Futsal Piikkiö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Piikkiö ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, futsal, salibandy, pesäpallo, sähly, suunnistus ja potkupallo.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Piikkiö

Futsal - Piikkiö

PiPS Naiset Nimenhuuto.com

Naiset Joukkue vailla vertaa ja joukkue isolla J:llä, siinä lyhyt ja ytimekäs kuvaus PiPS:n Naisten joukkueesta. Ryhmä eri-ikäisiä ja -taitoisia pelaajia, joita yhdistää rakkaus lajista parhaimpaan, Kuningas- vai pitäisikö sanoa tässä tapauksessa Kuningatar-Jalkapalloon. Joukkue koostuu mitä erilaisimmista persoonista, ikähaarukka n.15-40+-vuotta ja kaikki sopivat sopuisasti samaan pukuhuoneiseen. Osa on aloittanut pelaamisen vasta aikuisiällä, osa pelannut koko ikänsä, on PiPS:n kasvatteja sekä muualta maailmalta tulleita, joten kaikkea löytyy. Joukkueen motto, ”Tosissaan muttei totisena”, näkyy niin treeneissä kuin peleissä.

Joukkue etsii pelaajia

Janni kirjoitti: Kaikil kenel on kotona punanen pelipaita, niin ottakaa myös se mukaan tänään peliin! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Piikkiö
Naiset
24

BFB Nimenhuuto.com

Piikkiöläinen harrasteurheilun huippuseura. Epäonnistumme kentällä rankasti lajista riippumatta.

Jani kirjoitti: Naantalin lentispuulaaki tulee taas. Lisäilen juuri pelejä tänne BFB:n Nimenhuutoon. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal, Pesäpallo, Sähly ja Lentopallo
Piikkiö / Turun Seutu
Miehet
32

PiPS M35 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: 50/50 (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Piikkiö
Miehet
47

PiPS Futsal 2 ja 3 Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Moro. Eli saunailta 10.3 La paikkana Karavaaniyhdistyksen saunatilat. Hinta 150e mikä jaetaan kaikkien paikalle tulleiden kesken ellei kakkos tai kolmosjoukkueelle jostain syystä oo jäänyt ylimäärästä rahaa tuomarimaksuista tai muusta. Laittakaa ajoissa In/Out. (18 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Futsal
Piikkiö
Miehet
31

PiPS-Tykit Nimenhuuto.com

Karri kirjoitti: Loppukausi paketissa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Futsal
Piikkiö
Miehet
40