Juoksu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on juoksu. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, purjehdus, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan juoksujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Wärtsilä Campus Sports Nimenhuuto.com

Community for Wärtsilä Helsinki Campus sport arrangements. “Please note that Nimenhuuto.com is an external service. Each Wärtsilä employee should register oneself to the service and read the privacy police and other instructions provided by the external service provider.” Welcome and play floorball every Tuesday at 17:00-18:00 in Hakaniemi together with Teboil and Nordea (Arena Center)!

Lassi kirjoitti: There is no Beach Volley on 18th of Feb due to some other happening at the arena. As a compensation we'll get a coach to some other Tuesday. I'll inform you when this will happen as soon as I know it. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jooga, Kiipeily, Rantalentopallo, Kuntosali ja Juoksu
Helsinki
Sekajoukkue
249

eficode Nimenhuuto.com

Now we have made it even more appealing for you to pick and join to Eficode's sport trainings and events (running, cycling, other). All sport trainings will be announced there - no more separate calendar invitations except few main events. Find the invitation from Confluence or Slack-channel #general

TatuWho kirjoitti: Ehkä... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Juoksu, Salibandy, Pyöräily ja Uinti
Helsinki
Ei asetettu
50

Samba Running Nimenhuuto.com

Suomen vanhin polku- ja vuorijuoksuseura Helsingistä. Tavoitteena edistää lajin kilpailukulttuuria Suomessa, sekä auttaa suomalaisia polkujuoksijoita menestymään myös kansainvälisillä kilpakentillä. (P)oluil eka Poluil vika samba (at) sambarunning.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule kokeilemaan polku- ja vuorijuoksua Suomen ensimmäisen polkujuoksuseuran ...

Mikko kirjoitti: mukana vain sunnuntaina (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Polku ja vuorijuoksu
Helsinki
Sekajoukkue
175

Javerdel Nimenhuuto.com

Javerdelin säbävuoro torstaisin klo 17.00-18:00. Käy ilmoittautumassa http://javerdel.nimenhuuto.com/.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onkos näitä pelejä / kuka tätä hoitaa? Kiinnostaa tietää koska voisi olla mahdollisuus/järkevää ottaa yhteiskäyttövuoro toisen työpaikan kanssa jossa myös pientä vajausta pelaajamäärissä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy ja Juoksu
Helsinki
Ei asetettu
23

Viikingit lenkkikerho Nimenhuuto.com

Lenkkikavereita ja mukavaa vikinkimeininkiä.

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Juoksu
Helsinki
Sekajoukkue
13

Hang Loose Runners Nimenhuuto.com

Maratonklubi, perustettu 1981

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Juoksu
Helsinki
Ei asetettu
7

Pakilan Veto Kestävyysurheilu Nimenhuuto.com

Pakilan Vedon ja Salus Pakilan yhdessä toteuttama Kestävyysurheiluryhmä on tarkoitettu kaikille kuntoaan kohottaville, enemmän tai vähemmän vakavissaan kestävyyslajeja harrastaville liikkujille. Talvella ryhmä tukee valmistautumista massahiihtotapahtumiin, kesällä maraton-, polkujuoksu- ja triathlontapahtumiin. Ryhmään voi tulla mukaan myös ihan vaan parantamaan kuntoaan ja hiihto- ja juoksutekniikkaansa sekä liikkumaan yhdessä muiden kanssa.

Anders kirjoitti: Moi. Joudun jättämään illan treenit väliin ☹️. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Maastohiihto, Juoksu, Triathlon ja Pyöräily
Helsinki
Sekajoukkue
15

Juoksukerho Nimenhuuto.com

Valitse oma roolisi sen mukaan, miten toimit kimppalenkeillä. Jos olet sokea, mutta juokset itsenäisesti koiran kanssa, valitse heikkonäköinen. Jos olet heikkonäköinen, mutta tarvitset aina oman oppaan, valitse sokea. Nämä valinnat tehdään siksi tällä tavoin, että tarvittavien oppaiden lukumäärä saadaan selville.

Arto kirjoitti: Tilanne on nyt se, että meitä oppaita on tähän mennessä yksi ja opastettavia kolme. terkuin Arto (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Juoksu
Helsinki
Sekajoukkue
24

Gastrocnemius Ferreus Nimenhuuto.com

Stadin Lääkiksen Juoksukerho, yleisesti tunnettuna GF. Sovitaan yhteiset viikottaiset juoksutreenit vaihtuvilla teemoilla, jotta tiedetään ketä odottaa paikalle ja toisaalta muut näkevät, ketä on tulossa myös paikalle. Lenkit ja tapahtumat ovat erittäin matalan kynnyksen menoja, joten ehdottomasti kaikki mukaan ja kaverit myös! Tervetuloa!

Janita kirjoitti: Lyhyemmän lenkin mahdollisuus vois olla hyvä.. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Juoksu
Helsinki
Ei asetettu
29

sgsfilenkille Nimenhuuto.com

kävely ja juoksu AVOIN ryhmä. Lisätkää tapahtumia kalenteriin itse. Tulevista tapahtumista lähetetään yhteenveto sunnuntaisin mutta voitte muuttaa asetukset itse.

Tapio kirjoitti: Osallistumismaksu maksettu (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Juoksu, Kävely ja Sauvakävely
Helsinki
Sekajoukkue
13

Drives Service lenkkeily Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Heti kun ei oo jarruja mukana lähtee homma taas lapasesta. Kyllä mun pitää tulla ensi kerralla mukaan ;-) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Juoksu
Helsinki
Ei asetettu
19