Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

Tomi kirjoitti: Kädessä pientä injuria, joten voisin luovuttaa paikan... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
59

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
34

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic eli keskitaso. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
29

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
50

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa. Joukkueessa 34 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 17.15-18.15 ja tiistaisin klo 16.15-17.15

Jarno kirjoitti: Moi, CCM ylijäämätuotteiden tyhjennysmyynti alkaa tänään! Tuotteet uusia käyttämättömiä 2017-2018 vuosien tuotteita. Ei varauksia vaan kaupat tehty vasta kun tuote luovutettu ja nimi on listassa. Maksu laskutuksen kautta. Jos kiinnostaa ja haluat sovitella, otta treenien yhteydessä yhteyttä! Wint... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
47

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen G11/12 ikäkausijoukkue. Pelaamme Radanvarsiliigaa, pelitällejä ja harkkapelejä. Joukkueessa noin 40 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla Torstaisin 17.00-18.00 ja Lauantaisin 09.45-10.30.

Taavi kirjoitti: Moikka! Taavi Räsäsellä ei ole ruoka-aine allergioita. Ja tarkistin myclubista niin ei sielläkään lue mitään. Taavin peli numero on 75. Tuliko väärä pelinumero tohon info s.postiin? (15 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
52

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

Jussi kirjoitti: HOLA: Tuossa vielä kootusti kesäjäävuorot: KE 2.5 21:00 - 22:00 KE 9.5 21:00 - 22:00 KE 16.5 20:30 - 22:00 KE 23.5 20:30 - 22:00 KE 30.5 20:30 - 22:00 KE 6.6 20:00 - 21:30 Hinta 55 euroa, mailiin pätkähtää kaikille lasku. Pyysin Rantasta laittamaan nuo vuorot vielä laskun liitesivulle, että tiedä... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
1

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
16

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Pelaajat: Oskari (mv) Anton L Joel P Markus Mikael Nemo Niilo Niko P Rasmus Tomi Veeti Venni (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
57

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Jos tarttee kentällisiin täydennystä (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
91

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

Top Club Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Jarmo S lähtisi,mutta kyyti puuttuu jos löytyis niin Martikatu 20 vois noutaa 0440-633128 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
53

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
38

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
39

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
28

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
67

HyvinkääHöntsä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
13