Jalkapallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 63 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, joukkuevoimistelu, handboll käsipallo, lentopallo, alppihiihto, handboll ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kirkkonummi

Jalkapallo - Kirkkonummi

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: FC Wild peruutti harkkapelin 3.2., poistin sen tapahtumista! Ehkä hyvä näin, kun seuraavana päivänä meillä on futsalpelit.... :-) (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
32

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Pasi kirjoitti: Unohtui tuosta edellisestä toinen asia eli käykää ilmoittaututumassa myös jäsenrekisterissä kaudelle 2018. Se sujuu kahdella klikkauksella ja on myös tehtävä ennen 31.12.2017. t. Pasi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
50

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

YJK05 kilpa Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2005 syntyneiden poikien kilpatason jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 24 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Joukkueenjohtajat Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja Heidi Karlsson (hkk67(at)hotmail.com), vastuuvalmentajat Mikko Viitsalo (m.viitsalo(at)gmail.com) ja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com).

Tiina kirjoitti: Hei Maski taustaisten pelaajien vanhemmat! Maskissa jokainen perhe hoitaa oman pojan lisenssin ja tarvittaessa vakuutuksen ottamisesta. Tänäkin vuonna pojille hankitaan Nuorten Pelipassi. PELIPASSIN VOI OSTAA PELIPAIKKA -JÄSENREKISTERISTÄ https://www.palloliitto.fi/kirjaudu -> Pelipaikka Liitä ai... (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
36

YJK 07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan MasKin ja KyIFin P07-yhteisjoukkueeseen! Haemme mukaan vuonna 2007 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita ja futarin alkuja. Harjoittelemme ympäri vuoden n. 3-4 kertaa viikossa Masalan ja Kirkkonummen alueen kentillä ja kouluilla. Lisäksi osallistumme turnauksiin ja peleihin. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Aarne Sulg. Lisätietoja joukkueesta voit kysellä joukkueenjohtajalta Mika Kuuselalta, kuusemik@yahoo.com. Tervetuloa mukaan palloilemaan kanssamme!

Alvari kirjoitti: Alvarin ihan uusi musta YJ pipo katosi heti ekalla kerralla tänä vuonna. Olisikohan hän pistänyt sen vahingossa jonkun toisen repun taskuun. Nro 2 siis kateissa jos jonkun repusta löytyy. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
51

KeeperCobras Nimenhuuto.com

Keeper Cobras ry on uudellamaalla toimiva Suomen Palloliiton jäsenyhdistys, joka tarjoaa pelaajille, joukkueille ja seuroille ammattitaitoista jalkapallo maalivahtivalmennusta. Mikäli olet itse, joukkueesi tai seurasi kiinnostuneita laadukkaasta maalivahtivalmennuksesta olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tiedotus@keepercobras.com.

Jippu kirjoitti: Mv-hanskat unohtuivat tänään 8:15 alkaneiden treenien jälkeen. Pienet Reuch merkkiset valko-vihreät. Jos näette kuplassa, niin otatteko talteen. Asumme 40km päässä, eli emme ajele sinne viikolla. Jippu tulee ensi la mv-treeneihin. t : Tuija 040 565 0745 (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo maalivahtivalmennus
Kirkkonummi
Ei asetettu
87

KyIF-00 Nimenhuuto.com

KyIF-00 jalkapallojoukkue on keväällä 2005 perustettu ikäkausijoukkue v.2000 syntyneille pojille. Vuodesta 2010 KyIF 00 on toiminut kilpajoukkuestatuksella. KyIFin kotikunta on Kirkkonummi, josta löytyy lähes 900 lisensoitua jalkapallon pelaajaa. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 21 poikaa.

Tobias kirjoitti: Kuka voisi ottaa Tobin kyytiin su-peliin??? Please vastaukset Kaisa 040 7451745 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
24

YJK05haaste Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 45 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Eelin voi poistaa täältä nimenhuudosta. En ilmeisesti pysty sitä itse tekemään..? Hyvää talven jatkoa kaikille ja tsemppiä peleihin :) ! Tiia (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
59

KyIF -08 Nimenhuuto.com

2008 syntyneiden jalkapallojoukkue Kirkkonummella. Lisätietoa: http://08.kyifjalkapallo.com/

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia pelaajia mukavan jalkapalloharrastuksen pariin! Joukkueen kotip...

Riikka kirjoitti: Hei Kaikki! Saatte tänään linkit Jalkkikseen johon on vietynä jo suurin osa joukkueen tapahtumista. Jatkossa in ja out siis Jalkkikseen. Nimenhuutoa ei vielä lopeteta - mutta sen päivittäminen lakkaa. Tapahtumat ovat vielä ajantasalla Nimenhuudossa joten sieltäkin tapahtumat löytyvät vielä toista... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
63

KyIF-06 Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2006 syntyneiden jalkapallojoukkue. Lisätietoa nettisivuiltamme: http://06.kyifjalkapallo.com.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako jalkapallo huipputiimissä? KyIF06 ottaa jatkuvasti mukaan toimin...

Kiira kirjoitti: Kiiralta hävisi pallo tänään tekiksellä, ottakaa talteen jos näette, numero 18 (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
65

KyIF-10 Nimenhuuto.com

KyIF 2010-syntyneiden ikäluokka.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2010-syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta harrastusta...

Miia kirjoitti: Helsinki Cup järjestetään tänä vuonna 9.-14.7.18 , osallistumme kolmessa tasossa . Ketkä pääsevät osallistumaan ? (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
58

KyIF-11 Nimenhuuto.com

KyIFin nuorin ikäluokka! Joukkueessa pelaavat 2011 ja 2012 -syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2011- ja 2012 -syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta h...

Tiina kirjoitti: Hei. Pidimme joukkueen vanhempainillan viime viikolla. Kiitos kaikille mukana olleille! Pöytäkirjan käsitellyistä asioista löydätte kansiosta "Kuvat ja materiaalit". Käyttehän lukemassa! Muutama ajankohtainen asia: * Lisäkäsiä treeneissä tarvitaan eli vanhemmat, tulkaa rohkeasti mukaan auttamaan ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
37

KyIF-09 Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat jalkapalloa 2009-syntyneet pojat.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2009-syntyneet pojat tervetulleeksi kokeilemaan uutta harra...

Eemi kirjoitti: Moi. Eemin ihan uusi Kyif-treenipipo (numerolla 15) katosi tänään treeneistä. Olisikohan mennyt jonkun toisen kassiin? Vinkit otetaan kiitollisena vastaan :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
54

KyIF 02 Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 02:n Nimenhuutoon!

Jyri kirjoitti: Hyvä joukkueen KyIF B vanhempi, pelaaja tai toimihenkilö Joukkueemme KyIF B on ottamassa käyttöön jalkkis.net palvelua. Palvelun avulla haluamme parantaa pelaajien, vanhempien, valmentajien ja muun joukkueenjohdon välistä tiedottamista ja yhteydenpitoa sekä helpottaa joukkueen hallinnointia ja ta... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
40

KyIF-12 Nimenhuuto.com

Futisjoukkue Kirkkonummella 2012/2013 -syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jalkapalloilemaan Kirkkonummelle kaikki vuonna 2012 ja 2013 -synty...

Annukka kirjoitti: Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vuoden ensimmäiset treenit on takana ja samalla ensimmäiset yhteiset treenit Maskin kanssa. Poikia oli mukavasti paikalla samoin kuin valmentajia, joten saimme oikein mukavat trenit yhteistyöllä Maskin kanssa. Tarkoituksena on treenata ainakin maanantaisin ja ehkä... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
20

FC WILD P02-03 Sininen Nimenhuuto.com

FC WILD Pojat 02-03 Sininen

Joukkue etsii pelaajia: Oletko motivoitunut ja taitava jalkapalloilija? Haluatko mukaan tavoitteellis...

Tapio kirjoitti: PASI TAURIAISEN JOHDOLLA LAADUKASTA VALMENNUSTA TARJOLLA TAITO- ja KYKYKOULUSSA ensi sunnuntaista alkaen, nyt kannattaa ilmoittautua mahdollisimman pian mukaan. TAITO, TAITO ja TAITO TAITO- JA KYKYKOULU JATKUU TAMMIKUUSSA PELAAJAKEHITYKSEEN panostetaan heti vuoden alusta tarjoten halukkaille pela... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi, Veikkola
Pojat
58
Jalkapallo
Veikkola,Pohjois Kirkkonummi
Pojat
15

FC Porkala Nimenhuuto.com

Harrastefutsalia Kirkkonummella, avoin ryhmä kaikille, emme ole yhdistys vaan nippu kuntoiljoita futsalin merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin ryhmä kaikille futsalista kiinnostuneille. Emme ole seura tai kaveripor...

Martin kirjoitti: Voi myös ilmoittautua: https://www.facebook.com/events/1681209775501450/ (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
19

ACK CT Nimenhuuto.com

ACK T00/99-joukkue harjoittelee kesäkaudella kolme-neljä kertaa viikossa ja osallistuu Uudenmaan piirisarjaa. Lisäksi otamme osaa turnauksiin ja pelaamme harjoitusotteluita. Täältä löydät kokoontumisajat & paikka - nähdään peleissä ja treeneissä!

Joukkue etsii pelaajia: ACK CT hakee lisää tyttöjä joukkueeseen ! Kaipaamme vahvistusta sekä -00 että...

Jaana kirjoitti: Hei! Minun pitää huomenna lähettää lopullinen osallistujalista Eerikkilän leiriä varten. Tarkistatteko ilmoittautumisenne huomisiltaan mennessä, kiitos :-) t. Jaana (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
25

ACK10-11 Nimenhuuto.com

Tyttöjalkapalloa iloisella asenteella Kirkkonummella. Joukkoomme mahtuu uusia pelaajia. Tervetuloa ACK10-11 joukkueeseen! :)

Sami kirjoitti: Vielä selvennyksenä, tämä harjoitus on tarkoitettu kaikille. Sami (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.