Juoksu Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on juoksu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, lentopallo, jääpallo, alppihiihto, juoksu ja kestävyysjuoksu.

Katso lista koko maan juoksujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - juoksu - Pori

Juoksu - Pori

APK-maratoonarit Nimenhuuto.com

APK-maratoonarit on vuonna 2008 perustettu yhdistys. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä on masters-ikäisiä (35+ vuotta). Yhdistys on SAUL:in Suomen Aikuisurheiluliiton jäsen. Vuoden mittaan APK-maratoonarit osallistuvat useisiin liikuntatapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osalle osallistuminen merkitsee kamppailua maaliinpääsystä ja osalle yritystä parantaa henkilökohtaisia ennätyksiä, samaan yhteisöön mahtuvat taustoiltaan ja iältäänkin erilaiset juoksijat.

Kalle kirjoitti: Moro! Tässä jakoa varten linkki kuvauspoppoon otoksiin: https://drive.google.com/drive/folders/1MMH1r93IS29ceHnoFAYUdIcDiYKIfo1X?usp=sharing Seuran omaan käyttöön löytyy vielä muutamia kuvia esim. Juhan ajanottojärjestelmästä. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Juoksu
Pori
Ei asetettu
28

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Piia kirjoitti: Kiitos kaikille aattoaamun juoksijoille ja rauhaisaa Joulua kaikille! (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
34