Urheilu Karkkila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karkkila ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, yleisurheilu, juoksu, sulkapallo, sähly, beachvolley, sähläys ja triathlon.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Karkkila

Urheilu - Karkkila

KaPo Millenium Nimenhuuto.com

99-01 syntyneet Karkkilan Poikien yleisurheilijoita

Jutta kirjoitti: Moi! Muistakaa ilmoittautua pm-kisoihin ensi viikonloppuna. Ei tarvitse maksaa. Vihtiläiset tarvitsevat toimitsija-apua. Olen yhteydessä lähempänä viikonloppua. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Ei asetettu
36

Smurffit kilparyhmä Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Lohja Junior Gamesiin ei Kapolaisten tarvitse maksaa osallistumismaksua. Ilmoittautuminen Kilpailukalenterin kautta. Kaikki siis viettämään viikonloppua kisatunnelmissa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Ei asetettu
14

KaPo Nipsut 4-5v Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: Tosiaan 3.12 ei ole harkkoja, sali on koulun käytössä. Tämä viesti siksi, että Paula kertoi, että asiasta oli kysytty siinä vaiheessa kun hän ei vielä itse tiennyt asiasta ;) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Sekajoukkue
14

Kapo 10-13 yu-harraste Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Karkkila
Sekajoukkue
6