Jalkapallo Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 45 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, lentopallo, jääpallo, alppihiihto, yleisurheilu ja golf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pori

Jalkapallo - Pori

Pori United 04-05 Nimenhuuto.com

Pori United on vuonna 2014 perustettu Talenttijoukkue, jonka ovat perustaneet Satakunnan alueen TUL-jäsenseurat. Tällä hetkellä mukana ovat Toejoen Veikot, Karhu-Futis, Musan Salama, FC Ulvila, Noormarkun Koitto ja Nakkilan Nasta. Tavoitteena on tarjota jokaisen jäsenseuran lahjakkaimmille ja motivoituneimmille junioreille kovatasoisia harjoituksia ja pelejä, mutta samalla antaa juniorille mahdollisuus pelata mahdollisimman pitkään kasvattajaseurassaan. Tällä tavoin pystytään ehkäisemään myös lajia vaivaavaa drop out-ilmiötä.

Matias kirjoitti: Matiaksella todettiin severin tauti eikä saa juosta tai hyppiä n. kuukauteen. Onko jollakin kokemusta tästä ja jotain vinkkejä ehkä jatkoon? Kannattaako harkkoihin tulla lainkaan? Olisiko jotain kotiharkkavinkkejä? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
50

FC Jazz 05 RED Nimenhuuto.com

FC Jazzin vuosina 2004 ja 2005 syntyneiden haaste-/harrastepelaajien yhteisjoukkue (E10 Red ja F9 Red, kaudella 2014) Joukkueet harjoittelevat yhdessä, molemmat pelaavat oman ikäluokkansa otteluita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan tiimiin! Harjoitukset, pelit ja talkoohommat löytyvät tapahtumista. HUOM! Ilmoitetaan myös, jos EI tulla harjoituksiin tai peleihin (Out-merkintä).

Teemu kirjoitti: FUTSAL-PELIT LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA! Futsal-peleihin tarvitaan lisää pelaajia! Ilmoittautumiset pistetään jo näistä peleistä alkaen Osallistujat.comin puolelle, ja siellä saldo on tällä hetkellä: Whiten peleihin (lauantaina) on ilmoittautunut Eetu, Jimi, Lenni, Luka ja Viljami. (Sakke ei saisi... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
47

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Kirsi kirjoitti: Moikka! Kiitos kaikille vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja ennenkaikkea tytöille upeista reissuista ja hetkistä jalkapallon parissa. Onnea ja tsemppiä uuteen joukkueeseen: Riina, Ella.K, Mette, Ansku, Aada, Amanda ja Alina, Kiitos ootte ihania kaikki. Rentouttavaa harjoitustaukoa: Ella.H. Anni.H... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

PTU 2011 Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme keskimäärin kahdesti viikossa Meri-Porin liikuntapaikoilla ja osallistumme aktiivisesti lähialueen ikäluokkamme turnauksiin.

Olli-Pekka kirjoitti: Turnausinfo Osallistutaan yhdellä joukkueella EP eli enemmän pelanneiden sarjaan. Turnaukseen mukaan Vili, Benjamin, Jesper, Alexi, Sampo, Veeti, Joona ja Eetu. Paikalle klo 9.15 peliasu ja varusteet päällä, jolloin aloitetaan peleihin valmistautuminen alkulämmöllä. Ottakaa terveelliset eväät ja ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
16

Tove 09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa reilun pelin jalkapalloseuraan! Joukkueemme toivottaa kaikki uudet, 2009 syntyneet ja nuoremmat, pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Joukkueeseen voi liittyä tulemalla harjoituksiin. Tule sinäkin kokemaan liikunnan iloa innokkaassa ja hauskassa porukassa!

Onni kirjoitti: Onni ehtii pelaamaan 2 ekaa peliä sunnuntaina, 2 viimeistä ei (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
20

TOVE 05-06 Nimenhuuto.com

TOVE 05-06 on porilaisen jalkapalloseuran Toejoen Veikkojen junnujoukkue 2005-2006 syntyneille. Tapahtumia kaksi-kolme kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan! Yhteistiedot löytyvät http://www.toejoenveikot.fi.

Olivia kirjoitti: Olivia tulee vähän myöhässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Sekajoukkue
26

Porin Palloilijat Nimenhuuto.com

Porin Palloilijoiden edustusjoukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen Nelosessa.

Lasse kirjoitti: Tulossa jos vain työt kerkeen hoitaa ensin alta pois (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
36

PTU07 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa iloisessa porukassa.

TANJA kirjoitti: Torstain kotipeli, tämän kesän ainut!!!! Kioski vuorot 17.00- 18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 Makkaranpaisto 17.00-18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 2*leipojat (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

Kalevanpuiston Huikka Nimenhuuto.com

Kalevanpuiston Huikka - 2011

Mika kirjoitti: Tulen hieman myöhässä kun käyn katsomassa yhtä asuntoa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Yleisurheilu
Pori
Ei asetettu
19

PTU futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden (PTU) nuorin jalkapallojoukkue. Leikin ja hauskuuden kautta jalkapallon alkeita.

Petu kirjoitti: Pääsiäinen lomaillaan ja jahdataan munia. Eli ei harjoituksia. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
15

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
25

Musa tytöt 06-07 ja 08-09 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. E-tytöissä pelaa 06-07-syntyneitä tyttöjä ja F-tytöissä pelaa 08-09 syntyneitä tyttöjä. Haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Neea kirjoitti: en tuu harkoihin ku mul tulee kaveri yöks (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Tytöt
57

MuSa04 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. Kun joukkue on koolla saadaan nauttia taidokkaista harhautuksista, upeista laukauksista, tiukasta puolustamisesta sekä mahtavasta kaverin kannustamisesta.

Otto kirjoitti: Olisko yhteislähtö? Esim. Otto tarvis kyydin la-aamulla.. T (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
26

FC Jazz Leidit Nimenhuuto.com

FC Jazzin naisten harrastejalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia

Johanna kirjoitti: HARKAT PERUTTU! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Naiset
23

FC JAZZ 06 Nimenhuuto.com

Kovia me ollaan ja Porista me tullaan :)

Hanna kirjoitti: Hei, lähetin aiemmin jo seuralta tulleen tiedotteen Jopox-järjestelmään siirtymisestä ja sähköpostiinne on pitänyt tulla tunnukset kyseiseen palveluun. Seuran nettisivut muuttuvat järjestelmän sivuiksia 15.2. alkaen ja saman järjestelmän alle siirtyy niin pelaajarekisterit yms toimistoasiat ja li... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
54

FC Jazz 02 Nimenhuuto.com

FC Jazz -02

Juha kirjoitti: Hei, Vuoden 2015 pelipassi- ja vakuutuslaskut lähetetään toimistolta 1. joulukuuta alkaen, kahden viikon maksuajalla. Toivomme kaikkien maksavan laskunsa eräpäivän puitteissa, jotta passit ja vakuutukset saadaan kaikille pelaajille ostettua hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta. Jos pelaajalla on ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
33

FC Pori Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi.Tervetuloa pelaamaan FC Poriin.Tällä hetkellä treenaamme Länsi-Porin Koul...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
15

TOVE 04 Nimenhuuto.com

Veikka kirjoitti: Mökillä (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
30

TOVE 2012-13 Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Tullaan vasta 1730 alkaviin reeneihin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
32

MäKi Edustus Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Koittaakaa mahdollisimman moni päästä tänään treeneihin, jaan siellä pelipaidat kaikille ettei tartte sit lauantaina enää säätää niitten kans.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
27