Futsal Ylämylly, liperi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly, liperi ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Ylämylly, Liperi

Futsal - Ylämylly, Liperi

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Ari kirjoitti: Osallistumme siis syksyllä 04-poikien sarjan sijaan TC15-tyttöjen sarjaan, joka pelataan 11v11. Sarjaohjelma julkaistiin tänään ja turnauspäivät on merkattu nimenhuutoon. Ohjelma löytyy tästä: https://www.palloliitto.fi/ita-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/tytot?&itajalkapallo2017&... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
32

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Rasmus kirjoitti: Heips, Muistutan vielä kaikkia, että poikien joukkueella on oma ryhmä WhatsAppissa (aikuisten ryhmä). Sovellus on erittäin näppärä yhteydenpitoon, etenkin silloin jos tulee vaikka viime hetken muutoksia esim. harkkoihin, kimppakyyteihin, valmentajamuutoksiin tai muuten vain kuvien lähettelyyn pel... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.