Salibandy Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lappeenranta

Salibandy - Lappeenranta

ponovo04 Nimenhuuto.com

PoNoVo 04 -joukkue perustettiin toukokuussa 2015. Porukka on nyt ryhmäytynyt hyvin ja muutama uusi poikakin on tullut mukaan. Joukkue asettaa itselleen tavoitteita tälle kaudelle, jonka johdosta harjoituskerrat on lisätty kolmesti viikossa. Kauden lopussa nähdään miten tavoitteisiin on päästy. Harjoitusten osalta joukkueella on tiettyjä haasteita, koska -03 joukkue harjoittelee yhdessä -04 joukkueen kanssa, mikä mahdollistaa kuitenkin myös poikien osallistumisen vanhempien peleihen aina tarvittaessa. Toisaalta yhdessä harjoitteleminen kehittää poikia ja esimerkiksi peliharjoitteiden tekeminen helpottuu suuremmalla pelaajamäärällä.

Tuija kirjoitti: Huomiset harkat on harkkapeli -03 vs -04. Musta peliasu päälle!!!! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
21

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Marko kirjoitti: Tommi Pöllänen on maalivahtina. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
44

huhtari Nimenhuuto.com

Vakiomiehet ilmoittakaa torstaina klo 24:00 mennessä, joko in tai out! Näin vierailijat pääsee ilmoittautumaan, jos tilaa on. Vieraita pääsee mukaan, jos kenttäpelaajia (maalivahteja ei lasketa) on ilmoittautunut alle 20. Yläraja on siis 20+2. Vakiomiehet pääsee aina pelaamaan, jos on ilmoittautunut täällä to klo 24:00 mennessä. Vierasmaksu 5 €/peli (FI59 1894 3500 0181 56 (Hannu Laivamaa)) Mikäli vieraalla on rästissä maksuja, hän ei saa pelata ennen kuin maksut on suoritettu.

Paavo kirjoitti: maalivahti (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta Ja Ympäristökunnat
Miehet
66

NST E-tytöt Nimenhuuto.com

NST E-tytöt, eli Pikkumimmit!

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu mukaan toimintaamme joko suoraan joukkueen yhteystiedoista tai sä...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
22

NST B Tytöt Nimenhuuto.com

Lappeenrantalaista Salibandyn Tyttöenergiaa!

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet 2001syntynyt tai nuorempi, haluat kehittyä salibandypelaajana ja ole...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Outi mukaan zumbaamaan? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
19

Ropeli Nimenhuuto.com

Ropeli on kovatasoisista ammattilaisista koostuva salibandyjoukkue. Mahtuupa joukkoomme vielä joitain ammattiin opiskeleviakin. Pelaamme Kaakkois-Suomen korkeimmalla sarjatasolla haastavassa Huhtari-liigassa.

Pekka kirjoitti: Näyttäs olevan vaihtomiehille tarve (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
37

Mixtuura Nimenhuuto.com

Nousujohteista peliä since 2009.

Hannu kirjoitti: Eilisen Luiska pelin hailaitit (2 ja 3 erä). Blokkiin jääneitä vetoja ok tonteilta näiden lisäksi noin 15 kpl https://drive.google.com/file/d/14S93Ptn0od8IQ_9nCQOgVXF-uAOr_PHl/view?usp=sharing (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
18

NST-05-Pojat Nimenhuuto.com

Kaudella 2017-18 joukkueemme muodostuu 2005-2006 vuosina syntyneistä pelureista, harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa! http://www.nst-lappeenranta.net/joukkue5245

Timo kirjoitti: Tänään pelaa: Aaro-Aatu-Topi-Aapo-Edi, Leevi-NikoS-Elmeri-Mikko-Jesse, Lauri-Onni-Joona MV Jonne (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
69

NST Naiset Nimenhuuto.com

Nakkien salibandyliigajoukkueen treenit.

Liisa kirjoitti: Pääsen töist 19.30,tuun jos ehin (16 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Naiset
37

Kalke Nimenhuuto.com

Normaali pelipaidan väri peleissä on punainen, mutta varauduthan mustalla paidalla myös jos sattuu vastustajalle sama väri.

Anssi kirjoitti: Ollaan pelattu vähän liian hyvin joten kevään viimeinen sarja pelataan lohkossa 2. Eli nyt kaikki kynnelle kykenevät mukaan niin saadaan mahdollisimman tasaiset pelit aikaan. (20 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
42

PoNoVo edustus Nimenhuuto.com

Ottelutapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään 2vrk ennen matsia, harjoitustapahtumaan 1vrk ennen treeniä, sakon uhka. Nimenhuutoon merkattu saliaika, treeneihin paikalle alkulämmöille aina 40min ennen saliajan alkua T: Valmennus

Juha kirjoitti: varalla, jos joku skippaa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
41

Ylämummo1 Nimenhuuto.com

Huhtarin hallisarjaa !

Mikko kirjoitti: Katotaanko muuta ajankohtaa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
23

NST Miehet Nimenhuuto.com

Lappeenrannan ylpeys Salibandyn pääsarjoissa

Risto kirjoitti: Maanantaina 4.9.2017 lähtee linja-autollinen pelivoimaa urheilutalon edestä klo 13:05 kohti Joensuuta. Kuskina Jukka Pukki. Menomatkalla ruokailu sopivassa kohtaa retki-idealla, samoin mukaan lähtee ruoka pelin jälkeen kauhottavaksi. Toisesta ruoasta tulee aikanaan pieni taloudellinen muistutus. ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
34

Eskimot Nimenhuuto.com

Huhtarin sarjaa Lappeenrannassa

Mikko kirjoitti: Hienoa kentällinen kasassa. Vielä tarvis samanverran lisää.Tuleeko Masa, Kaitsu, Tomppa tai kuka vain on kiinnostunut. Ilmoitelkaa. Huttunen ilmeisesti varamiehenä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
22

PoNoVo C2 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: La 28.4 kevään viimeinen taitokoulu (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
21

PoNoVo-06 Nimenhuuto.com

Pete kirjoitti: Espoon turnaukseen lähtö 5.5 URHEILUTALOLTA KLO 06.30 ja ensimmäinen peli 10.20 ! Pysähdytään matkalla kerran ja Markus kerää vanhemmilta 15 e bussimaksut ! (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
29

NST B ja C-tytöt Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: Saimin sijaisena (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
35

TöPa Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Pieni varaus huomiselle. Loukkasin hieman jalan nivelsiteitä eilisessä pelissä, mutta jos toipuminen jatkuu tätä tahtia, niin ruodussa ollaan. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
29

NST03kilpajoukkue Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Hei kaikki! Torstain treeni-ilmoitusta Joutsenossa on muutettu, koska päättymisaika on ollut väärin. Enää en kuitenkaan pystynyt muokkaamaan sitä päättymisaikaa; siispä muistuttakaa kotona hakijoita, että ennen klo 19:40 ei kannata olla hakemassa teitä :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
30

PoNoVo Naiset Edustus Nimenhuuto.com

Marita kirjoitti: Mie ja Mira voidaan olla aamusta . Meidän on poistuttava viimeistää 11.30 poikien valmennukseen. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Naiset
29