Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, pesäpallo, sähly, lentopallo, jääpallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lappeenranta

Jalkapallo - Lappeenranta

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää E11 ja D12-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Ville kirjoitti: Moi. Onko ensi lauantain lopullinen aikataulu nyt tuo: D13 peli klo 12-13 ja D12 klo 13-14? Eilen taisi olla vielä jotenkin toisin. kyselee Hanna (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
65

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Marko kirjoitti: Iltavuoro , yritän päästä tulemaan (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
39

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Santeri kirjoitti: Tänään ON pelit viimeisen kerran. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
27

PEPO -04 Nimenhuuto.com

PEPO2004 on PEPO Lappeenrannan (http://www.pepofutis.net ) noin 25-30 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Tino kirjoitti: Äiti tulee narikkaan (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 minuuttia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
35

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Teemu kirjoitti: Ei kukaan oo sattunu näkemään nro.13 uutta peliasua? Muistan laittaneeni laukkuun reeneissä, mutta kämpiltä ei löydy mistään. Vaihtoehtona on, että on kuitenki jääny amiksen koppiin... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
39

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Marko kirjoitti: Perjantain 24.3. treenit Vismalla peruttu edustuksen ottelun vuoksi! PEPO-FC Lahti amiksen kentällä klo 17.00 alkaen. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
37

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: Käykää tarkastamassa huomiset ja sunnuntain talkoovuorot, muutamia muutoksia tuli. Tarvitsemme vielä huomiselle kioskiin apukäsiä. Olkaa ystävällisiä, ja laittakaa itsenne sinne. Pekka Kylliäinen, mie siirsin teidät kioskiin, hoidan tulospalvelun tuomareiden kanssa. Sunnuntaille saatetaan tarvita... (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
38

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2017 F9-ikäluokka) Kotisivut osoitteessa: http://www.pepofutis.net/joukkueet/f9-ikaluokka-s-2008/

Riikka kirjoitti: Hei, tein lapsille kirjalliset venyttelyohjeet, ne löytyvät kuvat ja materiaaliosiosta. Voitte sieltä tulostaa ne ja yhdessä venytellä kotona. Harjoitusten jälkeen pyrimme venyttelemään yhdessä, mutta esim. turnausten jälkeen venyttely jää jokaisen omalle vastuulle. Näiden ohjeiden avulla voitte ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
51

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Moi! Monitoimisali näyttää olevan kiinni ma-ke koko lukukauden ajan, joten futsal-vuorolle voi heittää hyvästit. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
30

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Vesa kirjoitti: Linkit NJS peliin https://youtu.be/3PI8-J84IpA https://youtu.be/2SgkITj4Pl0 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
30

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Kikka kirjoitti: Moiii! Niinhän siinä kävi, että talkoisiin tarvitaan oikeastaan kaikkien taustat, ketkä turnauksessa pelaavat. Kutsun mukaan myös Heikkinen Joona Atalan Tomas Breyer Jonas Kosonen Elias Ruuan jakeluun voisi ilmoittautua pari halukasta. Se tapahtuu koululla ja kestää muutaman tunnin. Kerron sen ai... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty 37 minuuttia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
42

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Sampo kirjoitti: Sunnuntain peleihin nimetty seuraavat pelaajat: Joona, Aku, Ivan Mikael, Miro, Oliver, Jere, Anton, Aatos, Onni, Aaro, Toivo, Edi, Tuomas S. Pahoittelut tiedon näinkin myöhäisestä julkaisusta, valmennuksella meni ajatukset ristiin... Huomenna mahdollisuus PEPO- FC Lahti ottelulle Amiksen tekonurm... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
53

PEPOIPS-c15yj Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Huomenna siis on harkat? (28 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
43

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Eetu ei tule harjoituksiin ennen kuin kantapäässä oleva haava on parantunut. (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
44

Lappeen JK Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Paperinmyyntilomake tiedostoissa! Myykäähän huolella tavaraa, niin saadaan kassaan roposia! Ilmoita myydyt meikäläiselle viim. 6.3. Toimitus viikon 10 lopulla! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
50

LJK2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
9

Ss Veiterä Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kimi ja Juho epävarmoja (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo, Jalkapallo, Golf ja Tennis
Lappeenranta
Miehet
40

FC DeezNuts Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ossi kirjoitti: moi kaikki muistakaa mennä harkkoihin (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.