Salibandy Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 33 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja curling.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hyvinkää

Salibandy - Hyvinkää

SCH miehet2 Nimenhuuto.com

Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysisesti sekä valmis haastamaan itsesi? Sinulla on entuudestaan salibandytaustaa tai olet pelannut aikaisemmin mailapelejä. Oletko valmis taistelemaan joukkueen ja pelikaverisi eteen? Tarjoamme sinulle päämäärätietoisen harjoittelun valmennuksen alaisuudessa aladivareissa. Samalla tarkoituksena on tarjota pelipaikka kaikille niille pelaajille jotka haluavat pelata tosissaan ja haastaa itseään salibandyn parissa. Pelaamme tulevalla kaudella 6-divaria Etelä-Suomen lohkossa ja etsimme uusia pelaajia joukkueeseen. Lisätietoja www.SCH.fi Valmentaja: Juha Koskinen 040-5571983 Juha.koskinen(at)ppa.inet.fi

Joukkue etsii pelaajia: Kenttäpelaajien osalta joukkueemme on täynnä, mutta haemme tällä hetkellä 3-m...

Samuli kirjoitti: Seurailta 5.10. !!! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
21

SB-Pro + SCH B-pojat Nimenhuuto.com

Onneksi olkoon valinnasta Meidän Joukkueeseen ja tervetuloa mukaan. Nyt se työ vasta sitten alkaa! Muista päivittää nimenhuutoon yhteystietosi ja ainakin toisen vanhemman yhteystiedot. Harjoittelu joukkueena alkaa toukokuun lopulla / kesäkuun alussa. Muista siihen asti pitää kunnostasi huolta omatoimisesti tai voit jopa parantaa sitä. Jos vielä mietit tuletko mukaan tähän joukkueeseen, ilmoittaisitko siitä mahdollisimman pian valmentajille. Toivattavat: Tuomas, Heikki, Mika ja Jouni

Jouni kirjoitti: Moi Intersport Suomenoja on mukana valokuvaus päivänä ja heiltä saa ostettua oheisia tuotteita illan aikana. Tuotteet ovat siis myytävissä ilman painatuksia mutta mikäli painatuksia halutaan niin sitten toimitamme tuotteet myöhemmin painettuina. Tuona iltana tilattuihin mainoksen tuotteisiin saa ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Nurmijärvi Hyvinkää
Pojat
29

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 4. lohkossa. VI-divisioonan yhdeksän turnausviikonlopun pelit (yhteensä 18 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla syys-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Jyväkuja 13) sunnuntaisin klo 19-20.30 toukokuun loppuuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
29

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 4. lohkossa. VI-divisioonan yhdeksän turnausviikonlopun pelit (yhteensä 18 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla syys-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Jyväkuja 13) sunnuntaisin klo 19-20.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
35

Porski Nimenhuuto.com

Porski - Hyvinkään VALTAISINTA salibandya jo vuodesta 2010! Porski pelaa kaudella 2017-2018 Etelä-Suomen 4. divisioonassa. Kauteen 2017-2018 Porski starttaa samalla asenteella kuin aiempiinkin - tosissaan muttei vakavissaan! Porski aloitti puolentoista vuoden puulaakipelailun jälkeen "oikeat" pelit kaudella 2011-2012 6. divarista. Vain viidessä kaudessa Porski raivasi tiensä aina 3. divariin asti. Paluuta isommille pelikentille haetaan kaudesta 2017-2018 alkaen maltillisesti uusilla vauhdeilla 4. divarista.

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
38

VRU Hyvinkää Nimenhuuto.com

Talvella: Salibandya pelataan maanantaisin klo.16-17 VehkaCenterin etummaisella sählykentällä (nro.1). Lisätietoja "kuvat ja materiaalit" valikosta sivun ylälaidasta. Kesällä: Jalkapalloa potkitaan Perttulan nurmikentillä keskiviikkoisin klo.19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo.18.00-19.30. Kokoontuminen tapahtuu kentän laidalla. Yleistä: Paikkoihin pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. VehkaCenterin osoite on Vehkakuja 1 ja Perttulan Vaiveronkatu 68-70. Osallistumiset tulee päivittää viimeistään pelipäivän aamuna (Huom! Pääsit paikalle tai et), koska tiedon päivittämisestä vain hetkeä ennen vuoron alkamista ei ole hyötyä.

Janne kirjoitti: Moi! Tänään on hyvä sulatella pääsiäisen mämmejä VehkaCenterissä sählyn parissa. Tulkaa pelailemaan klo.16. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy, Jalkapallo, Sulkapallo ja Katusähly
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

SCH Akatemia Nimenhuuto.com

SCH Akatemian tavoitteena on tarjota vanhemmille junioripelaajille mahdollisuus hankkia pelikokemusta miesten sarjassa. SCH Akatemia pelaa kaudella 2011-2012 miesten 6. divisioonassa Etelä-Suomen sarjassa (M6 -05). SCH Akatemia -joukkueen rungon muodostaa viime kauden A-nuorten joukkue täydennettynä B-nuorten pelaajilla. Lisäksi joukkueessa pelaa myös kokeneempia pelaajia täydentämässä rinkiä. Jos pelikokemusta ja kiinnostusta tulla mukaan löytyy, niin soittele Jarkko Vesalle, puh. 044-358 4500 tai pistä viestiä jarkko.vesa@cubio.fi

Ilpo kirjoitti: Sport Club Hyvinkää ry SCH-Akatemia /SCH III SCH Jäsenmaksu 2012-2013 Hyvät pelaajat. Sarjapelit lähestyvät ja on aika hoitaa kausimaksut kuntoon. Tässä on ohjeet SCH III joukkueen maksuohjeet. Nimi: N.N. Summa: 150 euroa Eräpäivä: 14.9.2012 Tilinumero: FI7810293000342195 Viestikenttä: ”kausi 201... (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
29

Martin Sudet 06 Nimenhuuto.com

Hyvinkääläisille lapsille ja nuorille suunnattu harrastetason salibandy- ja jalkapalloseura. Harjoituksia 2-3 kertaa viikossa, omat varusteet vaaditaan. Tervetuloa kokeilemaan! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Jesse kirjoitti: Pääsen koulusta vasta tuohon aikaan, joten tulen vähän myöhässä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
37

perjantaivuoro Nimenhuuto.com

Martin Sudet, sekalainen seurakunta kaiken tasoisia metsureita...

Tuomas kirjoitti: ? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sählysalibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
26

SCH 02 Nimenhuuto.com

JOUKKUE KAIPAA UUSIA PELAAJIA!!! Pojat -02, Hyvinkää Joukkue pelaa kaudella 2016-17 C2-Poikien Etelä-Suomen haastajatason aluesarjassa. Lajiharjoituksia: Yhteystiedot: mail: petri.t.kuusela@gmail.com

Mika kirjoitti: Sunnuntaina on pelit ja 8 poikaa ilmoittautunut joten vähintään 2 autoa tarvitaan jotta saadaan pojat peleihin. Yhteislähtö kehäkujan tb paikalle klo 8.10 Minun kyytiin ei mahdu koska auto on täynnä lisä pelaajista. Joten olisi kiva tietää kenen vanhempia tulossa jotta kaikki saadaan peleihin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
13

SCH-04 Nimenhuuto.com

Salibandya kovalla sykkeellä :)

Pekka kirjoitti: Moi, Laitan vielä tänne nimenhuudonkin puolelle tiedoksi Jopox ilmoittautumisen jos lähettämäni sähköposti ei ole tavoittanut kaikkia. Siirrymme siis käyttämään Jopox järjestelmään nimenhuudon sijasta. Jopox tunnukset saa täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen osoitteessa: http://team.jopox.fi/sch/... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
37

SCH Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Miesten salibandyn II-divisioonaa. Motivoituneita kenttäpelaajia otetaan mukaan.

Marko kirjoitti: Tsemppiä Aleksi! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
33

SB-90 Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Vaan tokaan. Faijan 70v hömpötykset (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
23

Martin Sudet 07 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Eemeli mukana kahdessa viimeisessä pelissä (17 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Hyvinkää
Pojat
25

martinsudet Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kaikki huippupelaajat, valmentajat ja muuten vaan Susien toimintaan sekaantunut tervetuloa (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Sähly ja Puulaakijalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
27

SCH P06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moi. Käykää kaikki aktivoimassa Jopox tunnukset. Käytämme 15.8 jälkeen VAIN JOPOXIA. Nimenhuuto jää pois! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
20

SCH P07 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moro, Äitienpäivänä se sitten tapahtuu! Kauden päätösturnaus Esport Arenalla Espoossa. Pelimme ovat seuraavasti: SALAMAT: - klo 09.40 Tiikerit Maalitykit - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 11.40 Steelers - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 13.40 Tiikerit Tykittäjät - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 15.00 SCH Sa... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
37

Hyvinkäänvpk Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: yks vieraileva tähtiki ois tuloss (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
25

SCH2 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Sitten taas herätystä täälläkin, niin saadaan vikat reenit vedettyä. Kyljys, peliä edeltävät...? (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
46

HC Toosa Nimenhuuto.com

Perinteikäs HC Toosa jyrää taas!

Kimmo kirjoitti: Kausimaksu 2 2018-2019 Maksetaan joukkueen tilille: HC TOOSA RY FI66 8146 9710 0263 93 50€ ERÄPÄIVÄ 30.10.2018 Viestikentään viitteeksi: KAUSIMAKSU 2/2018-2019 ETUNIMI SUKUNIMI (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
29