Jalkapallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 49 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lohja

Jalkapallo - Lohja

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin salissa futsalia ja 8.3 alkaen myös Kisakallion tekonurmella, sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2018 meillä on joukkueet piirisarjoissa KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa ja lisäksi myös KKi60 SM-turnauksessa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2017-18 Harjoituskausi on alkanut. Harjoitte...

Timo kirjoitti: Tulen jos mahtuu mukaan (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
70

LoPa T0809 Nimenhuuto.com

Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tällä hetkellä treenaamme Ojaniitun koulun tekonurmella ja talvikaudella Muijalan kuplahallissa sekä koulun liikuntasalissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan hyvässä porukassa, tämä on sinun joukkueesi. Tervetuloa mukaan! Laita viestiä joukkueenjohtajalle osoitteeseen: marika.suomi@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoP...

Emma kirjoitti: Hei, osaatteko sanoa mistä johtuu, että automaatin tuoma tieto Nimenhuudon kalenterista omalle kalenterilleni näyttää harkkojen päättymisajan aina puolituntia myöhemmin??? (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
44

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 05 syntyneitä sekä muutama 06 syntynyt lapsi. Joukkue harjoittelee ja pelailee FC Lohjan Juniorijoukkueet joissa pelaa 2004, 2005 ja 2006 syntyneitä pelaajia. Pelaamme Uudenmaan piirisarjaa. Pelaajia joukkueessamme on noin 30 kappaletta. Harjoittelemme kesäisin ja talvisin 4 kertaa viikossa. Lisätietoja: Joukkueenjohtaja Jukka Tirkkonen Vastuuvalmentaja Jukka Tirkkonen 040 7629868

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuonna 2005 syntyne...

jukka kirjoitti: Torstaina ei treenejä.olen töissä. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
19

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Maria kirjoitti: Hei! Kaikille on lähtenyt eilen laskut joukkuemaksuista, joko kuukausimaksuna 45 € tai koko vuoden summana 540 €. Lasku tulee MyClubissa ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jos ette ole laskua saaneet, käyttehän aivan ensimmäiseksi tarkastamassa MyClubin puolelta, onko sähköpostiosoitteenne oi... (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
44

lopa06 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon P06 -joukkue on aktiivinen juniorijalkapallojoukkue Lohjalla. Pelaamme tällä hetkellä kahdella eri tasolla, mutta pelaajat kuitenkin liikkuvat harjoituksissa ja peleissä eri tasojen välillä monipuolisen kokemuksen saavuttamiseksi. Teemme myös yhteistyötä Lopan 05- ja 07-joukkueiden kanssa harjoitusten ja valmennuksen osalta.

Olli kirjoitti: FC:stä siirtyneet pelaajat: ilmoittakaa minulle (whatsapp, tekstari, sähköposti), haluatteko ottaa Pelipassin mukaan 40 euron vakuutuksen. Se ei ole pakollinen, mutta joku loukkaantumiset korvaava vakuutus täytyy olla. Ilmoittakaa pelipassivakuutuksen hankinta minulle, seuran sihteeri määrittelee... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
34

FC SauPa T0506 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2005-2006 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Huom! Muistattehan: SARJAPELIPASSISTA JA VAKUUTUKSESTA Sarjassa pelaavien lasten huoltajan tehtävänä on hankkia Palloliiton Pelipassi (ja tarvittaessa vakuutus) suoraan Palloliiton Pelipaikka-järjestelmästä 31.12.2017 mennessä, Vakuutus on pakollinen, jos pelaajalla on oma vakuutus siitä on toimi... (28 päivää sitten)

Päivitetty 27 minuuttia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
25

FC SauPa T0809 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2008-2009 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Huom! Muistattehan: SARJAPELIPASSISTA JA VAKUUTUKSESTA Sarjassa pelaavien lasten huoltajan tehtävänä on hankkia Palloliiton Pelipassi (ja tarvittaessa vakuutus) suoraan Palloliiton Pelipaikka-järjestelmästä 31.12.2017 mennessä, Vakuutus on pakollinen, jos pelaajalla on oma vakuutus siitä on toimi... (28 päivää sitten)

Päivitetty 30 minuuttia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
31

LoPa 2011-2012 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon tyttöjen ja poikien vuosina 2011-2012 syntyneidän joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Lopa PT2011-2012 on kesällä 2017 perustettu jalkapallojoukkue Lohjalla. Meill...

Mikko kirjoitti: Hei! Kylmien säiden, ja Kuplahallin vielä kylmemmän sään takia tulevan sunnuntain ja seuraavan keskiviikon treenit pidetään sisätiloissa! Sunnuntain treenit on Asemanpellon koulun liikuntasalissa ja keskiviikon 17.1. treenit ovat Muijalan koulun liikuntasalissa. Keskiviikon treenit ovat myös hiem... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
49

ViTa Vixens T03-07 Nimenhuuto.com

ViTa Vixens T03-07 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä tänä vuonna kahdessa eri ikäryhmässä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T03-06, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Nick kirjoitti: Homework is two weeks worth because of our Christmas outing so here is four videos https://youtu.be/mlj_WfNk6Zw https://youtu.be/WK8O3hmbI_4 https://youtu.be/1Q70s1kSV84 https://youtu.be/UEr2dzvwNTA If you practice these you will have the start of some pretty good skills to go in your bag of tric... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
29

LoPa P08-09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 08-09 syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2008 ja 2009 s...

Kimmo kirjoitti: Taitokoulua ei ole tänään. (20 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
48

LopaT04-06 Nimenhuuto.com

Lohjan pallon tyttöjoukkue 2004-05 syntyneille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan tyttöfutista Lohjan Palloon - joukkueemme on 04-05 syntyneille...

Markku kirjoitti: Hei! Minä lähden autolla, alustavasti kyydissä minä, Emilia, Meri ja Kanerva, elikkäs lisäksi mahtuu 3 tyttöä mukaan. Jos tulee autoista ahdasta, niin Meri voi lähteä myös autolla. Jos pelipaikalla pitää olla 17:30 ja sinne ajaa 40 min., niin olisiko lähtö Lempolasta 16:50 hyvä?. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
53

Lohja Lions Juniorit Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa junioreille vuodesta 2013. Tällä hetkellä joukkue hakee uusia erityisesti 2001 -2010 syntyneitä pelaajia perusteilla oleviin joukkueisiin. Tule mukaan pelaamaan jefua ! ! Yhteystiedot: www.lohjalions.fi lionsjuniorit@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Lohjalle! Lohja Lionsin juniorit et...

Antti kirjoitti: Vuoden 2017 harjoitukset on nyt siis pidetty. Siirymme joululomamoodiin joka katkeaa 3.1.2018 Ojamolla klo 17.30. Silloin pitäisi olla selvillä missä pelataan ja kenen kanssa jos kenenkään. Kaikille etsitään paikka jossa saavat peliaikaa varmasti mutta se että missä se paikka on selviää ennen vuo... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
35

ViTa Futisnaiset Nimenhuuto.com

ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukkue. Joukkueeseen otamme mielellämme uusia pelaajia, kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita oli sitten aiempaa pelikokemusta tai ei :)

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukk...

Eero kirjoitti: + Milla (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Naiset
27

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 15 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tulevana kesänä...

Eero kirjoitti: https://goo.gl/forms/DXPbKRADpm9PZBB13 Linkistä ilmoittautumaan E-kurssille! (lasten ohjaaja/valmentaja koulutus). Koulutus tarjoaa perustietoa lasten ja nuorten ohjaamisesta, eli tähän voi ilmoittautua myös säbäpuolen valmentajat ja muut toimihenkilöt! ViTalaisille koulutus on maksuton, ulkopuol... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
16
Jääkiekko ja Jalkapallo
Lohja
Miehet
30

LoPa C-kykykoulu Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon vuonna 2002-2004 syntyneiden poikien treeniryhmä

Teemu kirjoitti: Milloin seuraavat kykykoulutapahtumat päivitetään ? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
26

lopa07 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon (LoPa) 06-07 syntyneiden joukkue. Kotisivut: http://www.lohjanpallo.fi/index.php?id=1696

Elina kirjoitti: Ensi vuoden maksuista tiedoksi: Seura laskuttaa jäsenmaksun (50€) suoraan pelaajilta mahdollisesti tammikuun aikana. Lasku maksetaan seuran päätilille. Vanhempainillassa sovitun mukaisesti seuran jäsenmaksu sisältyy joukkueen perimiin kuukausimaksuihin, joten joukkue ei lähetä laskua tammikuun os... (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
42

LoPa edustus +A Nimenhuuto.com

LoPa, miesten edustus + P20-juniorit

Antti kirjoitti: kokeilee (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
40

LoPa D-kykykoulu Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon 12-14v kykykoululaiset

Joukkue etsii pelaajia

Raine kirjoitti: Moi ! Nyt olisi tarjolla kuntosali -ja uimakortti Neidonkeitaalle. Hinta lienee 20 €. Voimassa huhtikuulle. Tilaukset nopeasti eli viim. ensi perjantaina 8.12 IN-vastauksella Nimenhuutoon ! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
20

LoPa B-juniorit Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon 2000-2002 -syntyneiden poikien jalkapallojoukkue

Jari kirjoitti: Moi. Tänään ei treenejä kuplassa. Hieno 4-1voitto. T Jari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.