Salibandy Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, sähly, pesäpallo, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lappeenranta

Salibandy - Lappeenranta

huhtari Nimenhuuto.com

Vakiomiehet ilmoittakaa torstaina klo 24:00 mennessä, joko in tai out! Näin vierailijat pääsee ilmoittautumaan, jos tilaa on. Vieraita pääsee mukaan, jos kenttäpelaajia (maalivahteja ei lasketa) on ilmoittautunut alle 20. Yläraja on siis 20+2. Vakiomiehet pääsee aina pelaamaan, jos on ilmoittautunut täällä to klo 24:00 mennessä. Vierasmaksu 5 €/peli (FI59 1894 3500 0181 56 (Hannu Laivamaa)) Mikäli vieraalla on rästissä maksuja, hän ei saa pelata ennen kuin maksut on suoritettu.

Heikki kirjoitti: Lasse ja muut. tehkää junnuille oma tunnus: *Luokaa junnupelaajalle tunnus liittymällä joukkueeseen http://huhtari.nimenhuuto.com/public_join ja käyttää salasanaa rups2014. *Lapsi ilmoittautuu peliin (in/out) joka torstai klo 24:00 mennessä mainitussa huhtari.nimenhuuto.com osoitteessa. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta Ja Ympäristökunnat
Miehet
62

ponovo04 Nimenhuuto.com

PoNoVo 04 -joukkue perustettiin toukokuussa 2015. Porukka on nyt ryhmäytynyt hyvin ja muutama uusi poikakin on tullut mukaan. Joukkue asettaa itselleen tavoitteita tälle kaudelle, jonka johdosta harjoituskerrat on lisätty kolmesti viikossa. Kauden lopussa nähdään miten tavoitteisiin on päästy. Harjoitusten osalta joukkueella on tiettyjä haasteita, koska -03 joukkue harjoittelee yhdessä -04 joukkueen kanssa, mikä mahdollistaa kuitenkin myös poikien osallistumisen vanhempien peleihen aina tarvittaessa. Toisaalta yhdessä harjoitteleminen kehittää poikia ja esimerkiksi peliharjoitteiden tekeminen helpottuu suuremmalla pelaajamäärällä.

Niko kirjoitti: Moikka. Miten tuo Nikon keltaisen varapaidan kanssa tehdään..ku siihen on tussilla tehty ykkönen ja pitäis saada siihen Nikon pelinumero..onko ylimääräisiä enää vai kuinka toimitaan? T:Hanna (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
22

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Marko kirjoitti: Kaikki käy !! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
44

NST E-tytöt Nimenhuuto.com

NST E-tytöt, eli Pikkumimmit!

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu mukaan toimintaamme joko suoraan joukkueen yhteystiedoista tai sä...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
19

NST B Tytöt Nimenhuuto.com

Lappeenrantalaista Salibandyn Tyttöenergiaa!

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet 2001syntynyt tai nuorempi, haluat kehittyä salibandypelaajana ja ole...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Outi mukaan zumbaamaan? (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
19

Ropeli Nimenhuuto.com

Ropeli on kovatasoisista ammattilaisista koostuva salibandyjoukkue. Mahtuupa joukkoomme vielä joitain ammattiin opiskeleviakin. Pelaamme Kaakkois-Suomen korkeimmalla sarjatasolla haastavassa Huhtari-liigassa.

Matti kirjoitti: Värväsin veljen pelaamaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
34

Mixtuura Nimenhuuto.com

Nousujohteista peliä since 2009.

Jari kirjoitti: Nivus ei kestä täystehoista juoksua, turha tulla sinne kävelemään... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
18

Kalke Nimenhuuto.com

Normaali pelipaidan väri peleissä on punainen, mutta varauduthan mustalla paidalla myös jos sattuu vastustajalle sama väri.

Joni kirjoitti: Maalilla, jos ei oo muita innokkaita. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
41

PoNoVo edustus Nimenhuuto.com

Ottelutapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään 2vrk ennen matsia, harjoitustapahtumaan 1vrk ennen treeniä, sakon uhka. Nimenhuutoon merkattu saliaika, treeneihin paikalle alkulämmöille aina 40min ennen saliajan alkua T: Valmennus

Marko kirjoitti: ainaki fanijoukois jos ei muuta! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
45

NST-05-Pojat Nimenhuuto.com

Kaudella 2017-18 joukkueemme muodostuu 2005-2006 vuosina syntyneistä pelureista, harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa! http://www.nst-lappeenranta.net/joukkue5245

Eetu kirjoitti: Edi kipeenä. Tämän päivän reenit jää väliin (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
65

NST Miehet Nimenhuuto.com

Lappeenrannan ylpeys Salibandyn pääsarjoissa

Risto kirjoitti: Maanantaina 4.9.2017 lähtee linja-autollinen pelivoimaa urheilutalon edestä klo 13:05 kohti Joensuuta. Kuskina Jukka Pukki. Menomatkalla ruokailu sopivassa kohtaa retki-idealla, samoin mukaan lähtee ruoka pelin jälkeen kauhottavaksi. Toisesta ruoasta tulee aikanaan pieni taloudellinen muistutus. ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
35

Ylämummo1 Nimenhuuto.com

Huhtarin hallisarjaa !

Mikko kirjoitti: Onkohan tulossa tuuraajia? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
18

Eskimot Nimenhuuto.com

Huhtarin sarjaa Lappeenrannassa

Mikko kirjoitti: Hienoa kentällinen kasassa. Vielä tarvis samanverran lisää.Tuleeko Masa, Kaitsu, Tomppa tai kuka vain on kiinnostunut. Ilmoitelkaa. Huttunen ilmeisesti varamiehenä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
22

Vetelin Kuivat Nimenhuuto.com

Vetelin Kuivat pelaa höntsäsählyä Lappeenrannassa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joukkue ilmotettu laitan pelejä taas tänne koittakaahan nyt opetella tämän käyttöä! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
16

Saimaan Pesupallo Nimenhuuto.com

SaiPe on vuonna 2003 perustettu lappeenrantalainen salibandyjoukkue ja pelaa kaudella 2013-2014 Kaakkois-Suomen piirin 5. divisioonassa.

Pekka kirjoitti: Miun SaiPen ura oli ainakin toistaiseksi siinä, mie lähen haistelemaan uusia tuulia PoNoVon riveissä. Pelipaidan ja kapteenin nauhan voin palauttaa jollekkin?? Kiitokset jätkille näistä vuosista! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
14

NST Naiset Nimenhuuto.com

Nakkien salibandyliigajoukkueen treenit.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritän ehtiä heti alusta mukaan. Jos en ehi ni oon ylläri pylläri töissä.... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Naiset
37

PoNoVo-06 Nimenhuuto.com

Mia kirjoitti: Sukkia on siis varattuna Koskimiehessä PoNoVo 06 joukkueelle - pyytäkää kassalta, hakevat alakerrasta. Maksun joudutte hoitamaan itse (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
32

NST03kilpajoukkue Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Hei kaikki! Torstain treeni-ilmoitusta Joutsenossa on muutettu, koska päättymisaika on ollut väärin. Enää en kuitenkaan pystynyt muokkaamaan sitä päättymisaikaa; siispä muistuttakaa kotona hakijoita, että ennen klo 19:40 ei kannata olla hakemassa teitä :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
30

TöPa Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Yritän ehtiä, ei 100% varmaa... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
29

PoNoVo C2 Nimenhuuto.com

Justus kirjoitti: Justus kuumeessa - poissa harkoista tämän viikon (11 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.