Lentopallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, futsal, tennis, sähly, amerikkalainen jalkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HoTa Miehet Nimenhuuto.com

Nelossarjassa pelataan sarjaa, mutta treenaamaan mahtuu myös. Kaksi kertaa viikossa pelaillaan ke ja pe iltaisin Perttilän koululla Lohjalla. Kesäisin beachvolleyta pari kertaa viikossa Aurlahden rannassa.

Jani kirjoitti: Tullaan Sannan kans, jos ehditään stadista ajoissa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo ja Beachvolley
Lohja
Miehet
35

Woodyt Nimenhuuto.com

Lenttis ja woody -lenttis.

Sirkku kirjoitti: Nopeat ilmoittautumiset, saatiin peruutuspaikka!! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo ja Beach volley
Lohjan Muijala
Naiset
21

Iskuryhmä Nimenhuuto.com

Lentopalloa rennolla meiningillä työpaikan sekalaisella porukalla, huvin ja urheilun vuoksi. Otetaan tosissaan, mutta ei turhan vakavasti! :-)

Tuija kirjoitti: En ehdi pelaamaan tänään :( (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Lohja
Ei asetettu
17

Hongiston Tarmo CT Nimenhuuto.com

"Mikä teitää vaivaa, polvaritko painaa? Vetäkää ne alas, HoTa on paras!" Iloista C-tyttöjen junnulentistä Lohjalla.

Kalle kirjoitti: Sami Saarela (13:54) Vanha nimenhuuto on poistumassa käytöstä. Uusi on avattu nimellä "HoTa Naiset" ja sinne tulee kesän biitsivuorot sekä mahdolliset salivuorot kesällä joita pyritään järjestämään kun sali on auki ja löytyy vapaata tilaa. Syksyllä kaikki treenit ja pelit on tarkoitus laittaa yht... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Lohja
Tytöt
13

Hongiston Tarmo Naiset Nimenhuuto.com

Lohjan laatulihaksikkain naislentopallojoukkue!

Hiltsu kirjoitti: Huolehdittehan kaikki, että maksatte pikaisesti Hongiston Tarmon jäsenmaksun (25 Eur) ja kausimaksun (60 Eur) pankkitilille FI97 4006 1120 0325 64! Kiitos! Lisäksi jokaisen tulee merkatkaa kalenteriin HoTa:n tanssi-lauantai 27.5. klo 19 Immulassa (Mankeli viihdyttää), myydä/ostaa vähintään 2 lipp... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Lohja
Naiset
18

HoTa C B A ja Naiset Nimenhuuto.com

Hiltsu kirjoitti: Liitteessä kaikille tiedoksi Hongiston Tarmon viimeisin virallinen tiedote harjoitteluun liittyen (päivätty 26.5.2020). Vaikka syksystä ei ole vielä tietoa, niin muistetaan nämä säännöt kaikessa seuran toiminnassa sekä myös omatoimisessa liikkumisessa. Tärkeintä on pysyä terveenä ja pitää myös mu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Lohja
Naiset
31

pu-58-lentopallo Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei ! Urheiluseurojen ohjeistuksen mukaan koronavirustilanteesta myös PUn lentopallovuorot on toistaiseksi peruttu. Kaikki lentopalloliiton sarjatoiminta (pl.mestaruusliiga jossa pelataan tyhjille katsomoille) on jo toistaiseksi keskeytetty. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Lohja (Nummi Pusula)
Ei asetettu
18

Lohjan Naislentopalloilijat Nimenhuuto.com

Airi kirjoitti: Soitin Liikuntakeskukseen niin ainakin Tuulan, Tainan, Ritun, Ailin, Ailan ja minun kortit pitäisi toimia. En muistanut kenellä kaikilla on ne avainkortit. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Lohja
Ei asetettu
28

Hota kesä2019 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Ma 12.8 harjoituksen ajankohta on muutettu aikaisemmaksi kello 17.30-19. Muutin IN ilmoittautuneet ->? tilaan. Käykää uudellen ilmoittautumassa, mikäli tuo aika teille käy. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Lohja
Sekajoukkue
17