Yleisurheilu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on yleisurheilu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, joukkuevoimistelu, sulkapallo, tennis ja sähly.

Katso lista koko maan yleisurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Miniriskit Nimenhuuto.com

Espoon Tapioiden heittoryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
2

Esbo IF 05-06 Nimenhuuto.com

Elvira kirjoitti: Hej - var det klart att Elvira inte hinner till tävlingen förrän ca 17.50. pga konfirmationsövning? Ifall det förorsakar stora problem så kanske reserven borde tas in istället… (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
22
Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
11

Esbo IF 04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki, Kiitos kun pääsin valmentamaan teitä! Poistun tästä ryhmästä, mutta jatkan valmentajana ja olen aina käytettävissä, jos tarvitsette valmennuksellista apua tai neuvoja. Kaikkea hyvää jatkoo teille kaikille! Terveisin, Auli p. 0451344463 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
27