Jalkapallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 58 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, joukkuevoimistelu, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, futsal ja alppihiihto.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kirkkonummi

Jalkapallo - Kirkkonummi

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). Joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Pasi kirjoitti: Moi! Futsal SM-kisojen matkakulut on laskutettu osallistujilta jäsenrekisterissä. Joukkue tukee kultareissua, joten jokaiselle jää vain 30 euroa omaa maksettavaa. Muutamilla on vielä vanhoja laskujakin maksamatta, olkaa ystävällisiä ja hoitakaa maksunne pois. Kiitos. t. Pasi (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
31

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: Huomenta! Väliaikatietona. Tänään lähtee infokirje Ladies Framilla -turnauksen osallistujille. Laitan myös Martsu sulle laskutusohjeet meilitse! Ihanaa päivää kaikille! :-) t. Mirka (22 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
31

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

YJK05 kilpa Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2005 syntyneiden poikien kilpatason jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 24 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Joukkueenjohtajat Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja Heidi Karlsson (hkk67(at)hotmail.com), vastuuvalmentajat Mikko Viitsalo (m.viitsalo(at)gmail.com) ja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com).

Vilmer kirjoitti: Vilmer ilmoitettu suoraan Marille (41 minuuttia sitten)

Päivitetty 41 minuuttia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
34

YJK 07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan MasKin ja KyIFin P07-yhteisjoukkueeseen! Haemme mukaan vuonna 2007 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita ja futarin alkuja. Harjoittelemme ympäri vuoden n. 3-4 kertaa viikossa Masalan ja Kirkkonummen alueen kentillä ja kouluilla. Lisäksi osallistumme turnauksiin ja peleihin. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Aarne Sulg. Lisätietoja joukkueesta voit kysellä joukkueenjohtajalta Mika Kuuselalta, kuusemik@yahoo.com. Tervetuloa mukaan palloilemaan kanssamme!

Aarne kirjoitti: Heippa! Tänään treenit peruuttu. Mulla on omalla vähän aikataulullinen haaste ja porukka on myös tosi vähän. Kuplassa on toki tilaa, joten pääse itse harjoitteleman esim syöttö tai laukausta. Jos porukka kuitenkin tulee, niin pelit pystyyn. Terv, Aarne (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
54

KeeperCobras Nimenhuuto.com

Keeper Cobras ry on uudellamaalla toimiva Suomen Palloliiton jäsenyhdistys, joka tarjoaa pelaajille, joukkueille ja seuroille ammattitaitoista jalkapallo maalivahtivalmennusta. Mikäli olet itse, joukkueesi tai seurasi kiinnostuneita laadukkaasta maalivahtivalmennuksesta olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tiedotus@keepercobras.com.

Ari kirjoitti: Kyllä treenit sunnuntaina. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo maalivahtivalmennus
Kirkkonummi
Ei asetettu
77

FC WILD C-pojat Nimenhuuto.com

FC WILD C-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Oletko motivoitunut ja taitava jalkapalloilija? Haluatko mukaan tavoitteellis...

Lauri kirjoitti: Lepuutta jalkaa (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi, Veikkola
Pojat
56

FC WILD A-pojat Nimenhuuto.com

FC WILD:in A-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan joukkueeseemme. Ole yhteydessä joukkueenjohtajaan https://www....

Vili kirjoitti: Ei varmaa vielä (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Veikkola,Pohjois Kirkkonummi
Pojat
18

YJK05haaste Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 45 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Petja kirjoitti: Työvuorolista on pilvilinkissä, jonka Jarno näppärästi teki: https://goo.gl/uYSpq1 Listan pitäisi olla jokaisen muokattavissa, joten ehdotan, että jäljellä oleviin tehtäviin voi itse käydä ilmoittautumassa. Esim. buffassa on hyvä olla kaksi myyjää. Kahvinkeittäjä ja buffan täydentäjä voinen olla ... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
59

KyIF-09 Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat jalkapalloa 2009-syntyneet pojat.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2009-syntyneet pojat tervetulleeksi kokeilemaan uutta harra...

Mikko kirjoitti: Moi, Vielä kaivattaisiin pelaajia KoiPSin vapputurnaukseen. Nyt myös 09/keltaisen ryhmän pelaajat voivat ilmoittautua mukaan. Pelit ovat aamupäivällä. T.Mikko (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
54

KyIF-06 Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2006 syntyneiden jalkapallojoukkue. Lisätietoa nettisivuiltamme: http://06.kyifjalkapallo.com.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako jalkapallo huipputiimissä? KyIF06 ottaa jatkuvasti mukaan toimin...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys, Minulla olisi toive valmentajille: Treenit bruukaa venymään usein lähes 30 min ilmoitetusta pidemmiksi. (Ja toki pukkarissa menee tovi.) Onhan se kivaa, et on kivaa, mutta pyytäisin tähän vähän jämptimpää asennetta, koska pojat ovat vielä sen ikäisiä, että ovat meidän vanhempien kuskai... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
4

KyIF -08 Nimenhuuto.com

2008 syntyneiden jalkapallojoukkue Kirkkonummella. Lisätietoa: http://08.kyifjalkapallo.com/ Joukkueen tapahtumat: http://public.sporttis.net/TeamPublic/Calendar.aspx?tid=28034&menu=top Nimenhuuto ei ole enää käytössä.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia pelaajia mukavan jalkapalloharrastuksen pariin! Joukkueen kotip...

Riikka kirjoitti: Muistutus! Kaikki ovat saaneet Jalkkis-linkin - käykää rekisteröitymässä sinne linkin kautta ja tutustukaa näkymään! Muistakaa myös käydä tsekkaamassa omat yhteystietonne! Nimenhuuto jää olemaan - mutta sitä ei enää päivitetä eikä aktiivisesti lueta! Jos joku ei tunnista saaneensa linkkiä niin vi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
60

KyIF-12 Nimenhuuto.com

Futisjoukkue Kirkkonummella 2012/2013 -syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jalkapalloilemaan Kirkkonummelle kaikki vuonna 2012 ja 2013 -synty...

Annukka kirjoitti: Hei, Nimenhuuto hiljenee KyIF 2012/13-joukkueen osalta nyt. Jos et ole vielä rekisteröitynyt Jalkikseen, niin nyt kannattaa viimeistään rekisteröityä. Mikäli et ole saanut rekisteröintilinkkiä tai se on hukkunut, ota yhteyttä Anna-Liisaan tai Annukkaan. Terveisin, Annukka (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
2

KyIF 02 Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 02:n Nimenhuutoon!

Peter kirjoitti: Honka musta- KyIf Eka jakso varsin ehjää peliä. Ajoittain hävisimme turhan paljon kaksinkamppailuja sekä nopean reagoinnin vaativia kakkospalloja. Pääsimme kuitenkin varsin hyvin keskialueen positiivisiin peliasentoihin pallollisena. Vaarallisiin tilanteisiin asti emme juurikaan pilkkua lukuunott... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
41

KyIF-10 Nimenhuuto.com

KyIF 2010-syntyneiden ikäluokka.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2010-syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta harrastusta...

Matti kirjoitti: Hei. Olemme ottaneet käyttöön jalkkis-palvelun koko KyIF-jalkapallo seuralle. Näin ollen emme käytä enää ilmoittautumiseen lainkaan nimenhuutoa. Nimenhuudosta tulemme poistamaan kaikki tapahtumat, jotka siellä ovat olleet. Täten kaikki ilmoittatumiset tehdään tästä eteenpäin jalkkiksen kautta. Ja... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
53

FC Porkala Nimenhuuto.com

Harrastefutsalia Kirkkonummella, avoin ryhmä kaikille, emme ole yhdistys vaan nippu kuntoiljoita futsalin merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin ryhmä kaikille futsalista kiinnostuneille. Emme ole seura tai kaveripor...

Martin kirjoitti: Voi myös ilmoittautua: https://www.facebook.com/events/1681209775501450/ (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
19

ACK CT Nimenhuuto.com

ACK T00/99-joukkue harjoittelee kesäkaudella kolme-neljä kertaa viikossa ja osallistuu Uudenmaan piirisarjaa. Lisäksi otamme osaa turnauksiin ja pelaamme harjoitusotteluita. Täältä löydät kokoontumisajat & paikka - nähdään peleissä ja treeneissä!

Joukkue etsii pelaajia: ACK CT hakee lisää tyttöjä joukkueeseen ! Kaipaamme vahvistusta sekä -00 että...

Jaana kirjoitti: Hei! Minun pitää huomenna lähettää lopullinen osallistujalista Eerikkilän leiriä varten. Tarkistatteko ilmoittautumisenne huomisiltaan mennessä, kiitos :-) t. Jaana (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
25

ACK06 Nimenhuuto.com

Joukkueessa harjoittelee noin 20 innokasta futaajaa. Joukkue tarjoaa hyvät harjoittelu mahdollisuudet niin aloittelevalle kuin pidempäänkin pelanneelle pelaajalle. Joukkueessa on hyvä yhteishenki, joten kaikkien on hyvä tulla mukaan iloiseen joukkoomme!

Emmi kirjoitti: Sunnuntaina mukana (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
27

ACK 05 Nimenhuuto.com

ACK 05 tyttöenergiaa Kirkkonummella! Iloiseen joukkoomme mahtuu uusia pelaajia. Katso tietomme http://www.ack.fi/joukkueet/t05/ ja ole yhteydessä joukkueenjohtajaan!

Joukkue etsii pelaajia

Jaana kirjoitti: Kaikkien mielessä varmaan painaa tämä tuleva Karuselliturnaus. Itse ilmoitin, etten voi ottaa kokonaisvastuuta, kun en yksinkertaisesti kerkeä ja jotta nyt saisimme kokoon jotakin, niin laitan tähän hieman koontia tuon excelin perusteella jne. saaduista tiedoista: Jaana Jussila, Miia Kivinen ja o... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
37

ACK BTE Nimenhuuto.com

Kirkkonummi ACK B-tytöt (02-99)

Joukkue etsii pelaajia

Jarno kirjoitti: Rauman pelireissun info sekä vanhemmille että pelaajille: https://ackbte.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Raumalle-lahtijan-info-2018.pdf&id=835327&original=true (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
35