Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 25 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, koripallo, kaukalopallo, pesäpallo, sähly, lentopallo, jääpallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lappeenranta

Jalkapallo - Lappeenranta

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Vesa kirjoitti: Moro Alla linkki FC Porton tapaan pelata ja harjoitella jalkapallo nimistä peliä. Linkissä on YouTube video, jossa alkaa noin 5.00 eteenpäin Porton akatemian harjoituksia. Näissä harjoituksissa on useita sellaisia, joita voi tehdä yksin kotona. Katsokaa yhdessä lapsien kanssa ja matkimaan. Kysees... (28 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
59

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Juha kirjoitti: kaivakaa yks viel jostain :D (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
41

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Jani kirjoitti: Rusfanilta tulossa tuttu tuuraaja kaverinsa kanssa. Vielä jos vaikka 1-2 peluria saatais jostain niin ois hyvä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Kausi lähenee loppuaan ja myös kk-maksujen kerääminen voidaan lopettaa elokuun maksuihin. Pari syyskuun maksua on jo kerennyt tilille tulla, mutta sovin niistä maksajien kanssa erikseen. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
35

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2017 F9-ikäluokka) Kotisivut osoitteessa: http://www.pepofutis.net/joukkueet/f9-ikaluokka-s-2008/

Janica kirjoitti: Hei! Tässä talkoolaiset torstain PEPO:n peliin; Klo 17.00 paikalle Lipunmyyjät; Matti Poutiainen, Mikko Kaksonen Makkaranpaistajat; Riikka Siivola, Jouni Leino, Krista Koljonen Muut talkoolaiset; Timo Koljonen, Ilkka Ryökkynen/ Janica Ryökkynen Klo 17.30 paikalle Buffettiin; Mirva Ek, Kaisa Heino... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
61

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Ukko-Pekka kirjoitti: Heippa kaikki! Aina yhtä ahkera rahastonhoitajamme Antti polkaisi pystyyn suljetun Facebook - ryhmän. Sivusto on tarkoitettu meille kaikille ja toivonkin mahdollisimman monen sen löytävän. Nimenhuuto säilyy virallisena alustana tiedotuksessa, mutta keskinäistä viestintää varten koimme tärkeänä ot... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
50

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Juho on hävittänyt pepon sadetakkinsa johonkin torstain pelin jälkeen. Ilmoitelkaa jos on eksynyt jonkun matkaan. Luultavasti kuitenkin jättänyt kentälle ja ehkä joku korjannut talteen. T. Kati (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
37

PEPO -04 Nimenhuuto.com

PEPO2004 on PEPO Lappeenrannan (http://www.pepofutis.net ) noin 25-30 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Toni kirjoitti: Saisinko vihdoin ja viimein tänne pelaajalistaan jokaisen pelaajan pelinumeron, kiitos! (19 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
37

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Sami kirjoitti: En tiiä onko sillä jotain merkitystä, mutta tulospalvelussa on eilisen pelin pöytäkirjassa muutama virhe? Maalintekijöitä ja tekoaikoja on väärin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
42

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Minna kirjoitti: Toiseen vähäksi aikaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Onko kenttä jo kunnossa? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
33

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Vesa kirjoitti: Linkit NJS peliin https://youtu.be/3PI8-J84IpA https://youtu.be/2SgkITj4Pl0 (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
29

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Hei! Eikö ti ja to ole reenejä? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
51

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Tiedoksi: Uudet harjoitusvuorot vko 38-40 Slahden tekonurmella: Ma harkkavuoro jää kokonaan pois 18.9.2017 alkaen. Ti harkkavuoron aika ei muutu. To ja pe harkkat klo 16:45-18. Harjoitellaan näillä vuoroilla Saimaan turnaukseen asti, joka pelataan vkl la 7.10.- su 8.10.2017. Saimaa turnauksen jäl... (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
47

PEPOIPS-c15yj Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei pelurit! Tulevana sunnuntaina pelataan iso 7-9 vuotiaiden kortteliturnaus Sammonlahden kentällä klo 9:00 - 15:45. Nyt tarvitsisimme tapahtumaan pelinohjaajia. Pelinohjaajan palkka on kuusi euroa per peli ja peliaika on 1x25min. Nyt olisi helppo mahdollisuus saada pieni tienisti pelaajille syk... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
41

LJK2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
18

Lappeen JK Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Paperinmyyntilomake tiedostoissa! Myykäähän huolella tavaraa, niin saadaan kassaan roposia! Ilmoita myydyt meikäläiselle viim. 6.3. Toimitus viikon 10 lopulla! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
47

Ss Veiterä Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kimi ja Juho epävarmoja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääpallo, Jalkapallo, Golf ja Tennis
Lappeenranta
Miehet
40

FC DeezNuts Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ossi kirjoitti: moi kaikki muistakaa mennä harkkoihin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.