Jalkapallo Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 49 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, lentopallo, jääpallo, alppihiihto, yleisurheilu ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pori

Jalkapallo - Pori

Pori United 04-05 Nimenhuuto.com

Pori United on vuonna 2014 perustettu Talenttijoukkue, jonka ovat perustaneet Satakunnan alueen TUL-jäsenseurat. Tällä hetkellä mukana ovat Toejoen Veikot, Karhu-Futis, Musan Salama, FC Ulvila, Noormarkun Koitto ja Nakkilan Nasta. Tavoitteena on tarjota jokaisen jäsenseuran lahjakkaimmille ja motivoituneimmille junioreille kovatasoisia harjoituksia ja pelejä, mutta samalla antaa juniorille mahdollisuus pelata mahdollisimman pitkään kasvattajaseurassaan. Tällä tavoin pystytään ehkäisemään myös lajia vaivaavaa drop out-ilmiötä.

Matias kirjoitti: Matiaksella todettiin severin tauti eikä saa juosta tai hyppiä n. kuukauteen. Onko jollakin kokemusta tästä ja jotain vinkkejä ehkä jatkoon? Kannattaako harkkoihin tulla lainkaan? Olisiko jotain kotiharkkavinkkejä? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
50

FC Jazz 05 RED Nimenhuuto.com

FC Jazzin vuosina 2004 ja 2005 syntyneiden haaste-/harrastepelaajien yhteisjoukkue (E10 Red ja F9 Red, kaudella 2014) Joukkueet harjoittelevat yhdessä, molemmat pelaavat oman ikäluokkansa otteluita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan tiimiin! Harjoitukset, pelit ja talkoohommat löytyvät tapahtumista. HUOM! Ilmoitetaan myös, jos EI tulla harjoituksiin tai peleihin (Out-merkintä).

Teemu kirjoitti: FUTSAL-PELIT LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA! Futsal-peleihin tarvitaan lisää pelaajia! Ilmoittautumiset pistetään jo näistä peleistä alkaen Osallistujat.comin puolelle, ja siellä saldo on tällä hetkellä: Whiten peleihin (lauantaina) on ilmoittautunut Eetu, Jimi, Lenni, Luka ja Viljami. (Sakke ei saisi... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
47

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Kirsi kirjoitti: Moikka! Kiitos kaikille vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja ennenkaikkea tytöille upeista reissuista ja hetkistä jalkapallon parissa. Onnea ja tsemppiä uuteen joukkueeseen: Riina, Ella.K, Mette, Ansku, Aada, Amanda ja Alina, Kiitos ootte ihania kaikki. Rentouttavaa harjoitustaukoa: Ella.H. Anni.H... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

PTU 2011 Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme keskimäärin kahdesti viikossa Meri-Porin liikuntapaikoilla ja osallistumme aktiivisesti lähialueen ikäluokkamme turnauksiin.

Wiljami kirjoitti: Heips, tarviiko 11 syntyneet pelipassi vai riittääkö korttelipassi , Se on vielä kuitenki voimassa tän vuoden loppuun? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
16

TOVE 05-06 Nimenhuuto.com

TOVE 05-06 on porilaisen jalkapalloseuran Toejoen Veikkojen junnujoukkue 2005-2006 syntyneille. Tapahtumia kaksi-kolme kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan! Yhteistiedot löytyvät http://www.toejoenveikot.fi.

Teijo kirjoitti: Edustusjoukkueen kausikortit kaudelle 2018 ovat tulleet myyntiin. Kausikortti maksaa 30€/kpl. Ja se oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn TOVE:n edustusjoukkueen Länsi-Suomen Kolmosen, TUL Cupin ja Regions' Cupin kotiotteluihin. Juniorijoukkueet saavat omalle joukkueelleen 15€ jokaisesta myymästään k... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Sekajoukkue
27

PTU07 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa iloisessa porukassa.

TANJA kirjoitti: Laita alle tieto pääseekö/ei pääse lapsesi la 10.3. Megazoneen. Paikalle 12.45, pelit 2*22minuuttia alkaen klo 13.00 (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

Tove 09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa reilun pelin jalkapalloseuraan! Joukkueemme toivottaa kaikki uudet, 2009 syntyneet ja nuoremmat, pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Joukkueeseen voi liittyä tulemalla harjoituksiin. Tule sinäkin kokemaan liikunnan iloa innokkaassa ja hauskassa porukassa!

Onni kirjoitti: Valitettavasti Onni myös pois tänään treeneistä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
20

TOVE 08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa reilun pelin jalkapalloseuraan! Joukkueemme toivottaa kaikki uudet 2008 syntyneet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Joukkueeseen voi liittyä tulemalla harjoituksiin. Tule sinäkin kokemaan liikunnan iloa innokkaassa ja hauskassa porukassa!

Kai kirjoitti: Hei saako Kai kyytiä huomenna turnauksee? t, Erja (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
36

PTU futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden (PTU) nuorin jalkapallojoukkue. Leikin ja hauskuuden kautta jalkapallon alkeita.

Taija kirjoitti: Lomaillaan vielä sunnuntaina 25.päivä koska valmentajat estyneitä tulemaan. (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
14

MäKi-Mimmit Nimenhuuto.com

Mäntyluodon Kirin naisten jalkapallojoukkue. Pelaamme kaudella 2017-2018 naisten 8v8 sarjassa futsalia.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Harrastejalkapallo
Pori
Naiset
21

Porin Palloilijat Nimenhuuto.com

Porin Palloilijoiden edustusjoukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen Nelosessa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
37

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
25

Musa tytöt 06-07 ja 08-09 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. E-tytöissä pelaa 06-07-syntyneitä tyttöjä ja F-tytöissä pelaa 08-09 syntyneitä tyttöjä. Haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Neea kirjoitti: en tuu harkoihin ku mul tulee kaveri yöks (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Tytöt
57

MuSa04 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. Kun joukkue on koolla saadaan nauttia taidokkaista harhautuksista, upeista laukauksista, tiukasta puolustamisesta sekä mahtavasta kaverin kannustamisesta.

Otto kirjoitti: Olisko yhteislähtö? Esim. Otto tarvis kyydin la-aamulla.. T (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
26

FC Jazz Leidit Nimenhuuto.com

FC Jazzin naisten harrastejalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia

Johanna kirjoitti: HARKAT PERUTTU! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Naiset
23

FC JAZZ 06 Nimenhuuto.com

Kovia me ollaan ja Porista me tullaan :)

Hanna kirjoitti: Hei, lähetin aiemmin jo seuralta tulleen tiedotteen Jopox-järjestelmään siirtymisestä ja sähköpostiinne on pitänyt tulla tunnukset kyseiseen palveluun. Seuran nettisivut muuttuvat järjestelmän sivuiksia 15.2. alkaen ja saman järjestelmän alle siirtyy niin pelaajarekisterit yms toimistoasiat ja li... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
54

Kalevanpuiston Huikka Nimenhuuto.com

Kalevanpuiston Huikka - 2011

Mika kirjoitti: Tulen hieman myöhässä kun käyn katsomassa yhtä asuntoa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Yleisurheilu
Pori
Ei asetettu
19

FC Jazz 02 Nimenhuuto.com

FC Jazz -02

Juha kirjoitti: Hei, Vuoden 2015 pelipassi- ja vakuutuslaskut lähetetään toimistolta 1. joulukuuta alkaen, kahden viikon maksuajalla. Toivomme kaikkien maksavan laskunsa eräpäivän puitteissa, jotta passit ja vakuutukset saadaan kaikille pelaajille ostettua hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta. Jos pelaajalla on ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
33

NiPa Nimenhuuto.com

NiceFutiksen ja Euran Pallon 1996 - 1999 syntyneiden tyttöjen yhteisjoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Peliin ilmoittautumiset!!! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori, Eura
Tytöt
26

FC Pori Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi.Tervetuloa pelaamaan FC Poriin.Tällä hetkellä treenaamme Länsi-Porin Koul...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
15