Salibandy Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 46 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Lohja

Salibandy - Lohja

Team Puolapuut Nimenhuuto.com

Sekalainen Lohjalainen säbäporukka, joka aloitellut pelejä jo vuonna 2006. Salivuorot käytetään kokonaan pelaamiseen, lukuunottamatta "alkulämmittelyjä". Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä joilla jonkinmoinen kokemus salibandysta/sählystä ja kova into pelata ja kehittyä. Tällä hetkellä rosterissa on noin 30 pelaajaa, mutta lisää tarvitaan! Lisäksi kiinnostaa harkkamatsit samantasoisia porukoita vastaan. Nimenhuuto ei meillä ole tällä hetkellä aktiivisessa käytössä, mutta jos kiinnostuit niin rohkeasti ja viipymättä yhteyttä!! Yhteydenotot: Joukkueenjohtaja Toni Welin, email: toni.welin[a]gmail.com, puh. 040 520 7489

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako sählääminen hyvässä porukassa? Oletko koskaan pitänyt sählymaila...

Toni kirjoitti: ilmoittautumisia treeneihin, kiitos! (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
32

ViTa Naiset Nimenhuuto.com

Vitan naisten salibandyjoukkue perustettiin vuonna 2008 kaveriporukan ympärille, ja joukkueen tarkoituksena oli pitää hauskaa ja kuntoilla. Vähitellen myös muut kiinnostuivat tästä pirteästä ja iloisesta joukkueesta, ja pelaajia tuli lisää kaveriporukan ulkopuolelta. Naisten joukkueen tarkoituksena on edelleen pitää hauskaa, mutta myös kehittyä joukkueena sekä yksilöinä. Kaudella 2017-2018 pelaamme SSBL:n IV-divisioonassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita läpi vuoden. Otamme mielellämme mukaan myös vain harjoittelusta kiinnostuneita naisia.

Joukkue etsii pelaajia

Laura kirjoitti: Kaikillr tiedoksi, 22.12. treenejä ei ole! Hyvää joulua, nähdään kinkkujen sulatuksen merkeissä seuraavissa treeneissä 29.12.! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Naiset
27

Perspa Nimenhuuto.com

Salibandyä Perttiläläisellä asenteella jo vuodesta 2011 Haasteottelut: Kevät 2015 27.02.2015 Jengi X VS Perspa . . . . . . . . . 11 - 7 26.02.2015 Billnäs CUP Team VS Perspa . 7 - 6 01.02.2015 Team Puolapuut VS Perspa . . 15-6 Syksy 2014 27.11.2014 Billnäs CUP Team VS Perspa . . 4 - 4 26.10.2014 Team Puolapuut VS. Perspa . . 10 - 1 05.10.2014 Perspa VS. Angry Birds . . . . . . 14 - 15 09.05.2014 Perspa VS Angry Birds . . . . . . . 8 - 9 Kevät 2014 10.04.2014 Billnäs CUP Team VS Perspa . . 5 - 7 23.03.2014 Team Puolapuut VS Perspa . . . 8 - 6 28.02.2014 Perspa VS Angry Birds . . . . . . 10 - 6 26.01.2014 Team Puolapuut VS Perspa . . . 5 - 5 Syksy 2013 15.12.2013 Team Puolapuut VS Perspa . . . 6 - 2

Toni kirjoitti: Tulossa .. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Sekajoukkue
30

LoSB C-tytöt Timantit Nimenhuuto.com

Lohjan Salibandy C-tytöt (ikäluokat 2002->) Kausi 2016-2017

Maisa kirjoitti: Moikka! Mikähän mahtaa olla tilanne aluesarjan kanssa? T. Marja (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Lohja
Tytöt
20

Seniorisähly Nimenhuuto.com

"Taas selvittiin ilman loukkaantumisia"

Jarkko kirjoitti: Tiedoksi, että jos haluatte ensi elokuusta lähtien pelata edullisesti salibandya 18x36 m kentällä, uusi multisportareena avataan elokuussa Lohjan Pappilankorven alueelle. Halliin tulee monia muitakin kenttiä mm. tennis, padel, squash, futsal, sulkapallo, pöytätennis, kuntosali ym. Mulle voi esitt... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
29

HeviSähly Nimenhuuto.com

HeviSähly on 1990-luvun puolivälissä perustettu ääriraskas sählyjengi. Moni on onneaan koittanut vaan harvalla fysiikka riittänyt.

Ipi kirjoitti: Juu kai ehkä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Roution Hevi Sähly Areena, Lohja
Miehet
40

Perspa-Pro Nimenhuuto.com

Lohjalta Pro asenteella vuodesta 2015!

Niki kirjoitti: Hellman veke täst ryhmästä! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
18

AC HABA Nimenhuuto.com

Säbää 2006 pojille. Suljettu ryhmä, emme etsi uusia pelaajia. Olemme myös facebookissa: https://www.facebook.com/groups/1580734632206682/

Tipi kirjoitti: Moi! Suurin osa on varmasti huomannut, että toiminta on ollut alkuvuoden hiukan tyhjäkäyntiä. Treeneissä on ollut porukka 5-10 ja useimmin lähempänä viittä. Pakko sanoa, että motivaatio ajaa Nummelasta Lohjalle vetämään treenejä kuudelle pelaajalle on aika vähissä. Eilisissä treeneissä sedät oliv... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
15

Iltahöntsät Nimenhuuto.com

Höntsät Lohjalla... lähtökohtaisesti oletuksena on että maila pysyy kädessä ja erotat rystyn kämmenestä. Lisäksi iän on syytä lähestyä kengännumeroa tai vaikka ylittää sen. Eikä haittaa vaikka olisit rapakunnossa, niin ovat muutkin joten se on jopa suositeltavaa.

Jari kirjoitti: Minä ja mikke (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
12

LoSB -01 Flame Nimenhuuto.com

LoSB Pojat -01 FLAME, haastajasarjan joukkue jolla reilun pelin meininki ja iloinen mieli.

Mikko kirjoitti: Hei, vanhempien kokous ja pojille höntsävuoro 16.6 tennarin palloilusalissa klo 20:00-21:30 Jutellaan Losbin hallituksen PJ:n kanssa jatkosta samalla kun pojat pääsee pelaamaan. Lisään tapahtuman, merkatkaa in tai out ja mahdollista viestiä jos ette pääse itse paikalle. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
16

LoSB-B Nimenhuuto.com

Lohjan Salibandyn B-poikien joukkue

Veeti kirjoitti: Vetelemään (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
38

Pallokeisarit miehet Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: DEADLINE MENNYT, laittakaahan tulemaan. Muistakaa myös kuva :) ---- Heippa! Päivitetään nettisivujen pelaajakortit ajankohtaisiksi juhlavuoden kunniaksi. Eli lähettäkää mulle sähköpostiin (anu.makinen@gmail.com) vastaukset alla oleviin kysymyksiin, sekä kuva, jonka haluatte pelaajakorttiin (vapaa... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Lohja, Pk Seutu
Miehet
23

LoSB M1 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Ööö ei kai sentään huomenna peli? (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Lohja
Miehet
32

LOSB 08-09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Leevi lopettaa säbäharrastuksen kokonaan. Futistreenit ovat vieneet viikon toisen harjoituksen ajan jatkuvasti, ja sitä kautta ehkä kiinnostus hiipunut. Palaillaan lajin pariin myöhemmin uudestaan jos siltä tuntuu. Kiitos koutseille ja jojolle homman vetämisestä! - Janne (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
20

Losb 06-07 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Tänään pelattiin kaksi hyvin erilaista peliä. Kumpikaan peleistä ei ollut lähelläkään meidän parhaita pelejämme. Saimme kuitenkin onneksi taisteltua joukkueelle 2 pistettä ja pidettyä ensimmäisen pelin tappiokin siedettävissä lukemissa. Ensimmäinen peli oli varsinaista tervanjuontia. Vaikka pääsi... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
27

LoSB 05 Nimenhuuto.com

Kristian kirjoitti: Hei Onko uudet pelipaidat ja shortsit jo tullut ?? t. Carita (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
26

Lohjan Salibandy G-2010 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi, Peli ryhmät Porvooseen. Losb white Niilo, Kuisma, Väinö, Axl, Joonas R, Joonas K ja Adiel. Losb red Jere, Santtu, Paavo, Simppa, Elmeri ja Iiro. Peliryhmät saattavat vielä elää ja osa pojista pelata molemmissa. Pelejä on kolme molemmilla ryhmillä. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
27

VITA SB03 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei. Sunnuntain peleihin lähtevät seuraavat pelaajat: Vili, Atte, Mikke, Eero P, Niko S, Konsta, Eetu, Daniel, Anton, Juho K, Juho S, Eero S, Elmo, Max, Sakari, Oskari ja Roope K. Paikalle klo 12.15 lenkkivarusteissa. T:Teemu (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Lohja
Pojat
32

LSA Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Hauskaa joulua kaikille!!! (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Sähly
Lohja
Ei asetettu
24

LoSB 0405 pojat Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Olen epävarma lauantain suhteen tiedän vasta myöhemmin (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Lohja
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.