Pesäpallo Ii

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ii ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 29 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, koripallo, käsipallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Ii

Pesäpallo - Ii

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KESÄ 2017: Harrastepesäpalloa maanantaisin sekä torstaisin klo 18.00 - 19.30 ...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
53

Iin Urheilijat D-tytöt Nimenhuuto.com

Iin Urheilijoiden D-tytöt tulevat pelaamaan Pohjois-Suomen alueellista sarjaa kaudella 2017. D-joukkueemme tytöt ovat innokkaita ja toisiansa kannustavia, joka heijastuu hyvänä yhteistyönä niin pesäpallon parissa kuin muussakin toiminnassa. D-tyttöjen joukkueeseen mahtuu hyvin vielä mukaan uusia pelaajia hienon harrastuksen pariin. Ota yhteyttä joukkueen jäseniin niin pääset hyvän ja mielekkään harrastuksen pariin kannustavien joukkuejäsenien kanssa. D-tytöt, Iin Urheilijat http://iinurheilijat.sporttisaitti.com/pesapallo/

Neea kirjoitti: Moi. Meillä kahviovuoro 26.5 mutta oon iltavuorossa sillon eli ei onnistu tulla. Kuka kekä pystyy vaihtamaan? Pauliina (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Ii
Tytöt
17
Pesäpallo
Kiiminki
Pojat
5

SiiPe E-pojat Nimenhuuto.com

SiiPen E-pojat (synt. 2003-2004) on väkivahva ja taitava pesisryhmä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan pesäpalloa taitavaan ja innokaaseen joukkueseen!

Veeti kirjoitti: Terve, Vielä yksi homma tehtävä tälle syksylle. Alla Nikon viesti. Kaikki porukalla mukaan POP Areenalle! t. Rami From: niko malvila Sent: Friday, September 25, 2015 10:11 AM To: SiiPe Vetäjät ; SiiPe Joukkueenjohtajat ; Siipe Johtokunta Subject: Syystalkoot Hei arvoisa pesisväki! Syksy on saapun... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
24

Iin Urheilijat f-pojat Nimenhuuto.com

Iin urheilijoiden f-poikien joukkue vuonna 2017. Koostuu -07 ja -08 syntyneistä pesisjunnuista.

Atso kirjoitti: Hei, pari muistutettavaa asiaa: - muistakaahan tiistain (9.5.) pesiskauden avajaiset Rysällä klo 18-20 - leiri-ilmoittautumiset 10.5. mennessä (nimenhuutoon), leiripassi on tänä vuonna 125 €, se maksetaan joukkueen tilille jokaisen omalla viitenumerolla (joukkue maksaa valmentajien passit) Paulii... (15 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Pesäpallo
Ii
Pojat
14

IiU E-tytöt Nimenhuuto.com

Iin Urheilijoiden E-tyttöjen joukkue koostuu vuonna 2005-2007 syntyneistä tytöistä. Kesällä 2017 pelaamme Pohjois-Suomen pesiksen aluesarjaa ja osallistumme leireille. Joukkueen toimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajiin tai joukkueen johtajaan.

Anssi kirjoitti: Tarkempaa tietoa!!! Rysällä lyönti- ja heittoklinikat la 18.4., alkaa klo 11 ja loppuu viimeistään klo 15. Tytöille on tämän jälkeen tarjolla myös jonkinlaista ruokapuolta. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Pesäpallo
Ii
Tytöt
18

BFB Nimenhuuto.com

Piikkiöläinen harrasteurheilun huippuseura. Epäonnistumme kentällä rankasti lajista riippumatta.

Jani kirjoitti: Maanantaina kauden viimeinen puuslaagi ja pelaajia tarvitaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal, Pesäpallo, Sähly ja Lentopallo
Piikkiö / Turun Seutu
Miehet
34

IiU D ja C-pojat Nimenhuuto.com

Valmentajat: Iivo Kari 050-5270370 Jali-Matti Kurkela Joukkueenjohtaja Tiina Okkonen 040-8431018 Rahastonhoitaja Maria Tolonen 040 7594466 Joukkueen tili: FI90 5350 0220 0575 79

Tiina kirjoitti: Tänään harkkoihin pesuainemyyntilappujen palautus! Jos ei pääse¨tuomaan lappua, voi tiedot laittaa kuvanakin tulemaan. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo eli sutikka
Ii
Pojat
22

kiimu-kikattajat Nimenhuuto.com

KiimU C-tytöt kaudella 2013 - 2014

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Tänään kuvatut lyöntivideot on nyt ladattu nettiin, mutta en pääse niitä jakamaan teille ennenkuin saan teiltä sähköpostiosoitteen mihin lähettää. Laita sähköpostia suorsa.riitta@gmail.com niin laitan linkin, mistä videopätkät löytyypi. Jokaiselle videolle on oma osoite, joten kukaan ei pääs... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Kiiminki
Tytöt
15

SIIPE ÄIJÄT Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Jos flunssa helpottaa, niin tulen. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Pesis
Siilinjärvi
Miehet
21

SiiPe D-pojat Nimenhuuto.com

Jero kirjoitti: Oisko kukaan halukas ottamaan torstaina ykkösen peliin mun pallopoika vuoron? En pääse itse tähän. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
20

SiiPe C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
19

SiiPe D-tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
29

ViU E-tytöt Nimenhuuto.com

Lilja kirjoitti: 1. Lilja Juvonen 2. Eka 3. Koppari 4. Lyöminen ja kaverit 5. --- 6.-- (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Pesäpallo
Viinijärvi
Tytöt
22

SiiPen Äipät Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Tulen, mikäli olkapää on yhteistyökykyinen. (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Pesäpallo ja Sähly
Siilinjärvi
Sekajoukkue
43

IiU D-pojat Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Otto oksennustaudissa. Ei tule treeneihin (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Ii
Pojat
17

PaiPettaret Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Tiira Areena
Naiset
20

SiiPe F-tytöt 2016-2017 Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Hei! Kiitos kaikile ilmoittautumisista Kuopio-hallin! Nopealla laskutoimituksella sain 14 osallistujaa/perhekuntaa (laskin Piriset yhdeksi osallistujaksi samoin Kataiset ja Sormuset). 26,60 jaettuna 14:llä on 1.90 euroa, Tuokaa tuo summa mukananne:) Varailen 10-senttisiä vaihtorahaksi 2 eurosista... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
27

Siipe F-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Arttu on päättänyt lopettaa pesiksen tähän kauteen. Kiitokset kaikille vanhemmille mukavista hetkistä kentän laidalla!!! Ja isot kiitokset myös Jojoille ja Akulle. Onnea tuleviin koitoksiin!! -make (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
17

SiiPe C-tytöt Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moi! Olen nyt nimenhuuton lisännyt tulevan maanantain (15.9) lapset vs. aikuiset pelin. Käykäähän PIKAISESTI ilmoittautumassa ketkä tulossa paikalle pelaamaan (myös kannustamaan). Lisätkää lapsenne ilmoittautuessa peliin siihen varattuun "kommentointi- kohtaan" nimenne jos/kun olette tulossa pela... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.