Salibandy Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, kaukalopallo, pesäpallo, sähly, lentopallo, jääpallo ja futsal.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lappeenranta

Salibandy - Lappeenranta

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Marko kirjoitti: Kaikki vaihtoehdot käyvät. (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
42

ponovo04 Nimenhuuto.com

PoNoVo 04 -joukkue perustettiin toukokuussa 2015. Porukka on nyt ryhmäytynyt hyvin ja muutama uusi poikakin on tullut mukaan. Joukkue asettaa itselleen tavoitteita tälle kaudelle, jonka johdosta harjoituskerrat on lisätty kolmesti viikossa. Kauden lopussa nähdään miten tavoitteisiin on päästy. Harjoitusten osalta joukkueella on tiettyjä haasteita, koska -03 joukkue harjoittelee yhdessä -04 joukkueen kanssa, mikä mahdollistaa kuitenkin myös poikien osallistumisen vanhempien peleihen aina tarvittaessa. Toisaalta yhdessä harjoitteleminen kehittää poikia ja esimerkiksi peliharjoitteiden tekeminen helpottuu suuremmalla pelaajamäärällä.

Matias kirjoitti: Onko harkat loppuneet, kun täällä on vain tyhjää? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
22

huhtari Nimenhuuto.com

Vakiomiehet ilmoittakaa torstaina klo 24:00 mennessä, joko in tai out! Näin vierailijat pääsee ilmoittautumaan, jos tilaa on. Vieraita pääsee mukaan, jos kenttäpelaajia (maalivahteja ei lasketa) on ilmoittautunut alle 20. Yläraja on siis 20+2. Vakiomiehet pääsee aina pelaamaan, jos on ilmoittautunut täällä to klo 24:00 mennessä. Vierasmaksu 5 €/peli (FI59 1894 3500 0181 56 (Hannu Laivamaa)) Mikäli vieraalla on rästissä maksuja, hän ei saa pelata ennen kuin maksut on suoritettu.

Rasmus kirjoitti: Pelaan punasten puolustuksessa. En maalissa (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta Ja Ympäristökunnat
Miehet
40

NST-05-Pojat Nimenhuuto.com

Kaudella 2016-17 joukkueemme muodostuu 2005-2006 vuosina syntyneistä pelureista, harjoittelemme 3-4 kertaa viikossa sekä osallistumme 2 joukkueen voimin E1-poikien aluesarjaan. Harjoittelemme Kourulassa, Sammonlahdessa sekä Lauritsalassa. Mikäli haluat mukaan toimintaamme, ota yhteyttä! http://www.nst-lappeenranta.net/joukkue5245

Ville kirjoitti: Moi Seuran puolelta tälläinen johon toivotaan vastauksia 24.3 mennessä. Omalta osaltani voin sen verran kertoa että jatkan varmasti tämän 05 ryhmän toiminnassa mukana kaudella 2017-2018 ja rakennamme joukkueita sen mukaan mitä pelureita on tulossa mukaan. Kesätreenejä on tarjolla varmasti ja sen ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
41

NST B Tytöt Nimenhuuto.com

Lappeenrantalaista Salibandyn Tyttöenergiaa!

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet 2001syntynyt tai nuorempi, haluat kehittyä salibandypelaajana ja ole...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Outi mukaan zumbaamaan? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Tytöt
19

PoNoVo edustus Nimenhuuto.com

Ottelutapahtumaan ilmoittautuminen viimeistään 2vrk ennen matsia, harjoitustapahtumaan 1vrk ennen treeniä, sakon uhka. Nimenhuutoon merkattu saliaika, treeneihin paikalle alkulämmöille aina 40min ennen saliajan alkua T: Valmennus

Marko kirjoitti: ainaki fanijoukois jos ei muuta! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
42

NST Miehet Nimenhuuto.com

Lappeenrannan ylpeys Salibandyn pääsarjoissa

Perttu kirjoitti: Kts. sähköposti, siellä treenipeleistä. Tiedostoissa alustava otteluohjelma (kotipelit noin). Ei julkista. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
37

Ropeli Nimenhuuto.com

Ropeli on kovatasoisista ammattilaisista koostuva salibandyjoukkue. Mahtuupa joukkoomme vielä joitain ammattiin opiskeleviakin. Pelaamme Kaakkois-Suomen korkeimmalla sarjatasolla haastavassa Huhtari-liigassa.

Immu kirjoitti: Töissä vähä venähtää, saatan olla hieman myöhässä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
34

Ylämummo1 Nimenhuuto.com

Huhtarin hallisarjaa !

Mikko kirjoitti: Onkohan tulossa tuuraajia? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
18

Kalke Nimenhuuto.com

Normaali pelipaidan väri peleissä on punainen, mutta varauduthan mustalla paidalla myös jos sattuu vastustajalle sama väri.

Aleksi kirjoitti: Mukana, jos ei vielä nurmikentät ole käyttökunnossa ja siten futistreenit (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
35

Mixtuura Nimenhuuto.com

Nousujohteista peliä since 2009.

Juha kirjoitti: Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta ja erityiskiitos Japalle homman pyörittämisestä ja eilisen saunan järkkäämisestä! Laitahan tilinumbaa niin laitetaan rahhoo tulemaan. Meni muuten eilinen pitkäveto oikein, Tampa Bay myllytti vieraissa Montrealin ja 2,6 kertoimella hillot himaan:D (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
17

Eskimot Nimenhuuto.com

Huhtarin sarjaa Lappeenrannassa

Mikko kirjoitti: Hienoa kentällinen kasassa. Vielä tarvis samanverran lisää.Tuleeko Masa, Kaitsu, Tomppa tai kuka vain on kiinnostunut. Ilmoitelkaa. Huttunen ilmeisesti varamiehenä? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
22

Vetelin Kuivat Nimenhuuto.com

Vetelin Kuivat pelaa höntsäsählyä Lappeenrannassa

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Joukkue ilmotettu laitan pelejä taas tänne koittakaahan nyt opetella tämän käyttöä! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
16

Saimaan Pesupallo Nimenhuuto.com

SaiPe on vuonna 2003 perustettu lappeenrantalainen salibandyjoukkue ja pelaa kaudella 2013-2014 Kaakkois-Suomen piirin 5. divisioonassa.

Pekka kirjoitti: Miun SaiPen ura oli ainakin toistaiseksi siinä, mie lähen haistelemaan uusia tuulia PoNoVon riveissä. Pelipaidan ja kapteenin nauhan voin palauttaa jollekkin?? Kiitokset jätkille näistä vuosista! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Miehet
14

NST Naiset Nimenhuuto.com

Nakkien salibandyliigajoukkueen treenit.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritän ehtiä heti alusta mukaan. Jos en ehi ni oon ylläri pylläri töissä.... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Naiset
41

TöPa Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Huomenna perjantaina 2.6 pidetään TöPan / sunnuntaisählyn kauden päättäjäiset. Kokoonnutaan Armadalle klo 19. Sääennusteen perusteella siellä ei tule olemaan ruuhkaa ja kannatta laittaa villahousut ettei palella liikaa. Jos terassille sataa räntää niin mennään sitten laivan sisätiloihin. Markku H... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Sekajoukkue
28

NST B ja C-tytöt Nimenhuuto.com

Vuokko kirjoitti: Puolikuntoinen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
31

PoNoVo D1 Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Moi! Laitoin aiemmin virheellisesti D2 poikien otteluohjelman mukaiset turnauspäivät Nimenhuutoon. Virhe on nyt korjattu ja tilalla on D1 poikien otteluohjelman mukaiset turnauspäivät. Muutin samalla joukkueen nimen muotoon PoNoVo D1, jonka seurauksena myös osoite muuttui. Terveisin Lasse. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
18

NST-04 Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Danielilla ei kyytiä huomenna,jalkapalloturnaus myös päivällä.... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Lappeenranta
Pojat
12

LUTsähly Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Kolmea soturia huutaa! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähly
Lappeenranta
Ei asetettu
76

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.