Jalkapallo Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 62 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kirkkonummi

Jalkapallo - Kirkkonummi

Maski P05 Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 30 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Osallistumme myös KäPa:n ja FC Espoon talvisarjoihin sekä erilaisiin turnauksiin. Joukkueenjohtajat Marika Heino (marika.h.heino(at)gmail.com), Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja vastuuvalmentaja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com). Masalan Kisan webbisivut: http://masalankisa.fi/index.php?id=176 TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Janne kirjoitti: La aamuna 23.9 10.00 taas Framilla 04-Etelä-länsi liigaa MasKi - KTP https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat?&uusjp17&P13E&3 (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
43

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: Hei Leidit! Jojon siunauksella kysely pystyyn tulevaan kesään liittyen ja arvaatte jo varmaankin...... Ladies Framilla 2018 tietysti! Otan mielelläni pääorganisointivastuun turnauksesta, mutta tarvitsemme kaikkia pelaajia tähän mukaan ja hommaa riittää. Loin kyselyn facebookin suljettuun MasKi La... (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
33

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuomas Lummela on päättänyt lopettaa futiksen. Tuomas ja vanhempansa kiittää valmentajia ja pelikavereita näistä vuosista. Hyvää jatkoa ja tsemppiä peleihin. Martti (26 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
58

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

Maski P07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa pelaamaan MasKin P07 - joukkueeseen! Haemme mukaan vuonna 2007 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita ja futarin alkuja. Harjoittelemme ympäri vuoden n. 3-4 kertaa viikossa Masalan alueen kentillä ja kouluilla. Lisäksi osallistumme turnauksiin ja peleihin. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Aarne Sulg. Lisätietoja joukkueesta voit kysellä joukkueenjohtajalta Mika Kuuselalta, kuusemik@yahoo.com. Tervetuloa mukaan palloilemaan kanssamme!

Marko kirjoitti: YJ-joukkuetta muodostaessa joudumme jakamaan pelinumerot uudelleen koska niissä on päällekkäisyyksiä. Sitä ennen pyydämme molempien joukkueiden pojilta toiveita suosikkipelinumeroista. Käykää täyttämässä lapsenne kanssa alla oleva kysely su 10.9.mennessa niin saamme pelinumerot jaettua ennen kuin... (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
32

KeeperCobras Nimenhuuto.com

Keeper Cobras ry on uudellamaalla toimiva Suomen Palloliiton jäsenyhdistys, joka tarjoaa pelaajille, joukkueille ja seuroille ammattitaitoista jalkapallo maalivahtivalmennusta. Mikäli olet itse, joukkueesi tai seurasi kiinnostuneita laadukkaasta maalivahtivalmennuksesta olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tiedotus@keepercobras.com.

Aaron kirjoitti: Milloin jatkuu Kyif:n maalivahtitreenit? T. Aaron (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo maalivahtivalmennus
Kirkkonummi
Ei asetettu
135

KyIF-00 Nimenhuuto.com

KyIF-00 jalkapallojoukkue on keväällä 2005 perustettu ikäkausijoukkue v.2000 syntyneille pojille. Vuodesta 2010 KyIF 00 on toiminut kilpajoukkuestatuksella. KyIFin kotikunta on Kirkkonummi, josta löytyy lähes 900 lisensoitua jalkapallon pelaajaa. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 21 poikaa.

Tobias kirjoitti: Kuka voisi ottaa Tobin kyytiin su-peliin??? Please vastaukset Kaisa 040 7451745 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
24

KyIF 02 Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 02:n Nimenhuutoon!

Jyri kirjoitti: Kolme pelaajaa ilmoittautunut illan treeneihin . Perutaan treenit. -jyri- (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
35

KyIF-11 Nimenhuuto.com

KyIFin nuorin ikäluokka! Joukkueessa pelaavat 2011 ja 2012 -syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2011- ja 2012 -syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta h...

Noel kirjoitti: Hei, turnauksesta jäi joitain lahjakortteja yli ja suurin osa menee vanhaksi mm. tän vuoden loppuun mennessä (esim. Viking Line ). Olisiko ehdotuksia mitä tehdä niille? (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
46

KyIF-10 Nimenhuuto.com

KyIFin nuorin ikäluokka! Joukkueessa pelaavat 2010 ja 2011 -syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2010- ja 2011 -syntyneet tervetulleeksi kokeilemaan uutta h...

Mico kirjoitti: Turnausasiaa vanhemmille. Käykääpäs tsekkaamassa kuvat ja materiaalit kansiosta "Oma turnaus 1.10.2017" -kansio, mistä pääsette tarkistamaan turnausvastuut sekä "nakit" buffaan. Buffanakit heilahti ensisijaisesti niille perheille, ketkä eivät ole ilmoittautuneet talkoisiin itse turnauspäivänä. Ti... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
63

KyIF-09 Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat jalkapalloa 2009-syntyneet pojat.

Joukkue etsii pelaajia: Toivotamme kaikki 2009-syntyneet pojat tervetulleeksi kokeilemaan uutta harra...

Johanna kirjoitti: Hei, KyIF:n jalkapallojaosto kyselee vanhempien/perheiden kiinnostusta osallistua kerran-pari viikossa vapaamuotoiseen aikuisten höntsäfutikseen. Jos kiinnostuneita on tarpeeksi, seura voi tarjota vuoron pelaamiselle. Projekti kuuluu valtakunnalliseen Kunnossa kaiken ikää (KKI) hankkeeseen, jossa... (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Ei asetettu
57

KyIF-06 Nimenhuuto.com

Kirkkonummelainen 2006 syntyneiden jalkapallojoukkue. Lisätietoa nettisivuiltamme: http://06.kyifjalkapallo.com.

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako jalkapallo huipputiimissä? KyIF06 ottaa jatkuvasti mukaan toimin...

Ville kirjoitti: Moi unohtui aikaisemmasta viestistä liittyen Porkkalan retkeen että reissu tehdään siten että jokainen toisi kotoa makkarat ja mehun mukaan minkä verran aikoo syödä ! Yt. Jarkko Välimäki (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
75

FC WILD P02-03 Sininen Nimenhuuto.com

FC WILD Pojat 02-03 Sininen

Joukkue etsii pelaajia: Oletko motivoitunut ja taitava jalkapalloilija? Haluatko mukaan tavoitteellis...

Kari kirjoitti: TÄRKEÄÄ / KAUSI2018 / POIKIEN C-IKÄLUOKAT YHDEN VASTUUVALMENTAJAN ALLE KAUDELLE 2018 Hyvät P03- ja P04 pelaajien vanhemmat ja joukkueiden toimihenkilöt, olemme pelaajavalmennuskehitys valiokunnan kanssa kokoontuneet ja keskustelleet P03 ja P04 ikäluokista. Uuden kauden alussa eli marraskuun alust... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi, Veikkola
Pojat
47

FC Porkala Nimenhuuto.com

Harrastefutsalia Kirkkonummella, avoin ryhmä kaikille, emme ole yhdistys vaan nippu kuntoiljoita futsalin merkeissä.

Joukkue etsii pelaajia: Avoin ryhmä kaikille futsalista kiinnostuneille. Emme ole seura tai kaveripor...

Martin kirjoitti: Voi myös ilmoittautua: https://www.facebook.com/events/1681209775501450/ (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
19

ACK CT Nimenhuuto.com

ACK T00/99-joukkue harjoittelee kesäkaudella kolme-neljä kertaa viikossa ja osallistuu Uudenmaan piirisarjaa. Lisäksi otamme osaa turnauksiin ja pelaamme harjoitusotteluita. Täältä löydät kokoontumisajat & paikka - nähdään peleissä ja treeneissä!

Joukkue etsii pelaajia: ACK CT hakee lisää tyttöjä joukkueeseen ! Kaipaamme vahvistusta sekä -00 että...

Jaana kirjoitti: Hei! Minun pitää huomenna lähettää lopullinen osallistujalista Eerikkilän leiriä varten. Tarkistatteko ilmoittautumisenne huomisiltaan mennessä, kiitos :-) t. Jaana (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
25

KyIF-03 Real Nimenhuuto.com

Tervetuloa KyIF 03 Real jalkapallojoukkueen ilmoittautumissivulle. Täältä löydät tietoa tulevista tapahtumista. Lisätietoa joukkueen toiminnasta löydät osoitteesta http://03real.kyifjalkapallo.com/.

Emil kirjoitti: Hei, onko treeniajat nämä vuoden loppuun vai tuleeko muutoksia? Emilillä toisen lajin treenit harmillisesti esim. pe päällekkäin futiksen kanssa ja samoin maanantaisin kiirettä pitää, että ehtii molempiin. Tämä vaan tiedoksi :) Nyt on muuten myös flunssa vaivannut, siksi poissaoloja. Emil kyllä k... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 minuuttia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Pojat
48

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Aarne kirjoitti: Hei Kaikki, Lokakuun puolessa välissä alkaa taas Keeperin Avoin MV treeni. Nämä suositut treenit soveltuu kaiken tasoisille veskareille ja ovat hyvä lisä vaikka joukkueella tai seuralla on omat viikkotreenit. Näissä treeneissä on parasta että pääsee treenaamaan naapuri seuran veskojen kanssa joka... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
70

ACK06 Nimenhuuto.com

Joukkueessa harjoittelee noin 20 innokasta futaajaa. Joukkue tarjoaa hyvät harjoittelu mahdollisuudet niin aloittelevalle kuin pidempäänkin pelanneelle pelaajalle. Joukkueessa on hyvä yhteishenki, joten kaikkien on hyvä tulla mukaan iloiseen joukkoomme!

Piia kirjoitti: Eerikkilään lähtijät! Tarvitsen seuraavat tiedot: Syntymäaika Osoite Allergiat. Laita tieto tänne nimenhuutoon tai minulle sähköpostiin tai whatsapin kautta. Tiedot su 24.9 mennessä kiitos! T. Piia (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
37

KyIF edari Nimenhuuto.com

Pitkien perinteiden viitoittamalla tiellä KyIF tarjoaa koko kirkkonummelaiselle yhteisölle elämyksiä sekä yhteenkuuluvuuden tunnetta. Vuodesta 1924

Jaakko kirjoitti: Kipee vielä tänään tiistaina 5.9 ilmottelen makelle voinnista ke ja to (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Miehet
50

ACK 05 Nimenhuuto.com

ACK 05 tyttöenergiaa Kirkkonummella! Iloiseen joukkoomme mahtuu uusia pelaajia. Katso tietomme http://www.ack.fi/joukkueet/t05/ ja ole yhteydessä joukkueenjohtajaan!

Joukkue etsii pelaajia

Jaana kirjoitti: Intersport Suomenoja tiedottaa: inventaarion johdosta on Intersport Suomenojan seurakauppa kiinni su 24.9. - ti 26.9.2017. Tänä aikana emme voi työstää tilauksia. Tuona aikana tehtyjen tilausten toimitukset ovat ke 27.9. alkaen. Inventaarion yhteydessä poistamme paljon tekstiilien mallikappaleita... (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi
Tytöt
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.