Salibandy Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 35 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hyvinkää

Salibandy - Hyvinkää

SCH miehet2 Nimenhuuto.com

Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysisesti sekä valmis haastamaan itsesi? Sinulla on entuudestaan salibandytaustaa tai olet pelannut aikaisemmin mailapelejä. Oletko valmis taistelemaan joukkueen ja pelikaverisi eteen? Tarjoamme sinulle päämäärätietoisen harjoittelun valmennuksen alaisuudessa aladivareissa. Samalla tarkoituksena on tarjota pelipaikka kaikille niille pelaajille jotka haluavat pelata tosissaan ja haastaa itseään salibandyn parissa. Pelaamme tulevalla kaudella 6-divaria Etelä-Suomen lohkossa ja etsimme uusia pelaajia joukkueeseen. Lisätietoja www.SCH.fi Valmentaja: Juha Koskinen 040-5571983 Juha.koskinen(at)ppa.inet.fi

Joukkue etsii pelaajia: Kenttäpelaajien osalta joukkueemme on täynnä, mutta haemme tällä hetkellä 3-m...

Samuli kirjoitti: Seurailta 5.10. !!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
21

Porski Nimenhuuto.com

Porski - Hyvinkään VALTAISINTA salibandya jo vuodesta 2010! Porski pelaa kaudella 2017-2018 Etelä-Suomen 4. divisioonassa. Kauteen 2017-2018 Porski starttaa samalla asenteella kuin aiempiinkin - tosissaan muttei vakavissaan! Porski aloitti puolentoista vuoden puulaakipelailun jälkeen "oikeat" pelit kaudella 2011-2012 6. divarista. Vain viidessä kaudessa Porski raivasi tiensä aina 3. divariin asti. Paluuta isommille pelikentille haetaan kaudesta 2017-2018 alkaen maltillisesti uusilla vauhdeilla 4. divarista.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
36

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 2. lohkossa. VI-divisioonan 10:n turnausviikonlopun pelit (yhteensä 20 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 toukokuun loppuuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
30

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 2. lohkossa. VI-divisioonan 10:n turnausviikonlopun pelit (yhteensä 20 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
28

VRU Hyvinkää Nimenhuuto.com

Talvella: Salibandya pelataan maanantaisin klo.16-17 VehkaCenterin etummaisella sählykentällä (nro.1). Lisätietoja "kuvat ja materiaalit" valikosta sivun ylälaidasta. Kesällä: Jalkapalloa potkitaan Perttulan nurmikentillä keskiviikkoisin klo.19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo.18.00-19.30. Kokoontuminen tapahtuu kentän laidalla. Yleistä: Paikkoihin pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. VehkaCenterin osoite on Vehkakuja 1 ja Perttulan Vaiveronkatu 68-70. Osallistumiset tulee päivittää viimeistään pelipäivän aamuna (Huom! Pääsit paikalle tai et), koska tiedon päivittämisestä vain hetkeä ennen vuoron alkamista ei ole hyötyä.

Janne kirjoitti: Moi! Tänään on hyvä sulatella pääsiäisen mämmejä VehkaCenterissä sählyn parissa. Tulkaa pelailemaan klo.16. (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Sulkapallo ja Katusähly
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

SCH Akatemia Nimenhuuto.com

SCH Akatemian tavoitteena on tarjota vanhemmille junioripelaajille mahdollisuus hankkia pelikokemusta miesten sarjassa. SCH Akatemia pelaa kaudella 2011-2012 miesten 6. divisioonassa Etelä-Suomen sarjassa (M6 -05). SCH Akatemia -joukkueen rungon muodostaa viime kauden A-nuorten joukkue täydennettynä B-nuorten pelaajilla. Lisäksi joukkueessa pelaa myös kokeneempia pelaajia täydentämässä rinkiä. Jos pelikokemusta ja kiinnostusta tulla mukaan löytyy, niin soittele Jarkko Vesalle, puh. 044-358 4500 tai pistä viestiä jarkko.vesa@cubio.fi

Ilpo kirjoitti: Sport Club Hyvinkää ry SCH-Akatemia /SCH III SCH Jäsenmaksu 2012-2013 Hyvät pelaajat. Sarjapelit lähestyvät ja on aika hoitaa kausimaksut kuntoon. Tässä on ohjeet SCH III joukkueen maksuohjeet. Nimi: N.N. Summa: 150 euroa Eräpäivä: 14.9.2012 Tilinumero: FI7810293000342195 Viestikenttä: ”kausi 201... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
29

perjantaivuoro Nimenhuuto.com

Martin Sudet, sekalainen seurakunta kaiken tasoisia metsureita...

Teppo kirjoitti: Voidaan Toosasta draftaa matsii porukkaa jos omia ei tuu tarpeeksi. Ei tarttis sen takia perua... (26 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Sählysalibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
23

SCH 02 Nimenhuuto.com

JOUKKUE KAIPAA UUSIA PELAAJIA!!! Pojat -02, Hyvinkää Joukkue pelaa kaudella 2016-17 C2-Poikien Etelä-Suomen haastajatason aluesarjassa. Lajiharjoituksia: Yhteystiedot: mail: petri.t.kuusela@gmail.com

Mika kirjoitti: Sunnuntaina on pelit ja 8 poikaa ilmoittautunut joten vähintään 2 autoa tarvitaan jotta saadaan pojat peleihin. Yhteislähtö kehäkujan tb paikalle klo 8.10 Minun kyytiin ei mahdu koska auto on täynnä lisä pelaajista. Joten olisi kiva tietää kenen vanhempia tulossa jotta kaikki saadaan peleihin. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
14

Martin Sudet 05 Nimenhuuto.com

Harrastetoimintaa missä koeillaan eri lajeja

Petri kirjoitti: Hei vanhemmat. Siirsin pelaajat Martin Sudet 06 joukkueeseen. 05 joukkueessa vähän pelaajia toiminnan järjestämisen kannalta. Jos pelaaja ei jatka jalkapalloa tai salibandya ilmoitelkaa niin poistan nimenhuudosta. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Hyvinkää
Ei asetettu
1

SCH-04 Nimenhuuto.com

Salibandya kovalla sykkeellä :)

Pekka kirjoitti: Moi, Laitan vielä tänne nimenhuudonkin puolelle tiedoksi Jopox ilmoittautumisen jos lähettämäni sähköposti ei ole tavoittanut kaikkia. Siirrymme siis käyttämään Jopox järjestelmään nimenhuudon sijasta. Jopox tunnukset saa täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen osoitteessa: http://team.jopox.fi/sch/... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
37

SCH-vapaatvuorot Nimenhuuto.com

SCH:n vapaaksi jäävien vuorojen varauspaikka.

Päällikkö kirjoitti: Kaikki käyttämään! (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
26

SCH Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Miesten salibandyn II-divisioonaa. Motivoituneita kenttäpelaajia otetaan mukaan.

Marko kirjoitti: Tervetuloa Mustien uusi GM Tomas ”Ledin” Nurmi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
32

SCH Lady Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: SCH Naisten edustusjoukkue (Hyvinkää) etsii riveihinsä pelikokemusta omaavia ...

Petri kirjoitti: Sarjapelit pelattu ja kausi oli hyvä. Loistavaa kehitystä joukkueena ja yksilön pelitaidoissa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Naiset
20

SB-90 Nimenhuuto.com

Karlstedt kirjoitti: viimeistään illalla mukana (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

Martin Sudet 07 Nimenhuuto.com

Aatu kirjoitti: Aatu tulee, jos onnistuisi kyyti menosuuntaan.. Itse ehtisin hakemaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
27

martinsudet Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Pelit lähti hyvin käyntiin. Nyt pitää vaan sopia ketkä pelaa ja milloin. Etusijalla 100 € maksaneet. Junnuja jatkossa 4 max ja kerta maksullisia ei ollenkaan jos omia löytyy. Peliin max 12 + veska. 2 päivää ennen peliä sitova IN merkintä muuten ei ole pelipaikkaa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähly ja Puulaakijalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Martin Sudet Tytöt Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Petri Heikkilä Salibandy kausi käynnissä. Harrastepassi 5 € ostetaan osoitteesta http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/osta-lisenssi/ myös vakuutuksen voi ostaa sieltä jos perheellä tai lapsella ei ole urheiluvammaa kattavaa vakuutusta. Vanhemmat hoitavat vakuutus turvan kuntoon ennen salibandyy... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Tytöt
4

SCH P06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moi. Käykää kaikki aktivoimassa Jopox tunnukset. Käytämme 15.8 jälkeen VAIN JOPOXIA. Nimenhuuto jää pois! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
20

SCH P07 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moro, Äitienpäivänä se sitten tapahtuu! Kauden päätösturnaus Esport Arenalla Espoossa. Pelimme ovat seuraavasti: SALAMAT: - klo 09.40 Tiikerit Maalitykit - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 11.40 Steelers - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 13.40 Tiikerit Tykittäjät - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 15.00 SCH Sa... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
37

Hyvinkäänvpk Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: yks vieraileva tähtiki ois tuloss (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25