Urheilu Tyrnävä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tyrnävä ja lajina on urheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: reserviläistoiminta, urheilu ammunta, maanpuolustus, sra, mpk, ammunta, salibandy, yleisurheilu ja jääkiekko.

Katso lista koko maan urheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - urheilu - Tyrnävä

Urheilu - Tyrnävä

Tyrnävän Reserviläiset Nimenhuuto.com

Tyrnävän Reserviläiset ry on valtakunnallisen Reserviläisliiton ja Pohjois-Pohjanmaan Reserviläispiirin jäsenyhdistys. Yhdistyksessä on jäseniä miehistöstä, aliupseereista ja upseereista. Yhdistys toimii yhteistyössä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kanssa. Yhdistyksen kotisivu ja tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.tyrnavanreservilaiset.fi Lisätietoja vapaaehtoisesta maanpuolustuskoulutuksesta osoitteessa www.mpk.fi. Pohjois-Pohjanmaan maanpuolustuslehti löytyy osoitteesta www.pohjanpoika.net

Asmo kirjoitti: Pohjan Poika lehden numero 3/2014 on ilmestynyt internetissä, kannattaa tutustua palkitun lehden runsaaseen siisältöön. Tässä numerossa on Tyrnävän Reserviläiset ry:n jäsenten artikkeleita, osoite on http://issuu.com/pohjanpoika-/docs/pohjanpoika_3_2014?e=8365242/9435478 (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Reserviläistoiminta, Urheilu ammunta, Maanpuolustus, Sra, Mpk ja Ammunta
Tyrnävä
Sekajoukkue
119

TyTe Yleisurheilu Nimenhuuto.com

Ronja kirjoitti: Ilmoittautuminen alkaa kai 17:30? Mutta paikalle klo 17? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Yleisurheilu
Tyrnävä
Sekajoukkue
9