Jääkiekko Ii

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ii ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 49 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, koripallo, kaukalopallo ja käsipallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Ii

Jääkiekko - Ii

Kristiinankärpäset Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoseura Kärpäset tulee Kristiinankaupungista, länsirannikon helmestä. Eri ikäisistä ja kokoisista jääkiekon harrastajista koostuva porukka joka harjoittelee perjantaisin klo 19:30-20:50 ja tiistaisin klo 21-22:00 Närpiön jäähallilla ja pelaa sunnuntaisin puulaakisarjaa samaisessa jäähallissa. Tervetuloa mukaan pelaamaan! Kärpästen tilinumero: Fi 05 1075 3000 1095 22

Petteri kirjoitti: Onko maalivahteja?? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kristiinankaupunki
Miehet
46

K 40 Nimenhuuto.com

Pelaamme reilua niin sanottua Seniori kiekkoa, Jossa toisen kunnioittaminen on korostettua, iän, vammojen tai erillaisten taitojen puutteen vuoksi. Annamme jokaiselle onnistumisen tunteita. Saamme näin vanheta hitaasti ja arvokkaasti. Kuitenkin tekemällä parhaamme. Säännöt ovat muuten harraste herrasmies säännöt. Joka pelissä ovat maalivahdit ja tuomari. Varusteet pakolliset. Vakuutukset vapaaehtoiset. ( KLIKKAA KUVAA )

Risto kirjoitti: Ripe = Tero (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Seniorikiekkoa
Haapajärvi Tiivi Areena
Miehet
60

Play Team -80 Harraste Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä jääkiekkoa kaksi kertaa viikossa pelaava porukka Riihimäeltä. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli 16- vuotiaat henkilöt. Edeltävä pelikokemus ei ole välttämätöntä ja meillä pelaakin monia ulkojäiltä kaukaloon siirtyneitä pelaajia. Kausimaksut ovat todella edulliset ja maksat vain pelaamisesta. Tervetuloa mukaan!

Jani kirjoitti: Morjens. Loviisa lähestyy, jonne olisi tarkoitus mennä bussilla niin pelureiden kuin mahdollisten 20:nen halukkaan fanin kanssa. En ole sata varma, onko bussia viel varattu, mut äkkiä nimiä listalle inniin pelurien osalta ja fanien osalta ilmotusta GM:lle. Faneille tiedoks, siel on kunnon rilli j... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
98

LJK G 08-09 Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue 08-09 syntyneille lapsille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan 08-09 syntyneet lapset.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: LJK Päättäjäiset LJK koko seuran yhteisiä päättäjäisiä vietetään maanantaina 15.5.2017 klo 18 alkaen Loviisan Jäähallissa. Päättäjäisissä luvassa perinteisten palkitsemisien lisäksi myös erityistä ohjelmaa, kun seurahistorian ensimmäinen pelipaita nostetaan Loviisan jäähallin kattoon. Tervetuloa ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
32

LJK MV Nimenhuuto.com

LJK maalivahtien nimenhuuto. Ilmoittaudu MV-jäille tätä kautta.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet maalivahdit tervetuloa

William kirjoitti: Mokkejäät tällä viikolla (31.1) poikkeuksellisesti klo 17-18 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
8

IPK 2008 Nimenhuuto.com

IPK:n 2008 syntyneiden joukkuesivut.

Reijo kirjoitti: Viikon 12 F1 joukkueen ohjelma: Ti 20.3 harjoitukset tekojäällä klo. 16:20-18:00. Aluksi alkulämpimät ja jääharjoitus alkaan klo. 17:00. Maalivahtivuorovaraukset (2 kpl) nimenhuutoon. Ke 21.3 vapaaehtoiset Luistelun tehostaminen (14:25-15:15) -harjoitukset jäähallissa. To 22.3 harjoitukset jäähal... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
26

G-kiekko Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoa

Eemeli kirjoitti: Voin olla maalissa jos ei tuu muita mokkeja (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Ei asetettu
44

LJK D1 Nimenhuuto.com

LJK D1 pelaa kaudella 2017-2018 kahdella peliryhmällä. LJK Black osallistuu eteläisen alueen D1-04 AAA alemmalle sarjatasolle ja LJK Green A-sarjatasolle. Koko joukkue harjoittelee yhdessä.

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
34

HCR Nimenhuuto.com

Kaveriporukan perustama harraste/pipolätkä porukka!

Markus kirjoitti: Kokoonapano lisätty kuvat kansioon. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
40

Amigos Nimenhuuto.com

Amigos, liikunta- ja virkistystoimintaa Riihimäen seudulla jo vuodesta 1987.

Harri kirjoitti: Ekku kerää tiistaina Säbä vuorossa rahat (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly, Kaukis, Lätkä, Fudis ja Bändi
Riihimäki
Miehet
80

Ljk F-Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen oma nimenhuuto,Tervetuloa mukaan:)

Ronja kirjoitti: Ei kerkee alkulämmöille (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Tytöt
22

IPK Leijona liiga Nimenhuuto.com

IPK Leijona-Liiga

kari kirjoitti: Muistutuksena lauantain toimitsijavuorot: 2 ensimmäistä peliä (11.20 ja 12.20) Otto Jämsä, Peetu Korhonen, Niko Nissinen, Milo Paldanius ja Alpo Puurunen.Viimeinen peli (13.20) toimitsijoiksi vaihtuvat Tomi Airaksinen, Aku Heiskanen, Veeti Kumpulainen, Jesse Lintuvuori sekä Santeri Tossavainen. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
72

LJK 06 Nimenhuuto.com

LJK 06 on 2006 syntyneiden poikien sekä muutaman nuoremman pelaajan jääkiekkojoukkue. Pelaamme Uudenmaan aluesarjaa ja harjoittelemme 3 kertaa viikossa Loviisan jäähallilla. Otamme ilolla vastaan 06-ikäisiä luistelutaidon omaavia lapsia.

Petri kirjoitti: Huomenna ennen treenejä vähän alkulämpöö ulkojäillä klo 17 alkaen ketä ehtii ja pääsee paikalle. Kypärät hanskat ja maila varustuksena. Pelataan tennispallolla vähän höntsää. Petri (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Pojat
15

Play Team -80 Nimenhuuto.com

Play Team -80 on vuonna 1980 perustettu urheiluseura. Olemme Riihimäen vanhin jääurheiluseura. Meillä on tällä hetkellä neljä joukkuetta. III-divisioonajoukkue, Stadiliigajoukkue, Seniorit +40v.-joukkue ja naisten harrastekiekkojoukkue.

Jani kirjoitti: KIITOS UKOT. Taas olisi yksi kausi saatu taputeltua kolmosen osalta, vaikkakin enemmän kuin vaihtelevasti. Syksy lähti loistavasti liikkeelle, peli kulki ja ukoilla oli hauskaa. Reeneissä oli porukkaa niin kolmosen kuin stadilaisia, pystyi pelaamaan ja oppimaan pelaamista sekä tekemään joitakin u... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
95

Tiivi - Eagles Nimenhuuto.com

Ulkopuoliset ilmoittautuva LA klo 12:00 jälkeen, ja hinta 10€. Ensi lauantaista lähtien rahat maksetaan ennen vuoronalkua, nyt jääny liian monta vuoroa joiltakin tietyiltä maksamatta!!!

arto kirjoitti: Oisko lauantai vuorolle ehotuksia et miten saatas vuorolle väkeä et vuoro kannattaisi? Oisko toinen firma esim luja toiseksi tai yms? Aika vähä ollu porukkaa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko ja Rivitanssi
Tiivi Areena
Sekajoukkue
52

IPK 07 Nimenhuuto.com

IPK-Junioreiden kilpajoukkue 2007 syntyneille pojille ja 2007-2005 syntyneille tytöille. Ei muita pääsyvaatimuksia. Lisätietoa ww.ipk-juniorit.fi/joukkue/etusivu/f1

Esko kirjoitti: Toiveena Joensuuhun, että U-E ja Esko voisivat pelata jälkimmäisissä peleissä, sillä U-E on yökyläsynttäreillä pe-la, niin saataisiin vähän myöhäisempi lähtöaika kotoa. Esko vielä vähän epävarma lähdöstä, jos hyvä keli viikonloppuna, niin menee Rukalle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
37

Kalpa 05 3A Nimenhuuto.com

Sitoutuminen Luottamus Yhteistyö Intohimo Maltti Suvaitsevaisuus KALPA

Janne kirjoitti: Nyt 3A ryhmän mukana olevien osalta tilanne lukitaan huomenna klo 12.00, tarvittaessa Mikko K täydentää peliryhmää (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio / Siilinjärvi
Ei asetettu
54

Kalpa 05 2A Nimenhuuto.com

Sitoutuminen Luottamus Yhteistyö Intohimo Maltti Suvaitsevaisuus KALPA

Jarmo kirjoitti: Tänään ei ole joukkueharjoituksia. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio / Siilinjärvi
Ei asetettu
48

Harraste Kiekko-Nikkari Ladyt Nimenhuuto.com

Juuri startannut Lady porukka...pelailua ja hauskanpitoa....(Verenmaku suussa;)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
30

Teho-Hockey Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme osallistuu tällä kaudella WinterCup-harrastesarjaan. Joukkueellam...

Markus kirjoitti: Tässä tärkeitä linkkejä kaikille Teho-Hockey ry:stä ja sen toiminnasta kiinnostuneille: Liittyminen, varsinaiset jäsenet: https://holvi.com/shop/IisalmenTeho-Hockey/product/53eb8ecc6225a95f772eedca34a4e1e4/ Liittyminen, kannattajajäsenet (sis. kaikki harjoitusvuorot): https://holvi.com/shop/Iisal... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Ei asetettu
26