Golf Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, tennis, sulkapallo, ringette ja sähly.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LG junioriharjoitukset Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Lahden Golfin harraste- ja peliryhmän jäsenille. Tällä sivulla tullaan julkaisemaan tietoa harjoituksista ja tapahtumista. Ilmoittautukaa näillä sivuilla oman ryhmänne harjoituksiin. Huomioithan, että harraste-ja peliryhmä eriytetään toisistaan kaudella 2021 Harrasteryhmä harjoitukset (23.11.2020 alkaen): - Ma klo 16:30 – 17:45 Peliryhmän harjoitukset (23.11.2020 alkaen): - Ma klo 18:00-19:30 Harjoitukset talvisin Suurhallilla. Käynti golfhallille Lahti Hallin ja Messuhallin kulmasta, jonka jälkeen jalkapallokentän puolesta välistä oikealle Salpausselkähalliin. Harjoituspaikka on rajattu pressuilla ja verkoilla.

Mikko kirjoitti: Hei, talviharjoitukset alkavat Suurhallilla maanantaina 23.11. seuraavasti: Harrasteryhmä klo 16:30-17:45 Peliryhmä klo 18:00-19:30 Käynti golfhallille Lahti Hallin ja Messuhallin kulmasta, jonka jälkeen jalkapallokentän puolesta välistä oikealle Salpausselkähalliin. Harjoituspaikka on rajattu pr... (28 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
38

jorkit Nimenhuuto.com

5/5

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Golf
Pierulahti
Ei asetettu
6

TornaGolf Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Moikka, Pelasimme eilen reikäpelin finaalin Messilässä Matin kanssa. Kierros oli värikäs ja tiukka loppuun asti. Ratkaisu tapahtui sitten väylällä 16 ja ottelu päättyi 3&2 Jarin hyväksi. Mukanamme oli myös Mika näyttämässä mallia miten sitä palloa pitää lyödä. Kiitokset kaikille osallistumisesta ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
37