Yleisurheilu Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on yleisurheilu. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, kaukalopallo, pesäpallo, sähly, lentopallo, jääpallo ja futsal.

Katso lista koko maan yleisurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - yleisurheilu - Lappeenranta

Yleisurheilu - Lappeenranta

Maratonkoulu Nimenhuuto.com

Asenne ratkaisee !

Marjo-Riit kirjoitti: Hei! Minua pyydettiin jakamaan alla oleva tarjous. Tarjoukseen liittyvä mainos löytyy kuvista ja materiaaleista. En saanut sitä tähän hyvistä yrityksistä huolimatta. Naiset, hyvä tarjous hyvistä liiveistä :-) Hei! liitteenä tarjous teidän seuran naisille juoksuliiveistä. Hinnat ovat voimassa aino... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Yleisurheilu ja Maratonjuoksu
Lappeenranta
Ei asetettu
114

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Yleisurheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on yleisurheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.