Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic eli keskitaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
31

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
37

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

matti kirjoitti: Heippa On taas tullut aika äänestää siitä kuka kauden päätös tilaisuudessa pokkaa suuren ja arvostetun pokaalin vuodeksi itselleen. Eli kuka on VUODEN TEAMILÄINEN Alla linkki äänestykseen https://goo.gl/forms/YFF4d57S8OZbB3dx1 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
62

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa. Joukkueessa 39 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 17.15-18.15 ja tiistaisin klo 16.15-17.15 Kausi 2018-2019 on paketissa ja olemme siirtyneet kesälomille. Elokuussa aloitamme uuden kauden.

Jarno kirjoitti: Merkitsettehän IN/OUT sitä mukaan kun tiedätte pääsettekö mukaan, kiitos. (19 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
55

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen G11/12 ikäkausijoukkue. Pelaamme Radanvarsiliigaa, pelitällejä ja harkkapelejä. Joukkueessa on 44 pelaajaa. Kausi 2018-2019 on päättynyt ja olemme siirtyneet ansaitulle kesälomalle. Kausi 2019-2020 käynnistyy elokuussa.

Riku kirjoitti: Nuutin paita numero 64 löytyi Rikun laukusta,tuodaan hallille torstaina (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
60

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

Jussi kirjoitti: HOLA: Tuossa vielä kootusti kesäjäävuorot: KE 2.5 21:00 - 22:00 KE 9.5 21:00 - 22:00 KE 16.5 20:30 - 22:00 KE 23.5 20:30 - 22:00 KE 30.5 20:30 - 22:00 KE 6.6 20:00 - 21:30 Hinta 55 euroa, mailiin pätkähtää kaikille lasku. Pyysin Rantasta laittamaan nuo vuorot vielä laskun liitesivulle, että tiedä... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
1

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
16

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: 2 vikaa peliä mukana (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
54

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: Kiitos kaikille kevätkaudella mukana olleille. Vielä on kuitenkin edessä (kauden) viimeinen koitos, eli ma 29.4. treeni. Sinne mukaan suurella joukolla! Syksyllä jatketaan syyskuun alusta eli maanantaisin 2.9. alkaen. Torstai vuorot alkavat lokakuun alusta eli 3.10. lähtien. Kelloajat ja maksut o... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
96

Top Club Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Seuraavien jäävuorojen (5.5. - 2.6.) aikaan tulee 1/2 tunnin aikaistus eli vuorot alkavat 15:30. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
55

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
32

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
39

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
28

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (Vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
70

HyvinkääHöntsä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
13