Kaukalopallo Ii

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ii ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, koripallo, kaukalopallo ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kuhnurit Nimenhuuto.com

Opekaukista torstaisin 14.50-16.05. Kuhnureilla vauhtia on ollut perinteisesti enemmän kuin ymmärrystä. "Kuhnurit hedelmöittävät naaraan pariutumislennolla. Jos kuhnuri onnistuu häälennolla parittelemaan kuningatteren kanssa, niin sen takaruumis repeytyy ja kuhnuri menehtyy."

Antti kirjoitti: Joo elikkä halli meni tänään (16.3.) kiinni tältä talvelta. Oletettavasti maaliskuulta tulossa siis lasku kahdelta jäävuorolta. Vakikävijöiltä peritään siis vain 20 euroa maalis-huhtikuulta. Useimmat olivat jo maksaneet sen 80 eur josta voidaan 60 eur siirtää ens kauden exceliin tai vaihtoehtoses... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Kiiminki
Miehet
40

Jääkonnat Nimenhuuto.com

Kaveriporukka

Mitri kirjoitti: 50/50 jos nivukset kunnossa (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kaukalopallo
Kiiminki
Ei asetettu
17

Koheltajat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moijens! Pelikausi lähestyy jo kovaa vauhtia ja Kankaan tekonurmikin vihertää pikkuhiljaa...Valtiovallan luvalla Koheltajat aloittavat kautensa kesäkuun alussa, ensimmäiset pelit ovat tiistaina 2.6 klo 19.30. Kesävuorot ovat samat vanhat ja tutut Kankaan tekonurmella: Tiistai klo 19.30 Torstai kl... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja kaukalopallo
Iisalmi
Sekajoukkue
53

Yara kaukalopallo Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Kaukalopallovuorot on toistaiseksi peruttu koranatilanteen vuoksi! Vuoron jatkumisesta ilmoitetaan, kun se on ajankohtaista. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Siilinjärvi
Sekajoukkue
44

AC Susikädet Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Alanyassa (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kaukalopallo
Ii
Miehet
22

VR kaukis Riihimäki Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Kaikki vuorot peruttu ainakin kuukaudeksi eteenpäin Koronan takia. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kaukalopallo
Riihimäki
Sekajoukkue
12

Siikajoen Sisu Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Vapaita aikoja komppalinnaan siikajoelle säbään. ma 17.15-18.45 & 20.15-22 ti 20.30-22 to 17.30-19 urheiluseuralta 5€ / kerta. Käsittääkseni Yksi kerta, ei per henkilö. Pönni (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Kaukalopallo
Siikajoki
Miehet
17