sekä pelitällejä & harkkapelejä. Joukkueessamme on tällä hetkellä reilut 30 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista yhdessä olon, pelien ja leikin keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Harjoitukset ovat Maanantaisin 16.15-17.15 Torstaisin 18.15-19.15.

Pasi kirjoitti: Moi, tiistain 1.9.2020 MV jääaika on tuntia myöhemmin. Oheiset alkaa 17.15 ja jääaika on 18.15-19.15. //Pasi (23 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
47

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton U11 sarjaa. Joukkueessa 37 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 17.15-18.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Riku kirjoitti: Laitatteko pikaisesti out jos tiedätte että ette ole paikalla. Teen kokoonpanot lähipäivinä. (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
54

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
14

Jää-Ahmat07 Nimenhuuto.com

Lucas kirjoitti: Huti täppäys (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
47

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Saako myös Vili Nurminen tulla tänään joka oli myös tiistaina ? (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
108

Top Club Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Vai terveenä hallille!! Elokuun alettua on koronatilanne Suomessa vakaa. Tautia ei kuitenkaan ole voitettu ja seuraavat kaksi kuukautta ovat merkittäviä, jotta tilanne pysyy hyvänä myös syksyllä ja talvella. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että JOKAINEN pelaaja, valmentaja, huoltaja ja taustahenkilö ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
56

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Hei. Tulen paikalle 19:15 että kerkeämme teroittaa kaikkien luistimet. Jari (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
24

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
27

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
69