Salibandy Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, sähly, pesäpallo, jääpallo, futsal ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lappeenranta

Salibandy - Lappeenranta

huhtari Nimenhuuto.com

Vakiomiehet ilmoittakaa torstaina klo 24:00 mennessä, joko in tai out! Näin vierailijat pääsee ilmoittautumaan, jos tilaa on. Vieraita pääsee mukaan, jos kenttäpelaajia (maalivahteja ei lasketa) on ilmoittautunut alle 20. Yläraja on siis 20+2. Vakiomiehet pääsee aina pelaamaan, jos on ilmoittautunut täällä to klo 24:00 mennessä. Vierasmaksu 5 €/peli (FI59 1894 3500 0181 56 (Hannu Laivamaa)) Mikäli vieraalla on rästissä maksuja, hän ei saa pelata ennen kuin maksut on suoritettu.

Eelis kirjoitti: Maalivahti (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Lappeenranta Ja Ympäristökunnat
Miehet
66

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Jarno kirjoitti: Vois tulla jos tarvii? (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
44

ponovo04 Nimenhuuto.com

PoNoVo 04 -joukkue perustettiin toukokuussa 2015. Porukka on nyt ryhmäytynyt hyvin ja muutama uusi poikakin on tullut mukaan. Joukkue asettaa itselleen tavoitteita tälle kaudelle, jonka johdosta harjoituskerrat on lisätty kolmesti viikossa. Kauden lopussa nähdään miten tavoitteisiin on päästy. Harjoitusten osalta joukkueella on tiettyjä haasteita, koska -03 joukkue harjoittelee yhdessä -04 joukkueen kanssa, mikä mahdollistaa kuitenkin myös poikien osallistumisen vanhempien peleihen aina tarvittaessa. Toisaalta yhdessä harjoitteleminen kehittää poikia ja esimerkiksi peliharjoitteiden tekeminen helpottuu suuremmalla pelaajamäärällä.

Tuija kirjoitti: Tulee myöhään mutta laita jakoon jos ehdit... Tänään sunnuntaina klo 15 urkkatalolla pelattavaan miesten 1.divariotteluun Nst-NJ ponovolaisilla on ilmainen sisäänpääsy seura-asussa (college, huppari, takki, pelipaita...) (27 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
21

NST E-tytöt Nimenhuuto.com

NST E-tytöt, eli Pikkumimmit!

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu mukaan toimintaamme joko suoraan joukkueen yhteystiedoista tai sä...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
20

NST B Tytöt Nimenhuuto.com

Lappeenrantalaista Salibandyn Tyttöenergiaa!

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet 2001syntynyt tai nuorempi, haluat kehittyä salibandypelaajana ja ole...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Outi mukaan zumbaamaan? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
19

Kalke Nimenhuuto.com

Normaali pelipaidan väri peleissä on punainen, mutta varauduthan mustalla paidalla myös jos sattuu vastustajalle sama väri.

Aleksi kirjoitti: Vähän epävarmaa, vaimo töissä ja lasten harrastukset samaan aikaan. (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
42

Ropeli Nimenhuuto.com

Ropeli on kovatasoisista ammattilaisista koostuva salibandyjoukkue. Mahtuupa joukkoomme vielä joitain ammattiin opiskeleviakin. Pelaamme Kaakkois-Suomen korkeimmalla sarjatasolla haastavassa Huhtari-liigassa.

Aleksi kirjoitti: Maaliskuussa futista alkaa olla jo aika tiiviisti, mutta eiköhän sitä vielä ehdi (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
35

Mixtuura Nimenhuuto.com

Nousujohteista peliä since 2009.

Jari kirjoitti: Nivus ei kestä täystehoista juoksua, turha tulla sinne kävelemään... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
18

Ylämummo1 Nimenhuuto.com

Huhtarin hallisarjaa !

Aleksi kirjoitti: Onko vielä intoa lähteä pelaamaan? 22.2 pitäisi ilmoittaa joukkue huhtariin. Pistäkäähän mahd. nopeesti tietoa IN/OUT. (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
23

PoNoVo edustus Nimenhuuto.com

Ottelutapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään 2vrk ennen matsia, harjoitustapahtumaan 1vrk ennen treeniä, sakon uhka. Nimenhuutoon merkattu saliaika, treeneihin paikalle alkulämmöille aina 40min ennen saliajan alkua T: Valmennus

Juha kirjoitti: varalla, jos joku skippaa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
41

NST-05-Pojat Nimenhuuto.com

Kaudella 2017-18 joukkueemme muodostuu 2005-2006 vuosina syntyneistä pelureista, harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa! http://www.nst-lappeenranta.net/joukkue5245

Lauri kirjoitti: Lauri Tammikuussa taas mukana,nyt on kuumeessa ja aatoksi koitetaan parantua (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
67

NST Miehet Nimenhuuto.com

Lappeenrannan ylpeys Salibandyn pääsarjoissa

Risto kirjoitti: Maanantaina 4.9.2017 lähtee linja-autollinen pelivoimaa urheilutalon edestä klo 13:05 kohti Joensuuta. Kuskina Jukka Pukki. Menomatkalla ruokailu sopivassa kohtaa retki-idealla, samoin mukaan lähtee ruoka pelin jälkeen kauhottavaksi. Toisesta ruoasta tulee aikanaan pieni taloudellinen muistutus. ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
36

Eskimot Nimenhuuto.com

Huhtarin sarjaa Lappeenrannassa

Mikko kirjoitti: Hienoa kentällinen kasassa. Vielä tarvis samanverran lisää.Tuleeko Masa, Kaitsu, Tomppa tai kuka vain on kiinnostunut. Ilmoitelkaa. Huttunen ilmeisesti varamiehenä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
22

Saimaan Pesupallo Nimenhuuto.com

SaiPe on vuonna 2003 perustettu lappeenrantalainen salibandyjoukkue ja pelaa kaudella 2013-2014 Kaakkois-Suomen piirin 5. divisioonassa.

Pekka kirjoitti: Miun SaiPen ura oli ainakin toistaiseksi siinä, mie lähen haistelemaan uusia tuulia PoNoVon riveissä. Pelipaidan ja kapteenin nauhan voin palauttaa jollekkin?? Kiitokset jätkille näistä vuosista! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
14

NST Naiset Nimenhuuto.com

Nakkien salibandyliigajoukkueen treenit.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritän ehtiä heti alusta mukaan. Jos en ehi ni oon ylläri pylläri töissä.... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Naiset
37

PoNoVo-06 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Mukavaa hiihtolomaa pojille (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
29

NST B ja C-tytöt Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: Saimin sijaisena (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
34

PoNoVo C2 Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: Moikka Lähteekö kukaan tänään ja huomenna harkkoihin keskustan kupeesta? Elias olisi kyytiä vaikka, Koulukadun nurkilta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
21

NST03kilpajoukkue Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Hei kaikki! Torstain treeni-ilmoitusta Joutsenossa on muutettu, koska päättymisaika on ollut väärin. Enää en kuitenkaan pystynyt muokkaamaan sitä päättymisaikaa; siispä muistuttakaa kotona hakijoita, että ennen klo 19:40 ei kannata olla hakemassa teitä :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
34

TöPa Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Flunssaa tyrkkää. Kilometrin kävely oli jo sen verran haastava suoritus et parempi huilata tänään (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
29