Juoksu Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on juoksu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, futsal, jääpallo, alppihiihto, kaukalopallo ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan juoksujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

APK-maratoonarit Nimenhuuto.com

APK-maratoonarit on vuonna 2008 perustettu yhdistys. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä on masters-ikäisiä (35+ vuotta). Yhdistys on SAUL:in Suomen Aikuisurheiluliiton jäsen. Vuoden mittaan APK-maratoonarit osallistuvat useisiin liikuntatapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osalle osallistuminen merkitsee kamppailua maaliinpääsystä ja osalle yritystä parantaa henkilökohtaisia ennätyksiä, samaan yhteisöön mahtuvat taustoiltaan ja iältäänkin erilaiset juoksijat.

Jouni kirjoitti: Komiasti meni Loimijokihölkässä 5.7.2019 http://www.vampu.fi/yleisurheilu/tuloksia-2019/loimijokihoelkkae-ja-puolimaraton-5.7.2019.php Miehet puolimaraton 21 km ========================= 1. Juha Souko APK-maratoonarit 1.30.49 2. Risto Ketonen Loimaa 1.36.54 3. Markku Männistö APK-maratoonarit 1.3... (15 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Juoksu
Pori
Ei asetettu
26

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Piia kirjoitti: Kiitos kaikille aattoaamun juoksijoille ja rauhaisaa Joulua kaikille! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
35