Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, ringette, sulkapallo, sähly ja lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

Jesse kirjoitti: Jos tilaa (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
60

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Kauden 2014-2015 joukkue aloittaa III -divisioonan alkusarjassa. Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA KAUDEKSI 2015-2016! Jääkiekon miesten III-divis...

Tero kirjoitti: Huomenna sunnuntaina Storm käy niistämässä sarjapisteet Näädiltä, aina niin ihanasta JääHerneestä. Kokoonpano: Eskola - Koskinen - Saarto Pikkupirtti - Kalteva Räsänen - Muotka - Lindholm Nurmi - Närvä Fagerström - Lehtimäki - Kirjavainen Saari - Järvenoja Åkerberg - Karnaranta Kiekko tippuu jääh... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
44

Jää-Ahmat Naiset Nimenhuuto.com

Naisten harrastejääkiekkojoukkue Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoitukset valmentajan johdolla Hyvinkään jäähallissa sunnuntaisin. Ota yhteyttä ja kysy lisää: ahmanaiset@gmail.com https://www.facebook.com/ahmanaiset/?ref=aymt_homepage_panel

Joukkue etsii pelaajia: Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoituk...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
26

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
51

Hyvinkään Bruins Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen jääkiekko joukkue vuodesta 2011

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkään Bruins etsii pelaajia kaudelle 2016-17. Joukkueessa on tällä hetkel...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
3

Jää-Ahmat -06 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat -06 joukkuesivut

Jari kirjoitti: Moi, Vikonloppuna sattuu jokaiselle ryhmälle pelitapahtuma päällekkäin, ottakaa jokainen oma juomapullo mukaan koska pulloja ei riitä kaikille. Sunnuntaille on tullut harkkavuoro klo 14:30-16:15, otetaan kevyemmät harkat pelailun ym. kiekonkäsittelyn merkeissä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
52

Hyvinkään Jää-Ahmat -03 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat ry:n 2003 syntyneiden iloinen jääkiekkojoukkue!

Nicklas kirjoitti: Hellou! Nicklakselta katosi mystisesti harmaat Puman collarit... Jos löytyisi jostain.... (19 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
54

storm2 Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Ry alaisuuteen kuuluva V-Divisioonaa pelaava jääkiekkojoukkue. Lisätietoja: www.hyvinkaastorm.com

Ville kirjoitti: On taas aika jakaa sakkoja jotka menee seuraavasti: Lepistö 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Laine 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Lampen 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista. Liimatta 2€ muistutus maksamattomasta sakosta. Väisänen 2€ muistutus maksamattomast... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
51

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Liukas kirjoitti: Vahva ehkä tällä hetkellä mutta varmuudeksi out (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
24

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Osmo kirjoitti: Kovassa flussassa ollaan alkoi jo siel lappeenrannasa Perjantaina taas laatikkoon. Osmo (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
77

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Ahma Day 1:n Petteri Wirtasen mailan voittaja ratkaistaan torstain 22.12. harjoituksissa. Seuraavat pelurit ovat mukana kisassa: Tomi Lehtonen, Lucas Ranta, Tuomas Koskinen, Veeti Kivinen, Tuomas Soininen, Venni Hokkanen, Rasmus Pohjola, Tomas Hassinen, Santtu Soininen. Jännitys tiivistyy, kuka s... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
53

Jää-Ahmat C2 Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
31

Top Club Nimenhuuto.com

kpkorpinen kirjoitti: tarvittaessa maalissakin (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
41

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

Jää-Ahmat 02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Voisko joku ottaa Oskun kyytiin sunnuntaina Porvooseen.jään kahden a:n kansa Hyvinkäälle. Jari (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
33

B2 Jää-Ahmat HyRi Nimenhuuto.com

Hanxi kirjoitti: Moi Tänään paikalla 17:20 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
27

HYRI C Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Ei asetettu
32

Sweat HT Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: HUOM !!! Tulevan lauantain jäävuoron aika on muuttunut. Uusi aika on klo 19-20.30 Kilpahallissa. -tapsa- (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
57

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.