Lentopallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kirkkonummi

Lentopallo - Kirkkonummi

MasKi lentis Nimenhuuto.com

Masalan Kisa pelaa 3- ja 5-sarjaa. www.masalankisa.fi

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet innokas palloilija niin meillä on 3 joukkuetta: yksi 3-sarjassa, toi...

Kari kirjoitti: Pitäiskö tää maanantaivuoro antaa pois, kun ei tunnu porukkaa koskaa löytyvän? Joudutaan maksaan sakkoja kohta... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Lentopallo
Kirkkonummi, Masala
Miehet
24

KyIFlentopallo Nimenhuuto.com

KyIF lentopallo

Tuomo kirjoitti: Finns det KYIF volleyboll övningar i Kyrkslätts centrum? Och kanske när? Jag skulle vilja delta i övningar i närheten, eftersom jag bor nära centrum av Kyrkslätt. Jag har tidigare tränat volleyboll, men nu är jag en senior spelare, ålder 55 år. Det skulle vara trevligt att starta spela volleyboll... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
10

KiVu Nimenhuuto.com

Paras Kirkkonummelainen Veteraaniurheilijoiden lentopalloporukka

Arto kirjoitti: Terve törpöt. Joukkueelle on hankittu uusi pallo kassi, jonka hinnaksi jäi 50E. Koska on turha laskeskella kolikoita niin ajattelin että vitonen olisi hyvä summa. Siis kymmenen ensimmäistä(lausutaan varakkainta) voi toimittaa minulle esim SU treeneissä tuon summan terv artsi (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Kirkkonummi
Miehet
27

Kirkkonummen omakoti Nimenhuuto.com

Pelailemme lentopalloa maanantaisin klo 20.30-22.00 Kantvikin koululla ja torstaisin klo 20.30-22.00 Laajakallion koululla. Tasomme ei ole päätähuimaava, mutta meillä on oikein hauskaa. Tervetuloa mukaan, naiset ja miehet!

Hannu kirjoitti: Laajakallion koululla seuraava Lentopallovuoro 12.1.2017 , elikkä ei vuoroja enää joulukuussa tv Hannuhakanit@gmail.com (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.