Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, curling ja ringette.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Hyvinkää

Jääkiekko - Hyvinkää

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä V-divisioonassa pelaavan kilpailullisemman joukkueen sekä harrastejoukkueen, joka pelaa harrastesarja Mäntsälä Hockey League:aa. Harjoitukset molemmilla joukkueilla ovat 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. V-divisioonajoukkue on tarkoitettu lähinnä aiemman kiekkotaustan omaaville pelaajille ja harrastejoukkue rennommasta harrastamisesta kiinnostuneille. Molempiin joukkueisiin mahtuu vielä muutamia pelaajia, vaikka perusrungot alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Stormin V-divisioona- ja harrastejoukkueisiin mahtuu vielä muutama p...

Matti kirjoitti: Ilmoittautuminen tapahtumaan joulukuun loppuun mennessä (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
58

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Kauden 2014-2015 joukkue aloittaa III -divisioonan alkusarjassa. Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA KAUDEKSI 2015-2016! Jääkiekon miesten III-divis...

Mikko kirjoitti: Moro ukot. On jälleen tullut se aika kaudesta, jolloin on aika avata ne patoutumat, vuodattaa kritiikkiä joukkueen toiminnasta, haukkua valmentajat, lytätä pelikaverit jne. Elikkäs. Palautetta kaudesta anonyymisti seurajohdolle. Oli sitten risuja tai jopa ruusuja, kunhan aihe jollain lillukanvarr... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
34

Jää-Ahmat Naiset Nimenhuuto.com

Naisten harrastejääkiekkojoukkue Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoitukset valmentajan johdolla Hyvinkään jäähallissa sunnuntaisin. Ota yhteyttä ja kysy lisää: ahmanaiset@gmail.com https://www.facebook.com/ahmanaiset/?ref=aymt_homepage_panel

Joukkue etsii pelaajia: Ahmanaiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic. Harjoituk...

Sari kirjoitti: Haki-Ahmat siirtynyt! Aiemmin 19.2. uusi aika 11.2. kellonaika vielä avoin! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
24

Jää-Ahmat-04 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 04-joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Amoksen maila (CCM RBZ) on kuulemma ollut jo pitkään kadonneena. Onkohan joutunut jonkun mukaan epähuomiossa. Meillä ei toista mailaa nyt ole, niin ois kiva kun löytyis! T. Niina ja Amos (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
50

VV Knights Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Teamin (HIK) ja VV Knights -harrasteporukan yhteinen treenivuoro sunnuntaisin.

Velkku kirjoitti: Voin jäädä jos tarvetta, oon kuitenki paikalla jo valmiiks (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
53

Jää-Ahmat -06 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmat -06 joukkuesivut

Aatu kirjoitti: Moi. Aatulla hävisi Rbk:n sininen 13" polvisuoja keskiviikon harjoitusten jälkeen. Onkohan kenenkään kassiin joutunut vahingossa? Jos löytyy voi soittaa Matti: 0407454361 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
54

Storm Kesäjäät Nimenhuuto.com

Hyvinkää Stormin kesäjäät - vain erikseen ilmoittautuneille

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
44

storm2 Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm Ry alaisuuteen kuuluva V-Divisioonaa pelaava jääkiekkojoukkue. Lisätietoja: www.hyvinkaastorm.com

Ville kirjoitti: On taas aika jakaa sakkoja jotka menee seuraavasti: Lepistö 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Laine 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista, Lampen 2€ myöhästyminen FHT pelin klo: 7 takatapista. Liimatta 2€ muistutus maksamattomasta sakosta. Väisänen 2€ muistutus maksamattomast... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
42

Jää-Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Joelin valkoinen peli paita taisi jäädä hallille tänään?sattuiko joku/huolto ottamaan talteen? (26 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
57

Jää-Ahmat 10-11 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Löytynyt musta Jää-Ahmat huppari, koko 128 Jr S. (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
63

JÄÄ-AHMAT HYRI C Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi, Laitoin jo jokin aika sitten toivetta vaihtaa tämän päivän jäähyvuoro jonkun toisen kanssa, kun olen itse tänään estynyt. Toivottavasti joku pystyy vuoron hoitamaan. Otan mielelläni vaihdossa jonkun toisen päivän. t. Jaana (21 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki / Hyvinkää
Sekajoukkue
29

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Jorma kirjoitti: HyVe (Hyvinkään Veteraanikiekko) Asia: HyVe:n jäävuorot Jouluna ja ensi keväänä Jouluntienoossa vuorot ovat seuraavasti - Viimeiset vuorot ovat viikolla 51 (MA 18.12 ja TO 21.12). - Välipäivinä ei ole vuoroja Kevät 2018: - MA vuorot alkavat 8.1. Viimeinen vuoro on 9.4. Poikkeus on 2.4 jolloin EI ... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
88

Top Club Nimenhuuto.com

kpkorpinen kirjoitti: Meen maaliin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
54

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: kossu? wennis? ja kyyditys lentokone vai bussi sunnuntaina ei tule suoria lentoja takaisin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
25

HYRI B2-C Team Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: Nimenhuutoon lisätty elokuun ensimmäiset jäät. Jäälle palataan to 10.8. Nyt ilmoitettuihin aikoihin voi tulla muutoksia! Jos muutokset tulee parin päivän varoitusajalla, laitan asiasta tiedon whatsappilla/tekstiviestillä. Materiaaleissa heinäkuun omatoimijakson ohjelma. Sieltä löytyy myös Janin p... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
35

Jää-Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Mikkalla hävisi perjantain pelin yhteydessä "hikipuvun" yläosa. Jos joltakin löytyy laukusta ylimääräinen niin ilmoitelkaa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
39

Jää-Ahmat 01 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Tässä vielä Piispalaan liittyvää tietoa: - Tuorein turnausohjelma tallennettu Piispala VIP Tournament -kansioon. - Pelaajat ja toimihenkilöt majoittuvat mökkeihin, kannustajille on varattuna rivitalo -tyyppisiä majoitustiloja - Erikoisruokavaliot on ilmoitettu ja järjestäjä on kuitannut huomioine... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
16

B2 Jää-Ahmat HyRi Nimenhuuto.com

Hanxi kirjoitti: Moi Tänään paikalla 17:20 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

Sweat HT Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: 60/50 tuun jos ehdin (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
65

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.