Pesäpallo Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, ringette, sulkapallo, sähly ja lentopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Hyvinkää

Pesäpallo - Hyvinkää

Hakalan Urheiluseura salibandy Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivuostolla ilmoitetaan vain HakU:n oman salibandyjoukkueen liittyvät asiat. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: mukana jos polvi on kondiksessa. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Voimanosto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
24

Hakalan Urheiluseura lisäpelit Nimenhuuto.com

Olemme Hyvinkääläinen urheiluseura. Pelaamme salibandya miesten VI-divisioonan Etelä-Suomen 1. lohkossa. VI-divisioonan pelit ovat pääkaupunkiseudulla loka-huhtikuussa n.3 viikon välein lauantaisin tai sunnuntaisin. Salibandyn harjoitusvuorot on Hyvinkäällä VehkaCenterissä (Vehkakuja 1) tiistaisin klo.17-18 ja torstaisin klo.19-20. Paikalle pääsee helposti omalla autolla ja parkkitilaa on riittävästi. Tällä sivustolla ilmoitetaan HakU:n omien salibandyvuorojen ulkopuoliset lisävuorot sekä informoidaan kaikkien muiden lajien toiminnasta. Seuralla on myös leuanveto-, voimanosto-, jalkapallo-, pesäpallo- ja sulkapallojaostot.

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: VRU:n Hy 2-peliturnaus (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Leuanveto, Voimanosto, Jalkapallo, Pesäpallo ja Sulkapallo
Hyvinkää
Miehet
25

Tahko D-tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2003 - 2004 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja pelaamaan pesistä mukavaan joukkueeseemme!

Joukkue etsii pelaajia: Tahkon D-Tytöt hakee uusia pesäpallosta innostuneita tyttöjä mukaan toimintaa...

Joni kirjoitti: Laitetaampa mahdollisimman pikaisesti ilmoittautumiset kuntoon ensi sunnuntain pajulahden vuorolle. Nyt vasta 6!! tyttöä ilmoittautunut. Erittäin hieno mahis päästä lyömään pitkää lyöntiä ja tekemään tilanneharjoituksia. (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
17

Tahko Pojat 02 Nimenhuuto.com

Tahko Pojat 02

Ilkka kirjoitti: Hei. Tammikuun kuukausimaksun 65 euroa voi maksaa. Muistakaa laittaa pojan nimi viestikenttään, kiitos. T. Ruth (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Tahko B2 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kari kirjoitti: Juoksusuoravuorolla pidetään nopeustestit klo 12.00-12.30. (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
20

Hurricanes Hyvinkää Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Moi Junioritahkolta tuli kysely noista pelaajakoretista. Vanhat pelaajakortit aktivoidaan tänäkin vuonna uudelleen. Eli nyt mulle tähän ilmoitus kenellä kortti on tallessa ja kenellä hukassa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
18

Hyvinkään Tahko P00 Nimenhuuto.com

Rauno kirjoitti: Tervehdys. Kuulostaa siltä, että vähän yks jos toinen poika on jumissa ja penikatkin vaivaa aika monia. Minulla on hierontapaikka Parantolankadulla (parantolankatu 11) ja ajattelin tarjota pojille hierontaa 20€/h. Ensimmäiset ajat on tarjolla Ke 30.11. klo. 14:00- 20:00, To 1.12. klo. 12:00- 14:4... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
20

Hyvinkään Tahko F-tytöt Nimenhuuto.com

Sini kirjoitti: Hei, tiedustelen olisiko kenelläkään myydä käytettyä räpylää kohta 7-vuotiaalle, joka soveltuisi paremmin kiinnioton harjoittelemiseen vasta-alkajalle kuin nykyinen räpylämme? Nykyinen räpylä ostettu Karhun"paketin" mukana, jossa siis ollut myös puumaila ja pallo. Räpylän pussiosa aivan liian pie... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
28

Hyvinkään Tahko e0506 Nimenhuuto.com

Luka kirjoitti: Youmoveen sellainen muutos....paikalle saa mennä klo 15.30 jatkossa...kerkeää 1 t touhuta mitä haluaa. Klo 17.30 kun reeni loppuu , ei saada jäädä enään touhuamaan reenin jälkeen. Sain tälläisen viestin sielt (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
21

NiceTeam Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Hei rakkaat❣ Kertokaahan sitten peli- sekä harkkapäivätkin. Voin vaikka piipahtaa. Hyvää pelivuotta 2017. Se o moro❤ Rakkaudella Päde (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Naiset
27

Hyvinkään Tahko naiset ja BT Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
32

Hyvinkään Tahko CT ja NMKS Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Vahinko (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Ei asetettu
23

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Marko kirjoitti: Moro! Mahtaako keneltäkään löytyä rokkareitten vanhoja jokeripaitoja, numeroita ja sitä mustaa "työkalupakkia" T:Popa (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
30

Tahko01-02tytöt Nimenhuuto.com

Hyvinkään Tahkon C-tyttöjoukkue, harjoittelee tavoitteellisesti kohti kesän 2017 Etelän aluesarjaa ja SM-karsintasarjaa

Päivi kirjoitti: HSU:n tapahtuma loppuukin jo ennen vuoroamme eli 6.1.2017 harkat normaalisti. (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
17

Tahkon D tytöt Nimenhuuto.com

Tahkon D-tyttöjen pesisjoukkue 2002-2003 syntyneille tyttöjunnuille! Tervetuloa kokeilemaan ja pelaamaan kaikki uudet, sekä jo lajia tuntevat reippaat tytöt ja heidän huoltajansa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä! :)

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Eli SeikkailuSveitsi varattuna keskiviikkona vielä näillä näkymin, jos vaan ilmat sallisivat (korvaavaa yritän kiiruusti etsiä jos se räntäsade tänne tulee eikä Sveitsiin päästä). Klo 16:45 olisi hyvä jo olla paikalla Sveitsissä. Tämän jälkeen lähdemme syömään Obelixiin n klo 19:00-19:30, ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
18

Hyvinkään Tahko P04 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moikka, saimme mahdollisuuden mennä pelaamaan Tampereelle su 12.2 klo 17-19 Mansea vastaan. Ilmoita itsesi in viimeistään su 22.1 mennessä koska tiedän perua menomme jos ei saada joukkuetta kasaan. 12 nopeinta mukaan. Jos halukkaita on enemmän niin jaamme vuorot tasan 28.1 pelin kanssa , siellä o... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
36

Hyvinkään Tahko P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta" Etsimme joukkoomme ensisijaisesti 03 ...

Mikko kirjoitti: 04- joukkueen vanhempainpalaveri pidetään torstaina 3.10. Klo 18 Pohjoispuiston koululla! Sovitaan talven toiminnasta ja järjestäydytään uutta kautta varten. Harjoitusvuorot vahvistetaan vasta 29.9 pidettävässä JunioriTahkon kokouksessa. Laitan tiedon harkka-ajoista heti, kun ne tiedän. Harkkoja ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
23

Tahko E01 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Käykääpäs pojat, ja miksei vanhemmatkin lukemassa. Hyvää pesisoppia. https://perttuhautalablog.wordpress.com (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Pojat
21

Tahko ET Nimenhuuto.com

Mirkka kirjoitti: Hei, Tässä Miika Rantatorikan viesti joulukulkueesta. Jutelkaa asiasta treeneissä ja sopikaa yhteinen tapaamispaikka, jos halukkaita kulkueeseen löytyy. Aikataulu liitteineen löytyy Samilta ja Tapsalta. Olen koulutuksessa loppuviikon, joten en ole paikalla. Moi, Tämä tulee hieman myöhään, mutta s... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesäpallo
Hyvinkää
Tytöt
23

Tahko B1-pojat Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Kuka on kioskissa 7.7? Tavarat on minulla. Toimitan maitoineen kentälle. Voin tuoda myös suolaiset ja makeat jos on tarvetta. Myyntikin varmaan onnistuu ellei ole kuskauksia samaan aikaan. Miia (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesis
Hyvinkää
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.