Jääkiekko Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kirkkonummi

Jääkiekko - Kirkkonummi

HCK Salamat 0304 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 0304 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2003 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Jussi Särkkä salamat04@salamat.fi

Joukkue etsii pelaajia

Tommi kirjoitti: Pyöräretkelle mukaan: huomioliivit, pyöräilykypärä, riittävästi vettä sekä pienet eväät. Lähtö klo: 17.00 jäähalilta. (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
61

HCK Salamat 10 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 10 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2010 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen! Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme www.salamat.fi/joukkue-10/ tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Kati Nieminen, salamat10@salamat.fi

Kati kirjoitti: Hei! Kesä kolkuttelee jo ovella, mutta vielä muutamia ajankohtaisia kiekkoasioita ennen kesälaitumille kirmaamista. Luethan tiedotteen huolellisesti. Yt. Kati Kausimaksut Kausimaksujen laskutus on vihdoin saatu aloitettua! Huomaattehan, että emme varsinaisesti veloita kesätreeneistä, vaan koko vu... (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
34

HCK Salamat 09 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 09 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2009 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Ilona Jämsä 0407618514

Mikko kirjoitti: Moi, pidettäisiinkö 09 -joukkueen palkintojen jako tilaisuus ti 30.5.2017 klo 18 Kirkkonummen McDonaldsissa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
23

HCK Salamat Edustus Nimenhuuto.com

HCK Salamat ry jääkiekon edustusjoukkue http://www.salamat.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan Kirkkonummen ylpeyden alle Jääkiekkoa rauraliigaan. Pelit ja h...

Petri kirjoitti: Moi Eilen liitto julkaisi Suomen Cupin... http://www.leijonat.fi/uutiset/jaakiekkoliitto/item/21221-jaakiekon-suomen-cup-nain-pelataan.html Salamoilla on ensimmäinen peli jo pe 11.8 vastassa kotona K-Ahma(II-d) ja jatkoon mentäessä Wolf Sipoossa pe 18.8. Mennään näillä päivämäärillä ellei muutu. ... (20 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
48

Salamat08 Nimenhuuto.com

Kirkkonummen Salamat0809 on 2008 ja 2009 syntyneiden kiekkoilijanalkujen joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Salamat-08 joukkue perustettiin keväällä 2015. Tällä hetkellä joukkueessa pel...

Arttu kirjoitti: Keskiviikkona 14.6 ja 21.6 klo 19-20 Kisla tarjoaa kaikille innokkaille avoimet säbätreenit keskustan väestönsuojassa eli pommarissa. Eli samaan aikaan 05/06 treenit ja ns.säbäkerho nuoremmille. Omat lasit mukaan. (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
42

HCK Salamat A Nimenhuuto.com

Joukkuetta ei ole kaudella 2016-2017!

Marko kirjoitti: Harkkapeli EPS - Salamat, kaikki mukaan, jotka suinkin pääsevät. Ja nimenhuudon status kuntoon! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Pojat
22

HCK Salamat 0607 Nimenhuuto.com

Salamat 0607 on yhdistelmäjoukkue, pelaamme E sarjaa sekä Leijonaliigaa. Mukaan mahtuu 2006 ja 2007 syntyneitä jääkiekosta kiinnostuneita pelureita. Tervetuloa Salamoihin!

Jarkko kirjoitti: Moro! Kiekkoleiristä muistutsta. Ilmoittautuminen salamat.fi Huomio! Salamoiden perinteiselle elokuun kiekkoleirille kannattaa ilmoittautua jo nyt hyvissä ajoin. Leirin viikko-ohjelma on täynnä ”äksöniä” tutuissa ja useissa uusissa viikon toiminnoissa! Tänä vuonna leiriläisillä on ainutlaatuinen ... (19 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
45

Suvihöntsät 2017 Nimenhuuto.com

Perinteiset suvihöntsät Kisakalliossa. Yhteys: Tommi Sahlstén, tommi.sahlsten@gmail.com, 040-1419551

Petri kirjoitti: Hei! Edelleen liian paljon töitä. Sorry, skippaan tämän illan pelin. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
43

PORKVU KIEKKO Nimenhuuto.com

Porkkalan Varuskunnan Urheilijoiden jääkiekkojoukkue porkvu@netti.fi

Topi kirjoitti: Kiekko alkaa 3.9. Kamat nippuun ja hallille! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
15

Salamat - Red Wings tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lisätietoja antavat: joukkueenjohtaja Mari Alén-Kinnunen (tytot@salamat.fi, g...

Nina kirjoitti: Hei Kaikille! Nyt on tullut aika minun kiittää kuluneesta kaudesta. Ensimmäisenä valtavan iso kiitos mahtavalle valmennukselle Saara, Jani, Pasi, Silja, Caj,Aapo ja Satu selvisitte haasteista hienosti. Sitten huolto jota ilman emme olisi selvinneet Kirsi, Taru, Helena ja Olli. Unohtamatta joukkue... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi / Helsinki
Tytöt
64

catshck Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Onks lisää tulos (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
57

VeVe HC Nimenhuuto.com

Ari-Pekka kirjoitti: Pelaan niin kauan ku pystyy (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
38

Salamat00 Nimenhuuto.com

Leo-Pauli kirjoitti: Myöhäs alkulämmöille (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
26

Salamat02 Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Laitoin sut vahingossa ti treeneihin out. Sorry, sormi lipsahti (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
30

HCK Salamat Maalivahdit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Elias Pohjan voi poistaa maalivahti nimenhuudosta. T.Jari Pohja (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
32

S-W Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Jotta saadaan jonkinlainen käsitys ensi kauden rahoituskuvioista, niin loin heinäkuun loppuun 2 eri tapahtumaa: KAUSIMAKSAJAT ja KERTAMAKSAJAT. Käykkää merkkaamassa itsenne niihin jos tunnette kuuluvanne jompaan kumpaan. Varsinkin kausimaksajia olisi hyvä olla mahdollisimman paljon. Ne on meidän ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
29

Salamat Isät Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moikka, Maalivahdit voisi sopia keskenään, ketkä tulevat jäille. Kunhan aina olisi molemmissa päissä veskarit. Kiitos! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
44

HCK Salamat 03 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
20

Salamat -01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Santeri kirjoitti: Blues turnaus ruokailu!!! Vihoidn tietoa ruokailuista: Pelit pelataan Laaksolahdessa ja meidän ruokailu on lauantaina klo 11.30 Sunnuntaina klo 11-13.30 riippuen peliajoista. ja aikataulu yms. löyty siis osoiteesta: http://www.bjrhockeytournament.com/schedule.html T. pia (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Pojat
17

HCK Salamat 04 Nimenhuuto.com

HCK Salamat -04 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2004 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueemme on perustettu huhtikuussa 2011. Ensimmäinen varsinainen kautemme alkoi elokuun alussa 2011. Runsaassa vuodessa meistä on tullut Joukkue isolla J:llä ja henkilökohtaiset taitomme ovat kehittyneet valtavasti. Meillä on joukkueessa hyvä henki ja tekemisen meininki. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Jussi Särkkä 050-5283515 salamat04@salamat.fi

Teijo kirjoitti: Ei ihan ollut tarpeeksi tulijoita treeneihin joten ei oteta niistä stressiä T.teijo (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.