Juoksu Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on juoksu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, lentopallo, jääpallo, alppihiihto, yleisurheilu ja golf.

Katso lista koko maan juoksujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - juoksu - Pori

Juoksu - Pori

APK-maratoonarit Nimenhuuto.com

APK-maratoonarit on vuonna 2008 perustettu yhdistys. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä on masters-ikäisiä (35+ vuotta). Yhdistys on SAUL:in Suomen Aikuisurheiluliiton jäsen. Vuoden mittaan APK-maratoonarit osallistuvat useisiin liikuntatapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osalle osallistuminen merkitsee kamppailua maaliinpääsystä ja osalle yritystä parantaa henkilökohtaisia ennätyksiä, samaan yhteisöön mahtuvat taustoiltaan ja iältäänkin erilaiset juoksijat.

Juha kirjoitti: Forssan suvi-ilta Montako lähtijää tänne on meidän porukasta? Mahduttais varmaan yhteen autoon kaikki ja voitais jakaa matkakulut? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Juoksu
Pori
Ei asetettu
28

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Moi! Mun pitää harmi kyllä jäädä pois Marathonkoulun porukasta, kun en nykyään juuri pääse yhteislenkeille lasten harrastusten ym vuoksi. Juoksuharrastusta kyllä jatkan, joten tapaamisiin vaikkapa kisoissa! Hyviä lenkkejä kaikille! T. Hanna (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
31