Jalkapallo Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 58 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, futsal, lentopallo, jääpallo, yleisurheilu, alppihiihto ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pori

Jalkapallo - Pori

Karhu-Futis -05 Nimenhuuto.com

Karhu-Futis ry on porilainen juniorijalkapalloseura, joka on perustettu v. 1994. Seuran tavoitteena on edistää lasten ja nuorten liikuntaa jalkapallon harrastamisen avulla. Seuramme kotikenttä on Itä-Porin kenttä, missä myös sijaitsee seuran toimisto. Tässä joukkueessa pelaa -05-syntyneitä tyttöjä ja poikia.

Elmeri kirjoitti: Elmerin valkoinen pelipaita on hukassa,löytyykö jonkun kassista? Meille eksyi väärä paita.... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
39

Pori United 04-05 Nimenhuuto.com

Pori United on vuonna 2014 perustettu Talenttijoukkue, jonka ovat perustaneet Satakunnan alueen TUL-jäsenseurat. Tällä hetkellä mukana ovat Toejoen Veikot, Karhu-Futis, Musan Salama, FC Ulvila, Noormarkun Koitto ja Nakkilan Nasta. Tavoitteena on tarjota jokaisen jäsenseuran lahjakkaimmille ja motivoituneimmille junioreille kovatasoisia harjoituksia ja pelejä, mutta samalla antaa juniorille mahdollisuus pelata mahdollisimman pitkään kasvattajaseurassaan. Tällä tavoin pystytään ehkäisemään myös lajia vaivaavaa drop out-ilmiötä.

Matias kirjoitti: Matiaksella todettiin severin tauti eikä saa juosta tai hyppiä n. kuukauteen. Onko jollakin kokemusta tästä ja jotain vinkkejä ehkä jatkoon? Kannattaako harkkoihin tulla lainkaan? Olisiko jotain kotiharkkavinkkejä? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
51

FC Jazz 05 RED Nimenhuuto.com

FC Jazzin vuosina 2004 ja 2005 syntyneiden haaste-/harrastepelaajien yhteisjoukkue (E10 Red ja F9 Red, kaudella 2014) Joukkueet harjoittelevat yhdessä, molemmat pelaavat oman ikäluokkansa otteluita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan tiimiin! Harjoitukset, pelit ja talkoohommat löytyvät tapahtumista. HUOM! Ilmoitetaan myös, jos EI tulla harjoituksiin tai peleihin (Out-merkintä).

Teemu kirjoitti: FUTSAL-PELIT LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA! Futsal-peleihin tarvitaan lisää pelaajia! Ilmoittautumiset pistetään jo näistä peleistä alkaen Osallistujat.comin puolelle, ja siellä saldo on tällä hetkellä: Whiten peleihin (lauantaina) on ilmoittautunut Eetu, Jimi, Lenni, Luka ja Viljami. (Sakke ei saisi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
47

KarhuFutis T02 tytöt Nimenhuuto.com

Karhu-Futis ry on porilainen juniorijalkapalloseura, joka on perustettu v. 1994. Seuran tavoitteena on edistää lasten ja nuorten liikuntaa jalkapallon harrastamisen avulla. Seuramme kotikenttä on Itä-Porin kenttä, missä myös sijaitsee seuran toimisto. Seurassamme toiminnassa on mukana yli 200 junioria, kymmeniä toimihenkilöitä ja huomattava määrä aktiivisia vanhempia. Kaikki joukkueemme osallistuvat oman ikäluokkansa Palloliiton Satakunnan piirin sarjoihin.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Tytöt
13

PTU CjaB - JUNIORIT Nimenhuuto.com

Moi! Joukkueemme on ottanut ptuc-juniorit.nimenhuuto.com/ harjoitusseurannan käyttöön. Joukkueen tapahtumat ja ilmoittautuneet pelaajat näkyvät välittömästi ilmoittautumisen jälkeen. Palvelussa on myös muita hyviä ominaisuuksia Kotisivut: http://www.fcpitu.fi/?q=KQn8Cz2VfO999UDhdKzNe2qzdqGKZ2fy5030 - Tommi -

Tommi kirjoitti: Kokoontuminen huomiseen peliin pihlavan pukukopissa klo. 11:45. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4-5 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Mikko kirjoitti: Moi Ylöjärvellä 8.5 pelatun AL pelin bussimaksu on 20€/ pelaaja Maksakaa joukkueen tilille, eräpäivä 4.6-17 (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
23

PTU 2011 Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme keskimäärin kahdesti viikossa Meri-Porin liikuntapaikoilla ja osallistumme aktiivisesti lähialueen ikäluokkamme turnauksiin.

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
1

PTU futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden (PTU) nuorin jalkapallojoukkue. Leikin ja hauskuuden kautta jalkapallon alkeita.

Taija kirjoitti: Suuren suuret kiitokset kaikille PTU-turnaukseen osallistuneille pelaajille ja talkoolaisille! Oli aivan mahtavan hienot pelit ja ilma aivan loistava :) Ensi viikon sunnuntaina jatketaan klo 17 pihlavan kentällä... :) (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
21

T07 Nimenhuuto.com

Karhufutiksen tyttöjoukkueiden kuopus. Treenaamme ja pelaamme iloisella mielellä opetellen jalkapallon pelaamista. MEILLÄ KAIKKI PELAA !

Marja kirjoitti: Karkkitukku tilaukset rahoineen, toimitetaan la 19.11. harkkoihin tai viimeistään ma 21.11. harkkoihin. Jos ei pääse kumpiinkaan lähetetään tilausmäärät minulle, joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai watsapilla. Rahat voi tuoda sitten myöhemmin. TUOTTEET TILATAAN ENSIVIIKOLLA,NIIN SAAMMETAVARAT... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Pori
Tytöt
32

TOVE 05-06 Nimenhuuto.com

TOVE 05-06 on porilaisen jalkapalloseuran Toejoen Veikkojen junnujoukkue 2005-2006 syntyneille. Tapahtumia kaksi-kolme kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan! Yhteistiedot löytyvät http://www.toejoenveikot.fi.

Teijo kirjoitti: Tervehdys. Jos löytyy henkilöitä, joilla on voimassaoleva järjestyksenvalvojakortti. Etkä ole kenties saanut sähköpostia liittyen Jazzeihin? Ota yhteys toimistoon Pirjoon ja tarjoudu talkoilemaan joukkueelle rahaa. 3 päivää on Tovella järkkäreille tarve, puolikaskin päivä on 05/06-joukkueelle arv... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Sekajoukkue
34

PTU07 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa iloisessa porukassa.

Matti kirjoitti: Voiko osallistua vain kahteen viimeiseen peliin eli 11.30 alkaen? Matti yökylässä mummulassa eikä pääse paikalle aamulla? (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
18

TOVE 08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa reilun pelin jalkapalloseuraan! Joukkueemme toivottaa kaikki uudet 2008 syntyneet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Joukkueeseen voi liittyä tulemalla harjoituksiin. Tule sinäkin kokemaan liikunnan iloa innokkaassa ja hauskassa porukassa!

Kai kirjoitti: Hei saako Kai kyytiä huomenna turnauksee? t, Erja (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
34

Karhu-Futis 08 Nimenhuuto.com

Karhu-Futis Ry/ F7 joukkue (08 synt.) Joukkueen tilinumero: IBAN FI56 1775 3000 0137 76

Taru kirjoitti: Upea päivä takana! Kiitos vanhemmille osallistumisesta ja lapsille iso kiitos upeista peleistä! Huomenna taas jatketaan normi treeneissä. Vielä vähän aikaa ollaan sisällä ja sitten nurmet kutsuvat! Hieno porukka meillä! (Vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
25

Tove 09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa reilun pelin jalkapalloseuraan! Joukkueemme toivottaa kaikki uudet, 2009 syntyneet ja nuoremmat, pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Joukkueeseen voi liittyä tulemalla harjoituksiin. Tule sinäkin kokemaan liikunnan iloa innokkaassa ja hauskassa porukassa!

Niklas kirjoitti: Heippa! Valitettavasti emme pääse hoitamaan sunnuntain (3.7) vanhempain ringin vuoroamme :( Voiko joku jäljellä olevista vielä vaihtaa? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
28

MäKi-Mimmit Nimenhuuto.com

Mäntyluodon Kirin naisten jalkapallojoukkue. Pelaamme kaudella 2017 naisten 8v8 sarjassa, lohko 3:ssa.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Harrastejalkapallo
Pori
Naiset
22

Porin Palloilijat Nimenhuuto.com

Porin Palloilijoiden edustusjoukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen Nelosessa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
32

Nicefutis B-tytöt Nimenhuuto.com

Nicefutis B-tytöt kalenteri

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jukan terveiset Futsal Openingiin: Team Maarit(White) eli junnut, Sanni, Roosa-01, Alina V, Nea P, Alina K, Iida M ja Elli Team Birgit (Red) eli mummut, Roosa-00, Belinda, Johanna, Jemina, Iida S, Nea M, Mellu ja Essi. Kapteenit on Elli ja Essi. PS. Maarit ja Birre voi alkaa hiomaan taktiikkaa ja... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
23

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
25

Musa tytöt 06-07 ja 08-09 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. E-tytöissä pelaa 06-07-syntyneitä tyttöjä ja F-tytöissä pelaa 08-09 syntyneitä tyttöjä. Haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Neea kirjoitti: en tuu harkoihin ku mul tulee kaveri yöks (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Tytöt
57

MuSa04 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. Kun joukkue on koolla saadaan nauttia taidokkaista harhautuksista, upeista laukauksista, tiukasta puolustamisesta sekä mahtavasta kaverin kannustamisesta.

Otto kirjoitti: Olisko yhteislähtö? Esim. Otto tarvis kyydin la-aamulla.. T (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.