Salibandy Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, joukkuevoimistelu, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, futsal ja alppihiihto.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kirkkonummi

Salibandy - Kirkkonummi

Kirkkonummi Rangers -02 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangersin tulevan C1-kilpajoukkueen avoimet harjoitukset ovat: - 3.5.klo 18.30-20.00 Lähitapiola Sport Center - 5.5 klo 18.30-20.00 Lähitapiola Sport Center - 8.5 klo 17.30-19.00 Pommari keskusta - 10.5 klo 18.30-20.00 Lähitapiola Sport Center Oletko 2002 tai 2003 syntynyt? Haluatko kehittyä pelaajana, treenata tavoitteellisesti ja hyvin, saada riittävästi peliaikaa ja silti kustannukset pysyvät kohtuullisina. Laita meilii ja kysy lisää tai ilmoittaudu heti suoraan! paallikko@kirkkonummirangers.fi Joukkueeseen kuuluu nyt 20 aktiivista pelaajaa ja valmentajina toimivat Mikko Wikström ja Paul Korpinen.

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkonummi Rangers hakee pelaajia -02 joukkueseen! Omaathan jo laji- ja peli...

Mikko kirjoitti: Hei, Ensi viikolla on sitten hiihtolomaviikko. Nyt jokainen joka tietää että ei ole tulossa treeneihin niin laitatte itsenne jo Out mahdollisimman nopeasti. Osaamme sitten paremmin arvioida osallistumismäärän. Mikko Wikström (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Ei asetettu
24

Rangers Rexit 2012 Nimenhuuto.com

Rangers Rexit on uusi joukkue 2012 syntyneille. Tavoitteenamme on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen oppiminen yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja opettaa pojille ryhmässä toimimista. Tervetuloa tutustumaan joukkueeseemme ja katsomaan onko salibandy sinulle sopiva laji? https://www.kirkkonummirangers.fi/rexit-2012

Sebastian kirjoitti: Hei, jos haluaa tänään extra treeniä nikn klo 17-18 into Wellness tiloissa treenit, keskustan Tokmannia vastapäätä . Saa tulla (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
13

MasalanHöntsä Nimenhuuto.com

Etsimme innokkaita salibandy, futsal ja muiden lajien harrastajia. Tämä porukka ei pelaa mitään sarjoja vaan pelaamme kuntoilun vuoksi. Hinta 5e/krt, maksu kassaan ennen treenejä ja kouluvuoroille pääsy 99e vuosikortin omistaville (toistaiseksi ei kätseismaksua)

Joukkue etsii pelaajia: Olemme avoin kuntosählyporukka Kirkkonummen Masalassa. Mukaan toimintaan pääs...

Francisco kirjoitti: Tuleeko tänään lisä porukka, tai pelkästään ne 2 ilmoittautuneita? (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy, Futsal, Koripallo ja Sulkapallo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
125

Rangers M4 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangers M4, treenaa Masalassa LähiTapiola Sport Centerissä (http://www.ltsport.fi) ke 18-19 ja ma klo 21-22.

Jonne kirjoitti: Moi, Jos käy niin tulisin maaliin... Mulla olisi lauantaina pelit niin olisi kova jos saisi treenit alle ennen sitä... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Sekajoukkue
49

Kisla naiset Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Islanders Naiset http://www.kisla.net/ https://www.facebook.com/kislanaiset/?fref=ts

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkonummi Islandersin naiset etsii pelaajia mukavaan rinkiinsä. Pelaamme 4-...

Satu kirjoitti: Moi! Maksatteko kausimaksun joukkueen tilille Summa: 75.00€ Saaja: Kisla Naiset Tilinumero: FI85 1544 3000 0076 95 Eräpäivä: 29.12.2017 Viitenumero: 2017017 Kiitos! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Naiset
16

Rangers Haukat Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangers Haukat on 05-06 syntyneiden poikien salibandijoukkue. Pelaamme 05 ja 06 ylemmissä haastajasarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueisiin mahtuu n.5kpl molempiin ikäryhmiin aikasempaa pelikokemusta omaa...

Pekka kirjoitti: Seuran terveisiä: Hiihtololeiri on tarkoitettu 2005-2011 syntyneille pojille ja tytöille! Ohjelmassa: *Salibandy/Sisäfudis/Koripallo/ Keilaus/Rangers olympialaiset *Hauskoja pelejä ja leikkejä liikkuen sisällä ja ulkona. *Huipputilat ja Laadukkaat ohjaajat Leirin ohjattu ohjelma on klo 9-16 ja ja... (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Ei asetettu
52

Rangers M5 Nimenhuuto.com

Laadukasta miessalibandyä Kirkkonummelta! Otteluohjelma; http://floorball.fi/files/6414/4109/4451/M6D05OHJ.pdf (kausi 15-16)

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkonummi Rangers Miehet 5 pelaa kaudella 2016-17 liiton 5 divaria. Harjoit...

Martin kirjoitti: Huomenta hyvät säbäveljet! Meille jäi jotain rahaa tilille, jotka ovat joukkueen rahaa. Nyt kun ei ole yhteistä toimintaa enään, niin oli ajatus syksyllä että käydään saunassa tms. Tässä ollut kiireitä kaikilla ja asian eteen ei ole kukaan mitään kerinnyt tekemään. EHDOTUS: Teen tapahtuman tänne ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
18

Porkkalan Reipas Nimenhuuto.com

Nimi: Porkkalan Reipas (PoRe) Sarjataso: Miesten III divisioona ja M35 SM-sarja Kotipaikkakunta: Kirkkonummi Perustamisvuosi: 1959 Seuran kuvaus: Kirkkonummelainen nuorekas ja dynaaminen yleisseura.

Joukkue etsii pelaajia: Porkkalan Reipas (PoRe) salibandy etsii kenttäpelaajia kaudelle 2017 - 2018 p...

Pekka kirjoitti: Pystyisikö joku hoitamaan mun toimitsijavuoron ekan pelin jälkeen? Voin kyllä keppien kanssa konkata paikalle, mutta, jos joku jää mestoille (Kimi? Joni?) olisin kiitollinen? Sama tosin myös meidän vikan pelin kanssa, mutta, jos Jykille ei paria löydy, niin on mulla ainakin kuski tiedossa... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
31

KISLA Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Islanders, kotisivut osoitteessa http://www.kisla.net/ 5.-& 6.-divarin joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkonummi Islanders etsii uusia pelaajia kaikille pelipaikoille 5.- ja 6.-d...

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
50

Pirate Stars Nimenhuuto.com

Piraattisäbää parhaimmillaan!

Joukkue etsii pelaajia

toivo kirjoitti: Pari tulee höntsästä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
22

KKK-sähly Nimenhuuto.com

Kirkkonummen Kennelkerhon sählyporukka

Mauri kirjoitti: hiihtoloma viikko alkamassa onko koulu suljettuna ens ja tai seuraava sunnuntai ? jari t kerkeisitkö käydä katsomassa koulun ovella onko siellä jotain tiedoitetta asiasta (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Sekajoukkue
18

Rangers 2010-2011 Nimenhuuto.com

https://www.kirkkonummirangers.fi/huuhkajat--10

Joukkue etsii pelaajia

Petri kirjoitti: Hiihtolomaviikolla ei ole harjoitusvuoroja kouluilla, tiistain vuoro normaalisti ja perjantaina kaikki mukaan Pommariin! (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
33

Kisla BP Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Islanders B-pojat

Sampo kirjoitti: Laitoin nimenhuutoon erillisen tapahtuman lauantaille liittyen toimitsijavuoroihin. Sekä vanhemmat että pojat tervetulleita. Laittakaa ilmoittautumisia sekä peliin (pojat!!!) että toimitsijaksi (pojat ja vanhemmat) (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
44

Rangers Pojat 03 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kirkkonummi Rangers Pojat -03 -joukkueen ilmoittautumissivuille. Pelaamme kaudella 2017-2018 sekä kilpa että haastajasarjaa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Lisää tietoa joukkueesta löytyy osoitteesta http://kirkkonummirangers.fi/joukkue3996

Marjo kirjoitti: Tatu Andersson on valittu poikien 2003-syntyneiden maajoukkutie tapahtumaan Kilpapeliryhmässä harjoitteleva ja pelaava Tatu on valittu 2003 -syntyneiden poikien MAAJOUKKUETIE -tapahtumaan. Monipuolinen, nopea ja ahkera treenaja oli myös syksyn aikaisemmessa tapahtumassa mukana ja on täten vakiinn... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
39

RangersM4M5 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangers M-4 ja M-5 joukkueiden yhteiset sunnuntaitreenit väestösuojassa

Edvard kirjoitti: Out ellei tule vähintään 10+2 klo 15 mennessä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
46

Rangers-M2 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangersin miesten kakkosjoukkue, joka pelaa alkavalla kaudella 2017-2018 II-divisioonassa pääkaupunkiseudulla.

Pyry kirjoitti: Töissä klo 17 asti (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
27

Rangers N2 Nimenhuuto.com

www.kirkkonummirangers.fi

Sebastian kirjoitti: Rangers vie kotiottelunsa Siuntion uudelle Folksam Areenalle Tule ja koe kun Rangersin A-nuoret siirtää Pommarin tunnelman Siuntion Colosseumille. A-nuorten SM-sarjaa Rangers- SSV 21.1 klo 18.30 Siuntion uudessa monitoimihallissa Folksam Areenalla. Mukana mm. Siuntion omat kasvatit Markus Linnala... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Naiset
22

Kirkkonummen palloseura Nimenhuuto.com

kts. piratestars.nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Mun pari kaveria olis tulossa. Mä en tänään itse pääse, sopiiko tämä? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Ei asetettu
42

Kisla P99 Nimenhuuto.com

Pojat 99 hakevat uusia pelaajia ensi kaudelle. Vaatimuksemme on, että jos olet pelannut salibandya aikaisemmin muutaman vuoden joukkueessa ja olet valmis kovaan harjoitteluun, niin ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan tai joukkuejohtajaan. kisla(at)kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia

Rikhard kirjoitti: Olisiko kenelläkään mahdollisuutta ottaa kyytiin? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
16

Rangers-M1 Nimenhuuto.com

Salibandyn 2. divisioonassa kaudella 2014-2015 pelaava Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkue

Mikko kirjoitti: Viimeset mahikset vaikuttaa koppibiiseihin!! Tällä hetkellä listalla muunmuassa Siltsun eräs biisi ja kipale aleksi moilasesta. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
31