Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 31 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, sähly, jääpallo, lentopallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lappeenranta

Jalkapallo - Lappeenranta

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Vesa kirjoitti: Tarvitaan ainakin 1 pelaaja lisää koska äsken jäi yksi pois että ei tarvitse pelata vajaalla (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
52

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Marko kirjoitti: Tommi Pöllänen on maalivahtina. (27 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
44

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Jani kirjoitti: Rusfanilta tulossa tuttu tuuraaja kaverinsa kanssa. Vielä jos vaikka 1-2 peluria saatais jostain niin ois hyvä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Ahto kirjoitti: Tervehdys! Lisäsin tiedostoihin viime keväältä tutun Pepo 09 ikäluokan pelikirjan alkavalle kaudelle. Kirjan pääarkkitehtina on toiminut Rami, joten tähän liittyvät kysymykset tai kommentit suoraan Ramille tai muille valmentajille. Rami oli hankkinut jostain Facebookiin niin napakan viruksen, ett... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
49

LauTP P11-P10 haastajat Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 9-11-vuotiaista pojista. Tavoitteenamme on tarjota pojille laadukkaita harjoituksia ja pelejä sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa. Joukkueemme pelaajat tukevat myös ikäistensä kilpajoukkueita ja osallistuvat tarvittaessa heidän peleihinsä.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lappeenranta
Pojat
30

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu vuonna 2011-12 syntyneistä pojista ja tytöistä. Harjoittelemme 1-2 kertaa viikossa ja osallistumme vuoden aikana eri turnauksiin ja alueemme sarjaan. Tavoitteenamme on, että kaikilla on kivaa jalkapallon parissa.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
42

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Sami kirjoitti: Yritän ehtiä mut varmaan en. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
40

PEPO-IPS yj C15 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: IPS pelaajien pelipassit ja vakuutukset! Sain juuri laskun IPS:n kirjoilla olevien pelaajien pelipasseista ja kahdesta vakuutukset. Pelipassin hinta on 40€ per pelaaja. Tuomo Salolle ja Eetu Karviselle maksu on 80 € joka pitää sisällään vakuutuksen. Makselkaa maksu joukkueen tilille FI29 5620 092... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
37

PEPO - IPS Yj C14 Nimenhuuto.com

PEPO/IPS 2004 on PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran(http://www.pepofutis.net ) noin 20-25 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Toni kirjoitti: Keskiviikon harjoituksissa pelataan harkkapeli -03 vastaan. Lilat paidat mukaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
35

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2018 P10-ikäluokka)

Manu kirjoitti: Tervehdys Timo, Heinon Manun varustekoot; - Verkkatakki + housut 152 - treeni- ja pelipaita 164 - treenisortsit 152 - sukat 37 - 39 - tekninen aluspaita, violetti 158 - Nimikointi MH MH (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
62

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Onko kenttä jo kunnossa? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
37

LAUTP04 Nimenhuuto.com

LAUTP:n vuosina 2003 ja 2004 syntyneiden poikien (+ Viivi) joukkue. LAUTP:n verkkosivut: https://www.lautp.net/p14 LAUTP Facebookissa: https://www.facebook.com/LAUTP-801070123316687/ Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen!

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
26

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jussi kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta 2018 ! Sunnuntaina jatkuu joukkutreenit - ennen sunnuntaita kaksi juoksutreeniä omatoimisesti. 1. 10 min verryttely, 3*10*30 m rennosti (50 - 60 % maksimista, hölkkäpalautus vetojen välillä, 5 min kävelypalautus sarjojen välissä), 10 verryttely 2. 50 - 60 tasavauhtinen juok... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
30

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
41

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Minna kirjoitti: Toiseen vähäksi aikaa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: JOUKKUE! Eero,Viljami,Miro,Eelis,Otto,Eeturi,Tatu,Patu,Dansku,Jimi,Urho, Nuutti.. – Täydennystä loppuviikolla. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
52

Fc LaPa P17 01-02 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
30

PEPO T11-T13 Nimenhuuto.com

Paula kirjoitti: Hei, Onhan E/D-tyttöjen sadekatos käytössä tuossa Joutsenon turnauksessa? (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
67

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Kevään harjoitusvuorot nurmikenttien aukeamiseen saakka ovat seuraavat: ma 16:15-17:45 visma areena ti 16:15-17:45 visma areena to 16:00-17:15 visma areena pe 17:00-18:15 visma areena nämä vuorot alkavat 16.4. ja kestää siihen saakka, kun päästää nurmikentälle (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
43