Pesäpallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, sähly, lentopallo ja curling.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hyvinkää

Pesäpallo - Hyvinkää

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 2. lohkossa. VI-divisioonan 10:n turnausviikonlopun pelit (yhteensä 20 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 toukokuun loppuuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
24

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 2. lohkossa. VI-divisioonan 10:n turnausviikonlopun pelit (yhteensä 20 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
24

Tahko D-tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2003 - 2004 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja pelaamaan pesistä mukavaan joukkueeseemme!

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon D-Tytöt hakee uusia pesäpallosta innostuneita tyttöjä mukaan toimintaa...

Joni kirjoitti: Huomisessa KePe pelissä pelaavat seuraavat pelaajat: Emma, Oona, Erika, Tania, Netta, Sonja, Noora, Kiia, Ellu, Sara, Julle & Inka. Toivottavasti kaikki kuitenkin pääsevät paikalle. Viimeinen peli ja joukkuekuva tottakai matsin jälkeen vielä otettava. Upea kausi ollut, päätetään se vielä huomenna... (28 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
16

Tahko Pojat 02 Nimenhuuto.com

Tahko Pojat 02

Konsta kirjoitti: Se on moro kaikille! Raesmaan Laura (C1) kuvaili kilpasarjan Itä-Länttä Keravalla.Ohessa linkki kuviin. https://www.flickr.com/gp/raekalat/X9CRGE (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
33

Hurricanes Hyvinkää Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Moi Ilmoittakaa tänne nimenhuutoon ketkä jatkavat pelaamista ensi kaudella. Tahkolla tulee olemaan ensi vuonnakin aluesarjan joukkue, jossa pesiksen harrastamista voi jatkaa. Joukkueen vetäjät ja valmentajat ovat vielä. Itse vetäydyn pesiksen parista pois. Mä ilmoitan sitten jatkajien nimet Ranta... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
19

Hyvinkään Tahko F-tytöt Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Onks nää päättäjäiset myös vanhemmille tarkoitettu vai pelkästään pelaajlle? p.s. Mistä saisi tiedon siitä, minä päivinä F-tyttöjen treenit on jatkossa? (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Hyvinkään Tahko e0506 Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Moi, Pidettiin valmennuspalaveri torstaina, paikalla oli koko ryhmä eli itseni lisäksi Juuso, Hannu, Jukka, Leevi Lehto ja Miki Leppäniva. Hannu valittiin johtoryhmän jäseneksi johon kuuluu myös Anu, Sari, Tanja, Maria ja Markus. Joukkueenjohtajana toimii Markus. Vanhempain palaveri sovittiin tii... (16 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
32

Hyvinkään Tahko P00 Nimenhuuto.com

Nooa kirjoitti: "Moi, Tahko B-pojilla alkaa syksyllä Judo-harjoituksen. Judo-harjoitukset ovat Pihkalassa ja tavoitteena on suorittaa alimman tason vyö ennen joulua. Judo-harjoitukset pitävät Hyvinkään Judoseura. Mukaan mahtuu maksimissaan 20 poikaa. Harjoituksen alkavat lokakuun alussa. Harjoitukset ovat keskiv... (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
28

Tahko B2 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Torstaim treenit perutaan. Omatoiminen lyöntiharjoitus sen sijaan. Kari (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
19

NiceTeam Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei rakkaat❣ Kertokaahan sitten peli- sekä harkkapäivätkin. Voin vaikka piipahtaa. Hyvää pelivuotta 2017. Se o moro❤ Rakkaudella Päde (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
23

Hyvinkään Tahko naiset ja BT Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Hyvinkään Tahko CT ja NMKS Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Vahinko (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
23

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Osmo kirjoitti: Moro Rokkarit! Löytyiskö jeesihaluista, mulla on olla ensi pe superin matsissa Tahko-Lippo ns. pyttykerhotehtävä, mutta en joutais millään. Voisko joku (jotkut) hoitaa palkittavien valinnan paikan päällä, saat kaksi pääsylippua matsiin. Terveisin Osku (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
30

Tahko01-02tytöt Nimenhuuto.com

Hyvinkään Tahkon C-tyttöjoukkue, harjoittelee tavoitteellisesti kohti kesän 2017 Etelän aluesarjaa.

Päivi kirjoitti: Huomatkaa, että sunnuntain peli on peruttu, ja pidetään treenit. Peli puhtia vastaan pelataan 1.9. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
24

Tahkon D tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2002-2003 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan kaikki uudet, sekä jo lajia tuntevat reippaat tytöt ja heidän huoltajansa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Eli SeikkailuSveitsi varattuna keskiviikkona vielä näillä näkymin, jos vaan ilmat sallisivat (korvaavaa yritän kiiruusti etsiä jos se räntäsade tänne tulee eikä Sveitsiin päästä). Klo 16:45 olisi hyvä jo olla paikalla Sveitsissä. Tämän jälkeen lähdemme syömään Obelixiin n klo 19:00-19:30, ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
17

Hyvinkään Tahko P04 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Syksyn ryhmien ilmoittautuminen on avattu osoitteessa https://hsu.sporttisaitti.com/?x387912=758746 , treeniajat ovat ryhmien linkkien takana. (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
35

Hyvinkään Tahko P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta" Etsimme joukkoomme ensisijaisesti 03 ...

Mikko kirjoitti: 04- joukkueen vanhempainpalaveri pidetään torstaina 3.10. Klo 18 Pohjoispuiston koululla! Sovitaan talven toiminnasta ja järjestäydytään uutta kautta varten. Harjoitusvuorot vahvistetaan vasta 29.9 pidettävässä JunioriTahkon kokouksessa. Laitan tiedon harkka-ajoista heti, kun ne tiedän. Harkkoja ... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
23

Tahko E01 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi Tahko B-pojilla alkaa syksyllä Judo-harjoitukset osana pesisharjoittelua. Judo-harjoitukset pidetään Pihkalassa ja tavoitteena on suorittaa alimman tason vyö ennen joulua. Judo-harjoitukset pitää Hyvinkään Judoseura. Mukaan mahtuu maksimissaan 20 poikaa. Harjoitukset alkavat lokakuun alussa j... (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
20

Tahko nmks Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Tää onkin mulle nyt sit ehkä out. Tuli työjuttuja... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
21

Tahko ET Nimenhuuto.com

Tapio kirjoitti: Moi, Vaikka kuluva kausi on kesken ja edessä on vielä aluesarjojen loppupelit, valmennuskolmikko on jo pohtinut hiukan tulevaisuuttakin. :) Kuvat ja materiaalit - osion Vanhempainpalaverit-kansioon on lisätty valmennuskolmikon alustavia ajatuksia ensi kaudesta ja vähän myös sen jälkeisestä ajasta... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.