Juoksu Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on juoksu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, futsal, jääpallo, alppihiihto, koiraurheilu ja juoksu.

Katso lista koko maan juoksujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

APK-maratoonarit Nimenhuuto.com

APK-maratoonarit on vuonna 2008 perustettu yhdistys. Suurin osa yhdistyksen jäsenistä on masters-ikäisiä (35+ vuotta). Yhdistys on SAUL:in Suomen Aikuisurheiluliiton jäsen. Vuoden mittaan APK-maratoonarit osallistuvat useisiin liikuntatapahtumiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Osalle osallistuminen merkitsee kamppailua maaliinpääsystä ja osalle yritystä parantaa henkilökohtaisia ennätyksiä, samaan yhteisöön mahtuvat taustoiltaan ja iältäänkin erilaiset juoksijat.

Juha kirjoitti: Ilmoittautuminen edullisempi 18.5.asti Maraton (M) 54 € Puolimaraton (PM) 49 € Kymppi (K) 43 € Osallistumismaksu sisältää – Tapahtuman aikainen huolto – Ruokailu maalissa (keittoruoka, leipä, kahvi, tee, pulla) – Osallistujamitali – Tekninen T-paita – Pääsy päivän aikana Vesihelmeen (15 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Juoksu
Pori
Ei asetettu
26

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Piia kirjoitti: Kiitos kaikille aattoaamun juoksijoille ja rauhaisaa Joulua kaikille! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
35