Futsal Seinäjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Seinäjoki ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jääkiekko, lentopallo, alppihiihto, amerikkalainen jalkapallo, futsal, pyöräily ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Seinäjoki

Futsal - Seinäjoki

Sisu-Pallo Futsal Nimenhuuto.com

Seinäjoen Sisu-Pallon Futsal-joukkueen kilta.

Vesa-Matti kirjoitti: Ykkösen peleihin. Tane pertti mixu zola virkku tupe roope antti miika matti joni (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Futsal
Seinäjoki
Miehet
29

FC Seinäjoki Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Merkatkaa osallistuminen mahdollisimman pian, että Kari osaa varautua juomien ja ruokien kanssa! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Futsal
Seinäjoki
Miehet
20

Sisu naiset Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Tangot lähestyvät. Nyt kaikki mukaan yksin tai perheen ja poikaystävien kanssa. Työt alkavat keskiviikkona sahiksella ja jatkuvat sunnuntaihin klo 13.00 asti. Lisäksi areenan pihalla pienimuotoista liikenteenohjausta. Kaikki mukaan! Tavoitteena talven futsal tai Italia 2015. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Seinäjoki
Naiset
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.