Jalkapallo Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 34 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, futsal, jääpallo, alppihiihto, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Jazz 05 RED Nimenhuuto.com

FC Jazzin vuosina 2004 ja 2005 syntyneiden haaste-/harrastepelaajien yhteisjoukkue (E10 Red ja F9 Red, kaudella 2014) Joukkueet harjoittelevat yhdessä, molemmat pelaavat oman ikäluokkansa otteluita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan tiimiin! Harjoitukset, pelit ja talkoohommat löytyvät tapahtumista. HUOM! Ilmoitetaan myös, jos EI tulla harjoituksiin tai peleihin (Out-merkintä).

Teemu kirjoitti: FUTSAL-PELIT LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA! Futsal-peleihin tarvitaan lisää pelaajia! Ilmoittautumiset pistetään jo näistä peleistä alkaen Osallistujat.comin puolelle, ja siellä saldo on tällä hetkellä: Whiten peleihin (lauantaina) on ilmoittautunut Eetu, Jimi, Lenni, Luka ja Viljami. (Sakke ei saisi... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
47

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Kirsi kirjoitti: Moikka! Kiitos kaikille vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja ennenkaikkea tytöille upeista reissuista ja hetkistä jalkapallon parissa. Onnea ja tsemppiä uuteen joukkueeseen: Riina, Ella.K, Mette, Ansku, Aada, Amanda ja Alina, Kiitos ootte ihania kaikki. Rentouttavaa harjoitustaukoa: Ella.H. Anni.H... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

TOVE 2007 Nimenhuuto.com

Me ollaan Veikot , ympäri vuoden jalkapalloa ja futsalia harjoitteleva joukkue Pohjois-Porista. Mukaan voit liittyä ympäri vuoden! http://www.toejoenveikot.fi/index.php/joukkueet/p13

Veli-Pekka kirjoitti: kyytitarpeet kommentteihin, kaikille hoidetaan kyyti tarvittaessa (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
23

JPC Futsal Nimenhuuto.com

JPC RY:n futsal ja jalkkis osasto

Janne kirjoitti: Janneki sielt sohvapohjalt 🙂 (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
33

Porin Palloilijat Nimenhuuto.com

Porin Palloilijoiden edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Länsi-Suomen Vitosta

Lasse kirjoitti: Töissä (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
26

PTU 2011 Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme keskimäärin kahdesti viikossa Meri-Porin liikuntapaikoilla ja osallistumme aktiivisesti lähialueen ikäluokkamme turnauksiin.

Olli-Pekka kirjoitti: Hei kaikki, Tässä joukkueet lauantain turnaukseen: PTU Black (paikalla klo 7.30 valmiina lämmittelemään): Alexi, Benjamin, Vili, Jesper, Topias ja Ruska. Pelit: 8.00 FC Jazz - PTU Black, kenttä 2 10.00 Pallo-Iirot 10 - PTU Black, kenttä 1 11.00 PTU Black - Nops kelt, kenttä 2 12.00 Pallo-Iirot - ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
17

PTU futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden (PTU) nuorin jalkapallojoukkue. Leikin ja hauskuuden kautta jalkapallon alkeita.

Jerry kirjoitti: Hei.jerry ei jatka joukkueessa.pyry jatkaa kyllä.miten pelipaitojen kanssa?pyry olisi nro 87 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
12

PTU07 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa iloisessa porukassa.

TANJA kirjoitti: Torstain kotipeli, tämän kesän ainut!!!! Kioski vuorot 17.00- 18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 Makkaranpaisto 17.00-18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 2*leipojat (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

FC JAZZ 06 Nimenhuuto.com

Kovia me ollaan ja Porista me tullaan :)

Hanna kirjoitti: Hei, lähetin aiemmin jo seuralta tulleen tiedotteen Jopox-järjestelmään siirtymisestä ja sähköpostiinne on pitänyt tulla tunnukset kyseiseen palveluun. Seuran nettisivut muuttuvat järjestelmän sivuiksia 15.2. alkaen ja saman järjestelmän alle siirtyy niin pelaajarekisterit yms toimistoasiat ja li... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
53

FC Pori Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi.Tervetuloa pelaamaan FC Poriin.Tällä hetkellä treenaamme Länsi-Porin Koul...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
15

TOVE 2012 Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: EP: Alex, Benjamin, Eemeli, Aatu, Veeti, Luukas, Aarni VP: Matias, ukko,TomasK Tomas M, Emma, Vilho, julius PAIKALLA: EP KLO 8.15 VP KLO 8.45 (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
23

TOVE 2013 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
37

TOVE 2009 Nimenhuuto.com

Topias kirjoitti: Reissussa (23 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
25

TOVE 2011 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
31

TOVE 2006 Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Saatan myöhästyä vähän. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
22

TOVE 2008 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Tullaan kokeilemaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
31

TOVE P17 Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
30

MäKi Edustus Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Kokeilemaan nilkkaa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
25

TOVE 2010 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
18