Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, pesäpallo, sähly, lentopallo, jääpallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lappeenranta

Jalkapallo - Lappeenranta

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Vesa kirjoitti: Testi (18 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
59

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Jukka kirjoitti: Tänään pelataan saiskilla pronssipelin johdosta vasta klo 20-21 (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
28

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Teppo kirjoitti: tuun jos kerkeen mökiltä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
41

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Jonne kirjoitti: Töttöröö, seura tiedottaa, kansiosta lisä tietoa. Hei Jalkapallokoulu 2017 Ajankohta: ma-ke 5.-7.6.2017 (ma, ti ja ke klo 10.00 - 12.30) PEPO Lappeenranta ry järjestää Futiskoulun 5 - 11 vuotiaille (s.2006-2012) tytöille ja pojille Sammonlahden nurmikentällä 5.-7.6.2017 kello 10.00 - 12.30. Ensim... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
47

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: UUDET HARKKA-AJAT ENSI VIIKOSTA LÄHTIEN! Maanantain ja perjantain treenit Avialla normaalisti, Lappeenrannan treenit siirtyvät Sammonlahden nurmikentälle ja treenit KESKIVIIKKOISIN ja TORSTAISIN klo 17.15-18.45. Kenttäaika 17.30-18.45. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
38

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Teemu kirjoitti: Aleksille paranemisia :)! Haluisko joku 44 kokoo olevat keinonahkaset ja aika nihkeepintaset adidas predatorit. Pari vuotta vanhat, mut vaan pari peliä nähneet. Koko tuntuis jalkaan enemmän 43 luokkaa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
41

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Topias kirjoitti: Hei! Ystävällisesti pyydän, että laittakaahan aikaisemmin tietoa noista harkkojen peruutuksista (vrt torstain peruutustieto tuli tiistai-iltana). Lasten viikko-ohjelmaa suunnitellaan usein jo edellisenä viikonloppuna ja esim tiistai treenit pannaan kalenteriin, jos tiedetään että torastaina ei ol... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
40

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2017 F9-ikäluokka) Kotisivut osoitteessa: http://www.pepofutis.net/joukkueet/f9-ikaluokka-s-2008/

Santtu kirjoitti: Hei! Tässä vielä kerran korttelisarjan joukkueet täydennettyinä uusilla pelaajilla. Tasataan aina tarvittaessa joukkueita tapahtumakohtaisesti. 20.5. osalta joukkueita on vielä hiukan sekoitettu ilmoittautumisten perusteella, koska 2 joukkuetta pelaa Kortteliturnausta Sammonlahdessa ja 2 joukkuet... (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
58

PEPO -04 Nimenhuuto.com

PEPO2004 on PEPO Lappeenrannan (http://www.pepofutis.net ) noin 25-30 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Tino kirjoitti: Äiti tulee narikkaan (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
34

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Schedule of the charity tournament can be found from the link: https://lutfootball.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Turnausinfo_10_5_2017.pdf&id=749006 (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
31

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Viivi kirjoitti: Vain viimises pelis (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Vesa kirjoitti: Linkit NJS peliin https://youtu.be/3PI8-J84IpA https://youtu.be/2SgkITj4Pl0 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
33

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Kasperi kirjoitti: Tänään ykkösen pelissä vismalls ei siis yhteensattumien vuoksi pidetä kioskia! (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
44

PEPOIPS-c15yj Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei pelaajat! Lauantaina Sammonlahdessa on iso kortteliturnaus, johon tarvitaan tuomareita. Peli-aika 1x25min ja palkkio kuusi euroa Ohessa otteluohjelma https://docs.google.com/spreadsheets/d/1q_bKISxIMvzDZ9_ek35JLCFrS_Ao18y3-xgc2gvbZsU/edit Ilmoita minulle tähän viestikenttään jos haluat tuomar... (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
46

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei Kesän harjoitusvuorot alkavat ensi viikolla sammonlahden kentillä. Alla harjoitusvuorot Maanantaina klo 17:30-19:00 tekonurmi (lämmittely nurmikentän päässä 17:10-18:00) Tiistaina klo 16:15-17:30 nurmi Torstaina klo 16:15-17:30 nurmi Perjantaina klo 17:30-19:00 tekonurmi (lämmittely nurmikent... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
54

LJK2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
15

Lappeen JK Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Paperinmyyntilomake tiedostoissa! Myykäähän huolella tavaraa, niin saadaan kassaan roposia! Ilmoita myydyt meikäläiselle viim. 6.3. Toimitus viikon 10 lopulla! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
47

Ss Veiterä Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kimi ja Juho epävarmoja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääpallo, Jalkapallo, Golf ja Tennis
Lappeenranta
Miehet
40

FC DeezNuts Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ossi kirjoitti: moi kaikki muistakaa mennä harkkoihin (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.