Jääkiekko Ii

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ii ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 48 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, koripallo, käsipallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Ii

Jääkiekko - Ii

K 40 Nimenhuuto.com

Pelaamme reilua niin sanottua Seniori kiekkoa, Jossa toisen kunnioittaminen on korostettua, iän, vammojen tai erillaisten taitojen puutteen vuoksi. Annamme jokaiselle onnistumisen tunteita. Saamme näin vanheta hitaasti ja arvokkaasti. Kuitenkin tekemällä parhaamme. Säännöt ovat muuten harraste herrasmies säännöt. Joka pelissä ovat maalivahdit ja tuomari. Varusteet pakolliset. Vakuutukset vapaaehtoiset. ( KLIKKAA KUVAA )

Ilkka kirjoitti: Syksyllä alkaa Aamuvuoro. Perjantai aamuna, aika tarkentuu mutta ennen kahdeksaa kuitenkin. Voitte jättää toiveita siitä. Ilmoittautuminen toimii Nimenhuudossa. Joukkueen nimi on Aamujää salasana aamu jolla voitte luoda profiilin ja saada sitten oman salasanan. Vuoron hinta on 5e kerta Joka kerät... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Seniorikiekkoa
Haapajärvi Tiivi Areena
Miehet
70

Play Team -80 Harraste Nimenhuuto.com

Herrasmiessäännöillä jääkiekkoa kaksi kertaa viikossa pelaava porukka Riihimäeltä. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki yli 16- vuotiaat henkilöt. Edeltävä pelikokemus ei ole välttämätöntä ja meillä pelaakin monia ulkojäiltä kaukaloon siirtyneitä pelaajia. Kausimaksut ovat todella edulliset ja maksat vain pelaamisesta. Tervetuloa mukaan!

Janne kirjoitti: Iltaa, Alla on promoteksti koskien harrasteen turnausta, joka järjestetään 29.4.2017. Turnauksessa on tällä hetkellä 2 paikkaa vapaana, eli mainostakaa tuon infon avulla tutuille joukkueille turnausta niin saadaan paketti kasaan! ________________________________________________________________ Ri... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
115

LJK G 08-09 Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue 08-09 syntyneille lapsille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan 08-09 syntyneet lapset.

Nina kirjoitti: LJK Päättäjäiset LJK koko seuran yhteisiä päättäjäisiä vietetään maanantaina 15.5.2017 klo 18 alkaen Loviisan Jäähallissa. Päättäjäisissä luvassa perinteisten palkitsemisien lisäksi myös erityistä ohjelmaa, kun seurahistorian ensimmäinen pelipaita nostetaan Loviisan jäähallin kattoon. Tervetuloa ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Loviisa
Sekajoukkue
44

Amigos Nimenhuuto.com

Amigos, liikunta- ja virkistystoimintaa Riihimäen seudulla jo vuodesta 1987.

Miitre kirjoitti: Saatan myöhästyä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly, Kaukis, Lätkä, Fudis ja Bändi
Riihimäki
Miehet
84

Kalpa 05 3A Nimenhuuto.com

Sitoutuminen Luottamus Yhteistyö Intohimo Maltti Suvaitsevaisuus KALPA

Mikko kirjoitti: Käykää ilmoittautumassa ensi viikonTuplajäiden testi tapahtumiin torstaihin klo 16:00 mennessä niin pystytään suunnittelemaan testien pitäminen ja mahdollisesti tarvittava aikatauluporrastus pelaajien osalta. -Mikko (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio / Siilinjärvi
Ei asetettu
57

IPK 2008 Nimenhuuto.com

IPK:n 2008 syntyneiden joukkuesivut.

Reijo kirjoitti: F1 joukkueemme harjoittelee vielä keskiviikkona 28.6. klo 18:00-19:00 Kilpijärven koulun ulkoliikunta-alueella. Varusteet; urheiluvaatetus, lenkkarit, juomapullo, sählymaila ja suojalasit. Heinäkuun sitten lomailemme (omatoimijakso), toiminta jatkuu sitten taas elokuussa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
16

Kalpa 05 2A Nimenhuuto.com

Sitoutuminen Luottamus Yhteistyö Intohimo Maltti Suvaitsevaisuus KALPA

Mikko kirjoitti: Ensi viikon Tuplajäiden testitapahtumat nimenhuudossa. Käykää ilmoittautumassa tapahtumiin torstaihin klo 16:00 mennessä niin pystytään suunnittelemaan testien pitäminen ja mahdollisesti tarvittava aikatauluporrastus pelaajien osalta. -Mikko (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio / Siilinjärvi
Ei asetettu
44

IPK 07 Nimenhuuto.com

IPK-Junioreiden kilpajoukkue 2007 syntyneille pojille ja 2007-2005 syntyneille tytöille. Ei muita pääsyvaatimuksia. Lisätietoa ww.ipk-juniorit.fi/joukkue/etusivu/f1

Lauri kirjoitti: Lauri ei pääsekään harkkoihin tänään. T. Kirsi (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
31

LJK 06 Nimenhuuto.com

LJK 06 on 2006 syntyneiden poikien sekä muutaman nuoremman pelaajan jääkiekkojoukkue. Pelaamme Uudenmaan aluesarjaa ja harjoittelemme 3 kertaa viikossa Loviisan jäähallilla. Otamme ilolla vastaan 06-ikäisiä luistelutaidon omaavia lapsia.

Marcus kirjoitti: LOVIISAN KAUPUNGIN JOULULOMA-AJAN YLEISÖVUOROT To 22.12.2016 09:00-12:00 mailaton 12:30-14:30 maila 16:00-16:50 mailaton Pe 23.12.2016 09:00-11:30 maila 12:00-13:30 mailaton Ma 26.12.2016 12:00-14:00 maila 14:00-16:00 mailaton Ti 27.12.2016 09:00-12:00 mailaton 12:30-15:30 maila Ke 28.12.2016 09:... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Loviisa
Pojat
15

Ljk F-Tytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen oma nimenhuuto,Tervetuloa mukaan:)

Tara kirjoitti: Jonna tulee... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Loviisa
Tytöt
15

Harraste Kiekko-Nikkari Ladyt Nimenhuuto.com

Juuri startannut Lady porukka...pelailua ja hauskanpitoa....(Verenmaku suussa;)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
32

IPK Leijona liiga Nimenhuuto.com

IPK Leijona-Liiga

Miko kirjoitti: Hei, loput seuravaate tilauksen vaatteet saapuneet. Tuotteet on minulla, voitte sopia vaatteiden noudosta (vaikka viestillä) puh. 040 5213635 Minna Honkanen HUOM! Lisäksi on yksi ylimääräinen IPK:n verkkatakki koko 164cm, mikäli joku on kiinnostunut niin voi ostaa 38euroa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Sekajoukkue
49

Tiivi - Eagles Nimenhuuto.com

Niinkuin nimestä voi ymmärtää on vuoro yhteinen tästä eteenpäin. Ulkopuoliset ilmoittautuva LA klo 12:00 jälkeen, ja hinta 10€. Ensi lauantaista lähtien rahat maksetaan ennen vuoronalkua, nyt jääny liian monta vuoroa joiltakin tietyiltä maksamatta!!!

arto kirjoitti: Lauantain vuoroo ei ole jostain kumman syystä nii ajateltiin et oisko sunnuntaina kiinnostuneita pelaamaan (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Rivitanssi
Tiivi Areena
Sekajoukkue
51

G-kiekko Nimenhuuto.com

Harraste jääkiekkoa

Marko kirjoitti: Kauden päätös lähestyy ja kuten puhe on ollut, pidetään myös päätöstilaisuus. Nyt kyselyä siitä mikä olisi sopiva lauantai, vaihtoehdot ovat: 8.4 tai 22.4. Laittakaa viestiä kumpi olisi parempi ja päätös päivästä tehdään sen mukaan kumpaanko on enemmän tulijoita. Ajattelin päivän ohjelmaksi seura... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Ei asetettu
49

Play Team -80 Nimenhuuto.com

Play Team -80 on vuonna 1980 perustettu urheiluseura. Olemme Riihimäen vanhin jääurheiluseura. Meillä on tällä hetkellä neljä joukkuetta. III-divisioonajoukkue, Stadiliigajoukkue, Seniorit +40v.-joukkue ja naisten harrastekiekkojoukkue.

Janne kirjoitti: Moi, Mikäli kilpapuolelta löytyy vielä henkilöitä, jotka eivät ole harrasteen nimenhuudossa, mutta tietävät että tulevat silloin tällöin harrasteen treeneissä käymään, niin laittaisitteko minulle spostinne. Saadaan teidät lisättyä sinne puolelle myös nyt ku nuo treenit alkavat olemaan usein kohtu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Miehet
109

jussinkiekko Nimenhuuto.com

20 ensimmäistä pääsee pelaamaan varusteet päällä...

anssi kirjoitti: Kaikki vaan pelaamaan!! Keliki on aivan paras!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Ii Haminan Kaukalo
Sekajoukkue
50

NJN Nimenhuuto.com

Iin keskus kaukalolla leikkimielistä jääkiekkoa.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Ii
Miehet
48

Playteam-80naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: PlayTeam-80Naiset hakevat lisää innokkaita naispelaajia mukavan harrastekieko...

Paula kirjoitti: Viidellä ei varmaan mennä... Jos ois 6 tai 8? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Riihimäki
Naiset
11

Teho-Hockey Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueemme osallistuu tällä kaudella WinterCup-harrastesarjaan. Joukkueellam...

Markus kirjoitti: Tässä tärkeitä linkkejä kaikille Teho-Hockey ry:stä ja sen toiminnasta kiinnostuneille: Liittyminen, varsinaiset jäsenet: https://holvi.com/shop/IisalmenTeho-Hockey/product/53eb8ecc6225a95f772eedca34a4e1e4/ Liittyminen, kannattajajäsenet (sis. kaikki harjoitusvuorot): https://holvi.com/shop/Iisal... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Iisalmi
Miehet
20

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.