Futsal Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily, maahockey ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Fc Seinäjoki 2 Nimenhuuto.com

Fc Seinäjoen Futsalin reservijoukkue

Kari kirjoitti: Moi. Hoitakaa marraskuun aikana seuramaksu ja kausikorttien tilitys. Pelaajat, jotka eivät tee kökkää hoitakaa myös kökkämaksu tämän kuun aikana. Mikäli maksuongelmia soita allekirjoittaneelle. Kari (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Futsal
Seinäjoki
Miehet
34

FC Seinäjoki Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Moi. Hoitakaa marraskuun aikana seuramaksu ja kausikorttien tilitys. Pelaajat, jotka eivät tee kökkää hoitakaa myös kökkämaksu tämän kuun aikana. Mikäli maksuongelmia soita allekirjoittaneelle. Kari (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Futsal
Seinäjoki
Miehet
16

Fc Seinäjoki 05 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Lähtö Lidliltä klo 11:20 omin kyydein. Jos tarvitset kyydin niin tänne ilmoitus. Peliasu: musta paita, mustat sukat. MV: Oranssi paita, valkoiset sukat. Mukana on oltava täytetty terveystietolomake sekä henkilökohtainen maski. Ottakaa myös pallot mukaan. Jos kotijoukkoja on tulossa katsomaan peli... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Futsal
Seinäjoki
Pojat
15