Futsal Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, lentopallo, jääpallo, alppihiihto, yleisurheilu ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Pori

Futsal - Pori

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Kirsi kirjoitti: Moikka! Kiitos kaikille vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja ennenkaikkea tytöille upeista reissuista ja hetkistä jalkapallon parissa. Onnea ja tsemppiä uuteen joukkueeseen: Riina, Ella.K, Mette, Ansku, Aada, Amanda ja Alina, Kiitos ootte ihania kaikki. Rentouttavaa harjoitustaukoa: Ella.H. Anni.H... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

TOVE 05-06 Nimenhuuto.com

TOVE 05-06 on porilaisen jalkapalloseuran Toejoen Veikkojen junnujoukkue 2005-2006 syntyneille. Tapahtumia kaksi-kolme kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan! Yhteistiedot löytyvät http://www.toejoenveikot.fi.

Teijo kirjoitti: Edustusjoukkueen kausikortit kaudelle 2018 ovat tulleet myyntiin. Kausikortti maksaa 30€/kpl. Ja se oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn TOVE:n edustusjoukkueen Länsi-Suomen Kolmosen, TUL Cupin ja Regions' Cupin kotiotteluihin. Juniorijoukkueet saavat omalle joukkueelleen 15€ jokaisesta myymästään k... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Sekajoukkue
27

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
25

TOVE 04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Akseli S. on loukannut eilen jalkansa niin ettei pysty osallistumaan muutamaan päivään. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
34

Reku Futsal Nimenhuuto.com

Timppa kirjoitti: Tänään kans menos Kirin vuorelle. Onkohan sin porukkaa tulossa? (Vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Futsal
Pori
Miehet
22

NiceFutis D03-04 Nimenhuuto.com

Aada kirjoitti: Tulemme myös ja kyytiin mahtuu 2 Aadan lisäksi ☺ (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
20

TOVE 05 Nimenhuuto.com

Soila kirjoitti: Hei Huomisen perjantain juoksutreenin paikka on vaihtunut. Lähdetään Toejoen koulun pihalta juoksemaan, nyt kun asfaltti on jo kuivaa. Kaikki mukaan, vaikka aikuisetkin :) Soila (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
16

Karhu-Futis Miehet Nimenhuuto.com

Tuukka kirjoitti: 15 min myöhässä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Miehet
27

MuSaFutsal B-tytöt Nimenhuuto.com

Futsal
Pori
Tytöt
17

JPC Futsal Nimenhuuto.com

JPC RY:n futsal ja jalkkis osasto

Riku kirjoitti: Jokainen ottaa yhden tutun mukaan niin saadaan hyvät pelit. (18 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
25