Yleisurheilu Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on yleisurheilu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan yleisurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lesiyu Nimenhuuto.com

Yleisurheilun harrastejoukkue 12-16 vuotiaille nuorille. Kaikki yleisurheilusta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Joukkueellamme on kaksi valmentajaa, Henna ja Kata. Yhteystietomme löydät tältä sivustolta. Puhelimitse meitä voit tavoitella akuuteissa tilanteissa tai ilmoittaaksesi pidemmistä poissaoloista. Nimenhuuto-sivustollamme tarkoituksena on ilmoittaa pääsetkö treeneihin, jotta voimme suunnitella harjoitukset optimaalisiksi paikallaolijoiden määrän mukaan.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
6

Esbo IF 05-06 Nimenhuuto.com

Juuli kirjoitti: Intersport ei valitettavasti pääse tulemaan tänään.. Ilmoitamme uuden ajankohdan seuravaateillalle mahdollisimman pian! // Intersport är tyvärr förhindrad att komma ikväll..Vi informerar er genast när nytt datum har bestämt! (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
37

tfespoo Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule kivaan seuraan harrastamaan yleisurheilua! Opettelemme kuperkeikat, kärr...

Tero kirjoitti: 11-12 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
23

Esbo IF 04 Nimenhuuto.com

Juuli kirjoitti: Hei! Tänne tarvitaan teistä jokaista mukaan! :) Laittakaa in/out mahdollisimman pikaisesti, jotta pääsemme aloittamaan joukkueen muodostusta. Kirjoita myös se laji, jonka mieluiten ottaisit - yritämme tottakai antaa jokaiselle sen, jonka eniten haluaa, mutta voi olla, että joku joutuu toiseen laj... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
21

Esbo If 01-02 TEAM Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lucas O är förkyld så han kommer tyvärr inte idag kl 18 på to på träningar. H. Lucas O mamma (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Yleisurheilu
Espoo
Sekajoukkue
16