Pesäpallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, ringette, sulkapallo, sähly ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hyvinkää

Pesäpallo - Hyvinkää

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Voimanosto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
24

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Voimanosto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
25

Tahko D-tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2003 - 2004 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja pelaamaan pesistä mukavaan joukkueeseemme!

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon D-Tytöt hakee uusia pesäpallosta innostuneita tyttöjä mukaan toimintaa...

Kalle kirjoitti: Perjantaina 24.2 ei treenejä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
17

Tahko Pojat 02 Nimenhuuto.com

Tahko Pojat 02

Ilkka kirjoitti: Moi. Maaliskuun kuukausimaksun 65 euroa voi taas maksaa. Muistakaa oikea tilinumero: FI23 4260 0010 2810 19. Viime kuussa joku oli maksanut Hyvnkään Tahkon Ry:n tilille suoraan, niin ei saa tehdä, vaan kaikki maksut joukkueen tilin kautta. T. Ruth (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Tahko B2 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Moi, joukkueen palaveri alkaa jo klo 17.00 aiemmin ilmoitetun 17.30 sijaan! Paikkana siis HYKin luokkatilat. (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
20

Hyvinkään Tahko e0506 Nimenhuuto.com

Vili kirjoitti: Ollaan nyt jo ajoissa liikkeellä, mutta pääsisikö Vili jonkun kyydissä Sotkamoon. Ja jos joku on menossa julkisilla niin saisi vaikka mun auton sinne ajettavaksi (Vili kyydissä :) ). Meillä on kaveripariskunnan häät 8.7 ja tulisin vasta su 9.7 koneella jos auto sielä tai ma 10.7 itse ajaen. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
25

Hurricanes Hyvinkää Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Moi Nyt on kesän pelit merkattu. Miesten aluesarjassa pelaa 9 joukkuetta. Pelataan 1-kertainen runkosarja ja sen jälkeen ylempi ( 5 joukkuetta) ja alempi jatkosarja (4 joukkuetta). Yksi peli osuu Tahkon miesten kotipelin kanssa päällekkäin - Roihulla oli vain 4 pelipäivää ja mulle jäi tuo viimein... (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
18

Hyvinkään Tahko F-tytöt Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Kööpenhaminassa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Hyvinkään Tahko P00 Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: Hyvinkään Tahko Tehovalmennusryhmä 2017 Nopeustreenit maalis-huhtikuu: NOPEUS 1. vr + ven + liikkuvuus + aidat 1. Kinkka 3x5/jalka (nopea kontakti, 1-2 askeleen alkuvauhti, jo reidessä poweria) 2. 5-loikka 2x3, täydet tehot, hyvät palautukset 3. 5-loikka 2x3, 2-3 askeleen vauhti 4. Vedot: - 3 x 4... (16 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
26

NiceTeam Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei rakkaat❣ Kertokaahan sitten peli- sekä harkkapäivätkin. Voin vaikka piipahtaa. Hyvää pelivuotta 2017. Se o moro❤ Rakkaudella Päde (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
21

Hyvinkään Tahko naiset ja BT Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Hyvinkään Tahko CT ja NMKS Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Vahinko (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
23

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Marko kirjoitti: Moro! Mahtaako keneltäkään löytyä rokkareitten vanhoja jokeripaitoja, numeroita ja sitä mustaa "työkalupakkia" T:Popa (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
30

Tahko01-02tytöt Nimenhuuto.com

Hyvinkään Tahkon C-tyttöjoukkue, harjoittelee tavoitteellisesti kohti kesän 2017 Etelän aluesarjaa ja SM-karsintasarjaa

Päivi kirjoitti: Sovitut pelipäivät laitettu kalenteriin. Kellonajat ja pelipaikat tarkentuvat myöhemmin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
18

Tahkon D tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2002-2003 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan kaikki uudet, sekä jo lajia tuntevat reippaat tytöt ja heidän huoltajansa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Eli SeikkailuSveitsi varattuna keskiviikkona vielä näillä näkymin, jos vaan ilmat sallisivat (korvaavaa yritän kiiruusti etsiä jos se räntäsade tänne tulee eikä Sveitsiin päästä). Klo 16:45 olisi hyvä jo olla paikalla Sveitsissä. Tämän jälkeen lähdemme syömään Obelixiin n klo 19:00-19:30, ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
17

Hyvinkään Tahko P04 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Jonkun luuri jäi Pohjoispuistoon! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
33

Hyvinkään Tahko P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta" Etsimme joukkoomme ensisijaisesti 03 ...

Mikko kirjoitti: 04- joukkueen vanhempainpalaveri pidetään torstaina 3.10. Klo 18 Pohjoispuiston koululla! Sovitaan talven toiminnasta ja järjestäydytään uutta kautta varten. Harjoitusvuorot vahvistetaan vasta 29.9 pidettävässä JunioriTahkon kokouksessa. Laitan tiedon harkka-ajoista heti, kun ne tiedän. Harkkoja ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
23

Tahko E01 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei Tuomarihommista kiinnostuneille tiedoksi, että tuomarikoulutukset pidetään 12.3. ja 25.3. Molemmat klo. 10.00 ja alustavasti paikkana Tapainlinnan koulun auditorio. Jos on ollut tuomarina aiemmin, niin ensimmäinen koulutus ei ole välttämätön. Juha (27 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
21

Tahko nmks Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Tää onkin mulle nyt sit ehkä out. Tuli työjuttuja... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
19

Tahko ET Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Lauantaina 18.3. on Areenalla Tahkon tapahtumapäivä. - Joukkuekuvaus 9.30-12.30 välisenä aikana. Erillistä aikataulua ei tehdä, vaan joukkueet tulevat kuvauksiin vapaasti aamupäivän aikana - Pesisvälinekirppis; pesisvälineet kiertoon, tule myymään omat tuotteesi - Kahvia myytävänä pikkurahalla (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.