Salibandy Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, koripallo, sähly, lentopallo, sulkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rockottajat Nimenhuuto.com

Rockottajat Treenaa keskiviikkoisin Onni Areenalla klo.19:30-21:00. Alkaen 17.8. Pelaamme 5. divaria salibandyliigassa ja joukkueeseen mahtuu niin treenaajia kuin divaripelaajiakin. Pelaamme mielellämme myös harjoituspelejä. Yhteyttä voi ottaa seuraaviin henkilöihin (facebookissa tai miten haluaa): Olli Siitonen Ville Loponen Timo Törmälehto

Joukkue etsii pelaajia: Rockottajat Treenaa keskiviikkoisin Onni Areenalla klo.19:30-21:00. Alkaen 17...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
32

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Rentto-hallilla (Suutarinkatu 2) tiistaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo.18.30-20.00 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Lammenkuja) sunnuntaisin klo 20.00-21.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
38

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten V-divisioonassa Etelä-Suomen alueella. V-divisioonan turnausviikonloppujen pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä Rentto-hallilla (Suutarinkatu 2) tiistaisin klo 18.30-20.00 ja torstaisin klo.18.30-20.00 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Lammenkuja) sunnuntaisin klo 20.00-21.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
22

Porski Nimenhuuto.com

Porski - Hyvinkään VALTAISINTA salibandya jo vuodesta 2010! Porski pelaa kaudella 2019-2020 Etelä-Suomen 4. divisioonassa. Kauteen Porski starttaa samalla asenteella kuin aiempiinkin - tosissaan muttei vakavissaan! Porski aloitti puolentoista vuoden puulaakipelailun jälkeen "oikeat" pelit kaudella 2011-2012 6. divarista. Vain viidessä kaudessa Porski raivasi tiensä aina 3. divariin asti. Paluuta isommille pelikentille haetaan kaudesta 2017-2018 alkaen hyvin maltillisesti uusilla (joskin hieman hidastuneilla) vauhdeilla 4. divarista.

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
54

SB-Pro + SCH B-pojat Nimenhuuto.com

Onneksi olkoon valinnasta Meidän Joukkueeseen ja tervetuloa mukaan. Nyt se työ vasta sitten alkaa! Muista päivittää nimenhuutoon yhteystietosi ja ainakin toisen vanhemman yhteystiedot. Harjoittelu joukkueena alkaa toukokuun lopulla / kesäkuun alussa. Muista siihen asti pitää kunnostasi huolta omatoimisesti tai voit jopa parantaa sitä. Jos vielä mietit tuletko mukaan tähän joukkueeseen, ilmoittaisitko siitä mahdollisimman pian valmentajille. Toivattavat: Tuomas, Heikki, Mika ja Jouni

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Nurmijärvi Hyvinkää
Pojat
25

VRU Hyvinkää Nimenhuuto.com

Talvella: Salibandya pelataan maanantaisin klo.16-17 VehkaCenterin etummaisella sählykentällä (nro.1). Lisätietoja "kuvat ja materiaalit" valikosta sivun ylälaidasta. Kesällä: Jalkapalloa potkitaan Perttulan nurmikentillä keskiviikkoisin klo.19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo.18.00-19.30. Kokoontuminen tapahtuu kentän laidalla. Yleistä: Paikkoihin pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. VehkaCenterin osoite on Vehkakuja 1 ja Perttulan Vaiveronkatu 68-70. Osallistumiset tulee päivittää viimeistään pelipäivän aamuna (Huom! Pääsit paikalle tai et), koska tiedon päivittämisestä vain hetkeä ennen vuoron alkamista ei ole hyötyä.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy, Jalkapallo, Sulkapallo ja Katusähly
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

Team Pihka Nimenhuuto.com

Hyvinkään paras ikämies sählyjoukkue, tosin ainoa. Go Pihka! Preseason cupin jaettu pronssi 2021 kovin suoritus. Myllypuron ihme😁👍

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää/Helsinki
Miehet
15

Martin Sudet 06 Nimenhuuto.com

Hyvinkääläisille lapsille ja nuorille suunnattu harrastetason salibandy- ja jalkapalloseura. Harjoituksia 2-3 kertaa viikossa, omat varusteet vaaditaan. Tervetuloa kokeilemaan! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Hyvinkää
Sekajoukkue
16

perjantaivuoro Nimenhuuto.com

Martin Sudet, sekalainen seurakunta kaiken tasoisia metsureita...

Päivitetty vuosi sitten

Sählysalibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
23

SB-90 Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

martinsudet Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Sähly ja Puulaakijalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
26

HC Toosa Nimenhuuto.com

Perinteikäs HC Toosa jyrää taas!

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

kojootit hyvinkää Nimenhuuto.com

Herrasmiesjoukkue isolla H

Make kirjoitti: Sählyyn ei saada porukkaa mutta biitsiin olisi kolme tulossa. Löytyisikö vielä yksi tai useampi biitsin pelaaja..? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly
Hyvinkää
Ei asetettu
31

Viinasäbä Nimenhuuto.com

Noni!

Joukkue etsii pelaajia

Tuke kirjoitti: Peruttu (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Sekajoukkue
22

FC Noppa Nimenhuuto.com

FC Noppa

Jarno kirjoitti: 50/50 in (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Hyvinkää
Miehet
24

Fiinan Pesis Nimenhuuto.com

Fiinan Pesiksen sählyporukka

Marko kirjoitti: Siirretään hommaa ja täsmennetään päivämäärää kun tämä taas helpottaa (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo ja Sähly
Hyvinkää
Miehet
21

Sunnuntaisäbä Hyvinkää Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää / Vehka Center
Ei asetettu
15

SC Mallas Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: 50/50 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
22

Funclub Nimenhuuto.com

Jori kirjoitti: Todennäköisesti tarvitsee näyttää koronapassia, kun menee vehkalle. Tänään ei tarvinnut, kun oli alle 25 henkilöä hallissa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Sähly
Hyvinkää
Ei asetettu
30

MP Sähly Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Sähly
Hyvinkää
Ei asetettu
48