Golf Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, ringette, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - golf - Lahti

Golf - Lahti

LG harrasteryhmä Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Lahden Golfin harrastejunioreille. Tällä sivulla tullaan julkaisemaan tietoa harjoituksista ja tapahtumista. Ilmoittautukaa näillä sivuilla oman ryhmänne harjoituksiin. Harjoitukset toukokuussa (7.5 alkaen): - Ma klo 16:30 – 17:45 Harjoitukset kesäkuusta eteenpäin: - Ma klo 16:30 - 17:45 (tytöt ja pojat 5-8v.) - Ma klo 18:00-19:15 (tytöt ja pojat 9-15v.)

Toni kirjoitti: Terve, Huomioittehan, että tulevana maanantaina ei ole harjoituksia. Viimeiset harjoitukset talviharjoitteluhallissa on 4.3.2019. Talviharjoitteluhalli menee kiinni 8.3.2019. Tämän jälkeen ilmoitan harjoitusten jatkumisesta, kun kelit lämpenevät. Seuraavat harjoitukset todennäköisesti huhti-touko... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
30

jorkit Nimenhuuto.com

5/5

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Golf
Pierulahti
Ei asetettu
6

Seupe Nimenhuuto.com

Hetkittäin selvinpäin jo vuodesta 1989

Kai kirjoitti: Koneet laulaa tehtaalla, ens kesänä laulaa vain linnut (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Golf
Suolahti
Sekajoukkue
15

TornaGolf Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hiijop! Reikäpeli Lindman-Löppönen meni tiukille. Taso oli huikea ja päättyi 3-2 Jukalle.. Peli Lindman-Lappalainen olikin sitten suurta draamaa.. Ensimmäisen yrityksen jälkeen, neljän reikää takana, Jonin 1up tilanteessa jatkettiin.. 9 reijän jälkeen tilanne meikäläiselle 1up.. Siitä onnistuin n... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
36