Salibandy Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 37 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, tennis ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen Lohjalainen säbäporukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä! Tärkeintä hyvä meininki ja että maila pysyy jollakin tavalla käsissä! Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Myös facebook: https://www.facebook.com/groups/teampuolapuut/ Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Toni kirjoitti: Ei vissiin ketään kiinnosta pelailla, niin laitan itsenikin OUT. Eli tänään ei pelejä. Tämän vuoron järkevyys on aikalailla kyseenalainen, niin luultavasti perun loput vuorot. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy, Sähly ja Säbä
Lohja
Miehet
26

LoSB 2011-pojat Nimenhuuto.com

Vuonna 2011 syntyneiden ja tätä nuoremmista koostuva lasten joukkue. Pelaajia meillä on tällä hetkellä 32 poikaa ja 2 tyttöä. Pelaamme Etelä-Suomen F1 alemmassa haastajasarjassa. Teemana "Kaikki pelaa". Aiempaa lajitaustaa ei tarvitse olla. Mukaan tarvitset juomapullon, sisäpelikengät, mailan sekä suojalasit. Mikäli et omista mailaa tai suojalaseja, lainavarusteita löytyy seuran puolesta rajoitettu määrä. Kaikki innolla mukaan. Tytöt tervetulleita myös mukaan. Joukkueemme kuukausimaksu on 35 euroa. Tilinumero: FI97 5297 0020 1707 92 Saaja: Lohjan Salibandy 2011-pojat Viesti: Kuukausimaksu pelaajan nimi (Esim: Kuukausimaksu Essi Esimerkki) https://www.lohjansalibandy.fi/joukkue9096 Vauhdikkaassa menossa mukana St1 Lähienergia Oy.

Eric kirjoitti: Vielä ei tiedossa muita pelejä kuin yksi harjoitusottelu: tuleva torstai (1.10). Se on harjoitusottelu, johon ei tarvitse olla vielä lisenssiä. Meidät on ilmoitettu salibandyliiton alaiseen poikien F1 sarjaan. Ensimmäiset sarjapelit aikaisintaan 10-11.10. Sarjaohjelman laatiminen liitolla vielä k... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Sekajoukkue
46

ViTa Naiset Nimenhuuto.com

Vitan naisten salibandyjoukkue perustettiin vuonna 2008 kaveriporukan ympärille, ja joukkueen tarkoituksena oli pitää hauskaa ja kuntoilla. Vähitellen myös muut kiinnostuivat tästä pirteästä ja iloisesta joukkueesta, ja pelaajia tuli lisää kaveriporukan ulkopuolelta. Naisten joukkueen tarkoituksena on edelleen pitää hauskaa, mutta myös kehittyä joukkueena sekä yksilöinä. Kaudella 2019-2020 pelaamme sekä IV että III - divisioonassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita läpi vuoden. Otamme mielellämme mukaan myös vain harjoittelusta kiinnostuneita naisia.

Joukkue etsii pelaajia

Siiri-Viol kirjoitti: Tokaan pemii (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Naiset
22

LOSB N2 Nimenhuuto.com

Huippujengi rennolla ja iloisella fiiliksellä!

Joukkue etsii pelaajia: Hei sinä reippaalla ja iloisella asenteella varustettu nainen (ja tyttö 15v -...

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Naiset
23

Pallokeisarit miehet Nimenhuuto.com

Pallokeisarit Bonersin sivu pelien ilmoittautumista ja joukkueen sisäistä tiedottamista varten.

Joukkue etsii pelaajia: Mieskeisarit ei turhia stressaa. Pelaamme sarjapelejä miesten kutosdivarissa ...

Anu kirjoitti: DEADLINE MENNYT, laittakaahan tulemaan. Muistakaa myös kuva :) ---- Heippa! Päivitetään nettisivujen pelaajakortit ajankohtaisiksi juhlavuoden kunniaksi. Eli lähettäkää mulle sähköpostiin (anu.makinen@gmail.com) vastaukset alla oleviin kysymyksiin, sekä kuva, jonka haluatte pelaajakorttiin (vapaa... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja, Pk Seutu
Miehet
22

Seniorisähly Nimenhuuto.com

"Taas selvittiin ilman loukkaantumisia"

Timo kirjoitti: Tennarin palloiluhalli pois käytöstä 1.2.2021 alkaen toistaiseksi Hyvä Tennarin palloiluhallinkäyttäjä, ! Tiedoksi seuraava: Tennarin palloiluhalliin aletaan rakentaa koronan joukkorokotuskeskusta maanantaina 1.2.2021. Palloiluhallin tilat sulkeutuvat kaikelta liikuntakäytöltä maanantaista 1.2. a... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
17

LoSB C-tytöt Timantit Nimenhuuto.com

Lohjan Salibandy C-tytöt (ikäluokat 2002->) Kausi 2016-2017

Elina kirjoitti: Moikka. Olisiko kesätreenien aikataulusta mahdollista saada tietoa vaikka tänne nimenhuutoon tai sähköpostiin, jotta tieto kulkee sekä tytöille että vanhemmillekin? Meillä Elinan puhelin oli viikon huollossa eikä WhatsApp viestejä nähnyt. Jos viime viikolla oli treenejä, niin väliin jäivät ihan s... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Tytöt
13

Perspa-Pro Nimenhuuto.com

Lohjalta Pro asenteella vuodesta 2015!

Ville kirjoitti: Vähän flunssaa pukkaa. Joten pieni epävarmuus huomisen peleihin. ☹️ (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
17

AC HABA Nimenhuuto.com

Säbää 2006 pojille. Suljettu ryhmä, emme etsi uusia pelaajia. Olemme myös facebookissa: https://www.facebook.com/groups/1580734632206682/

Tipi kirjoitti: Moi! Suurin osa on varmasti huomannut, että toiminta on ollut alkuvuoden hiukan tyhjäkäyntiä. Treeneissä on ollut porukka 5-10 ja useimmin lähempänä viittä. Pakko sanoa, että motivaatio ajaa Nummelasta Lohjalle vetämään treenejä kuudelle pelaajalle on aika vähissä. Eilisissä treeneissä sedät oliv... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
14

Iltahöntsät Nimenhuuto.com

Höntsät Lohjalla... lähtökohtaisesti oletuksena on että maila pysyy kädessä ja erotat rystyn kämmenestä. Lisäksi iän on syytä lähestyä kengännumeroa tai vaikka ylittää sen. Eikä haittaa vaikka olisit rapakunnossa, niin ovat muutkin joten se on jopa suositeltavaa.

Jari kirjoitti: Minä ja mikke (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
12

Hohi -07 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Ehdin olemaan alun treeneistä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Sekajoukkue
19

Lohjan Salibandy 2010 Nimenhuuto.com

Iiro kirjoitti: Tulee myöhässä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
26

LoSB A pojat Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Aloitetaan alle 18 vuotiaiden osalta treenit ensi viikolla ti ja ke. Laitan tarkemmat ajat kohta tänne nimenhuutoon. Valtakunnallisten juniorisarjojen osalta pelitauko kestää ainakin 17.1. asti. T.Esko (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
25

Losb 06-07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Joonas tulee myös (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
25

LoSB M1 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Vielä vähän epävarmaa tulenko, kun tyttö flunssassa! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
31

LSA Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Entä sulkapallo, onnistuuko (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Sähly
Lohja
Ei asetettu
20

LoSB 05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO! Tämän viikon perjantaina 26.4. mulla on 06 poikien vuorolla opintoihin liittyvä näyttötunti. Harjoitukset ovat klo 19-20 palloilusalissa ja paikalla tulisi olla siten, että on valmiina aloittamaan klo 19. Tarvisin 3-5 kenttäpelaajaa täydennykseksi harjoituksiin teiltä. Maalivahti voisi tu... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
34

LoSB -01 Fire Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: hyvä otos (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
30

Losb A Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Pelkkä palaveri (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
22

LoSB A - B harjoitusryhmä Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Tervehdys, Tässä maalivahdeille valmennusta. Ilmoittakaa! ”Moi Nyt neljä eri vaihtoehtoa. Kaksi erilaista settiä eli lokakuussa oma ja marraskuussa oma. Ilmoittautumiset ke 10.10 mennessä. Maalivahti osallistuu lokakuussa sekä marraskuussa yhteen koulutukseen. Jokaiselta maalivahdilta kyllä/ei jo... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
32