Salibandy Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 44 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lohja

Salibandy - Lohja

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen Lohjalainen säbäporukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Pasi kirjoitti: Pistin varmuudeksi out....Vaikka ei se salikaan taida olla edes käytössä :-) Katsotaan syksyllä taas tilannetta, mutta jos höntsät on näin myöhään, niin nykyisestä työstä johtuen taitaa out-sektorille mennä aika usein :-( Mutta toki on mahdollista että työtilanne muuttuu.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
28

ViTa Naiset Nimenhuuto.com

Vitan naisten salibandy joukkue perustettiin vuonna 2008, aluksi kaveriporukan ympärille, mutta sitten pelaajia alettiin värväämään myös tuttavapiirin ulkopuolelta. Ja varsin hyvin tuloksin: kaudella 2008 - 2009 naisten punamustissa peliasuissa pelasi 15 naista. Kausi 2009 - 2010 pelattiin läpi 12:sta pelaajalla, uusia naisia riveihin saatiin edelleen, mutta muutama vanha jäi pelikentältä pois. Naisten joukkueen tarkoituksena on pitää hauskaa ja kuntoilla. Peli peliltä ja kausi kaudelta pyritään parempiin tuloksiin ja suunta onkin ollut ainoastaan ylöspäin. Pelaamme IV -divisioonassa.

Joukkue etsii pelaajia

Kata kirjoitti: Hellou, käykää ilmoittautumassa in tai out Summer Cupiin (17.6)! Mä tahtoisin lähtee turnaukseen, tulkaa tekin! Ilmoittautuminen päättyy jo 29.5! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Naiset
25

Perspa Nimenhuuto.com

Salibandyä Perttiläläisellä asenteella jo vuodesta 2011 Haasteottelut: Kevät 2015 27.02.2015 Jengi X VS Perspa . . . . . . . . . 11 - 7 26.02.2015 Billnäs CUP Team VS Perspa . 7 - 6 01.02.2015 Team Puolapuut VS Perspa . . 15-6 Syksy 2014 27.11.2014 Billnäs CUP Team VS Perspa . . 4 - 4 26.10.2014 Team Puolapuut VS. Perspa . . 10 - 1 05.10.2014 Perspa VS. Angry Birds . . . . . . 14 - 15 09.05.2014 Perspa VS Angry Birds . . . . . . . 8 - 9 Kevät 2014 10.04.2014 Billnäs CUP Team VS Perspa . . 5 - 7 23.03.2014 Team Puolapuut VS Perspa . . . 8 - 6 28.02.2014 Perspa VS Angry Birds . . . . . . 10 - 6 26.01.2014 Team Puolapuut VS Perspa . . . 5 - 5 Syksy 2013 15.12.2013 Team Puolapuut VS Perspa . . . 6 - 2

Toni kirjoitti: Tulossa .. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lohja
Sekajoukkue
30

LoSB C-tytöt Timantit Nimenhuuto.com

Lohjan Salibandy C-tytöt (ikäluokat 2002->) Kausi 2016-2017

Petri kirjoitti: Tänään E-tyttöjen treenit Tennarissa, kaikki D-ikäiset voi osallistua. Alkulämppä alkaa klo 18:15, sali 18:30-19:45. Torstaina 5.1 myös E/D treenit normaalisti klo 17:45-19:15 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Tytöt
23

Seniorisähly Nimenhuuto.com

"Taas selvittiin ilman loukkaantumisia"

Ari kirjoitti: Suuresta innostuksesta johtuen kyselin säbävuoron jatkumista kesäkuulle. Valitettavasti ei onnistu, mutta syksyllä jatkuu... SAME PLACE, SAME TIME.. SAME CHANNEL (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
29

HeviSähly Nimenhuuto.com

HeviSähly on 1990-luvun puolivälissä perustettu ääriraskas sählyjengi. Moni on onneaan koittanut vaan harvalla fysiikka riittänyt.

Mika kirjoitti: Pahalta näyttää että saunat jää väliin kun vaimolla iv ja muksuja en saa hoitoon. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Roution Hevi Sähly Areena, Lohja
Miehet
38

AC HABA Nimenhuuto.com

Säbää 2006 pojille. Suljettu ryhmä, emme etsi uusia pelaajia. Olemme myös facebookissa: https://www.facebook.com/groups/1580734632206682/

Tero kirjoitti: Loppukauden treenit on nyt peruttu. Uusi kausi alkaa tiistaina 15.8, treenivuorona säilyy sama kuin tänä vuonna. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
18

Perspa-Pro Nimenhuuto.com

Lohjalta Pro asenteella vuodesta 2015!

Niki kirjoitti: Hellman veke täst ryhmästä! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
22

Iltahöntsät Nimenhuuto.com

Höntsät Lohjalla... lähtökohtaisesti oletuksena on että maila pysyy kädessä ja erotat rystyn kämmenestä. Lisäksi iän on syytä lähestyä kengännumeroa tai vaikka ylittää sen. Eikä haittaa vaikka olisit rapakunnossa, niin ovat muutkin joten se on jopa suositeltavaa.

Jari kirjoitti: Minä ja mikke (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
13

LoSB -01 Flame Nimenhuuto.com

LoSB Pojat -01 FLAME, haastajasarjan joukkue jolla reilun pelin meininki ja iloinen mieli.

Mikko kirjoitti: Hei, vanhempien kokous ja pojille höntsävuoro 16.6 tennarin palloilusalissa klo 20:00-21:30 Jutellaan Losbin hallituksen PJ:n kanssa jatkosta samalla kun pojat pääsee pelaamaan. Lisään tapahtuman, merkatkaa in tai out ja mahdollista viestiä jos ette pääse itse paikalle. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
16

Losb2000 Nimenhuuto.com

Lohjan Salibandy, B-Pojat

Joukkue etsii pelaajia

Elias kirjoitti: Moikka. Maaliskuun kausimaksu oli viimeinen. Pistäkää stoppi automaattimaksuille, jos vielä joillakin päällä. Ne jotka ovat ehtineet maksaa huhtikuussa, laittakaa sähköpostilla tilinumeronne, jos haluatte palautuksen. t. Jari (rahastonhoitaja) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
25

LoSB-B Nimenhuuto.com

Lohjan Salibandyn B-poikien joukkue

Veeti kirjoitti: Vetelemään (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
38

Pallokeisarit miehet Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: DEADLINE MENNYT, laittakaahan tulemaan. Muistakaa myös kuva :) ---- Heippa! Päivitetään nettisivujen pelaajakortit ajankohtaisiksi juhlavuoden kunniaksi. Eli lähettäkää mulle sähköpostiin (anu.makinen@gmail.com) vastaukset alla oleviin kysymyksiin, sekä kuva, jonka haluatte pelaajakorttiin (vapaa... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja, Pk Seutu
Miehet
25

LoSB M1 Nimenhuuto.com

Jerry kirjoitti: Töissä klo 19 asti mutta uskoisin pääseväni väh salivuorolle ajoissa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
31

Losb A Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jos tulee lähemmäs kymmentä jätkää ni tuun (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
30

Losb B-tytöt Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: HUOM! Huominen fysiikkaharjoitus on siirretty tälle päiväille, eli tiistaille. Päivitetty ajankohta tapahtumissa. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Tytöt
21

losb-02 pojat Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Onko pe treenit / kesätreenit? (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
29

VITA SB03 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Joudumme perumaan tämän illan harkat. Teemu ei pääse paikalle (auto reistailee). Kun saat tämän viestin, vedä itsesi outiksi. T. Leena (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
21

LoSB 05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
15

Losb 06-07 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Moi, Tänään ei siis ole treenejä vähäisen osallistujamäärän vuoksi. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.