Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, sähly, pesäpallo, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lappeenranta

Jalkapallo - Lappeenranta

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Jarno kirjoitti: Vois tulla kokeilee mite jalka kestää... (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
45

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Topias kirjoitti: Topias on ollut flunssassa ja yskä vielä vaivaa, palaa remmiin kun toipuu riittävästi. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
56

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Jani kirjoitti: Rusfanilta tulossa tuttu tuuraaja kaverinsa kanssa. Vielä jos vaikka 1-2 peluria saatais jostain niin ois hyvä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Ahto kirjoitti: Muistutus: Kausimaksut & peliasut + muutoksia taustojen rooleihin. Kausimaksujen toisen erän eräpäivä oli tämän viikon keskiviikona. Maksan tänään seuralle meidän tilille tulleet maksut. Muutaman kanssa on sovittu poikkeavasta maksuaikataulusta ja muutamalla on homma ilmeisesti vielä vähän vaihee... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
49

LauTP P11-P10 haastajat Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 9-11-vuotiaista pojista. Tavoitteenamme on tarjota pojille laadukkaita harjoituksia ja pelejä sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa. Joukkueemme pelaajat tukevat myös ikäistensä kilpajoukkueita ja osallistuvat tarvittaessa heidän peleihinsä.

Jaakko kirjoitti: Jaakko käytettävissä jos on tarve. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
26

LAUTP04 Nimenhuuto.com

LAUTP:n vuosina 2003 ja 2004 syntyneiden poikien (+ Viivi) joukkue. LAUTP:n verkkosivut: https://www.lautp.net/p14 LAUTP Facebookissa: https://www.facebook.com/LAUTP-801070123316687/

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
27

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2017 F9-ikäluokka) Kotisivut osoitteessa: http://www.pepofutis.net/joukkueet/f9-ikaluokka-s-2008/

Janica kirjoitti: Hei kaikille! Välitän viestiä Paulalta. PEPOLLA on pr-tapahtuma 24.1. Olen itse menossa auttamaan tuonne tapahtumaan. Jos joku muu meidän joukkueesta pääsee, niin hieno juttu! Minulle voi laittaa viestiä. T. Janica Kuten varmaan tiedätte, niin PEPOlla on PR-tilaisuus Sammonlahden K-marketissa sek... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
61

PEPO - IPS Yj C14 Nimenhuuto.com

PEPO/IPS 2004 on PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran(http://www.pepofutis.net ) noin 20-25 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Toni kirjoitti: Hei! Bussikyydit Imatralle loppuu perjantaihin. Maanantaista alkaen täytyy mennä kimppakyydeillä. Voidaan keskustella tästä huomenna torstaina harjoituksissa. Jos saataisiin sovittua alueellisia ryhmiä neljä pelaajaa/kuski, niin ei hirveästi kuormita vanhempia tämä ratkaisu. Pari reissua kuussa. ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
36

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu vuonna 2011-12 syntyneistä pojista ja tytöistä. Harjoittelemme 1-2 kertaa viikossa ja osallistumme vuoden aikana eri turnauksiin ja alueemme sarjaan. Tavoitteenamme on, että kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
33

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Aleksi kirjoitti: Otan taas Liryn lisenssin liittyen ikämiesten SM -kisoihin. Mikäli haluatte myydä tai lahjoittaa minut, ottakaa yhteyttä. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
45

PEPO-IPS yj C15 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: SEURAMAKSUISTA! Alkaa olla aika kerätä taas seuramaksuja, jotka pyydän maksamaan seuraavasti: Pepon seuramaksut: seuramaksu on yhteensä 250€ ja se maksetaan seuraavasti: 1. erä 8.12.2017 90€, 2. erä 17.1.2018 90€, 3. erä 17.4.2018 70€. IPS:n seuramaksut: maksua kerätään kuukausittain alkaen marra... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
37

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jussi kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta 2018 ! Sunnuntaina jatkuu joukkutreenit - ennen sunnuntaita kaksi juoksutreeniä omatoimisesti. 1. 10 min verryttely, 3*10*30 m rennosti (50 - 60 % maksimista, hölkkäpalautus vetojen välillä, 5 min kävelypalautus sarjojen välissä), 10 verryttely 2. 50 - 60 tasavauhtinen juok... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
34

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
41

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Minna kirjoitti: Toiseen vähäksi aikaa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Onko kenttä jo kunnossa? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
33

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tänää pihapelit 15.00 (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
50

PEPO T11-T13 Nimenhuuto.com

Nella kirjoitti: Käsi kipsis mut jalat toimii. Pitää ottaa vähä varovaisemmi. (13 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
61

Fc LaPa P17 01-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
32

Lappeen JK Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta. Tänään aloitetaan valmistautuminen kauteen. Lähetään liikkeelle totutellen, totutellen myös toisiimme. Harkat/tapahtumat alkaa silloin kun on merkitty. Eli tulethan paikalle ajoissa. Ja mikäli olet estynyt tulemasta, niin peukku alas ei riittävä syy olla pois joukkueen toi... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.