Futsal Raahe

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raahe ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, salibandy, lentopallo ja sähly.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Raahe

Futsal - Raahe

As Moon Naiset Nimenhuuto.com

Raahelainen aloitteleva, rennonrempseä naisporukka, jossa pelaa kaikenikäisiä naisia. Pelaamme ensimmäistä kautta yhdesssä: naisten futsalin 2. divisioonassa. Joukkue koostuu vasta-alkaneista ja vähän enemmän pelanneista. Jokaiselle löytyy omaa tasoaan vastaavia harjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa sinulle, joka on löytänyt tiensä naisfutsalin saloihin. Iällä tai ...

Mirka kirjoitti: Hox hox! Muistakaapa kaikki uusia pelipassit, nehän vanhenee nyt vuoden vaihteessa. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Naiset
27

AS Moon Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Harri kirjoitti: HEPS. Pelipassit ensi vuodelle voi ostaa. Hoitakaa ne kuntoon hyvissä ajoin ennen tammikuun pelejä. Yleensä tammikuun alussa pelipaikka on tukossa niin kannattaa tehdä uusiminen vaikka tänään. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Raahe
Miehet
59

FC Raahe05 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Tiedote toukokuun harjoittelusta ja piirisarja käytänteistä (molemmat joukkueet). Toukokuun harjoitusvuorot: Ma painitreenit Raahelassa klo 16:30-17:30 Ke jalistreenit tekonurmella klo 17-18 To jalistreenit tekonurmella klo 18-19 Lisäksi tullenee ti jalistreeni tekonurmelle klo 19-20. Tästä tieto... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Ei asetettu
37

AS MOON B-juniorit Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Moro. Laitoin teidän jokaisen sähköpostiin tietoa lukion ja ysiluokkalaisten ohjatun valmennuksen jalkapallotreeneistä loistavissa olosuhteissa uudessa hallissa. Ei muuta kun joka jätkä ilmoittautumaan. T. Pepu (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raahe
Pojat
24

AS Moon P04-05 Nimenhuuto.com

Futsal
Raahe
Pojat
15