Juoksu Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on juoksu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, pesäpallo, koripallo, kaukalopallo, joukkuevoimistelu ja jääpallo.

Katso lista koko maan juoksujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pohjolan Juoksijat Oulu Nimenhuuto.com

Pohjoisen juoksija koti. Juoksijoiden perustama virallinen yhdistys, joka kokoaa Oulun ja pohjoisen juoksijat saman katon alle. Satojen yhteislenkkien kokemuksella PoJu liikuttaa vasemman ja oikean jalan vuorottaisella tahdilla pojulaisia kuntoliikkujista aina maamme parhaisiin kestotykkeihin. Tervetuloa mukaan treeneihin!

Rebekka kirjoitti: Oon sitkeässä flunssassa, joten on mahdollista, että vielä sunnuntaina ei minusta ole pitkälle lenkille, mutta seuraavissa sitten toivottavasti jo löytyy sopivia. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kestävyysjuoksu, Juoksu, Oulu ja Pohjoinen
Oulu
Sekajoukkue
26

Vahvat Juoksijat Nimenhuuto.com

Vahvaa Sählyä Oulussa jo vuodesta 2013

Jussi kirjoitti: Sievä ilima. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy, Juoksu, Triathlon, Uinti, Hiihto, Pyöräily ja Bodaus
Oulu
Ei asetettu
27

OTC Nimenhuuto.com

Oulu Triathlon & Cycling avoimet yhteisharjoitukset

petri kirjoitti: Hei, ohessa Hulluna hiihtoon Sport´n Muhos kutsu Optiwax voiteluiltaan. Liike löytyy Haarasuontieltä Maikkulan Nesteen vierestä, tien toiselta puolen. "Hei, Järjästämme torstaina voiteluillan liikkeessämme. Jari Joutsen Optiwax tuotemerkiltä tulee kertomaan voitelun saloja. Poikkeuksena kaikkiin ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pyöräily, Triathlon ja Juoksu
Oulu
Sekajoukkue
99