Jalkapallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 48 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lohja

Jalkapallo - Lohja

LoPa T0809 Nimenhuuto.com

Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme uusi tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tällä hetkellä treenaamme Ojaniitun koulun tekonurmella ja talvikaudella Muijalan kuplahallissa sekä koulun liikuntasalissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan hyvässä porukassa, tämä on sinun joukkueesi. Tervetuloa mukaan! Laita viestiä joukkueenjohtajalle osoitteeseen: marika.suomi@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme uusi tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tä...

Timo kirjoitti: Sunnuntain peleihin otetaan mukaan kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet, koska ovat liigan viimeiset pelit. Olkaa ajoissa paikalla (viim.17.20) että keritään jutella vielä ennen pelien alkua. Kaikki tarvittavat vermeet mukaan. -T- (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
37

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 05 syntyneitä sekä muutama 06 syntynyt lapsi. Joukkue harjoittelee ja pelailee säännöllisesti sekä osallistuu erilaisiin turnauksiin niin talvella kuin kesälläkin. Treeneissä on kova halu oppia uusia asioita ja nauttia toisten hyvästä seurasta. Lisätietoja: Joukkueenjohtaja Jukka Tirkkonen Vastuuvalmentaja Jukka Tirkkonen 040 7629868

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuonna 2005 syntyne...

jukka kirjoitti: 10.10 on Pelaajien yhteinen ruokailu ravintola Izmet Perttilä. Joukkue maksaa pelaajien ruuan. 10 euroa.(12 euroa jos ruoka maksaa niin sen saa n. 10eurolla) Ravintola antaa jokaiselle pelaajalle myös alennuksen. ylimenevästä hinnasta pelaaja maksaa loput itse. Käykää jokainen katsomassa netistä ... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
35

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Nette kirjoitti: Onko ensi viikolla Keskiviikkona juoksu treenejä? (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
41

FC Lohja 06 Nimenhuuto.com

2006 syntyneiden pelaajien joukkue on perustettu v. 2011 ja joukkueella on tapahtumia noin 4 kertaa viikossa. Joukkue osallistuu Palloliiton piirisarjaan, erilaisiin turnauksiin ja pelaa harjoitusotteluita muita joukkueita vastaan. Joukkue toimii harrastepohjalla, joten jokainen jalkapallosta kiinnostunut tyttö tai poika on tervetullut joukkueeseen riippumatta aikaisemmasta kokemuksesta. Mukaan ovat tervetulleita myös jalkapallosta kiinnostuneet aktiiviset vanhemmat! Lisätietoja joukkueenjohtajalta: Tero Javanainen terokj(at)gmail.com 040-838 6356

Timo kirjoitti: Moi kaikille! Ajattelin ensin, että otan tämän asian puheeksi vasta viimeisen pelin jälkeen, mutta koen kuitenkin reiluksi kertoa ensi kauden suunnitelmistani/suunnitelmistamme jo nyt. Eli Tomas ja minä siirrymme tämän kauden jälkeen Nupsin organisaatioon. Suurimpana syynä tähän on logistiikka, s... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
39

ViTa Nappulat Nimenhuuto.com

Aktiivinen ja reipashenkinen jalkapalloyhteisö ViTa Nappulat, joka toimii Etelä-Lohjan alueella. Joukkueet poikien 2005-06 -ikäluokissa ja 2009 syntyneiden tyttöjoukkue. Erinomaiset harjoitteluolosuhteet ja osaava valmennus. Jos jalkapallon harrastaminen kiinnostaa, niin ota yhteys vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajiin. Lisätietoja: www.vitanappulat.net

Joukkue etsii pelaajia

Ilona kirjoitti: Välitän Heli Tondeurin viestin: Tristan Tondeurin 08 pelitakki, numerolla 22, sadetakki Sondico-merkkinen ja sadehousut ovat menneet jonkun kassiin ViTa tapahtuman aikana. Olivat miesten pukkarissa naulakossa kuivumassa. Voisiko jokainen tarkistaa kassinsa ja se, jolta löytyy, ottaa yhteyttä pika... (10 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
52

ViTa Futisnaiset Nimenhuuto.com

ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukkue. Joukkueeseen otamme mielellämme uusia pelaajia, kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita oli sitten aiempaa pelikokemusta tai ei :)

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukk...

Eero kirjoitti: treeneissä special guest, kaikki mukaan! :) (28 minuuttia sitten)

Päivitetty 28 minuuttia sitten

Jalkapallo
Lohja
Naiset
19

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin uuden sukupolven tekonurmella ja salissa futsalia, sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2017 meillä on joukkueet KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2016-17 Harjoituskausi on alkanut. Harjoitte...

Marko kirjoitti: 50/50 (7 päivää sitten)

Päivitetty 36 minuuttia sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
69

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 15 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tulevana kesänä...

Kata kirjoitti: Muistutus! Ensi lauantaina 9.9 klo 12-16.30 vietetään seuran ensimmäistä ViTa-päivää. Virkkalan Urheilukentällä on junnut vs junnut ja toimihenkilöt vs junnut futismatseja sekä päivän päätöksenä klo 15 ViTan M1 vs M2 jalkapallo-ottelu. Kentän laidalla buffetti, onnenpyörä ja paloauto, johon lapse... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
19

LopaT04-06 Nimenhuuto.com

Lohjan pallon tyttöjoukkue 2004-05 syntyneille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan tyttöfutista Lohjan Palloon - joukkueemme on 04-05 syntyneille...

Markku kirjoitti: Hei! Minä lähden autolla, alustavasti kyydissä minä, Emilia, Meri ja Kanerva, elikkäs lisäksi mahtuu 3 tyttöä mukaan. Jos tulee autoista ahdasta, niin Meri voi lähteä myös autolla. Jos pelipaikalla pitää olla 17:30 ja sinne ajaa 40 min., niin olisiko lähtö Lempolasta 16:50 hyvä?. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
55

LoPa P08-09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 08-09 syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2008 ja 2009 s...

Arda kirjoitti: Arda on tulosss tänään treneihin (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
52
Jääkiekko ja Jalkapallo
Lohja
Miehet
25

ViTa Tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Upouusi joukkue alkoi 2017, sekoitus kokeneita pelaajia ja aloittelijoille. Tarjoamme tehokasta valmennusta, hauskaa yhteispeliä ja hyvät harjoittelukentät. Otamme mielellämme uusia pelaajia. Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T04-05, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Nick kirjoitti: For those who were not there on Monday this session will be a quick warm up stretch and then match (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
20

FC SauPa T02-05 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue T02-05 ikäisille tytöille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Seuran järjestämälle Suomi-Islanti -pelireissulle 2.9. on vielä muutama paikka vapaana! Eli kyseessä on yhteinen bussimatka Tampereelle peliä katsomaan. Tyttöjoukkueet ovat mukana tapahtumassa ja ilmoittautumisaika oli loppukeväästä. Nyt etenkin uudet pelaajat, jotka eivät ehtineet ilmoittautua, ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
25

Lohja Lions Juniorit Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa junioreille vuodesta 2013. Tällä hetkellä joukkue hakee uusia erityisesti 2002 -2009 syntyneitä pelaajia perusteilla oleviin joukkueisiin. Tule mukaan pelaamaan jefua ! ! Yhteystiedot: www.lohjalions.fi lionsjuniorit@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Lohjalle! Lohja Lionsin juniorit et...

MikaO kirjoitti: Huomatkaa, että marraskuussa alkavien salitreenien aika ja paikka on muuttunut tiistain osalta. Källhagen on muuttunut Perttilän kouluksi ja aikakin on aiempaa aikaisempi eli 17:30-19:00. Tämä sopinee pienimmille junnuillemme hieman paremmin. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
27

FC SauPa T06-09 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue T06-09 ikäisille tytöille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Anni kirjoitti: Anni on kipeä, joten ei pääsekään pelaamaan huomenna. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
36

ViTa 02 Nimenhuuto.com

VITA-02 joukkue on perustettu vuoden 2011 alusta.Joukkueen virallinen kotisivu www.virkkalantarmo.fi Seuravaatteet osoitteesta www.vita.seurashop.fi

Hannu kirjoitti: Hei! Tällä viikolla olisi omenakarnevaalitalkoot. Aikataulu on: Keskiviikko 20.09. Kierrätyskeskus klo 17:00-> osien lastaus siirtolavoille Torstai 21.09. Lohjan Museo klo 17:00-> kojujen kokoaminen Sunnuntai 24.09. Lohjan Museo klo 10:00-> kojujen purkaminen Museolla ja sen jälkeen siirtolavojen... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
41

LoPa05 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon (LoPa) kesällä 2011 perustettu joukkue 2005 syntyneille pojille.

Kristian kirjoitti: Heippa, olisiko jonkun autossa tilaa sinisten peliin Kirkkonummelle, Kristian tarvitsisi kyydin. Voin tuoda esim. Lempolan ostarille. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
40

lopa 06-07 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon (LoPa) 06-07 syntyneiden joukkue. Kotisivut: http://www.lohjanpallo.fi/index.php?id=1696

Aatu kirjoitti: Aatulla vielä ensiviikko treenikieltoa (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
70

LJK Nimenhuuto.com

Lohjan kovin & komein futisjoukkue!

Aleksandr kirjoitti: Tuun kokeilee. (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
26

LoPa B-juniorit Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon 2000-2002 -syntyneiden poikien jalkapallojoukkue

Matti kirjoitti: Lopa B huomenna kevään viimeinen peli. Ilmoittautumiset kuntoon pikaisesti. Jos ei kyytiä niin viesti perään otetaan mahdollisesti yhteislähtö uimahallilta. Ilmoittakaa myös jos olette OUT. Terv Matti (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
49

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.