Salibandy Ii

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ii ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 109 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, koripallo, kaukalopallo ja käsipallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Ii

Salibandy - Ii

kiimuharrastesalibandy Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään mahtuu myös uusia jäseniä (miehiä ja ...

Kari kirjoitti: Syksyn ja talven sählyvuoron maksut menevät seuraavasti: Koko kauden maksu syys- ja kevätjaksot yhteensä 50 eur / aikuinen osallistuja. Alle 18 vuotiailta ei peritä maksuja. Näillä maksuilla saamme katettua salivuoromaksut ja tarvikehankinnat (ainakin pallot ja kylmäpussit). Joukkueissa toimivill... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
19

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: TALVI 2018: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
91

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat. Esimerkiksi nappikset, säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: Hei! OBC- turnaus osaltamme peruttu, muuttuneiden aikataulujen takia. Valmentajilla ja useammalla pelaajalla esteitä. Tähtäämme Rospuuttoturnaukseen toukokuun lopulla! -Seita (29 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
32

SC Saragoza M1 Nimenhuuto.com

SC Saragoza on Kristiinankaupungin paras (ja ainoa) salibandyseura. Seura perustettiin 1996 ja tällä hetkellä kilpailemme kahdella joukkueella (miehet ja naiset) sekä järjestämme junnuille salibandykerhoja. SC Saragoza är Kristinestads enda och bästa innebandyklubb. Föreningen grundades år 1996 och har sedan dess haft en oavbruten verksamhet. För tillfället har klubben två lag med i förbundets seriespel. Damerna spelar i division 2 medan herrarna återfinns i division 5.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kristiinankaupunki
Miehet
12

TorNaiset Nimenhuuto.com

Naisten II-divaria pelaava joukkue isolla J:llä joka tykkää harjoittelusta ja antaa kaikkensa niin peleissä kuin treeneissä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Loviisan TORin salibandyn naisten edustusjoukkueessa on pelipaikkoja ma...

Niina kirjoitti: Halli on kiinni, joten ei treenejä! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Loviisa
Naiset
27

Ulman Naiset Nimenhuuto.com

NAISSALIBANDYA IISALMELAISITTAIN Ulman Naiset on ihmeen iloinen ja ilmeikäs iisalmelainen salibandyjoukkue, joka pelaa 2. divisioonaa Savo-Karjala -lohkossa ;D http://ulmannaiset.net/

Outi kirjoitti: Tuun myöhäsdä (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy
Iisalmi
Naiset
21

SiiPen Äipät Nimenhuuto.com

SiiPen Kuntopesis (ennen Äipät, siitä nimenhuudon nimi) on hulvattoman hauska sekaporukka, johon kaikilla aikuisilla on mahdollisuus liittyä. Lisätietoa: http://www.siipe.com/kuntopesis/

Susanna kirjoitti: Tulen, mikäli oikea olkapää antaa heittää. On herjaantunut taas:( (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo ja Sähly
Siilinjärvi
Sekajoukkue
42

Amigos Nimenhuuto.com

Amigos, liikunta- ja virkistystoimintaa Riihimäen seudulla jo vuodesta 1987.

Mika kirjoitti: Vahva ehkä (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähly, Kaukis, Lätkä, Fudis ja Bändi
Riihimäki
Miehet
80

rtmiehet Nimenhuuto.com

Salibandyseura Rökäletappion miesten edustusjoukkue Siilinjärveltä. Kotisivut: https://www.rokaletappio.net/

Henry kirjoitti: Jos kerkeen (29 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Siilinjärvi
Miehet
55

Paarmat Nimenhuuto.com

if you can't play nice, play football

Ville kirjoitti: Vastoin periaatteita, merkkasin entisen paarmojen "kantahenkilön" vuorolle jo IN, lapin mies etelässä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Säbä
Helsinki, Meilahden Liikuntakesk
Miehet
26

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Jukka kirjoitti: Kiitos kaikille menneestä kaudesta. Syksyllä todennäköisesti jatketaan ainakin vuoro on haettu kaupungilta. Ilmoittelen kunhan saadaan varmistusta vuorojen suhtein. Hyvää kesää t. NKSBT (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
33

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Lennu kirjoitti: Moikka. Huomenna on kiiminkijoen koululla joku konsertti juttu klo17.30-> ..mites nuo treenit? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
22

Sählyäijät Nimenhuuto.com

Sekatyömiesjoukkue, josta löytyy "jokaiseen" hommaan ammattilainen. Tunnuskappale voisi olla Anssi Kelan "1972", joka kuvaa jengiä hyvin. Periaatteessa kyseessä voisi olla myös ns. "Nuorisoseura" ;-)

Heikki kirjoitti: Tällä kertaa saa vapaasti käyttää minkä väristä paitaa haluaa 😆 (23 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy ja Sähly
Helsinki Maunulan Liikuntahalli
Sekajoukkue
27

FBI Nimenhuuto.com

FBI Edustus

Hyrkäs kirjoitti: Eiköhä se flunssa oo tähä mennessä jo taltutettu. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Iisalmi
Miehet
23

BFB Nimenhuuto.com

Piikkiöläinen harrasteurheilun huippuseura. Epäonnistumme kentällä rankasti lajista riippumatta.

Kari kirjoitti: Mun kerkeeminen tuomariksi on viel epävarma. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal, Pesäpallo, Sähly ja Lentopallo
Piikkiö / Turun Seutu
Miehet
32

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja salibandyjoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä futsalia ja salibandyä pari kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Harri kirjoitti: Paini/oheisharjoitukset on laitettu pakettiin tältä keväältä. Syksyllä mahdollisesti jatketaan (selviää kesän aikana). Suuri kiitos mukana olleille pojille. Nyt on jätskit syöty, joten kesä/futiskausi voi alkaa...toivottavasti hyvä ja rehellinen kamppailu näkyy myös futiskentällä. (28 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
24

Torspolady Nimenhuuto.com

Nelosdivarin salibandya rennolla meiningillä.

Hanna kirjoitti: Paula tulee kanssa :) (28 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Riihimäki
Naiset
27

SC Jenga 05 Nimenhuuto.com

Joukkue 2006-2005 syntyneille, mukaan mahtuu myös muutama 2004 tai 2007 syntynyt.

Atte kirjoitti: Oliko Tuire mikä hotelli johon Tampereella mennään yöpymään? Kuuluko siihen myös huoltajille 2 ateriaa vai onko vain yöpyminen ja aamiainen? T. Jaana (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
24

Loviisan Tor 02-haastaja Nimenhuuto.com

Loviisan Torin hyvähenkinen urheilujoukkue, jossa kaikilla mahdollisuus harrastaa ja pelata salibandya Osallistumme salibandyn Etelä-Suomen C1-junioreiden (02-syntyneet) haastajasarjaan

Petri kirjoitti: Pallopojat la 24.3: Jasper Juuso Martin B Acke Petsku Jerry Jesse Jouni Hallilla kokoontuminen 16.30, peli 17.00 Päälle keltainen pelipaita (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy
Loviisa
Pojat
24

Vuorelan Veikot Miehet Nimenhuuto.com

Vuorelan Veikkojen miesten salibandyjoukkueen ilmoittautumissivut.

Jesse kirjoitti: Jos saadaan hyvä ja sitoutunut porukka (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Siilinjärvi
Miehet
39