Golf Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, handboll käsipallo, käsipallo, lentopallo, koripallo, futsal ja alppihiihto.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sarfvik Golf Skinit Nimenhuuto.com

26.5.2015 alkaen pelaamme skinejä TIISTAISIN, klo 16:45 alkaen. Kaikki pelaavat samalta tiiltä. Pelaamme välillä osan reijistä naisten tiiltä. Maksimi pelitasoitus on 15 (mukana voi olla esim. 18 hcp pelaaja, mutta saa pelitasoituksen maksimissaan 15 hcp. Kilpailu sisältää seuraavat pelimuodot: A. 3 kpl 6 reijän sprinttejä - Pistebogeyna slope tasoituksin, sprintin korkein pistemäärä voittaa, jos menee tasan niin tasatulos jakaa potin. Panos 3 Euroa per sprint (6 reikää) = 9 Euroa B. 18 reikää skinejä ilman tasoituksia, reijän arvo 0,50 Euro C. Kilpailut pelataan vuorojärjestyksessä VK ja UK keltaiselta tiiltä. Et voi valita joko A tai B peliä, kaikki pelaavat kummatkin pelimuodot. Panos 18 euroa yhteensä.

Joukkue etsii pelaajia: Sarfvikilaiset, tervetuloa pelaamaan maanantai skinejä. Ilmoittaudu j-p.heino...

Janne kirjoitti: Vähäisen ilmojen takia tiiataan Leon kanssa vanhalle 1630 - tervetuloa messiin (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Golf
Kirkkonummi
Ei asetettu
64

Sarfvikladies Nimenhuuto.com

Sarfvikin naisten treeniryhmät

Marja kirjoitti: Hei Jouni, tuleeko sinulle niitä iltatreeniaikoja kun nuo aamutreenit ei työssäkävijöille sovi? (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Golf
Kirkkonummi
Naiset
82