Golf Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, tennis, sulkapallo, ringette ja sähly.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LG harrasteryhmä Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Lahden Golfin harraste- ja peliryhmän jäsenille. Tällä sivulla tullaan julkaisemaan tietoa harjoituksista ja tapahtumista. Ilmoittautukaa näillä sivuilla oman ryhmänne harjoituksiin. Harrasteryhmä harjoitukset (1.6.2020 alkaen): - Ma, klo 16:30 – 17:45 Peliryhmän harjoitukset (3.6.2020 alkaen): - Ke, klo 16:30 - 19:30 - Pe, klo klo 16:30 - 19:30

Toni kirjoitti: Terve, Harjoitushalli on kiinni ja treenit jatkuvat, kun ulkokausi käynnistyy. Mennään kelien mukaan ja aloitetaan harjoitukset kun kenttä/range aukeaa. Tiedotan kun tästä tarkempaa tietoa. Ystävällisin terveisin, Toki Hovinen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
36

jorkit Nimenhuuto.com

5/5

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Golf
Pierulahti
Ei asetettu
6

TornaGolf Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Yksi juttu, joka ei onneksi vaikuttanut voittajan löytymiseen, koskee scr tuloksia. Scr:ssä ei nimensä mukaisesti hcp:lla ole merkitystä. Yleensä käytetään viim 9, 6, 3 ja 1 reiän tuloksia. M (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
36