Urheilu Karkkila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karkkila ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, yleisurheilu, futsal, juoksu, sulkapallo, sähly, beachvolley, sähläys ja kuntosaliharjoittelu.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Karkkila

Urheilu - Karkkila

KaPo Millenium Nimenhuuto.com

99-01 syntyneet Karkkilan Poikien yleisurheilijoita

Jutta kirjoitti: Moi! Muistakaa ilmoittautua pm-kisoihin ensi viikonloppuna. Ei tarvitse maksaa. Vihtiläiset tarvitsevat toimitsija-apua. Olen yhteydessä lähempänä viikonloppua. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Ei asetettu
36

Nuorisovalmennusryhmä Nimenhuuto.com

Karkkilan Poikien yleisurheilun harrasteryhmä 95-98, Pm-ryhmä 95-99 ja Sm-ryhmä 95-98.

Asko kirjoitti: Moro! Joko on jalat parantuneet? Voisit taas tulla treeneihin, jos vaikka nyt ollaan järkevämpiä treenin määrässä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Ei asetettu
24

Smurffit kilparyhmä Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Lohja Junior Gamesiin ei Kapolaisten tarvitse maksaa osallistumismaksua. Ilmoittautuminen Kilpailukalenterin kautta. Kaikki siis viettämään viikonloppua kisatunnelmissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Ei asetettu
15

YU-ryhmä Karkkila Nimenhuuto.com

Harjoitteluryhmä/ Yleisurheilu, jalkapallo ja kuntosaliharjoittelu Kaveriporukan harjoituksiin sisältyvät yleisurheilu, jalkapallo ja kuntosaliharjoittelu. Harjoitukset suunnitellaan, organisoidaan ja toteutetaan osallistujien tason ja toiveiden mukaan, eikä aiempaa liikuntataustaa tarvitse olla. Lähde seuraamaan ryhmän harjoittelua tai haasta itsesi mukaan hauskaan porukkaan! Harjoitukset ovat avoimia ja mukaan voi lähteä koska vain! Harjoittelu soveltuu yläasteikäisistä ylöspäin. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! :)

Joukkue etsii pelaajia: Seuraa tai haasta itsesi mukaan Karkkilalaisen kaveriporukan harjoitteluun! K...

Henriikka kirjoitti: Vielä ehdit mukaan perustaito- ja juoksutekniikkaharjoitukseen! Muistathan, että harjoitukset ovat muutaman kaverin omia harjoituksia, eikä tällöin paikalla ole ohjausta. Harjoitellaan yhdessä! :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Yleisurheilu, Kuntosaliharjoittelu ja Jalkapallo
Karkkila
Sekajoukkue
9

KaPo Nipsut 4-5v Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moi Paula. Voisiko Tuomaksen toisen nimen ottaa listasta pois? T. Mari (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Sekajoukkue
11

Kapo 10-13 yu-harraste Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Sekajoukkue
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Urheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on urheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.