Jalkapallo Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 32 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, jääpallo, futsal, alppihiihto, kaukalopallo ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pori United 04-05 Nimenhuuto.com

Pori United on vuonna 2014 perustettu Talenttijoukkue, jonka ovat perustaneet Satakunnan alueen TUL-jäsenseurat. Tällä hetkellä mukana ovat Toejoen Veikot, Karhu-Futis, Musan Salama, FC Ulvila, Noormarkun Koitto ja Nakkilan Nasta. Tavoitteena on tarjota jokaisen jäsenseuran lahjakkaimmille ja motivoituneimmille junioreille kovatasoisia harjoituksia ja pelejä, mutta samalla antaa juniorille mahdollisuus pelata mahdollisimman pitkään kasvattajaseurassaan. Tällä tavoin pystytään ehkäisemään myös lajia vaivaavaa drop out-ilmiötä.

Matias kirjoitti: Matiaksella todettiin severin tauti eikä saa juosta tai hyppiä n. kuukauteen. Onko jollakin kokemusta tästä ja jotain vinkkejä ehkä jatkoon? Kannattaako harkkoihin tulla lainkaan? Olisiko jotain kotiharkkavinkkejä? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
49

FC Jazz 05 RED Nimenhuuto.com

FC Jazzin vuosina 2004 ja 2005 syntyneiden haaste-/harrastepelaajien yhteisjoukkue (E10 Red ja F9 Red, kaudella 2014) Joukkueet harjoittelevat yhdessä, molemmat pelaavat oman ikäluokkansa otteluita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan tiimiin! Harjoitukset, pelit ja talkoohommat löytyvät tapahtumista. HUOM! Ilmoitetaan myös, jos EI tulla harjoituksiin tai peleihin (Out-merkintä).

Teemu kirjoitti: FUTSAL-PELIT LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA! Futsal-peleihin tarvitaan lisää pelaajia! Ilmoittautumiset pistetään jo näistä peleistä alkaen Osallistujat.comin puolelle, ja siellä saldo on tällä hetkellä: Whiten peleihin (lauantaina) on ilmoittautunut Eetu, Jimi, Lenni, Luka ja Viljami. (Sakke ei saisi... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
47

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Kirsi kirjoitti: Moikka! Kiitos kaikille vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja ennenkaikkea tytöille upeista reissuista ja hetkistä jalkapallon parissa. Onnea ja tsemppiä uuteen joukkueeseen: Riina, Ella.K, Mette, Ansku, Aada, Amanda ja Alina, Kiitos ootte ihania kaikki. Rentouttavaa harjoitustaukoa: Ella.H. Anni.H... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

Porin Palloilijat Nimenhuuto.com

Porin Palloilijoiden edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Länsi-Suomen Vitosta

Joni kirjoitti: liian vähän väkeä (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
24

JPC Futsal Nimenhuuto.com

JPC RY:n futsal ja jalkkis osasto

Jari kirjoitti: Tulen ehkä vähän myöhässä t:jr65 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
31

PTU 2011 Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme keskimäärin kahdesti viikossa Meri-Porin liikuntapaikoilla ja osallistumme aktiivisesti lähialueen ikäluokkamme turnauksiin.

Olli-Pekka kirjoitti: Muistutuksena PTU:n jalkapallojaoston kausimaksukirje myös tänne kopioituna. Keväällä kaikki toiminnassa mukana olleet maksoivatkin jo kausimaksun ja nyt olisi syksyn maksun aika. Kausimaksu sisältää harjoitustiloista ja pelinohjaajista/tuomareista aiheutuvat kulut, valmentajien koulutukset sekä ... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
19

PTU futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden (PTU) nuorin jalkapallojoukkue. Leikin ja hauskuuden kautta jalkapallon alkeita.

Jerry kirjoitti: Hei.jerry ei jatka joukkueessa.pyry jatkaa kyllä.miten pelipaitojen kanssa?pyry olisi nro 87 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
23

PTU07 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa iloisessa porukassa.

TANJA kirjoitti: Torstain kotipeli, tämän kesän ainut!!!! Kioski vuorot 17.00- 18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 Makkaranpaisto 17.00-18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 2*leipojat (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

FC JAZZ 06 Nimenhuuto.com

Kovia me ollaan ja Porista me tullaan :)

Hanna kirjoitti: Hei, lähetin aiemmin jo seuralta tulleen tiedotteen Jopox-järjestelmään siirtymisestä ja sähköpostiinne on pitänyt tulla tunnukset kyseiseen palveluun. Seuran nettisivut muuttuvat järjestelmän sivuiksia 15.2. alkaen ja saman järjestelmän alle siirtyy niin pelaajarekisterit yms toimistoasiat ja li... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
53

FC Pori Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi.Tervetuloa pelaamaan FC Poriin.Tällä hetkellä treenaamme Länsi-Porin Koul...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
15

TOVE P12 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: in/out-merkintää ei enää pysty muuttamaan, mutta Santeri poissa lääkärikäynnin vuoksi (7 päivää sitten)

Päivitetty minuutti sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
23

TOVE P11 Nimenhuuto.com

Pia kirjoitti: Pelit: 10.30 Kaapo 11.15 TuNL 12.05 Jazz-Karhu-futis yj (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
28

TOVE P13 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Huom harjoituksen kesto 1h45min (13 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
24

TOVE P17 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Vinkkejä, joilla pääset helposti alkuun: - Kutsu joukkueen jäsenet - Lisää joukkueelle tapahtuma - Tarkista joukkueen tiedot managerin omalla sivulla Terkuin, Jussi (10 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
28

MäKi Edustus Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi. Loppukauden asioita vielä....keskiviikkona siis viimeinen peli, jonka jälkeen kerään jälleen kaikilta pelipaidat "talvisäilöön". Jos et ole tulossa peliin, niin jos mitenkään mahdollista toimittaa paita jonkun kaverin mukana peliin niin teeppä se. Toinen mahdollisuus on tuoda paita mulle on ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
27

MuSaJV Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Peli alkaa klo 17.00 (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
19

RuoVi Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Jokeri (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
38

Porin Palloilijat 2 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Tuun suoraan töistä, pääsen klo 16.30 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
27

Musan Salama-02 Nimenhuuto.com

Aku kirjoitti: Aku vielä flunssainen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
29