Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Vesa kirjoitti: Osallistujat: Jimi L, Joonas T, Valtteri L, Henri T, Sandu S, Onska, Joonas F, Osku (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
52

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Tommi kirjoitti: Myöhässä (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
42

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Saku kirjoitti: Onks ollu mitään meininkejä tänä kesänä? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Antti kirjoitti: Ensi talven treeneistä ja peleistä: Kausi päättyy tuttuun tapaan lokakuussa (noin puolivälissä), minkä jälkeen pidetään 2-3 viikkoa taukoa ennen uuden kauden aloittamista. Tulevana talvena meille tulee vähän uudistuksia sekä treeni- että pelirintamalla. Treenit: Ensi talvena treenataan tuttuun ta... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
45

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2018 P10-ikäluokka)

Valtteri kirjoitti: KAKKUTUKKU ASIAA: Hei! Eli edellinen linkki kakkutukkuun ei toiminut, joten nyt kirjaamiset onnistuvat käyttämällä kirjautumislinkkiä: kakkutukku.fi/omatsivut/RAROTE. Eli niinkuin viimeksi, jokainen kirjaa omat myyntinsä 3.6 mennessä tuohon linkkiin. Lähetämme sen jälkeen tilauksen, joka tulee n.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
57

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Joukkueet Valkoinen joukkue: Ilari P, Sulo S, Tatu H, Elias M, Viljo M, Jimi M, Peetu N, Julius K, Aleksi R, Oiva M, Verneri J, Valtteri H, Niilo T Sininen joukkue: Jere V, Peetu P, Joona R, Jose L, Nooa H, Leevi L, Ahti K, Ilmari R, Kasperi N, Roope L

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
29

LAUTP04 Nimenhuuto.com

LAUTP:n vuosina 2003 ja 2004 syntyneiden pelaajien joukkue. LAUTP:n verkkosivut: https://www.lautp.net/p15 LAUTP Facebookissa: https://www.facebook.com/lautp04 Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen!

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
21

PEPO - IPS Yj C14 Nimenhuuto.com

PEPO/IPS 2004 on PEPO Lappeenrannan ja Imatran Palloseuran(http://www.pepofutis.net ) noin 20-25 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Valtteri kirjoitti: Tulen treeneihin, mutta penikat vielä kipeät (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
31

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Alexander kirjoitti: Hi What is the situation with the seasonal tournament? As I now the Championship starts on the 17.06. and submitting deadline is 12/06. Are we going to take part? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
60

LAUTP P12 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 2006-2007 syntyneistä pojista. Tavoitteenamme on tarjota pojille laadukkaita harjoituksia ja pelejä sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa. Joukkueemme pelaajat tukevat myös ikäistensä kilpajoukkueita ja osallistuvat tarvittaessa heidän peleihinsä.

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lappeenranta
Pojat
19

PEPO T9 Nimenhuuto.com

Pepon nuorimmat tyttöfutaajat.

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
19

Fc LaPan Naiset Nimenhuuto.com

Tekemällä, tekemällä ilon kautta kehittyen.

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
28

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Aleksi kirjoitti: Huomatkaa, että keskiviikon treenit siirretty alakimpiseen ja alkamaan vähän myöhemmin kuin mitä alustavasti oli merkitty. Harapaisessa on peli, niin ei voida treenata normaaliin aikaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
46

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jarmo kirjoitti: 8-20 liil. ohjaus (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
28

PEPO-IPS yj C15-v2018 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Pidetään joukkueen kk-maksujen keräämisessä tauko ainankin lokakuun osalta. Tällä hetkellä näyttää sille, että saadaan hoideltua näin viimeisetkin laskut. IPS:n seuramaksujen kerääminen jatkuu kuitenkin läpi vuoden. Pyytäisin kaikkia kuitenkin tarkistamaan tilanteen reissumaksuista, jo... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
40

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Sofia kirjoitti: ehkä (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
27

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
40

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

PEPO T11-T13 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: T11-T13-joukkueet muodostuu 2008-05- syntyneistä pelaajista. Mukana on juuri ...

Mika kirjoitti: Pelitapa: Joukkueet jaetaan alkulohkoihin, joissa pelataan yksinkertainen alkusarja, jonka perusteella pelataan sijoitusottelut. Turnauksessa pelataan kaikista sijoista, joten pelit eivät lopu alkusarjaan tai cup – vaiheeseen. Otteluita tulee 5-6/joukkue riippuen sarjan joukkuemäärästä ja otteluk... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
68

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Barcelonaan lähtevien pelaajien ja valmentajien joukkuekuvaus maanantaina 19.8 ennen harkkoja. Pelaajille peliasu päälle! T. Katja (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
37