Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 31 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, kaukalopallo, pesäpallo, koripallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Vesa kirjoitti: Tiittasen kyydissä 4 lähtö amis klo 17.15 (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
34

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Tommi kirjoitti: paikalla 17.15 (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
39

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Saku kirjoitti: Onks ollu mitään meininkejä tänä kesänä? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

LAUTP P14-P13 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 2006-2007 syntyneistä pojista ja tytöistä. Tavoitteenamme on tarjota nuorille laadukkaita harjoituksia ja pelejä kansallisella tasolla sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa.

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lappeenranta
Sekajoukkue
48

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Jaakko kirjoitti: REPPUTILAUS ETENEE NYT! SOCin repun tilaus lähtee etenemään nyt. Tiedostoissa malli repusta ja lisäpussista ( nappikset, eväät suihkukamat tms kulkee erillisenä siinä). Lisäpussin hankinta vapaavalintainen. Repun hinta ( 31,49€) sisältää - Seuran logo - Pelinumero - Sponsorilogo Vapaaehtoisesti h... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
42

LAUTP04 Nimenhuuto.com

LAUTP:n vuosina 2003 ja 2004 syntyneiden pelaajien joukkue. LAUTP:n verkkosivut: https://www.lautp.net/p15 LAUTP Facebookissa: https://www.facebook.com/lautp04 Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen!

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
18

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jarmo kirjoitti: Futsalsäännöt löytyy täältä https://www.palloliitto.fi/palvelut/futsalin-saannot-maaraykset-ja-ohjeet/futsalsaannot (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
27

PEPO T11-12 Nimenhuuto.com

PEPO T11-12, futisjoukkue 2008-9 syntyneillä tytöille, jotka pitävät tavoitteellisesta harjoittelusta ja hyvästä meiningistä!

Antti kirjoitti: Olikohan tähän työkalut ja muut varustukset tiedossa? (25 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
36

PEPO T9 Nimenhuuto.com

Pepon nuorimmat tyttöfutaajat.

Marianne kirjoitti: Moi, Ensi to 27.8. pelataan T9-tyttöjen korttelisarjaa. Tavataan Lauritsalan tekonurmella klo 16:45 eli 45 minuuttia ennen ensimmäisen pelin alkua. Laittakaahan asap merkinnät Nimenhuutoon kuntoon (Aino). Kiitos. Varusteet: Pelaajalla tulee olla mukana pelipaita, pelishortsit, sukat, säärisuojat ... (24 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
27

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2020 P12- ikäluokka)

Katja kirjoitti: Hei! Viime viikonlopun Comets Cupin kuljetusmaksu kaikilla pelaajilla 15 euroa kulki pelaaja pikku autolla tai bussilla. Maksu joukkueen tilille. (22 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
47

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: I've asked now about the actual starting time of our shift (reservation was at 16-17) but we could anyway start 15:45 starting from next week. I also sent mail to the responsible of the league. I will let you know as soon as I get replies. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
61

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Aleksi kirjoitti: Torstain 24.10. futsal peruttu, kaupunki pitää koko syyslomaviikon salia kiinni, vaikka on omat avaimet. Hälyt päällä eivätkä ota pois. Joutsenoon keskiviikkona illalla klo 21 mahdollista mennä, mutta vain Antti toistaiseksi ilmaisi kiinnostustaan, joten en ole sen perusteella varannut sitä. Amik... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
48

PEPO-IPS yj C15-v2018 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Pidetään joukkueen kk-maksujen keräämisessä tauko ainankin lokakuun osalta. Tällä hetkellä näyttää sille, että saadaan hoideltua näin viimeisetkin laskut. IPS:n seuramaksujen kerääminen jatkuu kuitenkin läpi vuoden. Pyytäisin kaikkia kuitenkin tarkistamaan tilanteen reissumaksuista, jo... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
39

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
40

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

PEPO T15-T14 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: T11-T13-joukkueet muodostuu 04-08- syntyneistä pelaajista. Mukana on juuri al...

Mika kirjoitti: Hei, Kaikki mukaan :) Inventariotalkoot lähestyvät taas Tehohydrossa. Laittakaa itsenne 20.9 mennessä IN ja viestikentään perheen/tuttavien kokonaismäärä kuinka monta osallistuu. Heti sisään tultaessa on paperilappu mihin kirjataan tulo-ja lähtöaika itse. Näihin talkoisiin kannattaa tulla ja vara... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
33

LauTP T06 Nimenhuuto.com

Minni kirjoitti: Voin tulla kolmanneks jos kukaan muu ei oo tulos (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
21

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
41

FC LaPa P10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Viime tiistaina Matvejlla on kadonut vaalea- vihreä pippo. Näikö joku sen? Jos on tietoja, pyydän ilmoittaa minun puh.nro 0402189525. Kiitos. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
15

Lappeen JK Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Su 28.1 klo 15 harkat peruttu. Syy: ei riittävästi osallistujia. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
33