Kuorolaul Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on kuorolaul. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan kuorolauljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaul - Lohja

Kuorolaul - Lohja

lkuoro Nimenhuuto.com

Laurentius-kuoro: Upeaa sekakuorolaulantaa

Minna kirjoitti: Helou! Varmistelen vaan, että meillä ei siis ole huomenna 19.2. harkkoja...? Leppoisaa hiihtolomaviikkoa kaikille! :) t. Minna (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Lohja
Ei asetettu
34

Lohjan kamarikuoro Nimenhuuto.com

LKK eli Lohjan Kamarikuoro on vahva vaikuttaja Lohjan kulttuurielämässä. Tuotamme omia kunnianhimoisia konserttitapahtumia ja pidämme kuorolaisille viikottaiset harjoitukset huippujohtajan ohjauksessa. Yksinlaulukurssit ja äänenmuodostus kuuluvat kuvioon. Rento ja mukava porukka!

Aino-Maria kirjoitti: Haluaisin kuulla kaikkia teitä kuorolaisia pienen hetken kahden kesken. Haluan tutustua teihin henkilökohtaisesti ja haluan tietää millaisia laulajia minulla on kuorossa. Varaan jokaiselle noin 10min aikaa ja haluaisin silloin kuulla jonkin (tai pätkän) laulun ilman säestystä. Mahdollisesti teen ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Lohja
Sekajoukkue
30