Pesäpallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, ringette, sulkapallo, sähly ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hyvinkää

Pesäpallo - Hyvinkää

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Voimanosto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
24

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Voimanosto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
25

Tahko D-tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2003 - 2004 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja pelaamaan pesistä mukavaan joukkueeseemme!

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon D-Tytöt hakee uusia pesäpallosta innostuneita tyttöjä mukaan toimintaa...

Kalle kirjoitti: Perjantaina 24.2 ei treenejä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
17

Tahko Pojat 02 Nimenhuuto.com

Tahko Pojat 02

Ilkka kirjoitti: Moi. Muutamalla pojalla vielä Tahkon jäsenmaksu 20 euroa maksamatta. Kaikkien, jotka pelaa joukkueessa tulee jäsenmaksu maksaa. Hoitakaa maksu mahdollisimman pian, kiitos. T. Ruth (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Hyvinkään Tahko e0506 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Lisäsin uuden tapahtuman eli vanhempainpalaveri. Siksi näin nopealla aikataululla koska näytti että suurin osa pojista on tulossa harkkoihin ja siksi että maaliskuu näyttää muuten niin täydeltä. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
21

Tahko B2 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Nämä harjoitukset perutaan, koska paluu Tampereelta menee myöhäiseksi. t. Kari (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
20

Hyvinkään Tahko F-tytöt Nimenhuuto.com

Kerttu kirjoitti: Mites näiden reenien kanssa kun ei tarkkaan tiedetä kolmea päivää ennen kyydeistä. Tänään olisi päässyt kun yksi meno muuttui. Lauantaina pääsee jos pääsen aiemmalla junalla kotiin. Ei viitsisi laittaa in jos ei onnistukkaan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Hyvinkään Tahko P00 Nimenhuuto.com

Rauno kirjoitti: Kun aletaan säätämään, niin säädetään kunnolla. Eli, Lauantaina 11.2. treenit on alkuperäisen aikataulun mukaisesti klo. 8:00- 10:00. (18 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
20

Hurricanes Hyvinkää Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Moi Lauantai harkat jätetään pois. Helmikuusta alkaen harkat vain tiistaina ja perjantaina. Terv. Pekka (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
18

NiceTeam Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei rakkaat❣ Kertokaahan sitten peli- sekä harkkapäivätkin. Voin vaikka piipahtaa. Hyvää pelivuotta 2017. Se o moro❤ Rakkaudella Päde (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
21

Hyvinkään Tahko naiset ja BT Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Hyvinkään Tahko CT ja NMKS Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Vahinko (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
23

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Marko kirjoitti: Moro! Mahtaako keneltäkään löytyä rokkareitten vanhoja jokeripaitoja, numeroita ja sitä mustaa "työkalupakkia" T:Popa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
30

Tahko01-02tytöt Nimenhuuto.com

Hyvinkään Tahkon C-tyttöjoukkue, harjoittelee tavoitteellisesti kohti kesän 2017 Etelän aluesarjaa ja SM-karsintasarjaa

Päivi kirjoitti: Lauantain 18.2 ja tiistain 21.2. Treenit peruttu. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
18

Tahkon D tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2002-2003 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan kaikki uudet, sekä jo lajia tuntevat reippaat tytöt ja heidän huoltajansa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Eli SeikkailuSveitsi varattuna keskiviikkona vielä näillä näkymin, jos vaan ilmat sallisivat (korvaavaa yritän kiiruusti etsiä jos se räntäsade tänne tulee eikä Sveitsiin päästä). Klo 16:45 olisi hyvä jo olla paikalla Sveitsissä. Tämän jälkeen lähdemme syömään Obelixiin n klo 19:00-19:30, ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
18

Hyvinkään Tahko P04 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moikka, kevät etenee kovaa vauhtia . Headcoachin pitää alkaa miettiä kesän leirejä , sarjapelejä ja extraturnauksien järjestämistä. Muuutama juttu tulevasta..... 20 ukkoo meillä on kesällä rosterissa jos Make tulee jos ei niin 19 ukkoa. Imatra la 8.4 -su 9.4 turnaukseen on 1:n pelaajan tyhjiö vie... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
27

Hyvinkään Tahko P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta" Etsimme joukkoomme ensisijaisesti 03 ...

Mikko kirjoitti: 04- joukkueen vanhempainpalaveri pidetään torstaina 3.10. Klo 18 Pohjoispuiston koululla! Sovitaan talven toiminnasta ja järjestäydytään uutta kautta varten. Harjoitusvuorot vahvistetaan vasta 29.9 pidettävässä JunioriTahkon kokouksessa. Laitan tiedon harkka-ajoista heti, kun ne tiedän. Harkkoja ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
23

Tahko ET Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Moi, Liitteessä IntesSportin seurahinnat tahkolaisille. Edun saa kassalla, kun mainitsee seurahinnoista myyjälle. Ja kuten huomaatte, hinnat ovat erittäin kilpailukykyisiä. Vertailin hintoja esim. Kärkkäiseen; pallot ovat käytännössä saman hintaiset. Mailat ja räpylät ovat Kärkkäisellä 5-10e edul... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
24

Tahko E01 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Käykääpäs pojat, ja miksei vanhemmatkin lukemassa. Hyvää pesisoppia. https://perttuhautalablog.wordpress.com (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
21

Tahko B1-pojat Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Kuka on kioskissa 7.7? Tavarat on minulla. Toimitan maitoineen kentälle. Voin tuoda myös suolaiset ja makeat jos on tarvetta. Myyntikin varmaan onnistuu ellei ole kuskauksia samaan aikaan. Miia (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesis
Hyvinkää
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.