Jääkiekko Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, joukkuevoimistelu, lentopallo, koripallo, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kirkkonummi

Jääkiekko - Kirkkonummi

HCK Salamat 10 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 10 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2010 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen! Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme www.salamat.fi/joukkue-10/ tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Kati Nieminen, salamat10@salamat.fi

Kati kirjoitti: Hei, olettehan huomanneet, että tällä viikolla ei ole treenejä perjantaina! Sen sijaan treenit lauantaina. t. Kati (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
36

HCK Salamat 0304 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 0304 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2003 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Jussi Särkkä salamat04@salamat.fi

Joukkue etsii pelaajia

Janne kirjoitti: Terve. Roopella yksi Warrior 11” hanska hukassa. Onko heittänyt sen vieruskaverin kassiin? (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
59

HCK Salamat 09 Nimenhuuto.com

HCK Salamat 09 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2009 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Ilona Jämsä 0407618514

Mikko kirjoitti: Moi, pidettäisiinkö 09 -joukkueen palkintojen jako tilaisuus ti 30.5.2017 klo 18 Kirkkonummen McDonaldsissa? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
23

Salamat08 Nimenhuuto.com

Kirkkonummen Salamat0809 on 2008 ja 2009 syntyneiden kiekkoilijanalkujen joukkue. Pelaamme kaudella 2017-2018 F1 ja F2 -junioreiden Leijonaliigaa ja F2:n SC-Liigaa Malmilla syksyllä.

Joukkue etsii pelaajia: Salamat-0809 joukkue perustettiin keväällä 2015. Joukkueessa pelaa 2008 ja 20...

Jerry kirjoitti: Lisätietoja turnauksesta täältä: http://gameresultsonline.com/hunters/hunters-f1-08-turnaus Laittakaahan kaikki jo itsenne IN, jotka ovat innoikaita lähtemään mukaan! Ruoat tilattu jo 18 pelaajalle ja toimihenkilöille. t. Jerry (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
41

HCK Salamat Edustus Nimenhuuto.com

HCK Salamat ry jääkiekon edustusjoukkue http://www.salamat.fi/

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan Kirkkonummen ylpeyden alle Jääkiekkoa rauraliigaan. Pelit ja h...

Petri kirjoitti: Mooi vs. Lohet...Alustava kokoonpano: Miko-Jaani-Jerppe Penta-Joona-Immo Kimi-Junno- ? Roope-Tomi-Santtu UPO-Vikke Rellu-Kage Juuti-Leino Alex Ströbä(AM) Mikael GM: Petri Coach: Pera Ass. Coach: Kai Chief Medical&Equipment manager: Mika Staff: Marko... Muistilista: Ruoka, hyvä lämpö alkulämmölle,... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
44

HCK Salamat 0607 Nimenhuuto.com

Salamat 0607 on yhdistelmäjoukkue, pelaamme E2 sarjaa kahdella peliryhmällä. Mukaan mahtuu 2006 ja 2007 syntyneitä jääkiekosta kiinnostuneita pelureita. Tervetuloa Salamoihin!

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen mahtuu 2006 ja 2007 syntyneitä kiekosta kiinnostuneita junnuja. ...

Calle kirjoitti: LAKUTERVEISIÄ Tiedoksi kaikille, meillä on vielä 19 rasiaa (19×500g) lakua jäljellä. Eli jos löytyy intoa myydä vähän lisää, niin ilmoittele. Tuon hallille tai tietyin varauksin vaikka kotiin asti. Jessica Hagelberg / 0407527491 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
45

HCK Salamat A Nimenhuuto.com

Joukkuetta ei ole kaudella 2016-2017!

Marko kirjoitti: Harkkapeli EPS - Salamat, kaikki mukaan, jotka suinkin pääsevät. Ja nimenhuudon status kuntoon! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Pojat
22

Salamat02 Nimenhuuto.com

SALAMAT C Pelaa kaudella 2017-2018 Eteläisen alueen Suomisarjan karsintaa. Joukkueemme toimintaa ohjaa kasvatukselliset ja jääkiekolliset toimintamallit. Joukkueeseen mahtuu vielä mukaan pari 01-02 syntynyttä motivoitunutta pelaajaa!

Juhani kirjoitti: Hei, miten nämä toimitsijavuorot menee kun meillä oli viime kotipelissä toimitsijavuoro ja nyt sunnuntaina taas? Pia (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
30

PORKVU KIEKKO Nimenhuuto.com

Porkkalan Varuskunnan Urheilijoiden jääkiekkojoukkue porkvu@netti.fi

Topi kirjoitti: Torstaina 26.10 kiekkovuoro on klo 13-14 RPR infopäivästä johtuen. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
16

Suvihöntsät 2017 Nimenhuuto.com

Perinteiset suvihöntsät Kisakalliossa. Yhteys: Tommi Sahlstén, tommi.sahlsten@gmail.com, 040-1419551

Petri kirjoitti: Hei! Edelleen liian paljon töitä. Sorry, skippaan tämän illan pelin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
43

Salamat - Red Wings tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lisätietoja antavat: joukkueenjohtaja Mari Alén-Kinnunen (tytot@salamat.fi, g...

Jani kirjoitti: Moi kaikki. Valmennus toivoo, että harjoituksiin ilmottaudutaan in/out viim. Edellisenä päivänä klo 18:00 mennessä ja peleihin viim.3 pv ennen peliä. Vaikka tällä hetkellä meillä ei ole nimenhuudossa tapahtuman sulkeutumis toimintoa käytössä, niin in/out merkinnät edellä mainuttujen aikojen jälke... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi / Helsinki
Tytöt
64

S-W Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Flunssa (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
20

VeVe HC Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: punanen ei oo hassumpi (28 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Miehet
36

HCK Salamat Maalivahdit Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Hei! Nimenhuutoa on päivitetty loppuvuoden mv-treenien osalta. Tsekatkaa ja ilmoittautukaa in / out! Olettehan huomanneet myös joululoman leirin Kauniaisissa: http://grifk.fi/jaakiekko/muut/ifk-leirit/ Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jannelle: janne.laine@hifk.fi. t. Kati (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
28

Salamat00 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Peli alkaa 13:45. Paikalle 12:30 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
30

Salamat Isät Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moikka, Voitaisiinko sopia niin, että jokainen ilmoittautuu GN jäille viimeistään torstaisin klo 14:00 ja ilmoittautuminen on sitova. Jaan sen jälkeen joukkueet tummiin ja vaaleisiin, jotta saadaan tasaisemmat joukkueet. Jokaisella on hyvä olla tumma sekä vaalea pelipaita mukana. Mukavaa viikonlo... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
39

catshck Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: ...niin missä se tipin porukka oli? sääenneuste piti paikknasa ja klo 19:00 ei satanut, joten sade ei voinut olla esteenä :-) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
56

HCK Salamat 03 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Sekajoukkue
20

HCK Salamat 04 Nimenhuuto.com

HCK Salamat -04 on Kirkkonummen Salamoiden ikäkausijoukkue 2004 tai myöhemmin syntyneille pojille ja tytöille. Joukkueemme on perustettu huhtikuussa 2011. Ensimmäinen varsinainen kautemme alkoi elokuun alussa 2011. Runsaassa vuodessa meistä on tullut Joukkue isolla J:llä ja henkilökohtaiset taitomme ovat kehittyneet valtavasti. Meillä on joukkueessa hyvä henki ja tekemisen meininki. Uudet pelaajat, ovat tervetulleita joukkueeseen. Harjoittelelemme Kirkkonummella Varuboden Areenalla. Lisätietoja toiminnastamme saat kotisivuiltamme http://www.salamat.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä joukkueenjohtajaan: Joukkueenjohtaja Jussi Särkkä 050-5283515 salamat04@salamat.fi

Teijo kirjoitti: Ei ihan ollut tarpeeksi tulijoita treeneihin joten ei oteta niistä stressiä T.teijo (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
33

Good Morning Nimenhuuto.com

Keskiviikkoisin kello 08.00-09.00 aamuhöntsät jäähallilla. Paikalle 07.30, Hinta 10€/kerta.

Kimi kirjoitti: Muistutuksena vielä että aamujäitä ei ole jokaisena keskiviikkona. Päivämäärät lukee nimenhuudossa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kirkkonummi
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.