Jalkapallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 65 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kirkkonummi

Jalkapallo - Kirkkonummi

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Arno kirjoitti: Su 5.11 Diman MV treenit. Diman mv treenit" Vuorot seuraavasti: klo 15-16 P01x2 ja P04x2 Kaikki tekonurmella. (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
57

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Heidi kirjoitti: Masalan koulun iltakäytön muutoksia: Itsenäisyyspäivään liittyen sali on suljettu: 27.11-6.12.2017. Koulun liikuntasali on suljettu iltakäytöltä: 23.12.2017-7.1.2018 Tapahtumat on poistettu nimenhuudosta! T: jojo (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
31

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

YJK 07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan MasKin ja KyIFin P07-yhteisjoukkueeseen! Haemme mukaan vuonna 2007 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita ja futarin alkuja. Harjoittelemme ympäri vuoden n. 3-4 kertaa viikossa Masalan ja Kirkkonummen alueen kentillä ja kouluilla. Lisäksi osallistumme turnauksiin ja peleihin. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Aarne Sulg. Lisätietoja joukkueesta voit kysellä joukkueenjohtajalta Mika Kuuselalta, kuusemik@yahoo.com. Tervetuloa mukaan palloilemaan kanssamme!

Alvari kirjoitti: Moi, onko 07-pojilla kuvausta ke kuplassa? (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
54

KeeperCobras Nimenhuuto.com

Keeper Cobras ry on uudellamaalla toimiva Suomen Palloliiton jäsenyhdistys, joka tarjoaa pelaajille, joukkueille ja seuroille ammattitaitoista jalkapallo maalivahtivalmennusta. Mikäli olet itse, joukkueesi tai seurasi kiinnostuneita laadukkaasta maalivahtivalmennuksesta olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tiedotus@keepercobras.com.

Ari kirjoitti: Keeper Cobrasin kuulumisia voi jatkossa seurata myös facebook ista ja Instagramista. Molemmat löytyy Keepercobras nimellä. Sieltä löytyy kuvia ja tunnelmia treeneistä, peleistä ja kuulumisia vanhemmilta veskoilta, jotka ovat siirtyneet jo isompiin ympyröihin. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo maalivahtivalmennus
Kirkkonummi
Ei asetettu
133

KyIF-00 Nimenhuuto.com

KyIF-00 jalkapallojoukkue on keväällä 2005 perustettu ikäkausijoukkue v.2000 syntyneille pojille. Vuodesta 2010 KyIF 00 on toiminut kilpajoukkuestatuksella. KyIFin kotikunta on Kirkkonummi, josta löytyy lähes 900 lisensoitua jalkapallon pelaajaa. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 21 poikaa.

Tobias kirjoitti: Kuka voisi ottaa Tobin kyytiin su-peliin??? Please vastaukset Kaisa 040 7451745 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
24

YJK05haaste Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 45 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Marika kirjoitti: Hei, Osa treeni- ja peliasuista on tullut. Jotain jäi vielä puuttumaan, treenihousuja puuttuu monelta, koska malli oli Nikelta loppu ja lisää tulee vasta tammikuussa. Tällä hetkellä vain mallia jossa ei vetoketjua lahkeessa. Jos joku keneltä housut jäi puuttumaan haluaa vetoketjuttoman mallin nii... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
61

KyIF-09 Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat jalkapalloa 2009-syntyneet pojat.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2009-syntyneet pojat tervetulleeksi kokeilemaan uutta harra...

Luca kirjoitti: Turnauksessa Lucalta hukkui KyIF tuulitakki, josta huppu on irroitettu. Lucan nimi on takin sisällä olevassa "niska"lapussa. Ilmoitelkaahan jos jostain tulee eteen! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
56

FC WILD P02-03 Sininen Nimenhuuto.com

FC WILD Pojat 02-03 Sininen

Joukkue etsii pelaajia: Oletko motivoitunut ja taitava jalkapalloilija? Haluatko mukaan tavoitteellis...

Kari kirjoitti: C-POIKIEN TOIMIHENKILÖIDEN TEHTÄVÄT Hei kaikki! Vanhemmilta on noussut kysymys joukkueen toimihenkilöiden tehtävien sisällöistä. Erityisesti on tiedusteltu "Peli-jojon/pelivastaavan" tehtävästä. Kansioon Kausi 2018 on lisätty Excel ja PDF-tiedostot, joissa vastuut on kuvattu suuntaa antavasti. Te... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi, Veikkola
Pojat
64

KyIF 02 Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 02:n Nimenhuutoon!

Jake kirjoitti: Moi, alla pelaajat lauantain peliin. Kokoontuminen 12.00. MV: Elias E. Puolustajat: Casper D, Kasperi H, Joonas T, Jimi H, Paulus H Keskikenttä: Tube, Niilo H, Niilo L, Reko S, Joona I ja Sami N Hyökkääjät: Juha F, Samuel T ja Jasper B Valitut pelaajat ilmoittavat poissaolon tekstarilla Jakelle 0... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
43

KyIF-06 Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2006 syntyneiden jalkapallojoukkue. Lisätietoa nettisivuiltamme: http://06.kyifjalkapallo.com.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako jalkapallo huipputiimissä? KyIF06 ottaa jatkuvasti mukaan toimin...

Aarre kirjoitti: Aarreen uudet mustat 3raita adidas verkkarit katosivat tänään Masalassa. Olisikohan joutuneet jonkun toisen reppuun? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
64

KyIF-10 Nimenhuuto.com

KyIF 2010-syntyneiden ikäluokka.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2010-syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta harrastusta...

Matti kirjoitti: Huomenna KyIF Bayern ja KyIF United pelaavat Myntinsyrjässä. Eskil: pääseekö vai onko kipeä? Parille pelaajalle olisi vielä paikka. Jos haluat pelaamaan huomenna vastaathan tähän viestiin. Matti (16 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
64

KyIF-12 Nimenhuuto.com

Futisjoukkue Kirkkonummella 2012/2013 -syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jalkapalloilemaan Kirkkonummelle kaikki vuonna 2012 ja 2013 -synty...

Annukka kirjoitti: Moi! Huomaattehan, että torstain treenit ovat siirtyneet Kirkkoharjun koululta Gesterbyn koululle. Aika on sama. Ja myös tämän viikon torstaina eli 16.11. on treenit aikaisemmasta ilmoituksesta poiketen! Joukkueeseen kaivataan lisää poikia, joten mainostakaahan aktiivisesti päiväkodeissa, tuttava... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
17

KyIF-11 Nimenhuuto.com

KyIFin nuorin ikäluokka! Joukkueessa pelaavat 2011 ja 2012 -syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2011- ja 2012 -syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta h...

Tiina kirjoitti: Moi kaikille! 2012-ikäluokan "irtauduttua" omaksi joukkueekseen olemme Jennin kanssa lupautuneet jojoiksi 2011-joukkueelle. Eli mikäli teillä tulee kysyttävää/kommentoitavaa, niin olettehan meihin yhteyksissä! Espoon talvisarjan peleihin liittyen: Pelejä on siis kolme, 4.11., 6.12. ja 6.1. Jotta ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
41

FC WILD A-pojat Nimenhuuto.com

FC WILD:in A-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan joukkueeseemme. Ole yhteydessä joukkueenjohtajaan https://www....

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Veikkola,Pohjois Kirkkonummi
Pojat
15

FC Porkala Nimenhuuto.com

Harrastefutsalia Kirkkonummella, avoin ryhmä kaikille, emme ole yhdistys vaan nippu kuntoiljoita futsalin merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin ryhmä kaikille futsalista kiinnostuneille. Emme ole seura tai kaveripor...

Martin kirjoitti: Voi myös ilmoittautua: https://www.facebook.com/events/1681209775501450/ (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
19

ACK CT Nimenhuuto.com

ACK T00/99-joukkue harjoittelee kesäkaudella kolme-neljä kertaa viikossa ja osallistuu Uudenmaan piirisarjaa. Lisäksi otamme osaa turnauksiin ja pelaamme harjoitusotteluita. Täältä löydät kokoontumisajat & paikka - nähdään peleissä ja treeneissä!

Joukkue etsii pelaajia: ACK CT hakee lisää tyttöjä joukkueeseen ! Kaipaamme vahvistusta sekä -00 että...

Jaana kirjoitti: Hei! Minun pitää huomenna lähettää lopullinen osallistujalista Eerikkilän leiriä varten. Tarkistatteko ilmoittautumisenne huomisiltaan mennessä, kiitos :-) t. Jaana (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
25

ACK06 Nimenhuuto.com

Joukkueessa harjoittelee noin 20 innokasta futaajaa. Joukkue tarjoaa hyvät harjoittelu mahdollisuudet niin aloittelevalle kuin pidempäänkin pelanneelle pelaajalle. Joukkueessa on hyvä yhteishenki, joten kaikkien on hyvä tulla mukaan iloiseen joukkoomme!

Terhi kirjoitti: Moi. Olen laittamassa uuden Ullmax-tilauksen. Nyt kaikki tilaamaan, jotka myöhästyivät edellisestä tilauksesta! Tuotteisiin ollaan oltu niin tyytyväisiä, että jotkut haluavat tilata lisää joululahjaksi. Laittakaa tilaukset ullmax-sivun kautta tilausvastaavalle, eli minulle. Laitan yhteistilauksen... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
37

ACK10-11 Nimenhuuto.com

Tyttöjalkapalloa iloisella asenteella Kirkkonummella. Joukkoomme mahtuu uusia pelaajia. Tervetuloa ACK10-11 joukkueeseen! :)

Sami kirjoitti: Kauden päättäjäset pidetään treenien yhteydessä Masalan kuplassa: - samalla otetaan myös joukkuekuva eli ACK:n varusteet päälle. - päättäjäisissä jaetaan palkinnot (vuoden tsemppari ja kehittynein pelaaja sekä joukkueen puolesta pystit kaikille vielä mukana oleville) - pelailua vanhempien ja last... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
43

ACK 05 Nimenhuuto.com

ACK 05 tyttöenergiaa Kirkkonummella! Iloiseen joukkoomme mahtuu uusia pelaajia. Katso tietomme http://www.ack.fi/joukkueet/t05/ ja ole yhteydessä joukkueenjohtajaan!

Joukkue etsii pelaajia

Jaana kirjoitti: ACK 05-ryhmän vanhempien whatsApp-ryhmä on hyvä paikka sopia kyytejä ja nopeasti kysyä/tiedottaa asioista. Siellä myös jaetaan tunnelmia peleistä ja tapahtumista. Jos et ole siellä vielä, niin laita viestiä minulle, niin lisään sinut. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
43

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.