Jalkapallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 61 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kirkkonummi

Jalkapallo - Kirkkonummi

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Valtteri kirjoitti: Kimmo Kaskimies Koitamme saada kentän pelikuntoon ensi viikon alusta alkaen harjoittelua varten sekä ensi viikon Maski/Kyif P05 turnausta varten. Tänään mahdollisuus tulla klo 17-19 kentälle hyötyliikuntaa harjoittamaan. Pistolapiot mukaan jään murskaamista varten. Pilkottu jää sulaa pois ensi vi... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
61

Maski P05 Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 30 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Osallistumme myös KäPa:n ja FC Espoon talvisarjoihin sekä erilaisiin turnauksiin. Joukkueenjohtajat Marika Heino (marika.h.heino(at)gmail.com), Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja vastuuvalmentaja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com). Masalan Kisan webbisivut: http://masalankisa.fi/index.php?id=176 TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Janne kirjoitti: Kimmo Kaskimies Koitamme saada kentän pelikuntoon ensi viikon alusta alkaen harjoittelua varten sekä ensi viikon Maski/Kyif P05 turnausta varten. Tänään mahdollisuus tulla klo 17-19 kentälle hyötyliikuntaa harjoittamaan. Pistolapiot mukaan jään murskaamista varten. Pilkottu jää sulaa pois ensi vi... (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
41

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat talvi 2017: - Masalan Kupla vaihdellen keskiviikkoisin ja perjantaisin 20.45-22.00 - Nissnikun koulu, yläsali torstaisin 21.00 - 22.00 Harjoitteluajat kesä 2017 (alustava): - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Hanna kirjoitti: Turnausasiaa: NJS miniturnaus 16.10 on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Sen sijaan 6.11 on edelleen voimassa, joten sinne otetaan ilmoittautumisia vastaan. Lisäksi on suunnitteilla Itsenäisyyspäivän turnaus Vantaalla 6.12, tsekatkaa tapahtuma nimenhuudossa ja ilmoittautukaa mikäli kiinn... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
31

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

Maski P07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan MasKin P07 - joukkueeseen! Haemme mukaan vuonna 2007 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita ja futarin alkuja. Harjoittelemme ympäri vuoden n. 3-4 kertaa viikossa Masalan alueen kentillä ja kouluilla. Lisäksi osallistumme turnauksiin ja peleihin. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Andreas Backman. Lisätietoja joukkueesta voit kysellä joukkueenjohtajalta Mika Kuuselalta, kuusemik@yahoo.com. Tervetuloa mukaan palloilemaan kanssamme!

Mika kirjoitti: Hei, muistutuksena, että lauantain 01.04.2017 maalivahtiharjoitusten ilmoittautumisen takaraja umpeutuu ke 29.03.2017 klo. 16.00. Kyseisiin harjoituksiin on vielä yksi paikka avoinna, joten halukkaat voivat vielä ilmoittautua. Mika (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
35

KeeperCobras Nimenhuuto.com

Keeper Cobras ry on uudellamaalla toimiva Suomen Palloliiton jäsenyhdistys, joka tarjoaa pelaajille, joukkueille ja seuroille ammattitaitoista jalkapallo maalivahtivalmennusta. Mikäli olet itse, joukkueesi tai seurasi kiinnostuneita laadukkaasta maalivahtivalmennuksesta olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tiedotus@keepercobras.com.

Ari kirjoitti: Moikka kaikille maanantain treeneihin on niin vähän osallistujia että pidetään yhdessä ryhmässä. Aloitetaan klo 17.00 ajoissa paikalle. T.Jauho (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo maalivahtivalmennus
Kirkkonummi
Ei asetettu
116

KyIF-00 Nimenhuuto.com

KyIF-00 jalkapallojoukkue on keväällä 2005 perustettu ikäkausijoukkue v.2000 syntyneille pojille. Vuodesta 2010 KyIF 00 on toiminut kilpajoukkuestatuksella. KyIFin kotikunta on Kirkkonummi, josta löytyy lähes 900 lisensoitua jalkapallon pelaajaa. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 21 poikaa.

Tobias kirjoitti: Kuka voisi ottaa Tobin kyytiin su-peliin??? Please vastaukset Kaisa 040 7451745 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
24

KyIF-09 Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat jalkapalloa 2009-syntyneet pojat.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2009-syntyneet pojat tervetulleeksi kokeilemaan uutta harra...

Veikka kirjoitti: Mv (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
52

KyIF 02 Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 02:n Nimenhuutoon!

Jyri kirjoitti: Moi! Viikonlopun pelien kokoonpanot nyt merkattu nimenhuutoon. Jos ette pääse osallistumaan niin merkatkaa OUT. Merkinnät mahdollisimman aikaisin niin että ehdimme reagoida muutoksiin. -jyri- (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
38

KyIF-06 Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2006 syntyneiden jalkapallojoukkue. Lisätietoa nettisivuiltamme: http://06.kyifjalkapallo.com.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako jalkapallo huipputiimissä? KyIF06 ottaa jatkuvasti mukaan toimin...

Ville kirjoitti: Ville loukkasi polvensa veskatreeneissä su ja nyt pitää lepuuttaa jalkaa tovin. (24 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
72

KyIF-10 Nimenhuuto.com

KyIFin nuorin ikäluokka! Joukkueessa pelaavat 2010 ja 2011 -syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2010- ja 2011 -syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta h...

Minna kirjoitti: Nyt olisi taas aika ilmoittautua tykätyille KyIF kesäleireille! http://www.kyifjalkapallo.com/jalkapallokoulut (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
54

KyIF-11 Nimenhuuto.com

KyIFin nuorin ikäluokka! Joukkueessa pelaavat 2011 ja 2012 -syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2011- ja 2012 -syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta h...

Fredrik kirjoitti: Moikka vanhemmat, Nyt tarvitsemme harjoituksiin innokkaita vanhempia mukaan. Meillä on hyvä porukka kasassa, Atte, Kari, Jari ja minä. Mutta kaikki ei aina pääse paikalle ja itse rikoin selän (välilevytyrä). Toipuminen vie useamman viikon ja tarvitsemme apua kentälle. Suunnittelen treenit ja olen... (28 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
33

FC WILD P02-03 Sininen Nimenhuuto.com

FC WILD Pojat 02-03 Sininen

Joukkue etsii pelaajia: Oletko motivoitunut ja taitava jalkapalloilija? Haluatko mukaan tavoitteellis...

Tapio kirjoitti: VEIKKOLAN FUTISKENTÄN TALKOOT SIIS SUNNUNTAINA 9.4. klo 10 ALKAEN, alkuperäisessä viestissä oli väärä viikonpäivä. Tapio (7 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi, Veikkola
Pojat
46

FC Porkala Nimenhuuto.com

Harrastefutsalia Kirkkonummella, avoin ryhmä kaikille, emme ole yhdistys vaan nippu kuntoiljoita futsalin merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin ryhmä kaikille futsalista kiinnostuneille. Emme ole seura tai kaveripor...

Martin kirjoitti: Voi myös ilmoittautua: https://www.facebook.com/events/1681209775501450/ (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
19

ACK CT Nimenhuuto.com

ACK T00/99-joukkue harjoittelee kesäkaudella kolme-neljä kertaa viikossa ja osallistuu Uudenmaan piirisarjaa. Lisäksi otamme osaa turnauksiin ja pelaamme harjoitusotteluita. Täältä löydät kokoontumisajat & paikka - nähdään peleissä ja treeneissä!

Joukkue etsii pelaajia: ACK CT hakee lisää tyttöjä joukkueeseen ! Kaipaamme vahvistusta sekä -00 että...

Jaana kirjoitti: Hei! Minun pitää huomenna lähettää lopullinen osallistujalista Eerikkilän leiriä varten. Tarkistatteko ilmoittautumisenne huomisiltaan mennessä, kiitos :-) t. Jaana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
25

ACK B Nimenhuuto.com

Kirkkonummi ACK Tytöt 02-99

Joukkue etsii pelaajia

Melina kirjoitti: Moi, olisi tarjolla Helsinki City Maraton talkoot taas 12.8, tarvitaan n. 15 henkeä mukaan jotta voidaan keikka ottaa. Ilmoitatko tulostasi minulle numeroon 0442547288/Martin viimeistään pe 31.3.2017 kiitos. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
55

ACK06 Nimenhuuto.com

Joukkueessa harjoittelee noin 20 innokasta futaajaa. Joukkue tarjoaa hyvät harjoittelu mahdollisuudet niin aloittelevalle kuin pidempäänkin pelanneelle pelaajalle. Joukkueessa on hyvä yhteishenki, joten kaikkien on hyvä tulla mukaan iloiseen joukkoomme!

Lotta kirjoitti: Hei! Seuralta tuli viestiä että tyttöjen viitenumerot pitää muuttaa. Tiedosto missä uudet viitenumerot on lisätty nimenhuutoon : Kuvat ja materiaalit => Sekalaiset => 17.3.2017 T06 viitteet. Käyttäkää näitä tästä eteenpäin kaikissa maksuissa, samaa viitenumeroa käytetään kaikissa tyttöjen maksuis... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
39

KyIF-03 Real Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 03 Real jalkapallojoukkueen ilmoittautumissivulle. Täältä löydät tietoa tulevista tapahtumista. Lisätietoa joukkueen toiminnasta löydät osoitteesta http://03real.kyifjalkapallo.com/.

Santtu kirjoitti: Hei, onkohan kalenterissa kaikki huhtikuun harkat vai tuleeko sinne vielä lisää? - loppukuu näytti harkkojen suhteen hiljaisemmalta vai johtuuko vain peleistä? T: Kyytejä organisoiva Mira (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
42

ACK 05 Nimenhuuto.com

ACK 05 tyttöenergiaa Kirkkonummella! Iloiseen joukkoomme mahtuu uusia pelaajia. Katso tietomme http://www.ack.fi/joukkueet/t05/ ja ole yhteydessä joukkueenjohtajaan!

Joukkue etsii pelaajia

Tarja kirjoitti: Hei! T07 joukkueen kautta olen kuullut, että kaikkien toimihenkilöiden ( myös valkut ), jotka liikkuvat teknisellä alueella tulee rekisteröityä Palloliiton sivuilla Pelipaikassa. Tämä käytäntö tullut ohjeena Palloliiton kautta 2017 vuoden alusta, koskee kaiketi myös T05 joukkuetta, mutta en ole s... (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
47

KyIF edari Nimenhuuto.com

Pitkien perinteiden viitoittamalla tiellä KyIF tarjoaa koko kirkkonummelaiselle yhteisölle elämyksiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Vuodesta 1924

Marcus kirjoitti: 20.10 Paikalla! (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.