Futsal Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, sähly, pesäpallo, futsal, kaukalopallo, koripalloilu ja beach volley.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen erityisesti ikämiespalloiluun erikoistunut jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin salissa futsalia ja kesäisin taas jalkapalloa Lohjan nurmi ja tekonurmikentillä. Kaudella 2024 meillä on joukkueet Palloliiton eteläisen alueen KKi60 ja 65 -sarjoissa ja lisäksi eri ikäkausien SM-turnauksissa. Kaikki ikämiesikäiset (yli 35) pelaajat ovat tervetulleita mukaan toimintaan

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talvikausi 2024 on menossa. Nyt talvella harjoittel...

Jarmo kirjoitti: lisäsin kalenteriin alustavat KKi60 ja 65 sarjaohjelmat KKi60 osalta vain kevätkierros, mutta KKi65 osalta koko kausi. Meidän kotiottelusta olen asetellut jo ajankohdat nurmipeleihin. Vieraspeleistä ei juurikaan vielä ole kellonaikoja, mutta runkopelipäivät ovat entiset eli KKi60 maanantai ja KKi... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja
Miehet
65

Hukat Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: La saunatilat käytössä klo 18 - 24 välillä. Omat pyyhkeet mukaan, ja saunajuomat. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nummi Pusula, Lohja & Vihti
Miehet
29