Salibandy Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lappeenranta

Salibandy - Lappeenranta

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Teppo kirjoitti: Eli ei mennä! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
42

ponovo04 Nimenhuuto.com

PoNoVo 04 -joukkue perustettiin toukokuussa 2015. Porukka on nyt ryhmäytynyt hyvin ja muutama uusi poikakin on tullut mukaan. Joukkue asettaa itselleen tavoitteita tälle kaudelle, jonka johdosta harjoituskerrat on lisätty kolmesti viikossa. Kauden lopussa nähdään miten tavoitteisiin on päästy. Harjoitusten osalta joukkueella on tiettyjä haasteita, koska -03 joukkue harjoittelee yhdessä -04 joukkueen kanssa, mikä mahdollistaa kuitenkin myös poikien osallistumisen vanhempien peleihen aina tarvittaessa. Toisaalta yhdessä harjoitteleminen kehittää poikia ja esimerkiksi peliharjoitteiden tekeminen helpottuu suuremmalla pelaajamäärällä.

Matias kirjoitti: Hei.Onko pojille tulossa jotain taukoa? Huomaan että meillä ainakin tulisi tarpeeseen, tuntuu ettei enää harkat jaksa kiinnostaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
20

huhtari Nimenhuuto.com

Vakiomiehet ilmoittakaa torstaina klo 24:00 mennessä, joko in tai out! Näin vierailijat pääsee ilmoittautumaan, jos tilaa on. Vieraita pääsee mukaan, jos kenttäpelaajia (maalivahteja ei lasketa) on ilmoittautunut alle 20. Yläraja on siis 20+2. Vakiomiehet pääsee aina pelaamaan, jos on ilmoittautunut täällä to klo 24:00 mennessä. Vierasmaksu 5 €/peli (FI59 1894 3500 0181 56 (Hannu Laivamaa)) Mikäli vieraalla on rästissä maksuja, hän ei saa pelata ennen kuin maksut on suoritettu.

Eelis kirjoitti: Maalivahti (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta Ja Ympäristökunnat
Miehet
67

NST E-tytöt Nimenhuuto.com

NST E-tytöt, eli Pikkumimmit!

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu mukaan toimintaamme joko suoraan joukkueen yhteystiedoista tai sä...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
22

NST B Tytöt Nimenhuuto.com

Lappeenrantalaista Salibandyn Tyttöenergiaa!

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet 2001syntynyt tai nuorempi, haluat kehittyä salibandypelaajana ja ole...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Outi mukaan zumbaamaan? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
18

NST Naiset Nimenhuuto.com

Nakkien salibandyliigajoukkueen treenit.

Jonna kirjoitti: Myöhästyn ehkä alkulämpästä koska työt (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Naiset
41

Ropeli Nimenhuuto.com

Ropeli on kovatasoisista ammattilaisista koostuva salibandyjoukkue. Mahtuupa joukkoomme vielä joitain ammattiin opiskeleviakin. Pelaamme Kaakkois-Suomen korkeimmalla sarjatasolla haastavassa Huhtari-liigassa.

Olli kirjoitti: Maanantaisin höntsäfutista klo 16 Harapaisen kentällä. Hyvää kesätreeniä :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
37

NST Miehet Nimenhuuto.com

Lappeenrannan ylpeys Salibandyn pääsarjoissa

Aatu kirjoitti: Autokoulussa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
51

NST-05-Pojat Nimenhuuto.com

Kaudella 2017-18 joukkueemme muodostuu 2005-2006 vuosina syntyneistä pelureista, harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa! http://www.nst-lappeenranta.net/joukkue5245

Leo kirjoitti: En pääse tiistaille, mutta jatkoille kyllä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
67

Mixtuura Nimenhuuto.com

Nousujohteista peliä since 2009.

Hannu kirjoitti: Eilisen Luiska pelin hailaitit (2 ja 3 erä). Blokkiin jääneitä vetoja ok tonteilta näiden lisäksi noin 15 kpl https://drive.google.com/file/d/14S93Ptn0od8IQ_9nCQOgVXF-uAOr_PHl/view?usp=sharing (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
18

Kalke Nimenhuuto.com

Normaali pelipaidan väri peleissä on punainen, mutta varauduthan mustalla paidalla myös jos sattuu vastustajalle sama väri.

Anssi kirjoitti: Ollaan pelattu vähän liian hyvin joten kevään viimeinen sarja pelataan lohkossa 2. Eli nyt kaikki kynnelle kykenevät mukaan niin saadaan mahdollisimman tasaiset pelit aikaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
42

PoNoVo edustus Nimenhuuto.com

Ottelutapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään 2vrk ennen matsia, harjoitustapahtumaan 1vrk ennen treeniä, sakon uhka. Nimenhuutoon merkattu saliaika, treeneihin paikalle alkulämmöille aina 40min ennen saliajan alkua T: Valmennus

Juha kirjoitti: varalla, jos joku skippaa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
40

Ylämummo1 Nimenhuuto.com

Huhtarin hallisarjaa !

Mikko kirjoitti: Katotaanko muuta ajankohtaa? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
23

Eskimot Nimenhuuto.com

Huhtarin sarjaa Lappeenrannassa

Mikko kirjoitti: Hienoa kentällinen kasassa. Vielä tarvis samanverran lisää.Tuleeko Masa, Kaitsu, Tomppa tai kuka vain on kiinnostunut. Ilmoitelkaa. Huttunen ilmeisesti varamiehenä? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
22

PoNoVo C2 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Ti Treeniaika ja paikka vaihtunut. T (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
19

PoNoVo-06 Nimenhuuto.com

Mia kirjoitti: Talvikauden harjoitusvuorot 2018-2019: Ma klo 16.00 – 17.00 Huhtari (6.8. alkaen) Ti klo 18.00 – 19.00 Sammonlahti (7.8.-28.8.) Ti klo 20.00 – 21.00 Lauritsala (4.9. alkaen) Pe klo 18.00 – 19.00 Sammonlahti (7.9. alkaen) Mia (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
27

NST B Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
31

NST B ja C-tytöt Nimenhuuto.com

Venla kirjoitti: Saimin sijaisena (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
33

NST03kilpajoukkue Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Hei kaikki! Torstain treeni-ilmoitusta Joutsenossa on muutettu, koska päättymisaika on ollut väärin. Enää en kuitenkaan pystynyt muokkaamaan sitä päättymisaikaa; siispä muistuttakaa kotona hakijoita, että ennen klo 19:40 ei kannata olla hakemassa teitä :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
26

TöPa Nimenhuuto.com

Saku kirjoitti: Pieni varaus huomiselle. Loukkasin hieman jalan nivelsiteitä eilisessä pelissä, mutta jos toipuminen jatkuu tätä tahtia, niin ruodussa ollaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
29