Jalkapallo Pori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 35 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, lentopallo, futsal, jääpallo, kaukalopallo, sulkapallo ja vesipallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Jazz 05 RED Nimenhuuto.com

FC Jazzin vuosina 2004 ja 2005 syntyneiden haaste-/harrastepelaajien yhteisjoukkue (E10 Red ja F9 Red, kaudella 2014) Joukkueet harjoittelevat yhdessä, molemmat pelaavat oman ikäluokkansa otteluita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan mukavaan tiimiin! Harjoitukset, pelit ja talkoohommat löytyvät tapahtumista. HUOM! Ilmoitetaan myös, jos EI tulla harjoituksiin tai peleihin (Out-merkintä).

Teemu kirjoitti: FUTSAL-PELIT LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA! Futsal-peleihin tarvitaan lisää pelaajia! Ilmoittautumiset pistetään jo näistä peleistä alkaen Osallistujat.comin puolelle, ja siellä saldo on tällä hetkellä: Whiten peleihin (lauantaina) on ilmoittautunut Eetu, Jimi, Lenni, Luka ja Viljami. (Sakke ei saisi... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Ei asetettu
47

NiceFutis D02-03 Nimenhuuto.com

NiceFutiksen C-tyttöjen joukkue koostuu 2002 ja 2003 syntyneistä tytöistä. Harjoituksia joukkueella on 4 kertaa viikossa. Joukkue Facebookissa: https://www.facebook.com/NiceFutisDT

Kirsi kirjoitti: Moikka! Kiitos kaikille vanhemmille hyvästä yhteistyöstä ja ennenkaikkea tytöille upeista reissuista ja hetkistä jalkapallon parissa. Onnea ja tsemppiä uuteen joukkueeseen: Riina, Ella.K, Mette, Ansku, Aada, Amanda ja Alina, Kiitos ootte ihania kaikki. Rentouttavaa harjoitustaukoa: Ella.H. Anni.H... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

ToVe 2007 Nimenhuuto.com

Me ollaan Veikot , ympäri vuoden jalkapalloa ja futsalia harjoitteleva joukkue Pohjois-Porista. Mukaan voit liittyä ympäri vuoden! http://www.toejoenveikot.fi/index.php/joukkueet/p13

Veli-Pekka kirjoitti: pelataan valkoisilla paidoilla, molemmat silti mukaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
23

TOVE 2013 Nimenhuuto.com

Futiksesta innostunut luokanopettaja ja kahden lapsen äiti. Vahvuutena porukan kaitseminen ja fiiliksen nostatus.

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
37

JPC Futsal Nimenhuuto.com

JPC RY:n futsal ja jalkkis osasto

Kimmo kirjoitti: Kaupunki sulkenut kaikki koulut tänään toistaiseksi, eli todennäköisesti jatketaan syksyllä, laitan viestiä kun saadaan lisätietoa. Kiitos kaikille osallistujille. (28 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Ei asetettu
35

PTU 2011 Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden 2011-syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Harjoittelemme keskimäärin kahdesti viikossa Meri-Porin liikuntapaikoilla ja osallistumme aktiivisesti lähialueen ikäluokkamme turnauksiin.

Olli-Pekka kirjoitti: Harjoitus- ja pelitapahtumat peruttu SPL:n suosituksen mukaisesti maaliskuun loppuun asti. https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/liittohallitus-paatti-jalkapallon-ja-futsalin-kilpailutoiminnan-valiaikaisesta (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
20

Porin Palloilijat Nimenhuuto.com

Porin Palloilijoiden edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Länsi-Suomen Vitosta

Ville kirjoitti: 50/50 selviää lauantaina (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
31

PTU futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Pihlavan Työväen Urheilijoiden (PTU) nuorin jalkapallojoukkue. Leikin ja hauskuuden kautta jalkapallon alkeita.

Jerry kirjoitti: Hei.jerry ei jatka joukkueessa.pyry jatkaa kyllä.miten pelipaitojen kanssa?pyry olisi nro 87 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
15

PTU07 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa iloisessa porukassa.

TANJA kirjoitti: Torstain kotipeli, tämän kesän ainut!!!! Kioski vuorot 17.00- 18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 Makkaranpaisto 17.00-18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 2*leipojat (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Sekajoukkue
13

Musa tytöt 2003-2005 Nimenhuuto.com

E/F-tytöissä pelaa 03-06-syntyneitä tyttöjä ja haemme uusia pelaajia jatkuvasti. Jos futis kiinnostaa hyvässä porukassa, niin tule rohkeasti kokeilemaan!

Vesa kirjoitti: Laitoin harjoitukset ja pelit maaliskuusta vielä tänne nimenhuutoonkin. Eli maaliskuun ajan voi vielä ilmoittautua täälläkin. Sen jälkeen siirrytään kokonaan Musan Salaman sivuston kautta ilmoittautumiseen. Olli antaa infoa siitä kyllä vielä. Seuraan molemmista ilmoittautumisia kyllä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pori
Tytöt
24

FC JAZZ 06 Nimenhuuto.com

Kovia me ollaan ja Porista me tullaan :)

Hanna kirjoitti: Hei, lähetin aiemmin jo seuralta tulleen tiedotteen Jopox-järjestelmään siirtymisestä ja sähköpostiinne on pitänyt tulla tunnukset kyseiseen palveluun. Seuran nettisivut muuttuvat järjestelmän sivuiksia 15.2. alkaen ja saman järjestelmän alle siirtyy niin pelaajarekisterit yms toimistoasiat ja li... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
53

FC Pori Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi.Tervetuloa pelaamaan FC Poriin.Tällä hetkellä treenaamme Länsi-Porin Koul...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
15

TOVE P20 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Vika 30min mukana (30 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
31

TOVE 2008 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Tullaan kokeilemaan (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
30

TOVE 2006 Nimenhuuto.com

Niklas kirjoitti: Saatan myöhästyä vähän. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
23

TOVE 2009 Nimenhuuto.com

Joonatan kirjoitti: lomareissu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
25

TOVE 2010 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
21

MäKi Edustus Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: kokeilemaan millain henki pihisee (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Pori
Miehet
23

TOVE 2012 Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: EP: Alex, Benjamin, Eemeli, Aatu, Veeti, Luukas, Aarni VP: Matias, ukko,TomasK Tomas M, Emma, Vilho, julius PAIKALLA: EP KLO 8.15 VP KLO 8.45 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
25

TOVE 2011 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pori
Pojat
32