Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 30 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, kaukalopallo, koripallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Marko kirjoitti: Maalivahdit pelaa noin 25 min jokainen maalilla! Ismo voi käydä asioita läpi maalivahtien kanssa pelin aikana, jos niitä on! (26 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
30

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Sami kirjoitti: Vielä vähän epävarmaa pelaaminen tuon nilkan vuoksi (pyörähti eilen ympäri). Pelaaminen selviää huomenaamuna. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
41

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Saku kirjoitti: Onks ollu mitään meininkejä tänä kesänä? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Joukkue etsii pelaajia: Liry pelaa jalkapalloa Kolmosessa ja treenaa ympäri vuoden, uudet pelaajat ov...

Aleksi kirjoitti: Torstain 24.10. futsal peruttu, kaupunki pitää koko syyslomaviikon salia kiinni, vaikka on omat avaimet. Hälyt päällä eivätkä ota pois. Joutsenoon keskiviikkona illalla klo 21 mahdollista mennä, mutta vain Antti toistaiseksi ilmaisi kiinnostustaan, joten en ole sen perusteella varannut sitä. Amik... (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
49

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Kikka kirjoitti: Hei! Loppuvuoden fysiikkatreenit peruttu tiukentuneiden rajoitusten ja muuttuneiden treeniaikojen vuoksi. Toivottavasti päästään niitäkin jossain vaiheessa jatkamaan. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
42

PEPO T10-12 Nimenhuuto.com

Pepon nuorimmat tyttöfutaajat.

Marianne kirjoitti: Moi, muistutan vielä huomisesta vanhempainpalaverista. Pidetään T10/9 ja T11-tyttöjen vanhempainilta ti 24.11. klo 18-19 etäkokouksena Google Meetin avulla. Linkki tapaamiseen: meet.google.com/xva-ftey-ypp Käykää ystävällisesti merkitsemässä IN tai OUT. Kiitos. T. Marianne (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
33

PEPO T07-09 Nimenhuuto.com

PEPO T13/12, futisjoukkue 2007-9 syntyneille tytöille, jotka pitävät tavoitteellisesta harjoittelusta ja hyvästä meiningistä!

Ville kirjoitti: Muutama huomio Vismalla. Hallin on oltava tyhjä 5 minuuttia ennen vuoron loppua. Tämä tarkoittaa, että harjoitus lopetetaan hyvissä ajoin, jotta mahdolliset varusteet ehditään vaihtaa ja hallista poistua. Ole ajoissa ja anna toisille myös mahdollisuus harjoituksiiin. 20 henkeä on kokonaismäärä si... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
34

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2020 P13- ikäluokka)

Santtu kirjoitti: Pihapelit viikolla 49 30.11.2020 PEPO Lappeenranta järjestää Pihapelit viikolla 49 - tiistaina 1.12. klo 15:00-16:30 Visma Areenalla - keskiviikkona 2.12. klo 15:00-16:30 Visma Areenalla. Tervetuloa PEPOlaiset harjoittelemaan omatoimisesti. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
45

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Jukka kirjoitti: Moi. Onko teistä kukaan "vähän kipee" käynyt testeissä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
29

LAUTP04 Nimenhuuto.com

Sivusto ei ole enää käytössä. Uusi sivusto löytyy osoitteesta https://www.lautp.fi/joukkueet/7940.

Jyrki kirjoitti: Kovia poikia,itse en pystyisi samaan.Hienoa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
18

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: I've asked now about the actual starting time of our shift (reservation was at 16-17) but we could anyway start 15:45 starting from next week. I also sent mail to the responsible of the league. I will let you know as soon as I get replies. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
61

LAUTP P14-P13 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu 2006-2007 syntyneistä pojista ja tytöistä. Tavoitteenamme on tarjota nuorille laadukkaita harjoituksia ja pelejä kansallisella tasolla sekä mieleenpainuvia hetkiä jalkapallon parissa.

Jaakko kirjoitti: Jaakko & Teemu omalla kyydillä suoraan Haminaan (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lappeenranta
Sekajoukkue
48

PEPO-IPS yj C15-v2018 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Mikko kirjoitti: Tervehdys! Pidetään joukkueen kk-maksujen keräämisessä tauko ainankin lokakuun osalta. Tällä hetkellä näyttää sille, että saadaan hoideltua näin viimeisetkin laskut. IPS:n seuramaksujen kerääminen jatkuu kuitenkin läpi vuoden. Pyytäisin kaikkia kuitenkin tarkistamaan tilanteen reissumaksuista, jo... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
39

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Juho kirjoitti: Hei. Kenelle voisimme toimittaa Kotka Cupin kiertopalkinnon seuraavaksi? Kenellä se ei ole vielä ollut? T Kati (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
40

PEPOIPS T15 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: T11-T13-joukkueet muodostuu 04-08- syntyneistä pelaajista. Mukana on juuri al...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: *Tietoja päivitetään sitä mukaan kun asioita selviää* Hei, T14 matkaa jälleen Kannonkoskelle 11vs11 kilpaturnaukseen. LÄHTÖ: RAVIRADAN KYLMÄASEMALTA perjantaina 20.11 klo 14.00 Turnaukseen matkataan kahdella minibussilla PALUU: Viimeisen pelin jälkeen. Paluu aikataulu ilmoitetaan "Mölinöissä" JOU... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
36

LauTP T06 Nimenhuuto.com

Minni kirjoitti: Voin tulla kolmanneks jos kukaan muu ei oo tulos (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Tytöt
22

Lautp 2011 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Jaakko kipeänä, joten jää juhlat väliin koko perheeltä. Isot tsempit kaikille illan peleihin! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
36

FC LaPa P10 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Viime tiistaina Matvejlla on kadonut vaalea- vihreä pippo. Näikö joku sen? Jos on tietoja, pyydän ilmoittaa minun puh.nro 0402189525. Kiitos. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
15

Lappeen JK Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Su 28.1 klo 15 harkat peruttu. Syy: ei riittävästi osallistujia. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
33

Ss Veiterä Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kimi ja Juho epävarmoja (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääpallo, Jalkapallo, Golf ja Tennis
Lappeenranta
Miehet
39