Golf Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, tennis, sulkapallo, ringette ja sähly.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LG harrasteryhmä Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Lahden Golfin harrastejunioreille. Tällä sivulla tullaan julkaisemaan tietoa harjoituksista ja tapahtumista. Ilmoittautukaa näillä sivuilla oman ryhmänne harjoituksiin. Harjoitukset toukokuussa (7.5 alkaen): - Ma klo 16:30 – 17:45 Harjoitukset kesäkuusta eteenpäin: - Ma klo 16:30 - 17:45 (tytöt ja pojat 5-8v.) - Ma klo 18:00-19:15 (tytöt ja pojat 9-15v.)

Toni kirjoitti: Terve, Kiitokset kaikille kuluneesta kaudesta! Harjoitukset jatkuvat seuraavaksi talviharjoitteluhallissa. Talviharjoituksista infoan tänne myöhemmin, kun hallin aukioloajat selviävät. Ystävällisin terveisin, Toni Hovinen (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
34

jorkit Nimenhuuto.com

5/5

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Golf
Pierulahti
Ei asetettu
6

TornaGolf Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Yksi juttu, joka ei onneksi vaikuttanut voittajan löytymiseen, koskee scr tuloksia. Scr:ssä ei nimensä mukaisesti hcp:lla ole merkitystä. Yleensä käytetään viim 9, 6, 3 ja 1 reiän tuloksia. M (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
36