Juoksu Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on juoksu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, futsal, jääpallo, alppihiihto, kaukalopallo ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan juoksujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

APK-maratoonarit Nimenhuuto.com

APK-maratoonarit on vuonna 2008 perustettu yhdistys. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä on masters-ikäisiä (35+ vuotta). Yhdistys on SAUL:in Suomen Aikuisurheiluliiton jäsen. Vuoden mittaan APK-maratoonarit osallistuvat useisiin liikuntatapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osalle osallistuminen merkitsee kamppailua maaliinpääsystä ja osalle yritystä parantaa henkilökohtaisia ennätyksiä, samaan yhteisöön mahtuvat taustoiltaan ja iältäänkin erilaiset juoksijat.

Juha kirjoitti: Reitti on nopea ja tilastokelpoinen. Virallinen SUL:n hyväksymä tarkistusmittaus tehty 22.9.2019.. Nousumetrejä on todella vähän verrattuna moneen muuhun. Myös käännöksiä reitillä on vähän koska reitti on lähes neliö ja kulkeekin vain neljää eri tietä pitkin. Poikkeuksen neliöön tekee reitin täsm... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Juoksu
Pori
Ei asetettu
26

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Piia kirjoitti: Kiitos kaikille aattoaamun juoksijoille ja rauhaisaa Joulua kaikille! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
35