Pesäpallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, futsal, sähly, sulkapallo, curling ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hyvinkää

Pesäpallo - Hyvinkää

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 4. lohkossa. VI-divisioonan yhdeksän turnausviikonlopun pelit (yhteensä 18 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla syys-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Jyväkuja 13) sunnuntaisin klo 19-20.30 toukokuun loppuuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
29

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen alueen 4. lohkossa. VI-divisioonan yhdeksän turnausviikonlopun pelit (yhteensä 18 peliä) ovat pääkaupunkiseudulla syys-huhtikuussa lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot ovat Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20 sekä Jokelan koulukeskuksessa (Jyväkuja 13) sunnuntaisin klo 19-20.30 toukokuun loppuun saakka. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo, Sulkapallo ja Voimanosto
Hyvinkää
Miehet
35

Tahko C-tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon C-tyttöjen pesisjoukkue 2003 - 2004 syntyneille tyttöjunnuille!

Noora kirjoitti: Hieman myöhässä tulen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
18

Hyvinkään Tahko P0809 Nimenhuuto.com

Etelän iloisin pesisjengi!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys ! SE OLI SIINÄ ! 33 vuotta ja 118 leiriä. Nyt on siis viimeinen tilaisuus hankkia hienoa ammattimaisesti kuvattua pesisviihdettä ikuiseksi muistoksi ! Onhan se hienoa näyttää joskus 50 vuoden kuluttua lastenlapsille miten mumma tai paappa silloin aikoinaan pesistä pelasi. Arkistoissani ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
21

Tahko Pojat 02 Nimenhuuto.com

Tahko Pojat 02

Ilkka kirjoitti: Joukkueen rahat laskettu ja vielä yhden kerran pitää maksaa kuukausimaksu 70 €. Joten sen voi maksaa vaikka heti, eräpäivä 20.8 terv Ruth (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
30

Hyvinkään Tahko P04 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: MOI! MEILLÄ ON KOTKASSA PELIT PE 8.2 . OLISI TARJOLLA TURNAUS IMATRALLA SEURAAVANA PÄIVÄNÄ LA 9.2 . JOS SAADAAN JOUKKUE KASAAN NIIN MENNÄÄN . TÄHÄN ALLE VASTAUKSET TÄMÄN VIIKON AIKANA JOS TURNAUS SOPII TEILLE. Alla infoa turnauksesta. Tässäpä lupaamaani infoa Imatran halliturnaukseen liittyen. El... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
29

Hyvinkään Tahko e-tytöt Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: Karkkia (3 päivää sitten)

Päivitetty 26 minuuttia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
31

Hyvinkään Tahko e0607 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Tenavaleirin ensimmäiset järkkävuorot liitteessä. Järkkiä tulee lennossa lisää leirin kuluessa. Jaetaan niitä tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
18

NiceTeam Nimenhuuto.com

Kristiina kirjoitti: Laittakaa ilmoittuminen IN vain tohon 9.1.2019 tunnille, niin lasketaan osallistujat siitä. Ei tarvii kaikkiin laittaa. Jatketaan sitä viikottaista pääsee/ei pääse ilmoittelua samaan tapaan WhatsAppin kautta kuin nytkin. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
27

Hyvinkään Tahko F-tytöt Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Treeneihin liittyen: Kertokaa tytöille, että kokoonnumme kentällä juoksusuoran puoleiseen kulmaan. T: Anne (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
26

Hyvinkään Tahko P00 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moro Toviottavasti joku vielä lukee näitä viestejä... Miika oli yhteyksissä ja pyysi, että viime vuonna käytössä olleet judo-puvut kerätään takaisin Tahkolle. Sovitaan niin, että toimitetaan puvut viimeistään Tahkon päättäjäisiin 9.10. Minä voin ainakin ottaa niitä siellä vastaan. Juha (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
30

Tahko Miesten Aluesarja Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Harri kirjoitti: Tässä uusi pelipäivä, päivittäkää IN/ OUT -merkinnät tarvittaessa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
12

Tahko NSS BT Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Heli kirjoitti: Vähän myöhässä (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
19

Hyvinkään Tahko A-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Pesäpallo
Hyvinkää
Miehet
2

Hyvinkään Tahko D0506 Nimenhuuto.com

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
28

Tahko01-02tytöt Nimenhuuto.com

Hyvinkään Tahkon BT2 ja CT harjoittelevat yhdessä kohti tulevaa kautta.

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon BT2 ja CT joukkuisiin mahtuu mukaan uusia, kokeneita, pesäpalloa tavoi...

Kiia kirjoitti: Edelleen sen verta flussassa että ei kande tulla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
19

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Osmo kirjoitti: Moro Rokkarit! Löytyiskö jeesihaluista, mulla on olla ensi pe superin matsissa Tahko-Lippo ns. pyttykerhotehtävä, mutta en joutais millään. Voisko joku (jotkut) hoitaa palkittavien valinnan paikan päällä, saat kaksi pääsylippua matsiin. Terveisin Osku (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
34

Fiinan Pesis Nimenhuuto.com

Fiinan Pesiksen sählyporukka

Marko kirjoitti: Onnekkaiden sattumien kautta sain salivuoron alkamaan jatkossa klo 20.00 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo ja Sähly
Hyvinkää
Miehet
21

Tahkon D tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2002-2003 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan kaikki uudet, sekä jo lajia tuntevat reippaat tytöt ja heidän huoltajansa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Eli SeikkailuSveitsi varattuna keskiviikkona vielä näillä näkymin, jos vaan ilmat sallisivat (korvaavaa yritän kiiruusti etsiä jos se räntäsade tänne tulee eikä Sveitsiin päästä). Klo 16:45 olisi hyvä jo olla paikalla Sveitsissä. Tämän jälkeen lähdemme syömään Obelixiin n klo 19:00-19:30, ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
16

Tahko b-pojat Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Muistutuksena B-poikien vanhemmille: Ilmoittautukaa rakettimyyntiin. Talkoiden tuotta on ollut aiempina vuosina lähemmäs 5000 euroa, eli tämä kannattaa hoitaa hyvin. Myynti tapahtuu Willan Prisman edessä ajalla 27.-31.12. Prisman henkilökunnan edustaja on mukana myynnissä. https://docs.google.com... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
44