Salibandy Ii

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ii ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 106 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, koripallo, kaukalopallo ja käsipallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Ii

Salibandy - Ii

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa, pallopelejä sekä salibandyä Oulussa! Joukkueemme on aikuisten sekajoukkue. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Kesäisin pelaamme pesäpalloa, talvikaudella eri pallopelejä sekä erillisellä vuorolla salibandyä. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2018: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate, Dodgeball ja Salibandy
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
89

kiimuharrastesalibandy Nimenhuuto.com

KiimU pesiksen salibandyryhmä. Meillä on ryhmässä naisia ja miehiä ja uudet pelaajat ovat myös tervetulleita. Emme pelaa missään sarjassa, pelaamme rennolla otteella :-) Talvisin pelataan pe 19 - 20:30 Kiiminkijoen koululla. Jos haluat tulla kokeilemaan niin ota yhteyttä kari.tapani.lampinen@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: KiimU harrastepesiksen salibandyryhmään mahtuu myös uusia jäseniä (miehiä ja ...

Kari kirjoitti: Syksyn ja talven sählyvuoron maksut menevät seuraavasti: Koko kauden maksu syys- ja kevätjaksot yhteensä 50 eur / aikuinen osallistuja. Alle 18 vuotiailta ei peritä maksuja. Näillä maksuilla saamme katettua salivuoromaksut ja tarvikehankinnat (ainakin pallot ja kylmäpussit). Joukkueissa toimivill... (Vuosi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibändy
Kiiminki
Sekajoukkue
19

Lafk10 Nimenhuuto.com

Kaikille avoin jalkapallojoukkue. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa Kiimingin nurmikentällä (kirjaston vieressä)/Kiiminkijoen koulun liikuntasalissa. Mukaan voi tulla milloin vain ja kokeilla saa maksutta homman mielekkyyttä. Aluksi tarvitset mukaan urheiluun sopivan varustuksen ja juomapullon. Sisäpelikengät ovat myös suositeltavat sisäkaudella ja ulkokaudella nappikset. Esimerkiksi säärisuojat ja pallon (nro 3) voi hommata myöhemminkin.

Joukkue etsii pelaajia

Seita kirjoitti: Viikonlopun turnauksen aikataulut: Lauantai 22.9: 12.00-12.20 LaFK10- Ranska10 PSG, Nurmi 3A 13.00-13.20 LaFK10-Hollanti 10 Sininen, Nurmi 3B Sunnuntai 23.9: 11.00-11.20 LaFK10-Kreikka 10 AEK Sininen, Nurmi 3A 12.00-12.20 LaFK10-Ruotsi 10 Valkoinen, Nurmi 3B Pelit pelataan siis ulkona, Viikkopele... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Sekajoukkue
34

SC Saragoza M1 Nimenhuuto.com

SC Saragoza on Kristiinankaupungin paras (ja ainoa) salibandyseura. Seura perustettiin 1996 ja tällä hetkellä kilpailemme kahdella joukkueella (miehet ja naiset) sekä järjestämme junnuille salibandykerhoja. SC Saragoza är Kristinestads enda och bästa innebandyklubb. Föreningen grundades år 1996 och har sedan dess haft en oavbruten verksamhet. För tillfället har klubben två lag med i förbundets seriespel. Damerna spelar i division 2 medan herrarna återfinns i division 5.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Kristiinankaupunki
Miehet
12

Veikkonaiset Nimenhuuto.com

Vihreä on uusi musta! Vuorelan Veikkojen naisjoukkueen nimenhuuto.

Joukkue etsii pelaajia: Veikkonaisten salibandyjoukkue valmistautuu tulevaan kauteen, ja joukkueeseen...

Meiju kirjoitti: https://drive.google.com/open?id=1rdcqwHsc4f0C5pkakBJsZwf1cFS4XvOQ Kontiolahden pelit videolta. Kamerasta loppu akku, joten vikasta pelistä ei oo loppuun asti kuvattu. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Siilinjärvi
Naiset
21

TorNaiset Nimenhuuto.com

Naisten II-divaria pelaava joukkue isolla J:llä joka tykkää harjoittelusta ja antaa kaikkensa niin peleissä kuin treeneissä.

Joukkue etsii pelaajia: Moro! Loviisan TORin salibandyn naisten edustusjoukkueessa on pelipaikkoja ma...

Niina kirjoitti: Halli on kiinni, joten ei treenejä! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Loviisa
Naiset
17

FBI Nimenhuuto.com

FBI Edustus

Paavo kirjoitti: tulen kahtommaan pellaamaan en pysty (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy
Iisalmi
Miehet
23

Loviisan Tor 02-haastaja Nimenhuuto.com

Loviisan Torin hyvähenkinen urheilujoukkue, jossa kaikilla mahdollisuus harrastaa ja pelata salibandya Osallistumme salibandyn Etelä-Suomen C1-junioreiden (02-syntyneet) haastajasarjaan

Petri kirjoitti: Muistutus: Meidän joukkueen vuoro edustuksen matsissa 30.9, käykää laittamassa itsenne IN 👍 Tiistai 2.10 klo 20 harkkamatsi Tor III (pelaa 6.div) vastaan. Paikalle 19.30 niin otetaan alkulämpöjä 💪 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Loviisa
Pojat
20

rtmiehet Nimenhuuto.com

Salibandyseura Rökäletappion miesten edustusjoukkue Siilinjärveltä. Kotisivut: https://www.rokaletappio.net/

Juha kirjoitti: Ehkä kikkailemaan (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Siilinjärvi
Miehet
58

Lafk11 Nimenhuuto.com

Lafkin nuorin junnujoukkue. Harjoittelemme kerran viikossa Kiimingin keskuskentällä. Osallistumme paikallisturnauksiin ja talvella pelaamme myös salibandyä.

Matias kirjoitti: +Esa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kiiminki
Sekajoukkue
26

Hippasen Pienet Nimenhuuto.com

Urheilu- ja raittiusseura Hippasen Pienet, perustettu n. 1990-1992.

Miikka kirjoitti: Hei pelimiehet, ilmoittautumisia!! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly
Piispanlähteen Ala Aste
Ei asetettu
23

NK SBT Miehet Nimenhuuto.com

www.nksbt.net

Jukka kirjoitti: Kausi aloitetaan keskiviikkona 22.8 klo 20:45 joka tulee olemaan miesten tulevankauden vuoro. Pelaamaan voi tulla ainoastaan nimenhuudon tunnukset omaava henkilö! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kiiminki
Miehet
30

Sählyäijät Nimenhuuto.com

Sekatyömiesjoukkue, josta löytyy "jokaiseen" hommaan ammattilainen. Tunnuskappale voisi olla Anssi Kelan "1972", joka kuvaa jengiä hyvin. Periaatteessa kyseessä voisi olla myös ns. "Nuorisoseura" ;-)

Jari kirjoitti: Flunssa iski (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy ja Sähly
Helsinki Maunulan Liikuntahalli
Sekajoukkue
26

Paarmat Nimenhuuto.com

if you can't play nice, play football

Ville kirjoitti: Moro, Kauden 2018-2019 kausimaksu: 230 euroa pyydetään maksamaan viimeistään 22.6.2018 mennessä tilile: Nordea FI35 2027 1800 0387 65 Viesti: Paarmojen säbä Lounasseteleillä, pluspisteillä etc maksajia pyydetään: a) ilmoittamaan siitä tällä palstalla 22.6.2018 mennessä b) hoitamaan velvoitteensa ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Säbä
Helsinki, Meilahden Liikuntakesk
Miehet
26

LaFK-07 Nimenhuuto.com

Kiiminkiläinen jalkapallo ja futsaljoukkue. Talvisin harjoitellaan sisällä jalkapalloa ja futsalia kahdesta kolmeen kertaa viikossa. Kesäisin treenataan jalkapalloa Alakylän tekonurmella kaksi kertaa viikossa. Osallistumme kauden mittaan useisiin eri turnauksiin ja paikallisiin sarjoihin.

Niklas kirjoitti: ### SYKSYN PELIPAITA TILAUS 2018 ### Tähän viestiketjuun tilattavat tuotteet 5.9.2018 mennessä. https://www.stadiumteamsales.fi/lafk/lafk# (29 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Futsal
Kiiminki
Ei asetettu
26

Torspolady Nimenhuuto.com

Nelosdivarin salibandya rennolla meiningillä.

Hanna kirjoitti: Paula tulee kanssa :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Riihimäki
Naiset
25

SiiPen Äipät Nimenhuuto.com

SiiPen Kuntopesis (ennen Äipät, siitä nimenhuudon nimi) on hulvattoman hauska sekaporukka, johon kaikilla aikuisilla on mahdollisuus liittyä. Lisätietoa: http://www.siipe.com/kuntopesis/

Teija kirjoitti: Tuun jos jalka ei kipeydy enempää. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pesäpallo ja Sähly
Siilinjärvi
Sekajoukkue
46

SC Jenga 05 Nimenhuuto.com

Joukkue 2006-2005 syntyneille, mukaan mahtuu myös muutama 2004 tai 2007 syntynyt.

Atte kirjoitti: Oliko Tuire mikä hotelli johon Tampereella mennään yöpymään? Kuuluko siihen myös huoltajille 2 ateriaa vai onko vain yöpyminen ja aamiainen? T. Jaana (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Iitti
Sekajoukkue
21

Vuorelan Veikot Miehet Nimenhuuto.com

Vuorelan Veikkojen miesten salibandyjoukkueen ilmoittautumissivut.

Lauri kirjoitti: Jos saan lisenssin (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Salibandy
Siilinjärvi
Miehet
31

Amigos Nimenhuuto.com

Amigos, liikunta- ja virkistystoimintaa Riihimäen seudulla jo vuodesta 1987.

Harri kirjoitti: Lipunmyyntiin vielä tarvitaan porukkaa, laitoin nimenhuutoon vielä ilmoittautumisen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly, Kaukis, Lätkä, Fudis ja Bändi
Riihimäki
Miehet
81