Futsal Raahe

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raahe ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, salibandy, lentopallo ja sähly.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Raahe

Futsal - Raahe

As Moon Naiset Nimenhuuto.com

Raahelainen aloitteleva, rennonrempseä naisporukka, jossa pelaa kaikenikäisiä naisia. Pelaamme ensimmäistä kautta yhdesssä: naisten futsalin 2. divisioonassa. Joukkue koostuu vasta-alkaneista ja vähän enemmän pelanneista. Jokaiselle löytyy omaa tasoaan vastaavia harjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa sinulle, joka on löytänyt tiensä naisfutsalin saloihin. Iällä tai ...

Mirka kirjoitti: Hox hox! Muistakaapa kaikki uusia pelipassit, nehän vanhenee nyt vuoden vaihteessa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Naiset
27

AS Moon Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mika kirjoitti: tuun kokeilee (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Raahe
Miehet
56

FC Raahe05 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Tiedote toukokuun harjoittelusta ja piirisarja käytänteistä (molemmat joukkueet). Toukokuun harjoitusvuorot: Ma painitreenit Raahelassa klo 16:30-17:30 Ke jalistreenit tekonurmella klo 17-18 To jalistreenit tekonurmella klo 18-19 Lisäksi tullenee ti jalistreeni tekonurmelle klo 19-20. Tästä tieto... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Ei asetettu
37

AS MOON B-juniorit Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Moro. Laitoin teidän jokaisen sähköpostiin tietoa lukion ja ysiluokkalaisten ohjatun valmennuksen jalkapallotreeneistä loistavissa olosuhteissa uudessa hallissa. Ei muuta kun joka jätkä ilmoittautumaan. T. Pepu (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Pojat
24

AS Moon P04-05 Nimenhuuto.com

Futsal
Raahe
Pojat
14