Jalkapallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, kaukalopallo, pesäpallo, sähly, lentopallo, jääpallo ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lappeenranta

Jalkapallo - Lappeenranta

Fc Pisteautomaatti Nimenhuuto.com

Pisteautomaatti on kaveriporukasta perustettu urheiluseura jonka lajeihin kuuluu kesäisin jalkapallo puulaakisarjatasolla ja syksyllä / talvella salibandy harrastesarjoissa . Joukkue on perustettu 1990-luvun alussa ja on tunnettu myös Warriors ja Thunder Kings nimillä ennen nykyistä nimeään. Joukkueen pelaajisto on vaihtunut vuosien varrella , mutta vielä mukana on muutamia alkuperäisjäseniäkin. Joukkue on saavuttanut mainetta ja kunniaa voittamalla jalkapallossa mm. puulaakin harrastesarjan , yöturnauksen ja selviytymällä useampina vuosina perinteisen Saimaanharjun nurmiturnauksen loppupeleihin.Salibandyssä olemme tahkonneet huhtiniemen liikuntakeskuksen sarjoissa eri lohkoissa vaihtelevalla menestyksellä.

Tuomo kirjoitti: Jyri ei pääse niin Roope tulee paikkaamaan. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Lappeenranta
Ei asetettu
42

MC-Dynamo Nimenhuuto.com

MC-Dynamo on kaikkien wanna-be-maradonien ykkösseura. Seura on perustettu joskus 2000 luvun alkupuolella, jotta heikohkon kunnon ja ennenkaikkea taidon omaavat äijätkin pääsevät nurmelle edes joskus yrittämään. Lappeenrannan harrastepuulaakin voitto on aina kauden ykköstavoite heti saunaillan jälkeen.

Jani kirjoitti: Rusfanilta tulossa tuttu tuuraaja kaverinsa kanssa. Vielä jos vaikka 1-2 peluria saatais jostain niin ois hyvä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
17

FC LaPa 04-05 Nimenhuuto.com

Tavoitteena Ylläpitää ja kehittää d12 ja D13-ikäluokkien jalkapallotaitoja askel kerrallaan eteenpäin. Tarjolla on pojille monipuolisia harjoituksia, teemalla "tosissaan mutta ei vakavasti". Harjoittelu Harjoituksissa molemmat ikäluokat ovat yhdessä. Talvella yksi saliharjoitus ja yksi harjoitus Vismassa viikottain. Lisäksi juoksu- ja koordinaatioharjoituksia jäähallilla 1-2 kertaa viikossa. Kesällä harjoituksia tarjolla useampia, pääosin Amiksella ja Harapaisissa. Tapahtumia kesällä yleensä 3-4 kertaa viikossa.

Joel kirjoitti: Joel tulee Saimaanharjulle suoraan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
55

PEPO 07 Nimenhuuto.com

Kauden 2017 E10-ikäluokkajoukkue http://www.pepofutis.net/joukkueet/e10-ikaluokka-s-2007/

Marko kirjoitti: Hei, Pahoittelut, nyt tulee hieman nopealla aikataululla... Mutta piirisarja ykkösen peleissä huomenna sunnuntaina 18.6. ja tiistaina 20.6. on kioski, mihin tarvitaan myyjiä sekä hieman leipomuksia. Kioskivuorot: - Sunnuntaina kioski auki klo 15.30-18.15. Tehdään kahdessa vuorossa. 1-2 hlö/vuoro ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 40 minuuttia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
40

pepo-2008 Nimenhuuto.com

2008-syntyisten ikäluokka (kauden 2017 F9-ikäluokka) Kotisivut osoitteessa: http://www.pepofutis.net/joukkueet/f9-ikaluokka-s-2008/

Heidi kirjoitti: Moikka! Olisiko Ma 31.7. peliin yhtä vapaaehtoista myyjää 16.30-18.15 ajaksi? Leipomuksia tarvisi: 2 pellillistä mokkapaloja 8 ruisleipää 8 sämpylää 10-15 korvapuustia Ilmoittautua voi tähän tai S-postiin heidi.korpi@hotmail.com Aurinkoista viikonloppua, Heidi (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
58

PEPO -04 Nimenhuuto.com

PEPO2004 on PEPO Lappeenrannan (http://www.pepofutis.net ) noin 25-30 pelaajan vuonna 2004-syntyneiden jalkapallojoukkue. Twitterissä löydät meidät hashtagilla @Pepo2004Futis

Tino kirjoitti: Äiti tulee narikkaan (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
36

Pepo-2009 Nimenhuuto.com

Korttelin kovimmat karjut!

Emil kirjoitti: emilin Isätulee bussilla (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
48

PEPO-IPS yj C14 Nimenhuuto.com

Imatran Palloseuran IPS:n ja Lappeenrannan PEPO:n yhdistelmäjoukkue.

Sanna kirjoitti: Tervehdys Tässä hieman asioita elokuun turnausta ja syksyn ohjelmaa ajatellen. Harjoittelemme rytmillä ma, ke, to, pe kuten nimenhuudossa näkyy. Loppukesälle ja alkusyksylle on joukkueellamme kolme selkeää kokonaisuutta. - SM-turnaus (pojat 03) 4.-6.8., missä pelataan 5 ottelua Suomen parhaimmist... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta/Imatra
Pojat
38

Liry Nimenhuuto.com

Some kind of football team.

Teemu kirjoitti: Osameh, sinun paita on minulla. Tuon sen viimeistään lauantaina peliin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
42

LUTFootball Nimenhuuto.com

LUT personell football page.

Lauri kirjoitti: Valitettavasti uusien paitojen saaminen menee vuodelle 2018 konserniuudistuksen takia :( (29 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
33

LJK Nuts Nimenhuuto.com

Piirisarjaa jo vuodesta 2015.

Laura kirjoitti: Eka peli in, toka out. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
23

PEPO-naiset-edari Nimenhuuto.com

PEPO naisenergiaa Lappeenrannasta. Tekemistä nuoruuden innolla.

Vesa kirjoitti: Linkit NJS peliin https://youtu.be/3PI8-J84IpA https://youtu.be/2SgkITj4Pl0 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Naiset
31

Fc LaPa 2003 Pojat Nimenhuuto.com

FC LaPa on vuonna 2002 perustettu jalkapalloseura. Seuran ajatus on mahdollistaa jalkapallon harrastaminen iästä, sukupuolesta ja taitotasosta riippumatta kaikille halukkaille. Vuonna 2003 syntyneiden poikien joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjaan.

Jani kirjoitti: Pelimatkoilta kyytimaksu 5€, kun mennään omilla autoilla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
9

Pepo-2005 Nimenhuuto.com

Jenni kirjoitti: Iso kiitos kaikille Vantaa Cupissa olleille. Huippuporukkaa meidän joukkueessa. Minulta löytyy yhdet valkoraitaset harkkahousut, koko 152, reiät polvissa, ei nimeä. Yhdet gutzin punaiset bokserit, koko 146/152. Yksi puman musta nilkkasukka, koko 35-38, pinkki puman logo. Yksi musta Niken säärisuo... (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
45

PEPOIPS-c15yj Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: -03 syntyneet siis torstaista 27.7. eteenpäin, aina lopputurnaukseen asti, C14 joukkueen mukana. Lopputurnauksen jälkeen taas normaalisti C15 tapahtumiin. Ei tarvitse laittaa nimenhuutoon poissaoloja näistä, kun tiedän että ette ole meidän reeneissä. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
45

pepo-2006 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei Kesän harjoitusvuorot alkavat ensi viikolla sammonlahden kentillä. Alla harjoitusvuorot Maanantaina klo 17:30-19:00 tekonurmi (lämmittely nurmikentän päässä 17:10-18:00) Tiistaina klo 16:15-17:30 nurmi Torstaina klo 16:15-17:30 nurmi Perjantaina klo 17:30-19:00 tekonurmi (lämmittely nurmikent... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Ei asetettu
53

LJK2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
16

Lappeen JK Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Paperinmyyntilomake tiedostoissa! Myykäähän huolella tavaraa, niin saadaan kassaan roposia! Ilmoita myydyt meikäläiselle viim. 6.3. Toimitus viikon 10 lopulla! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Miehet
47

Ss Veiterä Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kimi ja Juho epävarmoja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääpallo, Jalkapallo, Golf ja Tennis
Lappeenranta
Miehet
40

FC DeezNuts Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ossi kirjoitti: moi kaikki muistakaa mennä harkkoihin (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lappeenranta
Pojat
10

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.