Futsal Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, lentopallo, jääpallo, alppihiihto, yleisurheilu ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Pori

Futsal - Pori

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Mikko kirjoitti: Moikka Kun maksatte joukkueen tilille maksuja, niin laittakaa viesti kenttään esim: kk-maksu syyskuu ja pelaajan nimi ja esim: bussimaksussa pelin päivämäärä ja pelaajan nimi, on silloin huomattavasti helpompi seurata maksuja. m (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

TOVE 05-06 Nimenhuuto.com

TOVE 05-06 on porilaisen jalkapalloseuran Toejoen Veikkojen junnujoukkue 2005-2006 syntyneille. Tapahtumia kaksi-kolme kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan! Yhteistiedot löytyvät http://www.toejoenveikot.fi.

Juha kirjoitti: Hei, viime vuosien tapaan meillä on tänäkin vuonna Tavastia Klubin talkoita Pori Jazz´17 konserttien aikana (13.-15.7.) Kirjuriluodon Arenalla. Työkuvaan kuuluu mm. myyntiä, tölkkien avaamista, astioiden korjaamista, tiskaamista.... Oheistusta saat koko ajan telttasi vastaavalta. Ilmoittautumisia... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Sekajoukkue
32

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
25

TOVE 04 Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: Akseli S. on loukannut eilen jalkansa niin ettei pysty osallistumaan muutamaan päivään. (28 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
31

NiceFutis D03-04 Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Tulemme myös ja kyytiin mahtuu 2 Aadan lisäksi ☺ (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
20

TOVE 05 Nimenhuuto.com

Soila kirjoitti: Hei Huomisen perjantain juoksutreenin paikka on vaihtunut. Lähdetään Toejoen koulun pihalta juoksemaan, nyt kun asfaltti on jo kuivaa. Kaikki mukaan, vaikka aikuisetkin :) Soila (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
16

Reku Futsal Nimenhuuto.com

Timppa kirjoitti: Tänään kans menos Kirin vuorelle. Onkohan sin porukkaa tulossa? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Futsal
Pori
Miehet
23

Karhu-Futis Miehet Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: 15 min myöhässä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Miehet
27

MuSaFutsal B-tytöt Nimenhuuto.com

Futsal
Pori
Tytöt
16

Vähärauman Höntsäfutsal Nimenhuuto.com

JPC RY:n futsal ja jalkkis osasto

Tatu kirjoitti: Tulen myöhässä, pääsen 20.00 noormarkusta ja sieltä suoraan sinne (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.