Lentopallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kirkkonummi

Lentopallo - Kirkkonummi

MasKi lentis Nimenhuuto.com

Masalan Kisa pelaa 3- ja 5-sarjaa. www.masalankisa.fi

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet innokas palloilija niin meillä on 3 joukkuetta: yksi 3-sarjassa, toi...

Tuomas kirjoitti: Ilmoitelkaahan nyt kerrankin hyvissä ajoin, tuletteko pelaamaan. Viimeinen vuoro! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Lentopallo
Kirkkonummi, Masala
Miehet
24

KyIFlentopallo Nimenhuuto.com

KyIF lentopallo

Tuomo kirjoitti: Finns det KYIF volleyboll övningar i Kyrkslätts centrum? Och kanske när? Jag skulle vilja delta i övningar i närheten, eftersom jag bor nära centrum av Kyrkslätt. Jag har tidigare tränat volleyboll, men nu är jag en senior spelare, ålder 55 år. Det skulle vara trevligt att starta spela volleyboll... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
10

Kirkkonummen omakoti Nimenhuuto.com

Pelailemme lentopalloa maanantaisin klo 20.30-22.00 Kantvikin koululla ja torstaisin klo 20.30-22.00 Laajakallion koululla. Tasomme ei ole päätähuimaava, mutta meillä on oikein hauskaa. Tervetuloa mukaan, naiset ja miehet!

Kalle kirjoitti: Moro! Olisiko kenelläkään halua/mahdollisuuta tulla pelaamaan launatai 22.7 syväjärvelle rantalentopallo turnaukseen? Turnaus maksaa 70/e joukkue josta jokainen maksaa osan riippuen montako meitä lopuksi on. Minulle voi laittaa sähköpostia osoiteseen svenssoncarl81@gmail.com tai viestiä numeroon ... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Lentopallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
37

KiVu Nimenhuuto.com

Paras Kirkkonummelainen Veteraaniurheilijoiden lentopalloporukka

Sakke kirjoitti: Jos polvi kestää (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kirkkonummi
Miehet
22

Veikkolanlentopallo Nimenhuuto.com

Lentopallon harrastejoukkue, pelataan pelaamisen ilosta sekajoukkueena! Mukaan mahtuu!!

Tuomo kirjoitti: oisko tänään ma 19.6 19:30 rantalentikseen pelaajjia , siellähän voi olla nuoria paikalla, mutta viimeksi saatiin peli yhdessä aikaiseksi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Veikkola, Kirkkonummi
Sekajoukkue
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.