Pesäpallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Lappeenranta

Pesäpallo - Lappeenranta

Pesä Ysit G Nimenhuuto.com

Kasaamme G-poikajoukkuetta ensi kesälle 2016. Ikäluokka on 2008-2009 syntyneet, mutta nuoremmatkin juniorit ovat tervetulleita. Talven harjoitukset pyörivät pesiskerhon puitteissa sunnuntaisin. Talviharjoittelu on Pesä-Ysien pesiskerhon puitteissa. Tästä kustannukset 25€ syksy ja 25€ kevät. Kesällä mennään joukkueen päättämällä tavalla ja tavoitteena on kesän valtakunnallinen pesäpalloleiri Ylivieskassa!

Joukkue etsii pelaajia: Pesäpallon harjoittelua ja pelejä 2007 syntyneille ja sitä nuoremmille. Loist...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vastuuvalmentaja 2.5.2016-> Heidi Härkönen p. 050 431 3886 heidiannikaharkonen@gmail.com Harjoitukset ma & ke Ratsumestarin kentällä klo 16.30-17.45. Ma 2.5-> 2.5.-1.6. välinen aika on maksuton kaikille. Raportoimme toukokuun aikana lisää toiminnasta ja ensimmäiset turnaukset näille ikäluokille [... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
23

Pesä Ysit G-juniorit Nimenhuuto.com

Lappeenrannan pesäysien G-juniorit

Joukkue etsii pelaajia: Lappeenrannan Pesäysit toivottavat tervetulleiksi kaikki alle 8-vuotiaat pesä...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
20

LadyPesis Lappeenranta Nimenhuuto.com

Pesä Ysien Hart-Sport LadyPesis tulee taas tänäkin kesänä! Pesiksen pelaamista ja taitojen opettelua rennolla meiningillä mukavassa naisporukassa. Tuu sieki mukaan harjoittelemaan kansallispeliämme!

Viivi kirjoitti: Karkki eli Marianne Roiha edustuksen joukkueesta vetää tämän treenin! :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lappeenranta
Naiset
39

PesäYsitFtytöt Nimenhuuto.com

Lilli kirjoitti: Lillillä eilen aika napakat flunssan oireet(tai allergista).Huomenna pitäisi olla kunnossa omilla synttärijuhlilla joten Lilli lepäilee tämän illan👍 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Lappeenranta
Tytöt
22

Pesä Ysit F ja E Nimenhuuto.com

Lilli kirjoitti: Kerkeisköhän Lilli vielä osallistua. En tajunnut tuota 22.11 aikarajaa. (22 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Lappeenranta
Tytöt
34

PesäYsitEtytöt Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Muistutus. Tänään tiistaina 12.9. kello 18:15 palaveria tulevasta kaudesta Ratsumestarin kentällä. Vanhempia mukaan. - Kalle Saarela - (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Lappeenranta
Tytöt
15

LUT harrastepesis Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Hei, Elokuun vuoroista: Tänään (17.8.) 17:30 vuoro normaalisti Kisapuistossa, mutta loput elokuun vuorot vanhiksella elikkä 24.8. klo 17:30 ja 31.8 klo 17:30. Kaikki mukaan pelaamaan! PS. Mahdollisista syyskuun vuoroista tiedotetaan vielä erikseen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
39