Pesäpallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, sähly, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hyvinkää

Pesäpallo - Hyvinkää

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
27

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy, Leuanveto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
28

Tahko D-tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2003 - 2004 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja pelaamaan pesistä mukavaan joukkueeseemme!

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon D-Tytöt hakee uusia pesäpallosta innostuneita tyttöjä mukaan toimintaa...

Joni kirjoitti: Huomenna Kuusankosken kaatoon lähtevät seuraavat pelaajat: Noora, Emma, Kaisa, Ellu, Julle, Oona, Erika, Tania, Kiia, Sara, Sonja & Netta. Huomenna huilivuorossa siis Inka, mutta niin kuin jo monesti sanottu, jokaiselle tulee huilivuoro jossain välissä kesää. Lämmintä luvattu, joten tarpeeksi nes... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
16

Tahko Pojat 02 Nimenhuuto.com

Tahko Pojat 02

Eetu kirjoitti: Tässä video Tahko C3 - KePe ottelusta. Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta, peli alkoi ennen kuin kerkesin säätämään kameran kohdilleen. Ensikerralla parempaa... https://www.youtube.com/watch?v=qo1QW84a_Y0 (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Hyvinkään Tahko e0506 Nimenhuuto.com

Luka kirjoitti: Iltaa, e-pojat ovat käyneet meidän (d-pojat) harjoituksissa. Pojat ovat pärjänneet tosin hyvin mukana. Pojat ovat jatkossakin tervetulleita JOS meillä on pelaajia INN alle 15 poikaa. Menee vaikeaksi harjoittelu kun poikia alkaa olla harjoituksissa n. 20 kpl. Yt Pasi Kokkonen 044-5751012 (Minuutti sitten)

Päivitetty minuutti sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
26

Hyvinkään Tahko F-tytöt Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: ja lisäksi 3 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Hurricanes Hyvinkää Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jorma kirjoitti: Peleihin ilmoitautumisia Kiitos ! (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
18

Tahko B2 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Tämä peli siirtyy eteenpäin paremmissa sääolosuhteissa pelattavaksi. Uusi ajankohta ilmoitetaan pikimmiten! t. Kari (14 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
19

Hyvinkään Tahko P00 Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: Vanhat pelaajakortit on aktivoitu ja toimivat normaalisti huomisessa Superin pelissä. Uudet pelaajakortit eivät ole vielä saapuneet. Järjestysmiehillä on portilla nimilista pelaajista. Sisään tullessa ilmoittakaa portilla nimi järjestysmiehelle, niin pääsee sisään. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
29

NiceTeam Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei rakkaat❣ Kertokaahan sitten peli- sekä harkkapäivätkin. Voin vaikka piipahtaa. Hyvää pelivuotta 2017. Se o moro❤ Rakkaudella Päde (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
23

Hyvinkään Tahko naiset ja BT Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Hyvinkään Tahko CT ja NMKS Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Vahinko (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
23

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Marko kirjoitti: Moro! Mahtaako keneltäkään löytyä rokkareitten vanhoja jokeripaitoja, numeroita ja sitä mustaa "työkalupakkia" T:Popa (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
30

Tahko01-02tytöt Nimenhuuto.com

Hyvinkään Tahkon C-tyttöjoukkue, harjoittelee tavoitteellisesti kohti kesän 2017 Etelän aluesarjaa.

Päivi kirjoitti: 23.5. peli puhtia vastaan siirretty, pelataan 21.6. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
19

Tahkon D tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2002-2003 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan kaikki uudet, sekä jo lajia tuntevat reippaat tytöt ja heidän huoltajansa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Eli SeikkailuSveitsi varattuna keskiviikkona vielä näillä näkymin, jos vaan ilmat sallisivat (korvaavaa yritän kiiruusti etsiä jos se räntäsade tänne tulee eikä Sveitsiin päästä). Klo 16:45 olisi hyvä jo olla paikalla Sveitsissä. Tämän jälkeen lähdemme syömään Obelixiin n klo 19:00-19:30, ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
17

Hyvinkään Tahko P04 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Sopiiiko kenellekkään vaihto Su 28.5. peli? -》esim. 4.6. peliin tai 26.6. peliin? Toki muitakin voi ehdottaa! T.Sami (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
33

Hyvinkään Tahko P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta" Etsimme joukkoomme ensisijaisesti 03 ...

Mikko kirjoitti: 04- joukkueen vanhempainpalaveri pidetään torstaina 3.10. Klo 18 Pohjoispuiston koululla! Sovitaan talven toiminnasta ja järjestäydytään uutta kautta varten. Harjoitusvuorot vahvistetaan vasta 29.9 pidettävässä JunioriTahkon kokouksessa. Laitan tiedon harkka-ajoista heti, kun ne tiedän. Harkkoja ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
23

Tahko E01 Nimenhuuto.com

Aku kirjoitti: Hei, kukaan ei ole laittanut poissaoloja järjestelytehtävistä, joten seuraavaan peliin torstaina 25.5.: kirjuriksi Jaakkola, kakkospesä Lehto, takaraja Korhonen ja kahvio Kalmari. Kahvion tavarat löytyvät Iivosen Päiviltä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
21

Tahko ET Nimenhuuto.com

Mirkka kirjoitti: Miikan viesti pelaajakorteista: Moi, Sain uudet pelaajakortit tänään. Kortteihin on kirjoitettu kortin omistajan nimi. Kortti on noudettavissa lipunmyynnistä ennen sunnuntain Superin kotiottelua. Kortit ovat lähellä nostopuomia (nostopuomin kohdalta on siis kulku tällä hetkellä poikki) olevassa l... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
22

Tahko nmks Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Tää onkin mulle nyt sit ehkä out. Tuli työjuttuja... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.