Jääkiekko Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, amerikkalainen jalkapallo, yleisurheilu ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Lohja

Jääkiekko - Lohja

Harjun Kiekko G109 Lohja Nimenhuuto.com

HaKi G109 on joukkue, jossa ikähaitari on 2009-2011 syntyneitä. Suurin osa käy samaan aikaan kiekkokoulussa, mutta tämä on se mahdollisuus kuulua heti ihan oikeaan joukkueeseen! Jokaiselle tulee harjoituspaidat sekä tietysti pelipaidat omalla nimellä ja numerolla! Tulemme kauden edetessä järjestämään pelejä ja ehkäpä jopa 2017 puolella osallistumaan turnauksiin. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on hauskaa ja harjoituksiin on kiva tulla! Meillä on koossa kiva jengi, johon mahtuu vielä paljon lisää uusia pelaajan alkuja! TERVETULOA!

Sami kirjoitti: HUOMIO HUOMIO! Malmille lähtevän peliryhmän innokkaat vapaaehtoiset molarit voivat ilmoittautua tässä TAI vaikka tänään treeneissä! Ideaali tilanne olisi, jos sunnuntain molarit ottaisivat kamat tänään jo treenien jälkeen mukaan ja ottaisivat vähän jo tuntumaa la treeneissä, jos siis ovat tulossa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääkiekko
Lohja
Sekajoukkue
54

Lohjan Kisaveikot F04 Nimenhuuto.com

Lohjan Kisa-Veikkojen 04-joukkue on perustettu keväällä 2011. Kaudella 2011 - 2012 osallistuimme Leijonaliigaan kahdella tasavahvalla ryhmällä saavuttaen 20 voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Kauden 2012-2013 aikana joukkue osallistuu jälleen Leijonaliigaan kahdella tasavahvalla joukkueella (LoKV Keltainen ja LoKV Sininen) sekä joihinkin turnauksiin. Joukkueeseen otetaan mielellään uusia pelaajia, riippumatta lähtötasosta.

Joukkue etsii pelaajia

Sebastian kirjoitti: Heipparallaa! Kioskivuorot ovat tulleet. Meille napsahti viikko 43 (20.10-26.10). Kioski on auki arki-iltoina, jos on pelejä. Viikonloppuisin la 12-18 (tai niin kauan kuin peli kestää) ja su 12-19 (tai niin kauan kuin peli kestää). Ilmoitatko minulle, jos on joku päivä jolloin teidän perhe ei mis... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Lohja
Ei asetettu
46

Haki02 Nimenhuuto.com

D1 -02 White ryhmässä pelaa 1 maalivahti ja 21 kenttäpelaajaa. Harjoituspaikkoina toimivat Nummela, Lohja ja Kisakallio.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme uusia pelaajia. Tule kokeilemaan. White A Joukkueenjohtaja Touko Niini...

Matias kirjoitti: 10.4 turnauksesta: Nikkari-KJT 4-0 Haki-Pingviinit 3-8 BJR-KJT 7-4 Nikkarit-Haki 2-3 Pingviinit- BJR 4-6 KJT-Haki 1-1 Nikkarit- Pingviinit 5-5 BJR-Haki 13-1 KJT-Pingviinit 4-5 Nikkarit-BJR ??? (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Lohja/Nummela
Ei asetettu
30

LOHJAN KISA-VEIKOT 03 Nimenhuuto.com

Lohjan Kisa-Veikot 03 (LoKV03) joukkue. Toiminta päättyi LoKV nimellä loppukeväästä 2014, kun Lohjan Kisa-Veikot yhdistyi Nummelan Palloseura Hockeyn kanssa keväällä 2014. Uuden seuran nimi on Harjun Kiekko (HaKi).

Paavo kirjoitti: Moikka! LoKV03 joukkueen päättäjäisissä 10.5.2014 otettuja kuvia löytyy osoitteesta: https://www.dropbox.com/sh/ltesct1s52pletw/AAA_KOzL-hnNKA_VnFm_lw1Ba (Osa ottamistani kuvista oli niin pimeitä ja tärähtäneitä, ettei esim. kaikista pelaajista ole onnittelu-kukka-kuvaa...pahoittelut tästä.) Kiit... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Lohja
Pojat
37

Haki 05 Nimenhuuto.com

Harjunkiekon 2005 syntyneiden jääkiekkojoukkue, jossa on n. 50 pelaajaa. Tervetuloa mukaan hyvin organisoituun, hauskaan ja vieläpä jännittävään juniorikiekkoiluun.

Satu kirjoitti: Joukkueiden kokoontuminen Nummelan Luksian (Ojakkalantie 2) piha-alueella siniset pelipaidat päällä (noin klo 17.50). Sisääntulojärjestys nuorimmasta vanhimpaan ikäluokkaan: Tytöt - G09 - F08 - F07 - E06 - E05 - D04 - D03 - C2 - C - B-Akatemia - B - Ladyt - Naiset - Edustus & A - Tiimi (M3) Ohjel... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Nummela/Lohja
Pojat
80

Ghostbusters Nimenhuuto.com

Enemmän intoa kuin järkeä mutta pääasia että on hauskaa!

Atte kirjoitti: Koutsiks (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Lohja
Sekajoukkue
29

Lohja Apple Slammers Edustus Nimenhuuto.com

Lohja Apple Slammers Edustus pelaa 2016-2017 kaudella Westis Harrastekiekkosarjaa Raaseporin Karjaalla.

Markus kirjoitti: SLAMMERS voitti Westis Liigan 1. mestaruuden lauantaina Karjaalla 12.3.2016. Ottelu käytiin tammisaarelaista HC Glidiä vastaan ja tiukan ottelun jälkeen, omppujengi oli vahvempi lukemin 6-5. Ensi vuonna jatketaan ja puolustetaan mestaruutta! Lohja Apple Slammers Markus Lassila GM (Vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Lohja
Miehet
32

Lohja Apple Slammers Nimenhuuto.com

Lohja Apple Slammers ( ent. Pipa Apples ) vuonna 2012 ja joukkueemme sisältää höntsääjiä. Nyttemin Slammersillä on myös edustusjoukkue, nimeltä Lohja Apple Slammers Edustus.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Lohja, Kisakallion Urheiluopisto
Miehet
1

HaKi tytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa tyttöjen sivuille! Osallistumme D-tyttöjen sarjaan eteläisellä alueella. Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme uudet tytöt, niin aloittelijat kuin peluritkin! Lisätietoja joukkueenjohtaja Mari Einiöltä einio.mari@gmail.com GSM 040 523 6193

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Lohja
Tytöt
13

Harjun Kiekko tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Mukaan mahtuu uusia tyttöjä! Vanhimmat tytöt ovat 2002 syntyneitä ja nuorimma...

Jarkko kirjoitti: Jäsenille tiedoksi: LoKV:n vaalikokous 28.4.2017 klo 18.00, Kisakallio,Siniviiva, Kisakalliontie 284, 08360 Lohja (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Lohja
Tytöt
56

HaKi naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haki Naiset lähtee pelaamaan Suomi Sarjaa kaudella 2016-2017 Jos olet kiinnos...

Sam kirjoitti: Muuttunut aika ja paikka. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Lohja
Naiset
29

PIPA APPLES Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Nonii möllit, veskat vuorolle hoidettu, pankaas tullen sit! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Lohja
Miehet
35

HAKI 06 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Teroituskone viikonlopun Lempäälän turnauksessa. T (23 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Lohja
Sekajoukkue
86

HaKi 08 Lohja Nimenhuuto.com

Henrik kirjoitti: Henrik kuumeessa, lähettää kaikille kovasti terveisiä ja tsemppiä peleihin! (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Lohja
Sekajoukkue
61

Kurskin Torpedo Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Cuide kirjoitti: 2 kopparia ok! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Lohja
Ei asetettu
30

HAKI 07 Lohja Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Lohjan Kisa-Veikot Jääkiekko ry:n vuosikokouksen jatkokokous järjestetään 26.4.2016 klo 18.00 Kisakallion Teho -luokassa ja heti jatkokokouksen perään järjestetään vaalikokous Tarkempi kokouskutsu löytyy www.lohjankisaveikot.com -materiaalipankista. Ystävällisin terveisin, Taru Saarenpää puheenjo... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Lohja
Ei asetettu
32

iltatahdet Nimenhuuto.com

pentti kirjoitti: Maalaushommissa Kristiinankaupungissa Terveisin Pena (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Lohja
Ei asetettu
30

LoKV 05 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Hei uudet nimenhuudon sivut on avattu. Ilmoittautukaa sinne, niin saatte viimeisimmät tiedot joukkueen tapahtumista. Jos ei ole tullut linkkiä sivuille, niin ottakaa minuun tai Tomiin yhteyttä. http://haki05.nimenhuuto.com/ Terveisin Kai (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Lohja
Pojat
45

ICE HOCKEY LOHJA Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Moi. Tomin lätkähousut löyty kopista harkkojen jälkeen. Otan huomenna pakkijäille tai keskiviikon treeneihin. T:Aaro (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Lohja
Pojat
35

HNT Nimenhuuto.com

Perinteikäs Lohjalainen harrastejääkiekkoporukka. Pelasi Lohja sarjaa ja kiertää Harrasteturnauksia mistä niitä ikinä löytääkään. Harjoitukset ovat höntsäämistä punaiset vastaan siniset. Kertajäillä kävijöiltä kustanne 1,5 tunnin jääriemusta on 10 euroa.

Masa kirjoitti: Mukana jos mahtuu (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Lohja, Lohjan Jäähalli
Miehet
50

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.