Jalkapallo Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 51 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, futsal, lentopallo, jääpallo, yleisurheilu, alppihiihto ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pori

Jalkapallo - Pori

Pori United 04-05 Nimenhuuto.com

Pori United on vuonna 2014 perustettu Talenttijoukkue, jonka ovat perustaneet Satakunnan alueen TUL-jäsenseurat. Tällä hetkellä mukana ovat Toejoen Veikot, Karhu-Futis, Musan Salama, FC Ulvila, Noormarkun Koitto ja Nakkilan Nasta. Tavoitteena on tarjota jokaisen jäsenseuran lahjakkaimmille ja motivoituneimmille junioreille kovatasoisia harjoituksia ja pelejä, mutta samalla antaa juniorille mahdollisuus pelata mahdollisimman pitkään kasvattajaseurassaan. Tällä tavoin pystytään ehkäisemään myös lajia vaivaavaa drop out-ilmiötä.

Matias kirjoitti: Matiaksella todettiin severin tauti eikä saa juosta tai hyppiä n. kuukauteen. Onko jollakin kokemusta tästä ja jotain vinkkejä ehkä jatkoon? Kannattaako harkkoihin tulla lainkaan? Olisiko jotain kotiharkkavinkkejä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
51

FC Jazz 05 RED Nimenhuuto.com

FC Jazzin vuosina 2004 ja 2005 syntyneiden haaste-/harrastepelaajien yhteisjoukkue (E10 Red ja F9 Red, kaudella 2014) Joukkueet harjoittelevat yhdessä, molemmat pelaavat oman ikäluokkansa otteluita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan tiimiin! Harjoitukset, pelit ja talkoohommat löytyvät tapahtumista. HUOM! Ilmoitetaan myös, jos EI tulla harjoituksiin tai peleihin (Out-merkintä).

Teemu kirjoitti: FUTSAL-PELIT LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA! Futsal-peleihin tarvitaan lisää pelaajia! Ilmoittautumiset pistetään jo näistä peleistä alkaen Osallistujat.comin puolelle, ja siellä saldo on tällä hetkellä: Whiten peleihin (lauantaina) on ilmoittautunut Eetu, Jimi, Lenni, Luka ja Viljami. (Sakke ei saisi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
47

KarhuFutis T02 tytöt Nimenhuuto.com

Karhu-Futis ry on porilainen juniorijalkapalloseura, joka on perustettu v. 1994. Seuran tavoitteena on edistää lasten ja nuorten liikuntaa jalkapallon harrastamisen avulla. Seuramme kotikenttä on Itä-Porin kenttä, missä myös sijaitsee seuran toimisto. Seurassamme toiminnassa on mukana yli 200 junioria, kymmeniä toimihenkilöitä ja huomattava määrä aktiivisia vanhempia. Kaikki joukkueemme osallistuvat oman ikäluokkansa Palloliiton Satakunnan piirin sarjoihin.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Tytöt
13

PTU CjaB - JUNIORIT Nimenhuuto.com

Moi! Joukkueemme on ottanut ptuc-juniorit.nimenhuuto.com/ harjoitusseurannan käyttöön. Joukkueen tapahtumat ja ilmoittautuneet pelaajat näkyvät välittömästi ilmoittautumisen jälkeen. Palvelussa on myös muita hyviä ominaisuuksia Kotisivut: http://www.fcpitu.fi/?q=KQn8Cz2VfO999UDhdKzNe2qzdqGKZ2fy5030 - Tommi -

Tommi kirjoitti: Kokoontuminen huomiseen peliin pihlavan pukukopissa klo. 11:45. (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Mikko kirjoitti: Moikka Kun maksatte joukkueen tilille maksuja, niin laittakaa viesti kenttään esim: kk-maksu syyskuu ja pelaajan nimi ja esim: bussimaksussa pelin päivämäärä ja pelaajan nimi, on silloin huomattavasti helpompi seurata maksuja. m (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

PTU07 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa iloisessa porukassa.

TANJA kirjoitti: Heips. Jotta viestit kulkis nopeammin, luon meiän ryhmälle Whats up ryhmän, jossa voidaan ilmotella muutoksista. Tanja (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
15

MäKi-Mimmit Nimenhuuto.com

Mäntyluodon Kirin naisten jalkapallojoukkue. Pelaamme kaudella 2017-2018 naisten 8v8 sarjassa futsalia.

Päivitetty 2 päivää sitten

Harrastejalkapallo
Pori
Naiset
18

PTU 2011 Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme keskimäärin kahdesti viikossa Meri-Porin liikuntapaikoilla ja osallistumme aktiivisesti lähialueen ikäluokkamme turnauksiin.

Wiljami kirjoitti: Heips, tarviiko 11 syntyneet pelipassi vai riittääkö korttelipassi , Se on vielä kuitenki voimassa tän vuoden loppuun? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
16

TOVE 05-06 Nimenhuuto.com

TOVE 05-06 on porilaisen jalkapalloseuran Toejoen Veikkojen junnujoukkue 2005-2006 syntyneille. Tapahtumia kaksi-kolme kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan! Yhteistiedot löytyvät http://www.toejoenveikot.fi.

Juha kirjoitti: Hei, viime vuosien tapaan meillä on tänäkin vuonna Tavastia Klubin talkoita Pori Jazz´17 konserttien aikana (13.-15.7.) Kirjuriluodon Arenalla. Työkuvaan kuuluu mm. myyntiä, tölkkien avaamista, astioiden korjaamista, tiskaamista.... Oheistusta saat koko ajan telttasi vastaavalta. Ilmoittautumisia... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Sekajoukkue
32

TOVE 08 Nimenhuuto.com

Tervetuloa reilun pelin jalkapalloseuraan! Joukkueemme toivottaa kaikki uudet 2008 syntyneet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Joukkueeseen voi liittyä tulemalla harjoituksiin. Tule sinäkin kokemaan liikunnan iloa innokkaassa ja hauskassa porukassa!

Kai kirjoitti: Hei saako Kai kyytiä huomenna turnauksee? t, Erja (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
30

Tove 09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa reilun pelin jalkapalloseuraan! Joukkueemme toivottaa kaikki uudet, 2009 syntyneet ja nuoremmat, pelaajat lämpimästi tervetulleiksi. Joukkueeseen voi liittyä tulemalla harjoituksiin. Tule sinäkin kokemaan liikunnan iloa innokkaassa ja hauskassa porukassa!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Uusi opiskelija apuvalmentaja. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
28

PTU futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden (PTU) nuorin jalkapallojoukkue. Leikin ja hauskuuden kautta jalkapallon alkeita.

Taija kirjoitti: Moikka! Ikävä kyllä joudumme perumaan tulevan su harkat, koska olemme molemmat, Petu ja Taija, töissä... Terv.Taija&Petu (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

Porin Palloilijat Nimenhuuto.com

Porin Palloilijoiden edustusjoukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen Nelosessa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
39

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
25

Musa tytöt 06-07 ja 08-09 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. E-tytöissä pelaa 06-07-syntyneitä tyttöjä ja F-tytöissä pelaa 08-09 syntyneitä tyttöjä. Haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Neea kirjoitti: en tuu harkoihin ku mul tulee kaveri yöks (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Tytöt
57

MuSa04 Nimenhuuto.com

Porilaisen jalkapalloseura Musan Salaman juniorijoukkue. Kun joukkue on koolla saadaan nauttia taidokkaista harhautuksista, upeista laukauksista, tiukasta puolustamisesta sekä mahtavasta kaverin kannustamisesta.

Otto kirjoitti: Olisko yhteislähtö? Esim. Otto tarvis kyydin la-aamulla.. T (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
26

FC Jazz Leidit Nimenhuuto.com

FC Jazzin naisten harrastejalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia

Johanna kirjoitti: HARKAT PERUTTU! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Naiset
24

FC JAZZ 06 Nimenhuuto.com

Kovia me ollaan ja Porista me tullaan :)

Hanna kirjoitti: Hei, lähetin aiemmin jo seuralta tulleen tiedotteen Jopox-järjestelmään siirtymisestä ja sähköpostiinne on pitänyt tulla tunnukset kyseiseen palveluun. Seuran nettisivut muuttuvat järjestelmän sivuiksia 15.2. alkaen ja saman järjestelmän alle siirtyy niin pelaajarekisterit yms toimistoasiat ja li... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
54

Musan Salama F6 Nimenhuuto.com

2010 syntyneet jalkapallopojat

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
4

Kalevanpuiston Huikka Nimenhuuto.com

Kalevanpuiston Huikka - 2011

Mika kirjoitti: Tulen hieman myöhässä kun käyn katsomassa yhtä asuntoa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo, Jääkiekko ja Yleisurheilu
Pori
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.