Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lappeenranta

Jalkapallo - Lappeenranta

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Vesa kirjoitti: Valtteri L, Elias T, Henri ja Max P15 LauTP/LaPa yj. treenit Pe 14.12 klo 18-19.15 amis ja Jyrki ilmoittaa ketkä Joonaksen ja Eliaksen lisäksi La 15.12 klo 15-16.15 Lauritsalan Lukion sali (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
53

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Mikko kirjoitti: Olo on viel vähä "kysymysmerkki" et pysyykö pelaa huomenna. (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
43

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Saku kirjoitti: Onks ollu mitään meininkejä tänä kesänä? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Ahto kirjoitti: Harkkapaidat, final call! Meillä on nyt reilut 20 tilausta kasassa, joten homma viedään maaliin. Nyt vielä ehtii matti/maija myöhäisetkin toimimaan, kuhan on nopee! Ohjeet aiemmissa viesteissä. T: Antti (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty 21 minuuttia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
51

PEPO - IPS Yj C14 Nimenhuuto.com

PEPO/IPS 2004 on PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran(http://www.pepofutis.net ) noin 20-25 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Elmo kirjoitti: Kumpi peliasu? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
36

LAUTP P12 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 2006-2008 syntyneistä pojista. Tavoitteenamme on tarjota pojille laadukkaita harjoituksia ja pelejä sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa. Joukkueemme pelaajat tukevat myös ikäistensä kilpajoukkueita ja osallistuvat tarvittaessa heidän peleihinsä.

Eino kirjoitti: Eino mukana vain lauantaina (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lappeenranta
Pojat
37

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2018 P10-ikäluokka)

Mio kirjoitti: Muistuttaisin vielä ruokailumaksuista turnauksissa. Suurin osa on maksanut maksut ajallaan, mutta osalta suoritus vielä puuttuu. Kotka Cup, Heinola ja kesällä ollut Mikkelin turnaus. Tilinumero: FI84 5620 0920 3756 30 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
54

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu vuonna 2011 syntyneistä pojista. Harjoittelemme 1-2 kertaa viikossa ja osallistumme vuoden aikana eri turnauksiin ja alueemme sarjaan. Tavoitteenamme on, että kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
49

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Aleksi kirjoitti: Joulu saapuu ja hieman muutoksia treenivuoroihin sen myötä, Amis menee kiinni 16.12.. Viikolla ennen joulua futsalit Joutsenossa maanantaina 17.12. klo 20, koska Lauritsalan koulun sali on kiinni. Tapaninpäivänä 26.12. on meidän ensimmäinen vuoro Visma Areenalla. Tammi- ja helmikuussa lauantaisin... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
45

LAUTP04 Nimenhuuto.com

LAUTP:n vuosina 2003 ja 2004 syntyneiden pelaajien joukkue. LAUTP:n verkkosivut: https://www.lautp.net/p14 LAUTP Facebookissa: https://www.facebook.com/lautp04 Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen!

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
21

PEPO T9 Nimenhuuto.com

Pepon nuorimmat tyttöfutaajat.

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
18

KTF T18 Nimenhuuto.com

KTF pelit T18 2-sarjassa sekä muut tapahtumat

Teppo kirjoitti: KTF toiminta PEPOn alaisuudessa ei jatku, pidetään Nimenhuuto joukkueet kuitenkin toistaiseksi elossa mikäli jatkaja toiminnalle löytyy. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
23

PEPO-IPS yj C15-v2018 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Pidetään joukkueen kk-maksujen keräämisessä tauko ainankin lokakuun osalta. Tällä hetkellä näyttää sille, että saadaan hoideltua näin viimeisetkin laskut. IPS:n seuramaksujen kerääminen jatkuu kuitenkin läpi vuoden. Pyytäisin kaikkia kuitenkin tarkistamaan tilanteen reissumaksuista, jo... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
41

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ekaan vuoroon kenttävalvojaksi ja tarvittaessa muualla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
33

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Hi all ! Please remember to mark in if you coming into the games. I need to send to a list of players in events to HR group. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
50

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Sofia kirjoitti: ehkä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
27

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
40

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

PEPO T11-T13 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: T11-T13-joukkueet muodostuu 2008-05- syntyneistä pelaajista. Mukana on juuri ...

Veera kirjoitti: Hei, Veera K poistuu tässä vaiheessa joukkueen vahvuudesta muiden päällekkäisten harrastusten takia. Veera kiittää PEPOa ja etenkin joukkuekavereita sekä kaikkia valmentajia kuluneista vuosista ja toivottaa kaikille mukavaa joulun odotusta ja menestystä vuodelle 2019. terveisin Veera Kähkönen Jar... (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
62

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Onkohan alkavalla viikolla pihapelejä jonain päivänä? Kalenterissa ei oo.. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
42