Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja ringette.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
36

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Mikko kirjoitti: Toimitsijaksi jäähyboxiin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
62

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
38

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen F2-11/ G-12 ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa, Radanvarsiliigaa sekä pelitällejä & harkkapelejä. Joukkueessamme on 53 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista yhdessä olon, pelien ja leikin keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Harjoitukset ovat Maanantaisin ja Torstaisin Hyvinkään jäähallilla.

Mika kirjoitti: HUOMIO!!!! Olemme päättäneet joukkueemme sisällä, että perumme tämän illan harjoitukset. Tiedotamme jatkosta illan/ huomisen päivän aikana. -mika (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
75

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton Leijonaliigaa. Joukkueessa 45 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla maanantaisin klo 17.15-18.15 ja keskiviikkoisin klo 17.00-18.00

Jarno kirjoitti: TÄRKEÄÄ INFOA! Ensinnäkin toivottavasti olette pysyneet terveinä, saaneet etäopiskelut hyvin alkuun ja ehtimään yhdessä ulkoilemaan, sekä viettämään aikaa perheen kesken! Seuraavassa tärkeää infoa tämän päivän tiedoilla: KUUKAUSIMAKSUT Tärkein varainhankintatapahtumamme kotiturnaus kun jouduttiin... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
62

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joo eiköhän nää jää pelaamatta (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
14

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Visa kirjoitti: Moi! Taitovalmentaja löytyy TikTokista @pesonito ! Tulen postaamaan sinne erilaisia haasteita, joita kannattaa kokeilla. Kokeilkaa myös haastaa taitovalmentajaa. Päivät voi olla hetken aikaa tylsiä, joten keksitään toisillemme tekemistä! Visa (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
57

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Huomenta, Osallistumista ei tarvinne miettiä sen enempää, kaupunki on päättänyt sulkea jäähallin pois käytöstä mikäli kaupungin sivuja on uskominen ja miksei olisi. Koronatonta kevättä kaikille toivoopi Arto (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
107

Top Club Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Rosteri täynnä t.vesku (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
55

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Masa kirjoitti: Onko ketään jäämässä raumalle yöksi? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
30

TEAMetv Nimenhuuto.com

Hyvinkään jäähalli KE 22:15

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
27

Sweat HT Nimenhuuto.com

KP kirjoitti: Mitkä kamat otan messiin? Mv vai kenttäpelaajan? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
69