Jääkiekko Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 23 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kirkkonummi

Jääkiekko - Kirkkonummi

HCK Salamat 09 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 09 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2009 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Ilona Jämsä 0407618514

Mico kirjoitti: Moi kaikki jääkiekkoihmiset ja erityisesti maalivahtipelistä kiinnostuneet. Latasin maalivahtikansioon uutta materiaalia Janne Laineelta. Käykää katsomassa! Maalivahtiterveisin Mico (5 minuuttia sitten)

Päivitetty 5 minuuttia sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
25

HCK Salamat 10 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 10 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2010 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen! Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme www.salamat.fi/joukkue-10/ tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Kati Nieminen, salamat10@salamat.fi

Kati kirjoitti: Hei! Salamat-seura tiedottaa kevään tapahtumista: * HIFK junnupäättäjäiset järjestetään tiistaina 9.5. klo 17 alkaen Helsingin Jäähallilla (katso liite Nimenhuudon materiaaleista ja ilmoittaudu mukaan) * HCK Salamat ry kevätkokous ma 15.5. klo18.00 / Kirkkonummen kirjasto (kokoustila) * HCK Salam... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
33

HCK Salamat 0304 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 0304 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2003 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Jussi Särkkä salamat04@salamat.fi

Joukkue etsii pelaajia

Tommi kirjoitti: Sunnuntain AA peliryhmä. Jäälle klo 7.50 jossa pelaatte alkulämmöt. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
59

Salamat08 Nimenhuuto.com

Kirkkonummen Salamat0809 on 2008 ja 2009 syntyneiden kiekkoilijanalkujen joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Salamat-08 joukkue perustettiin keväällä 2015. Tällä hetkellä joukkueessa pel...

Mico kirjoitti: Moi kaikki jääkiekkoihmiset ja erityisesti maalivahtipelistä kiinnostuneet. Latasin maalivahtikansioon uutta materiaalia Janne Laineelta. Käykää katsomassa! Maalivahtiterveisin Mico (6 minuuttia sitten)

Päivitetty 6 minuuttia sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
42

HCK Salamat Edustus Nimenhuuto.com

HCK Salamat ry jääkiekon edustusjoukkue http://www.salamat.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan Kirkkonummen ylpeyden alle Jääkiekkoa rauraliigaan. Pelit ja h...

Petri kirjoitti: Moi. 1) Toukokuun oheiset merkitty kellonaikoineen nimenhuutoon. Varustus=sisäpelivarustus +säbämaila jos on. Mahdollisuus säbään ja/tai cross fittiin ns.vapaiden painojen alueella. Pera vetää. 2) LT Sport Centeriin on mahdollisuus lunastaa salikortti kesäksi/haluamileen kuukausille välille touko... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
51

HCK Salamat A Nimenhuuto.com

Joukkuetta ei ole kaudella 2016-2017!

Marko kirjoitti: Harkkapeli EPS - Salamat, kaikki mukaan, jotka suinkin pääsevät. Ja nimenhuudon status kuntoon! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Pojat
22

HCK Salamat 0607 Nimenhuuto.com

Salamat 0607 on yhdistelmäjoukkue, pelaamme E sarjaa sekä Leijonaliigaa. Mukaan mahtuu 2006 ja 2007 syntyneitä jääkiekosta kiinnostuneita pelureita. Tervetuloa Salamoihin!

Jarkko kirjoitti: Tähän tarvittaisiin toimihenkilöitä, että homman saa pyöritettyä läpi. Eli kello, tilastointi jne.. (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
52

Suvihöntsät 2017 Nimenhuuto.com

Perinteiset suvihöntsät Kisakalliossa. Yhteys: Tommi Sahlstén, tommi.sahlsten@gmail.com, 040-1419551

Tommi kirjoitti: Nimenhuudon käytöstä sellainen toivomus, että... Kenttäpelaajat: Yritetään saada IN/OUT-merkki paikalleen omalta osalta mieluusti edellisenä iltana, niin pelipäivän aamuna tiedetään viimeistään voidaanko ottaa kiinnostuneita varaukkoja mukaan. Maalivahdit: Mieluusti useampi päivä etukäteen, koska... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
46

PORKVU KIEKKO Nimenhuuto.com

Porkkalan Varuskunnan Urheilijoiden jääkiekkojoukkue porkvu@netti.fi

Topi kirjoitti: Kiekko alkaa 3.9. Kamat nippuun ja hallille! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
15

Salamat - Red Wings tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lisätietoja antavat: joukkueenjohtaja Mari Alén-Kinnunen (tytot@salamat.fi, g...

Nina kirjoitti: Iso kiitos kaikille vanhemmille ja lapsille jotka osallistuitte A-tyttöjen turnaukseen. Teistä oli iso apu. T:Nina (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi / Helsinki
Tytöt
64

Salamat02 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Hei kaikille. Olemme Akun kanssa vaihtamassa seuraa. Harrastusta emme jätä. Kiitos koko Salamat perheelle. Kaikille tasapuolisesti. T . Marko.K ja Aku (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
46

S-W Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Jotta saadaan jonkinlainen käsitys ensi kauden rahoituskuvioista, niin loin heinäkuun loppuun 2 eri tapahtumaa: KAUSIMAKSAJAT ja KERTAMAKSAJAT. Käykkää merkkaamassa itsenne niihin jos tunnette kuuluvanne jompaan kumpaan. Varsinkin kausimaksajia olisi hyvä olla mahdollisimman paljon. Ne on meidän ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
29

HCK Salamat Maalivahdit Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Moi! Nimenhuutoon lisätty kesän oheistreenit. Merkatkaa in/out, niin Janne tietää minkä verran meiltä on tulossa väkeä. Kokoontuminen Paloheinän jäähallin edessä ennen treenejä. Mukaan: - Ulkoliikuntavarustus, huomio myös sää. Jos sataa, sadevaatetusta mukaan. - Kunnon juoksujalkineet! Skeitti- ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
33

catshck Nimenhuuto.com

matti kirjoitti: Moro kundit ! Kiitos menneistä kiekkovuosista - tässä ikävaiheessa ( +55 ) on viisainta siirtyä varsinaiseen veteraaniurheiluun. En siis jatka kiekkoilua - hyvää kautta ja jatkoa Catseille. Terv. Matti (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
56

Salamat Isät Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moikka, Maalivahdit voisi sopia keskenään, ketkä tulevat jäille. Kunhan aina olisi molemmissa päissä veskarit. Kiitos! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
43

Salamat00 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Eero reissussa 8-15.4 (25 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
25

VeVe HC Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Sportin vuorolla taas tilaa varubodenilla 21:30 tänään. Ilmoittautuminen ja pelaajamäärien tarkkailu onnistuu seuraavasta linkistä: https://s-w.nimenhuuto.com/events/8696966 (ilmoittautuminen sivun lopussa kohdassa "ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja"). Pyytävät 15 € kertakävijöiltä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
37

HCK Salamat 03 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
20

Salamat -01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Santeri kirjoitti: Blues turnaus ruokailu!!! Vihoidn tietoa ruokailuista: Pelit pelataan Laaksolahdessa ja meidän ruokailu on lauantaina klo 11.30 Sunnuntaina klo 11-13.30 riippuen peliajoista. ja aikataulu yms. löyty siis osoiteesta: http://www.bjrhockeytournament.com/schedule.html T. pia (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Pojat
17

HCK Salamat 04 Nimenhuuto.com

HCK Salamat -04 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2004 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueemme on perustettu huhtikuussa 2011. Ensimmäinen varsinainen kautemme alkoi elokuun alussa 2011. Runsaassa vuodessa meistä on tullut Joukkue isolla J:llä ja henkilökohtaiset taitomme ovat kehittyneet valtavasti. Meillä on joukkueessa hyvä henki ja tekemisen meininki. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Jussi Särkkä 050-5283515 salamat04@salamat.fi

Teijo kirjoitti: Ei ihan ollut tarpeeksi tulijoita treeneihin joten ei oteta niistä stressiä T.teijo (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.