Jääkiekko Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, koripallo, sähly, lentopallo, sulkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Storm Team Nimenhuuto.com

Storm Team on vuonna 2004 perustetun Hyvinkään Stormin "farmijoukkue", joka käsittää tällä hetkellä Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen HIK (Harraste Ilta Kevyt) harrastesarjassa pelaavan joukkueen. Harjoitukset joukkueella on 2 x viikossa Hyvinkään jäähallilla. Joukkueeseen mahtuu vielä pelaajia, vaikka perusrunko alkaakin olemaan kasassa.

Joukkue etsii pelaajia: Hyvinkää Storm Teamiin mahtuu vielä pelaajia. Ota yhteyttä jos harrastekiekko...

Don kirjoitti: Riippuu päivän olosta oonko jo toipunut kuinka. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
60

Hyvinkää Storm Nimenhuuto.com

Hyvinkää Storm on vuonna 2004 perustettu jääkiekkojoukkue. Kaudesta 2008-09 lähtien joukkue on ottanut osaa Suomen Jääkiekkoliiton järjestämiin kilpasarjoihin aloittaen divaritaipaleensa alimmasta V -divisioonasta, jonka jälkeen eteen on tullut erinäisten vaiheiden jälkeen pelejä niin III - kuin IV -divisioonissa. Tällä hetkellä joukkue pelaa III-divisioonassa Hyvinkää Storm Ry:n alaisuudessa pelaa divarijoukkueen lisäksi myös harrastejoukkue Storm Team. Paremmin joukkueen ja seuran toimintaan voi tutustua allaolevassa osoitteessa: http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: HYVINKÄÄ STORM ETSII PELAAJIA! Hyvinkää Stormissa aukeaa tasaisin väliajoin p...

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
55

Storm Naiset Nimenhuuto.com

Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrastesarjaa. Tasona Classic/Pro eli korkein harrastetaso. Harjoitukset sunnuntai ja keskiviikko iltaisin. Mukaan mahtuu uusia pelaajia! Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää: storm.naiset@gmail.com https://www.facebook.com/stormnaiset/ http://www.hyvinkaastorm.com/

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia mahtuu mukaan :) Storm Naiset pelaavat jääkiekkoliiton harrast...

Heli kirjoitti: Korona (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Naiset
33

Jää-Ahmat 11-12 Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkään Jää-Ahmojen U11 (2011) ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton U11- ikäkausisarjassa kahdella joukkueella, sekä osallistumme kauden aika turnauksiin. Joukkueessamme on noin 30 nuorta kiekkoilijan ja aktiivisen liikkujan alkua. Tavoitteena joukkueellamme on edistää lasten liikkumista ja yhdessäoloa pelien ja liikunan keinoin. Vahvan valmentajakokemuksen, sekä jääkiekkotaustan omaava johtoryhmä takaa laadukkaat harjoitteet ja turvallisen liikkumisympäristön. Harjoitukset ovat kaudella 2021-2022 Maanantaisin 18.30-19.30 Torstaisin 16.15-17.15.

Luka kirjoitti: Moi! Jouduin poistumaan tänään kesken niin vielä jälkikäteen isot kiitokset kauden onnistuneesta läpiviennistä kaikille taustoille, jojot, talous, valmennustiimi ja huoltotiimi, kiitos! Vaatii kovaa duunia ja suurta sydäntä ihan kaikilta! Erityiskiitos vielä Pasille useamman vuoden rutistuksesta ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Sekajoukkue
43

Jää-Ahmat 10 Nimenhuuto.com

Hyvinkään Jää-Ahmojen 2010 syntyneiden ikäkausijoukkue. Pelaamme Jääkiekkoliiton U12 sarjaa. Joukkueessa 35 pelaajaa. Harjoittelemme Hyvinkään Jäähallilla.

Matti kirjoitti: Tänään CCM joukkueasun viimeiset sovitukset U12 seuraavasti: Ennen harjoituksia klo 16:45-17:15 ulkokopissa nro 10. T. U12 huolto (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
50

Top Club Nimenhuuto.com

Velkku kirjoitti: Tarviiko kysellä lisää pelaajia vai onko tarpeeksi? (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
47

Voima-Kissat Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Hoidan pelien kuulutuksen ja jätän pelihommat muille tällä kertaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Miehet
122

Jää-Ahmat07 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
34

puolipuristajat Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
26

HYRI B Team Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Pojat
24

Sweat HT Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Hyvinkää
Ei asetettu
67