Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, ringette, sulkapallo, sähly ja lentopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

matti kirjoitti: Ilmoittautumet kuntoon mahdollisimman pian kun tarvitaan toimitsijat sekä pelaajat. Pelaajat joilla on pelejä 3/4 divarista tällä kaudella ei ole edustuskelpoisia pelaamaan mutta toimitsemaan pääsee toki (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
61

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Kauden 2014-2015 joukkue aloittaa III -divisioonan alkusarjassa. Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA KAUDEKSI 2015-2016! Jääkiekon miesten III-divis...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
45

Jää-Ahmat Naiset Nimenhuuto.com

Naisten harrastejääkiekkojoukkue Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoitukset valmentajan johdolla Hyvinkään jäähallissa sunnuntaisin. Ota yhteyttä ja kysy lisää: ahmanaiset@gmail.com https://www.facebook.com/ahmanaiset/?ref=aymt_homepage_panel

Joukkue etsii pelaajia: Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoituk...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
27

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
51

Hyvinkään Bruins Nimenhuuto.com

Hyvinkääläinen jääkiekko joukkue vuodesta 2011

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkään Bruins etsii pelaajia kaudelle 2016-17. Joukkueessa on tällä hetkel...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
3

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
41

Jää-Ahmat -06 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat -06 joukkuesivut

Aatu kirjoitti: Moi. Aatulla hävisi Rbk:n sininen 13" polvisuoja keskiviikon harjoitusten jälkeen. Onkohan kenenkään kassiin joutunut vahingossa? Jos löytyy voi soittaa Matti: 0407454361 (26 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
54

Hyvinkään Jää-Ahmat -03 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat ry:n 2003 syntyneiden iloinen jääkiekkojoukkue!

Filipp kirjoitti: Onko kukaan nähnyt mun bauer supreme s170 mailaa,valkoset erkat lavassa ja musta erkka tupissa hävis eilisten treenien jälkeen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
51

storm2 Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Ry alaisuuteen kuuluva V-Divisioonaa pelaava jääkiekkojoukkue. Lisätietoja: www.hyvinkaastorm.com

Ville kirjoitti: On taas aika jakaa sakkoja jotka menee seuraavasti: Lepistö 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Laine 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Lampen 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista. Liimatta 2€ muistutus maksamattomasta sakosta. Väisänen 2€ muistutus maksamattomast... (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
55

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: Annan tilaa jos treeneihin tulee Hesaa varten treenaava veskari ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
80

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: HUOMIO!! Lauantain 29.4. peleihin Järvenpäähän lähtijät!! Haukat halusi kääntää pelien järjestystä toisinpäin, eli tarkistakaa muuttuneet ajat Nimenhuudon tapahtumasta! Ensimmäinen peliryhmä paikalla klo 12.30! Eetu, Juho, Jooa, Tuomas K, Nikke, Niklas G, Lauri, Anton T, Niclas Y, Niklas S ja Tom... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
55

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Moro Lähetin tänään jokaiselle kauden harjoituspäiväkirjojen mukaan tehdyn treeniyhteenvedon nimenhuudossa löytyvään sähköpostiosoitteeseen. T:Aki (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
42

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: MAX 3kenttää (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
24

Jää-Ahmat 10-11 Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
56

HYRI B2-C Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Niklaksen kassista löytyi Bauerin vasen kyynärsuoja. Palautuu hallille aamulla, jos muistaa ottaa mukaan ja jättää koppiin. Viimeistään seuraaviin treeneihin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
31

Top Club Nimenhuuto.com

kpkorpinen kirjoitti: ainakin yksi kaveri mukana (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
41

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

B2 Jää-Ahmat HyRi Nimenhuuto.com

Hanxi kirjoitti: Moi Tänään paikalla 17:20 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

Sweat HT Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Pystyskö luistimia terottamaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
65

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.