Juoksu Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on juoksu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, kaukalopallo, juoksu, kestävyysjuoksu ja 8vs8.

Katso lista koko maan juoksujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

APK-maratoonarit Nimenhuuto.com

APK-maratoonarit on vuonna 2008 perustettu yhdistys. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä on masters-ikäisiä (35+ vuotta). Yhdistys on SAUL:in Suomen Aikuisurheiluliiton jäsen. Vuoden mittaan APK-maratoonarit osallistuvat useisiin liikuntatapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osalle osallistuminen merkitsee kamppailua maaliinpääsystä ja osalle yritystä parantaa henkilökohtaisia ennätyksiä, samaan yhteisöön mahtuvat taustoiltaan ja iältäänkin erilaiset juoksijat.

Markku kirjoitti: Osallistuin tähän tapahumaan vuonna 2018. Puolimaratonissa Loimijoki ylitetään 6 kertaa. Kun sitä on tunti juostu, niin mukaan tulevat lyhyempien matkojen nuoret juoksijat. Järjestävänä tahona on Vampulan Urheiljat ry, mutta sen sivuilta tapahtumasta ei ainakaan toistaiseksi löydy mainintaa. Tied... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Juoksu
Pori
Ei asetettu
29

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
21