Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, pesäpallo, sähly, lentopallo, jääpallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lappeenranta

Jalkapallo - Lappeenranta

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Kalle kirjoitti: pääsen klo 17 jälkeen töistä, voidaanko myöhentää 17.30 alkavaksi? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
40

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Ville kirjoitti: Moi. Onko ensi lauantain lopullinen aikataulu nyt tuo: D13 peli klo 12-13 ja D12 klo 13-14? Eilen taisi olla vielä jotenkin toisin. kyselee Hanna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
70

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Santeri kirjoitti: Tänään ON pelit viimeisen kerran. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
27

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Kikka kirjoitti: Moi! Ensinnäkin, kiitos kaikille 9.4 turnauksessa olleille talkoolaisille. Hienosti saitte hoidettua ison turnauksen. Myytäviä oli riittävästi ja paikat saatiin siistittyä. Ja sitten itse asia: Meidän joukkueen talkoovuoro edustuksen pelissä on 8.7. Ikävästi sattuu siihen, kun joukkue on lomalla,... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
46

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Teemu kirjoitti: Hyvältä kuulostaa, matkaan on sen verran aikaa et ihan varma ei voi olla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
39

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Moi kaikille! harjoitusten osaanottajamäärä ei ole ollut järin korkea. Koitetaanpa nyt aktivoitua. Sarjat alkavat kohta. Ilmoitin meidät hyväntekeväisyysturnaukseen ja tähän liittyen pitäisi saada muutama nainen mukaan pelaamaan. Koska porukkaa ei todellakaan ole paljoa niin voisi olla parempi il... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
30

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2017 F9-ikäluokka) Kotisivut osoitteessa: http://www.pepofutis.net/joukkueet/f9-ikaluokka-s-2008/

Timo kirjoitti: Moro, Tänään harkoissa treenivaatteiden jako niitä tilanneille (pois lukien jälkitoimituksessa olevat) Timo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
55

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Viivi kirjoitti: Vain viimises pelis (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

PEPO -04 Nimenhuuto.com

PEPO2004 on PEPO Lappeenrannan (http://www.pepofutis.net ) noin 25-30 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Tino kirjoitti: Äiti tulee narikkaan (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
35

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: PEPO:N EDUSTUKSEN PALLOPOIKA/MAINOSTEN VIENTIVUOROT PEPO:ssa kirjoilla oleville pelaajille on tulossa kesän aikana 4 talkoovuoroa PEPO:n edustuksen peleihin. Tehtävänä on mainosten vienti paikoilleen ja pelin jälkeen poishakeminen. Ensimmäinen vuoro on jo ensi lauantaina 29.4. ja seuraava 14.5. N... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
39

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Vesa kirjoitti: Linkit NJS peliin https://youtu.be/3PI8-J84IpA https://youtu.be/2SgkITj4Pl0 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
31

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Marko kirjoitti: Piirisarjan otteluohjelma kevätkierrokselle on julkaistu. 13.6. merkityt pelit Lappeenrannassa siirretään LAUTP:n pyynnöstä pelattavaksi joko 14.6. tai 15.6. riippuen kenttätilanteesta. Kentät selvittelyn alla tällä hetkellä ja selvinnee piakkoin. Muita muutoksia ei ainakaan tällä hetkellä ohjelm... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
37

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Moro, Tänään harkoissa treenivaatteiden jako niitä tilanneille (pois lukien jälkitoimituksessa olevat) Timo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
53

LJK2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
13

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Eetu ei tule harjoituksiin ennen kuin kantapäässä oleva haava on parantunut. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
46

PEPOIPS-c15yj Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: 24.4. eteenpäin maanantain reenit alkaa siis Imatralla klo. 16.45. Tämä aika varmaan aiheuttaa joskus hankaluuksia lappeenrantalaisille ehtiä paikalle. Mikäli on tiedossa, että jonain maanantaina lappeenrantalaiset eivät ehtisi millään tuohon aikaan reeneihin, niin ilmoittakaa siitä ajoissa tääll... (20 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
44

Lappeen JK Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Paperinmyyntilomake tiedostoissa! Myykäähän huolella tavaraa, niin saadaan kassaan roposia! Ilmoita myydyt meikäläiselle viim. 6.3. Toimitus viikon 10 lopulla! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
46

Ss Veiterä Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kimi ja Juho epävarmoja (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo, Jalkapallo, Golf ja Tennis
Lappeenranta
Miehet
40

FC DeezNuts Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ossi kirjoitti: moi kaikki muistakaa mennä harkkoihin (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.