Futsal Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, futsal, jääpallo, alppihiihto, juoksu ja kestävyysjuoksu.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Pori

Futsal - Pori

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Kirsi kirjoitti: Moikka! Kiitos kaikille vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja ennenkaikkea tytöille upeista reissuista ja hetkistä jalkapallon parissa. Onnea ja tsemppiä uuteen joukkueeseen: Riina, Ella.K, Mette, Ansku, Aada, Amanda ja Alina, Kiitos ootte ihania kaikki. Rentouttavaa harjoitustaukoa: Ella.H. Anni.H... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

JPC Futsal Nimenhuuto.com

JPC RY:n futsal ja jalkkis osasto

Marko kirjoitti: Nilkka ei kestä pelaamista, sori.. (29 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
30

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

TOVE 04 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: TOVE-turnaus 27.12.2018. Kokoontuminen klo 10.30. Pelit klo 12.00 Jazz ja 15.00 Eupa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
27

Reku Futsal Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Futsal
Pori
Miehet
18

TOVE 05 Nimenhuuto.com

Soila kirjoitti: Hei Huomisen perjantain juoksutreenin paikka on vaihtunut. Lähdetään Toejoen koulun pihalta juoksemaan, nyt kun asfaltti on jo kuivaa. Kaikki mukaan, vaikka aikuisetkin :) Soila (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
16

MuSaFutsal B-tytöt Nimenhuuto.com

Futsal
Pori
Tytöt
17