Salibandy Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, ringette, sulkapallo, sähly ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Hyvinkää

Salibandy - Hyvinkää

SCH miehet2 Nimenhuuto.com

Oletko kiinnostunut kehittymään salibandyssa teknisesti, taktisesti, fyysisesti sekä valmis haastamaan itsesi? Sinulla on entuudestaan salibandytaustaa tai olet pelannut aikaisemmin mailapelejä. Oletko valmis taistelemaan joukkueen ja pelikaverisi eteen? Tarjoamme sinulle päämäärätietoisen harjoittelun valmennuksen alaisuudessa aladivareissa. Samalla tarkoituksena on tarjota pelipaikka kaikille niille pelaajille jotka haluavat pelata tosissaan ja haastaa itseään salibandyn parissa. Pelaamme tulevalla kaudella 6-divaria Etelä-Suomen lohkossa ja etsimme uusia pelaajia joukkueeseen. Lisätietoja www.SCH.fi Valmentaja: Juha Koskinen 040-5571983 Juha.koskinen(at)ppa.inet.fi

Joukkue etsii pelaajia: Kenttäpelaajien osalta joukkueemme on täynnä, mutta haemme tällä hetkellä 3-m...

Samuli kirjoitti: Seurailta 5.10. !!! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
21

VRU Hyvinkää Nimenhuuto.com

Talvella: Salibandya pelataan maanantaisin klo.16-17 VehkaCenterin etummaisella sählykentällä (nro.1). Lisätietoja "kuvat ja materiaalit" valikosta sivun ylälaidasta. Kesällä: Jalkapalloa potkitaan Perttulan nurmikentillä keskiviikkoisin klo.19.30-21.00 ja sunnuntaisin klo.18.00-19.30. Kokoontuminen tapahtuu kentän laidalla. Yleistä: Paikkoihin pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. VehkaCenterin osoite on Vehkakuja 1 ja Perttulan Vaiveronkatu 68-70. Osallistumiset tulee päivittää viimeistään pelipäivän aamuna (Huom! Pääsit paikalle tai et), koska tiedon päivittämisestä vain hetkeä ennen vuoron alkamista ei ole hyötyä.

Janne kirjoitti: Kehityskeskustelu töissä, joten tuun vähän myöhässä (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy, Jalkapallo, Sulkapallo ja Katusähly
Hyvinkää
Sekajoukkue
24

Porski Nimenhuuto.com

Porski - Hyvinkään VALTAISINTA salibandya jo vuodesta 2010! Porski pelaa kaudella 2016-2017 seuran nuoren historian ensimmäistä kautta Etelä-Suomen 3. divarissa. Kauteen 2016-2017 Porski starttaa samalla asenteella kuin aiempiinkin - tosissaan muttei vakavissaan! Porski aloitti puolentoista vuoden puulaakipelailun jälkeen "oikeat" pelit kaudella 2011-2012 6. divarista. Vain viidessä kaudessa Porski on raivannut tiensä huikeasti aina 3. divariin asti!

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
29

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Voimanosto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
24

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Voimanosto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
25

SCH Akatemia Nimenhuuto.com

SCH Akatemian tavoitteena on tarjota vanhemmille junioripelaajille mahdollisuus hankkia pelikokemusta miesten sarjassa. SCH Akatemia pelaa kaudella 2011-2012 miesten 6. divisioonassa Etelä-Suomen sarjassa (M6 -05). SCH Akatemia -joukkueen rungon muodostaa viime kauden A-nuorten joukkue täydennettynä B-nuorten pelaajilla. Lisäksi joukkueessa pelaa myös kokeneempia pelaajia täydentämässä rinkiä. Jos pelikokemusta ja kiinnostusta tulla mukaan löytyy, niin soittele Jarkko Vesalle, puh. 044-358 4500 tai pistä viestiä jarkko.vesa@cubio.fi

Ilpo kirjoitti: Sport Club Hyvinkää ry SCH-Akatemia /SCH III SCH Jäsenmaksu 2012-2013 Hyvät pelaajat. Sarjapelit lähestyvät ja on aika hoitaa kausimaksut kuntoon. Tässä on ohjeet SCH III joukkueen maksuohjeet. Nimi: N.N. Summa: 150 euroa Eräpäivä: 14.9.2012 Tilinumero: FI7810293000342195 Viestikenttä: ”kausi 201... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
29

SCH pojat -00 Nimenhuuto.com

00 - poikien säbä joukkue!

Joukkue etsii pelaajia: SCH -00 joukkue hakee kaudeksi 2014/2015 useita uusia pelaajia. Kesän ja Syks...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hieno homma.Kiitos jälleen Pekka. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
1

perjantaivuoro Nimenhuuto.com

Martin Sudet, sekalainen seurakunta kaiken tasoisia metsureita...

Lasse kirjoitti: Kentälliset huomenna (ehdotus Coach-Tepolle): HYÖKKÄYS:1)EKI+JERE, 2)LASSE+TUMPPI, PUOLUSTUS: 1)JANI+JUSA, 2) WALTTERI+OLLI (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Sählysalibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
29

SCH 02 Nimenhuuto.com

JOUKKUE KAIPAA UUSIA PELAAJIA!!! Pojat -02, Hyvinkää Joukkue pelaa kaudella 2016-17 C2-Poikien Etelä-Suomen haastajatason aluesarjassa. Lajiharjoituksia: Yhteystiedot: mail: petri.t.kuusela@gmail.com

Mika kirjoitti: Sunnuntaina on pelit ja 8 poikaa ilmoittautunut joten vähintään 2 autoa tarvitaan jotta saadaan pojat peleihin. Yhteislähtö kehäkujan tb paikalle klo 8.10 Minun kyytiin ei mahdu koska auto on täynnä lisä pelaajista. Joten olisi kiva tietää kenen vanhempia tulossa jotta kaikki saadaan peleihin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
14

Martin Sudet 05 Nimenhuuto.com

Harrastetoimintaa missä koeillaan eri lajeja

Petri kirjoitti: Hei vanhemmat. Siirsin pelaajat Martin Sudet 06 joukkueeseen. 05 joukkueessa vähän pelaajia toiminnan järjestämisen kannalta. Jos pelaaja ei jatka jalkapalloa tai salibandya ilmoitelkaa niin poistan nimenhuudosta. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Hyvinkää
Ei asetettu
1

SCH Palloviikarit Nimenhuuto.com

SCH:n nuorimmat, n.4-5-vuotiaat, pelaajat vanhempineen muodostavat Palloviikarit-sählyjoukkueen, jossa lapset saavat tutustua salibandyn maailmaan.

Samuli kirjoitti: Moi kaikille..kausi avataan 28.8. 12-13 Martin koululla olevilla harjoituksilla.. muistutuksena kaikille eli nimenhuuto tulee jäämään pois harjoitus yms ilmoittamisesta eli kaikki harjoitusilmoitukset yms tullaan siirtämään jopoxiin. olen kaikille laittanut kutsun ko. järjestelmään. ilmoittakaa j... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Sekajoukkue
26

SCH P08 Nimenhuuto.com

Mailataikuutta salibandyyn leikin ja harjoitteiden avulla..ilon ja lapsen omien vahvuuksien kautta!

Jonne kirjoitti: Moi! minulla ja Juha Vahviaisella ei ole Jopoxia :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Sekajoukkue
23

SCH-04 Nimenhuuto.com

Salibandya kovalla sykkeellä :)

Pekka kirjoitti: Moi, Laitan vielä tänne nimenhuudonkin puolelle tiedoksi Jopox ilmoittautumisen jos lähettämäni sähköposti ei ole tavoittanut kaikkia. Siirrymme siis käyttämään Jopox järjestelmään nimenhuudon sijasta. Jopox tunnukset saa täyttämällä ilmoittautumiskaavakkeen osoitteessa: http://team.jopox.fi/sch/... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Pojat
37

SCH-vapaatvuorot Nimenhuuto.com

SCH:n vapaaksi jäävien vuorojen varauspaikka.

Päällikkö kirjoitti: Kaikki käyttämään! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
26

SCH Edustus Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Miesten salibandyn II-divisioonaa. Motivoituneita kenttäpelaajia otetaan mukaan.

Paavo kirjoitti: Ja jälleen ruinaan kausimaksuja. Laittakaa tulemaan tammikuun maksut jengille. Jos tarvii näistä keskustella niin soitelkaa. Pääsääntöisesti maksut on kunnossa mutta ei mainita nimiä (Ile, Joona, Rantanen, Tikka, Atte) mutta muutamalta kaverilta puuttuu vielä marraskuun maksut. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Miehet
32

SCH Lady Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: SCH Naisten edustusjoukkue (Hyvinkää) etsii riveihinsä pelikokemusta omaavia ...

Petri kirjoitti: Sarjapelit pelattu ja kausi oli hyvä. Loistavaa kehitystä joukkueena ja yksilön pelitaidoissa. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Naiset
20

martinsudet Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: EHDOLLINEN, miten flunska helpottaa eli terveys antaa myöden... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Sähly ja Puulaakijalkapallo
Hyvinkää
Ei asetettu
40

Martin Sudet Tytöt Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Petri Heikkilä Salibandy kausi käynnissä. Harrastepassi 5 € ostetaan osoitteesta http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/osta-lisenssi/ myös vakuutuksen voi ostaa sieltä jos perheellä tai lapsella ei ole urheiluvammaa kattavaa vakuutusta. Vanhemmat hoitavat vakuutus turvan kuntoon ennen salibandyy... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Tytöt
4

SCH P06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moi. Käykää kaikki aktivoimassa Jopox tunnukset. Käytämme 15.8 jälkeen VAIN JOPOXIA. Nimenhuuto jää pois! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
20

SCH P07 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moro, Äitienpäivänä se sitten tapahtuu! Kauden päätösturnaus Esport Arenalla Espoossa. Pelimme ovat seuraavasti: SALAMAT: - klo 09.40 Tiikerit Maalitykit - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 11.40 Steelers - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 13.40 Tiikerit Tykittäjät - SCH Salamat, kenttä 5 - klo 15.00 SCH Sa... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Hyvinkää
Ei asetettu
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.