Salibandy Kirkkonummi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kirkkonummi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 36 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, käsipallo, handboll käsipallo, lentopallo, koripallo, agility, alppihiihto ja handboll.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Kirkkonummi

Salibandy - Kirkkonummi

Kirkkonummi Rangers -02 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangersin tulevan C1-kilpajoukkueen avoimet harjoitukset ovat: - 3.5.klo 18.30-20.00 Lähitapiola Sport Center - 5.5 klo 18.30-20.00 Lähitapiola Sport Center - 8.5 klo 17.30-19.00 Pommari keskusta - 10.5 klo 18.30-20.00 Lähitapiola Sport Center Oletko 2002 tai 2003 syntynyt? Haluatko kehittyä pelaajana, treenata tavoitteellisesti ja hyvin, saada riittävästi peliaikaa ja silti kustannukset pysyvät kohtuullisina. Laita meilii ja kysy lisää tai ilmoittaudu heti suoraan! paallikko@kirkkonummirangers.fi Joukkueeseen kuuluu nyt 20 aktiivista pelaajaa ja valmentajina toimivat Mikko Wikström ja Paul Korpinen.

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkonummi Rangers hakee pelaajia -02 joukkueseen! Omaathan jo laji- ja peli...

Peter kirjoitti: Rangers uudistaa verkkosivunsa, meidänkin uusiutuu. Käy katsomassa https://beta.kirkkonummirangers.fi/pojat/c1-pojat/ ja anna palautetta, korjauksia, lisäyklsiä? Minusta voimme lisätä pelaajien nimet, tulee oikealle alhaalle omalle palkille. Huomautus, sarjataulukkopalkki taitaa olla virheellinen... (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Ei asetettu
23

Rangers Rexit 2012 Nimenhuuto.com

Rangers Rexit on uusi joukkue 2012 syntyneille. Tavoitteenamme on liikunnan perustaitojen ja salibandytaitojen oppiminen yksinkertaisten harjoitteiden kautta ja opettaa pojille ryhmässä toimimista. Tervetuloa tutustumaan joukkueeseemme ja katsomaan onko salibandy sinulle sopiva laji? https://www.kirkkonummirangers.fi/rexit-2012

Sebastian kirjoitti: Hei, jos haluaa tänään extra treeniä nikn klo 17-18 into Wellness tiloissa treenit, keskustan Tokmannia vastapäätä . Saa tulla (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
11

MasalanHöntsä Nimenhuuto.com

Etsimme innokkaita salibandypelaajia. Tämä porukka ei pelaa mitään sarjoja vaan pelaamme kerran viikossa kuntoilun vuoksi. Hinta 5e/krt, maksu kassaan ennen treenejä.

Joukkue etsii pelaajia: Olemme avoin kuntosählyporukka Kirkkonummen Masalassa. Mukaan toimintaan pääs...

Matti kirjoitti: 11 pelaajaa tulossa. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
110

Porkkalan Reipas Nimenhuuto.com

Nimi: Porkkalan Reipas (PoRe) Sarjataso: Miesten III divisioona ja M35 SM-sarja Kotipaikkakunta: Kirkkonummi Perustamisvuosi: 1959 Seuran kuvaus: Kirkkonummelainen nuorekas ja dynaaminen yleisseura.

Joukkue etsii pelaajia: Porkkalan Reipas (PoRe) salibandy etsii kenttäpelaajia kaudelle 2017 - 2018 p...

Pekka kirjoitti: Pystyisikö joku hoitamaan mun toimitsijavuoron ekan pelin jälkeen? Voin kyllä keppien kanssa konkata paikalle, mutta, jos joku jää mestoille (Kimi? Joni?) olisin kiitollinen? Sama tosin myös meidän vikan pelin kanssa, mutta, jos Jykille ei paria löydy, niin on mulla ainakin kuski tiedossa... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
29

Rangers M4 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangers M4, treenaa Masalassa LähiTapiola Sport Centerissä (http://www.ltsport.fi) ke 18-19 ja ma klo 21-22.

Edvard kirjoitti: Pelipaidat yms. pitäis olla hallilla noudettavissa näiden treenien yhteydessä! Maksu laskulla, jokaiselle oma lasku. (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Sekajoukkue
48

Rangers Haukat Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangers Haukat on 05-06 syntyneiden poikien salibandijoukkue. Pelaamme 05 ja 06 ylemmissä haastajasarjoissa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueisiin mahtuu n.5kpl molempiin ikäryhmiin aikasempaa pelikokemusta omaa...

Pekka kirjoitti: Hei ! Valmennus + toimihenkilöt esittävät että kevään turnaukseksi valitaan 21.-22.4 Tampere Floorball. Tämän johdosta laitan pystyyn 2 ilmoittautumista/äänestystä: 1. Sitovat ilmoittautumiset - Tarkoitus on mennä kahdella joukkueella. ILMOITTAUTUMINEN 2vk sisällä 15.11 mennessä Nimenhuudon tapah... (22 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Ei asetettu
47

Kisla naiset Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Islanders Naiset http://www.kisla.net/ https://www.facebook.com/kislanaiset/?fref=ts

Joukkue etsii pelaajia: Haussa valmentaja ja toinen maalivahti! Kislan naiset etsii itselleen paiment...

Annika kirjoitti: Moi! Sandra shortsit ja pelipaita 46.50€. Anri, pelipaita 33€, shortsit 13.50€ tuulipuku 73.00€ = 119.50€ Teija, pelipaita 33€, shortsit 13.50€, huppari 39.00€, tuulipuku 73.00€ =158.50€ Anna, pelipaita 33€, shortsit 13.50€, huppari 39,00 =85.50€ (28 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Naiset
18

KISLA Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Islanders, kotisivut osoitteessa http://www.kisla.net/ 5.-& 6.-divarin joukkueet

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkonummi Islanders etsii uusia pelaajia kaikille pelipaikoille 5.- ja 6.-d...

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
47

Rangers M5 Nimenhuuto.com

Laadukasta miessalibandyä Kirkkonummelta! Otteluohjelma; http://floorball.fi/files/6414/4109/4451/M6D05OHJ.pdf (kausi 15-16)

Joukkue etsii pelaajia: Kirkkonummi Rangers Miehet 5 pelaa kaudella 2016-17 liiton 5 divaria. Harjoit...

Martin kirjoitti: Moro, Kislan 6div jengissä olisi imeisesti hieman tilaa, lähteekö joku messiin "naapuriin" jotta pääsis pelaa? Kentällinen vissiin mahtusi mukaan. Hinnoista en tiedä mitään mutta voin kysyä. Tullaan ensi kaudeksi sitten takaisin jos Sebbe saa paketin kasaan :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
18

KKK-sähly Nimenhuuto.com

Kirkkonummen Kennelkerhon sählyporukka

Make kirjoitti: Saitkos Timo selvyyttä kahden vikan pelin tuomari asioihin? Mites noi loput pelit hoidetaan? Ja tosiaan ensi viikolla 26.11 on tämän vuoden viimeinen treeni kerta. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Sekajoukkue
17

Rangers Pojat 03 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Kirkkonummi Rangers Pojat -03 -joukkueen ilmoittautumissivuille. Pelaamme kaudella 2017-2018 sekä kilpa että haastajasarjaa. Joukkueeseen mahtuu uusia pelaajia. Lisää tietoa joukkueesta löytyy osoitteesta http://kirkkonummirangers.fi/joukkue3996

Janne kirjoitti: Moi, Haastajien treenit tänään klo 18-19 T, Janne (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
38

Rangers 2010-2011 Nimenhuuto.com

https://www.kirkkonummirangers.fi/huuhkajat--10

Joukkue etsii pelaajia

Kuisma kirjoitti: Hei, jos joltain puuttuu vielä pelipaita ettekä ole saaneet minulta sähköpostia niin ottaisitteko minuun pikaisesti yhteyttä. Saadaan sitten paitatilaus tällä viikolla eteenpäin. kylakoski@gmail.com (16 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
29

Kisla BP Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Islanders B-pojat

Sampo kirjoitti: B-poikien jatkosarjan lohkojako julkaistu. Lohkossamme on meidän lisäksi: EräViikingit, Panthers Järvenpää, MäNMKY, SB-Pro, FBC Raseborg, SBS Sisu, SB Vantaa ja Tiikerit. Varsinainen peliohjelma tulee varmaan julki lähipäivinä. (22 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
44

Pirate Stars Nimenhuuto.com

Piraattisäbää parhaimmillaan!

Joukkue etsii pelaajia

toivo kirjoitti: uusittu pelaaja luettelo lisätty kansioon 2017 -2018 laskut : jaakko lisätty (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
32

RangersM4M5 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangers M-4 ja M-5 joukkueiden yhteiset sunnuntaitreenit väestösuojassa

Edvard kirjoitti: Out ellei tule vähintään 10+2 klo 15 mennessä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
46

Rangers-M2 Nimenhuuto.com

Kirkkonummi Rangersin miesten kakkosjoukkue, joka pelaa alkavalla kaudella 2017-2018 II-divisioonassa pääkaupunkiseudulla.

Pyry kirjoitti: Töissä klo 17 asti (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
25

Rangers N2 Nimenhuuto.com

www.kirkkonummirangers.fi

Sebastian kirjoitti: Rangers vie kotiottelunsa Siuntion uudelle Folksam Areenalle Tule ja koe kun Rangersin A-nuoret siirtää Pommarin tunnelman Siuntion Colosseumille. A-nuorten SM-sarjaa Rangers- SSV 21.1 klo 18.30 Siuntion uudessa monitoimihallissa Folksam Areenalla. Mukana mm. Siuntion omat kasvatit Markus Linnala... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Naiset
21

Kirkkonummen palloseura Nimenhuuto.com

kts. piratestars.nimenhuuto.com

toivo kirjoitti: huom. kaikki pelaamaan haluavat. meidän joukkueen pelaajat ilmoittautuvat toisessa nimenhuudossa . huomiseksi on tällä hetkellä 11 pelaajaa ilmoittautunut , eli vaikka tähän ei kukaan ole itseään ilmoittanut on silti joka sunnuntai pelaajia tulossa. jos treenit perutaan ilmoitan kyllä tännekkin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Ei asetettu
42

Kisla P99 Nimenhuuto.com

Pojat 99 hakevat uusia pelaajia ensi kaudelle. Vaatimuksemme on, että jos olet pelannut salibandya aikaisemmin muutaman vuoden joukkueessa ja olet valmis kovaan harjoitteluun, niin ota yhteyttä joukkueen vastuuvalmentajaan tai joukkuejohtajaan. kisla(at)kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia

Rikhard kirjoitti: Olisiko kenelläkään mahdollisuutta ottaa kyytiin? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Pojat
16

Rangers-M1 Nimenhuuto.com

Salibandyn 2. divisioonassa kaudella 2014-2015 pelaava Kirkkonummi Rangersin miesten edustusjoukkue

Mikko kirjoitti: Viimeset mahikset vaikuttaa koppibiiseihin!! Tällä hetkellä listalla muunmuassa Siltsun eräs biisi ja kipale aleksi moilasesta. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kirkkonummi
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.