Lentopallo Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, pesäpallo, lentopallo, jääpallo, yleisurheilu, alppihiihto ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Pori

Lentopallo - Pori

PoriLentisC Nimenhuuto.com

Pori Lentiksen C-juniorit on vuosina 2002-2003 syntyneiden poikien lentopallojoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueen harjoituksiin saa tulla kokeilemaan koska tahansa. Lisätietoja: Nik...

Niko kirjoitti: Turnaus pelataan Alajärvellä. Tarkempi tieto tulee vasta lähempänä turnausta. Listan mukaan kuskiksi pitäisi lähteä Onnin perhe. Toista kuskia ei ole määrätty joten tarvitaan vapaaehtoinen kuski. Ilmoittautukaa myös kuskit tänne. Koska matka on pitkä, lähdetään kahdella autolla ja otetaan kyytiin... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Pori
Pojat
14

Pori Lentis Nimenhuuto.com

Pori Lentis pelaa kaudella 2013-2014 miesten 3-sarjaa pääasiassa pirkanmaalaisten joukkueiden täyttämässä lohkossa. Harjoitusvuorot ovat Kaarisillan koululla (Isosannan sali) tiistaisin klo 20 ja torstaisin klo 19. Kotipelit pelataan sunnuntaisin klo 15 alkaen.

Joukkue etsii pelaajia: Pori Lentis pelaa kaudella 2013-2014 miesten 3-sarjaa. Treeniringissä on tila...

Aaro kirjoitti: Kellä verkot ym? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Pori
Miehet
18

Koiviston Isku c+d Nimenhuuto.com

Tyttöjen lentopalloharjoitukset. Kaikki 2004-2006 syntyneet lentopalloilusta kiinnostuneet tytöt ovat tervetulleita kokeilemaan ja jäämään hienon joukkuelajin pariin.

Julia kirjoitti: Joukkueella siis vähän rahaa jäljellä. Yhtenä ideana tuli, että hankittaisiin kaikille yhtenäiset pitkät sukat, jos vaikka sortseilla ruvetaan pelaamaan. Kompressiosukkien hinnaksi jäisi noin 10€ / pelaaja joukkueen rahojen jälkeen. Muita ideoita? T : Mari (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Lentopallo
Pori
Tytöt
15

PoriLentisD Nimenhuuto.com

04-05 syntyneiden poikien lentopallojoukkue. Mukaan mahtuu kaikki kiinnostuneet.

Petteri kirjoitti: Moi! Ensi viikonlopun turnaus Säkylässä on vaihtunut sunnuntaille 9.4., mikä merkitsee sitä, että itse en voi lähteä turnaukseen. Olen koko päivän kuntavaalien vaalivirkailijana. Olen hommannut valmentajasijaiseksi Porilentiksestä Juha Silvannon. Mukaan pitäisi kuitenkin lähteä toinen auto kuskaa... (25 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Pori
Ei asetettu
11

Lentiskoulu Nimenhuuto.com

Pori Lentiksen ja Koiviston Iskun järjestämä Lentiskoulu 1-4lk tytöille ja pojille. Kaikki mahtuu kokeilemaan! Harkat MA 18:30 Kaarisilta PE 17:00 Kaarisilta LA 16:00 Urheilutalo (parkour)

Jonni kirjoitti: Tullaan vähän myöhässä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Pori
Sekajoukkue
22

C-tytöt Koiviston Isku Nimenhuuto.com

Koiviston Iskun C-tyttöjen lentopallojoukkue

Minna kirjoitti: Verkkareiden tilaajat! Verkkarit saapuneet ja on maksun aika. Maksakaahan seuran tilille FI25 5700 9540 0188 79 (46 e juniorikoot ja aikuisten koot s,m ja L 50 e), viestikenttään pelaajan nimi ja verkkarit niin saatte omanne torstaista alkaen esittämällä kuitin Minnalle. T: Minna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Lentopallo
Pori
Tytöt
21

Karhulenttis Pori Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mä tuun vaihtopenkille tsemppaa!! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Pori
Naiset
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.