Futsal Raahe

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raahe ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, salibandy, lentopallo ja sähly.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Raahe

Futsal - Raahe

As Moon Naiset Nimenhuuto.com

Raahelainen aloitteleva, rennonrempseä naisporukka, jossa pelaa kaikenikäisiä naisia. Pelaamme ensimmäistä kautta yhdesssä: naisten futsalin 2. divisioonassa. Joukkue koostuu vasta-alkaneista ja vähän enemmän pelanneista. Jokaiselle löytyy omaa tasoaan vastaavia harjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa sinulle, joka on löytänyt tiensä naisfutsalin saloihin. Iällä tai ...

Terhi kirjoitti: Murtuma paranee hitaaasti mutta varmasti. Lääkäri meinas, että kolmen viikon päästä voisin treeneihin osallistua JOS kävelyt ja hölkkä sujuu ongelmitta. Kahden viikon kuluttua palailen töihin. Mutta niitä treenikamoja voisin hakea jos Marika ilmoittelee,koska jaksaa ottaa treeneihin mukaan ja muu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Naiset
21

AS Moon Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Juho kirjoitti: Selkä iha jumissa, teen mitä kykenee (3 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Raahe
Miehet
54

FC Raahe05 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Tiedote toukokuun harjoittelusta ja piirisarja käytänteistä (molemmat joukkueet). Toukokuun harjoitusvuorot: Ma painitreenit Raahelassa klo 16:30-17:30 Ke jalistreenit tekonurmella klo 17-18 To jalistreenit tekonurmella klo 18-19 Lisäksi tullenee ti jalistreeni tekonurmelle klo 19-20. Tästä tieto... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Ei asetettu
37

AS MOON B-juniorit Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Moro. Laitoin teidän jokaisen sähköpostiin tietoa lukion ja ysiluokkalaisten ohjatun valmennuksen jalkapallotreeneistä loistavissa olosuhteissa uudessa hallissa. Ei muuta kun joka jätkä ilmoittautumaan. T. Pepu (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Pojat
24

AS Moon P04-05 Nimenhuuto.com

Futsal
Raahe
Pojat
14