Jalkapallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 56 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lohja

Jalkapallo - Lohja

Fclohja 09-12 Nimenhuuto.com

Lohjalainen ekkono-valmennuksen sekä kognitiivisen ja kollektiivisen valmennuksen jalkapallojoukkue, joka aloitti toimintansa keväällä 2014. Valmennusta on niin tavoitteellisille kuin harrastefutareille. Tervetuloa mukaan hyvään seuraan! Varustetilaukset tehdään http://www.fclohja.seurashop.fi/ sivuston kautta. Joukkueen tilinumero: OP FI 29 5236 0420 1547 96 Saaja: FC Lohja09/10

Joukkue etsii pelaajia: Tule hyvään seuraan ja hyvään joukkueeseen pelaamaan ja kehittymään. Harjoitt...

Matias kirjoitti: Matias pääsisi vain sunnuntaina, onko ok? (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
43

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin salissa futsalia ja 15.3 alkaen myös Kisakallion tekonurmella (to klo 19:30), sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2018 meillä on joukkueet piirisarjoissa KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa ja lisäksi myös KKi60 SM-turnauksessa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2017-18 Harjoituskausi on käynnissä. Harjoit...

Ilkka kirjoitti: Jos sinne löytää jotenkin (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
76

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Venla kirjoitti: Venla out (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
52

Bulldogs Lions juniorit Nimenhuuto.com

Sipoo Bulldogs on amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura, joka toimii koko Keski-Uusimaan alueella. Lohja Lions taas toimii Lohjan alueella. Seurat tekevät yhteistyötä kaikissa ikäluokissa. Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 8-17 vuotiaat pojat ja tytöt. Laji opettaa harrastajalleen mm. kurinalaisuutta, sitkeyttä ja joukkuepeliä. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloitamme opettamisen perusasioista. Aloittaminen on helppoa, lainaamme varusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi. Joukkueen valmentajana toimii Jaakko Latva-Pukkila (puheenjohtaja(at)bulldogs.fi, 040-735 3983).

Joukkue etsii pelaajia: (Päivitetty 24.4.2017) Tule pelaamaan vauhdikasta ja monipuolista kontaktilaj...

Tarja kirjoitti: Kahvi, tee, kahvi maito ja sokeri, tarjoiluastioita, termarit, nämä nyt ainakin. (24 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Jenkkifutis
Keski Uusimaa, Lohja
Sekajoukkue
62

LoPa T0809 Nimenhuuto.com

Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tällä hetkellä treenaamme Ojaniitun koulun tekonurmella ja talvikaudella Muijalan kuplahallissa sekä koulun liikuntasalissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan hyvässä porukassa, tämä on sinun joukkueesi. Tervetuloa mukaan! Laita viestiä joukkueenjohtajalle osoitteeseen: t0809@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme 2016 aloittanut tyttöjoukkue Lohjalla, LoP...

Venla kirjoitti: Venla Hytti haluaisi numeron 11, jos on vielä vapaana 😊 (25 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
40

lopa06 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon P06 -joukkue on aktiivinen juniorijalkapallojoukkue Lohjalla. Pelaamme tällä hetkellä kahdella eri tasolla, mutta pelaajat kuitenkin liikkuvat harjoituksissa ja peleissä eri tasojen välillä monipuolisen kokemuksen saavuttamiseksi. Teemme myös yhteistyötä Lopan 05- ja 07-joukkueiden kanssa harjoitusten ja valmennuksen osalta.

Sebastian kirjoitti: Ilmoittautuminen sulkeutuu pe 12.10 klo 20.00 eli pikaista ilmoittautumista. Niin saadaan täydenettyä tarvittaessa 'muilla' kuin sinisillä (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
38

ViTa M2 Nimenhuuto.com

Maailman paras fudis-jengi, jossa yhdistyvät laatu ja hyvä henki. Kotikenttämme on Virkkalan keskuskenttä, jossa pelaamme kotiottelut ja treenaamme Kirkniemen kentän ohella. Talvella treenit ovat Inkoo Arenalla.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa-99 on laadukas, hyvähenkinen ja ulospäin suuntautunut joukkue. Treenaamm...

Hannu kirjoitti: Loppuvuoden kausimaksu!! Ne jotka ei vielä ole maksanut kyseistä maksua maksakaa 50€ tilille FI30 4006 2620 0395 39 lokakuun loppuun mennessä. Laskuja vielä jäljellä, tuomarien matkat ja Inkoon syksyn maksut ja tuleva saunailta. Kiitos niille 13 jotka ovat jo maksaneet. Ps saunailta järjestetään ... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
36

ViTa Vixens T02-07 Nimenhuuto.com

ViTa Vixens T02-07 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä tänä vuonna kahdessa eri ikäryhmässä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T03-07, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Heini kirjoitti: Hei ! Tässäpä kaksi kysymystä: 1. Mistä löydämme laskun pelikaudesta ? 2. Onko muille käynyt niin kuin meille: tilasimme pelipaidan painatuksella ja maksoimme, mutta missään vaiheessa ei kysytty, mitä paitaan painetaan... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
41

ViTa Futisnaiset Nimenhuuto.com

ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukkue. Joukkueeseen otamme mielellämme uusia pelaajia, kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita oli sitten aiempaa pelikokemusta tai ei :)

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukk...

Rosa kirjoitti: Jos jalka on parempi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Naiset
37

LoPa P11 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon vuonna 2011 syntyneiden poikien joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Lopa PT2011-2012 on kesällä 2017 perustettu jalkapallojoukkue Lohjalla. Meill...

Lauri kirjoitti: Lauri on taas kipeä eikä pääse treeneihin tänään. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
51

LoPa P08 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 2008 syntyneille pojille. Yhteys joukkueenjohtajaan ja rohkeasti tervetuloa mukaan :) p08@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2008 syntyneil...

Elis kirjoitti: Elis tulossa treeneihin, unohtui ilmoittaa. (12 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
28

LoPa P09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 2009 syntyneille pojille. Yhteys joukkueenjohtajaan ja rohkeasti tervetuloa mukaan :) p09@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2009 syntyneil...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
25

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 03-06 syntyneitä poikia. Harjoittelemme kesäisin ja talvisin noin 3 kertaa viikossa. Lisätietoja Vastuuvalmentaja Kari Hakala, karihakala@hotmail.com, 050 4989159

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuosina 2003-2006 s...

Kari kirjoitti: Hei, Futsal-sarjaan P15 (-04) olisi tarjolla yksi peruutuspaikka. Sarjataso on 2. Herättääkö tämä kiinnostusta pelaajissa? Voin ohjata ne pelit, joihin pääsen ja kouluttaa ohjaajan muihin, jos aikuisista joku innostuu. Pelit alkavat marraskuussa. Vastaukset tämän päivän aikana. T: Kari (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
19

Atletico Club De Routio Nimenhuuto.com

Atletico Club De Routio

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako harraste urheilu? Atletico Club De Routio on juuri sinua varten!...

Markus kirjoitti: Alaraaja vamma, katsotaan kestääkö (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Lohja
Miehet
53

FC SauPa T0809 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2008-2009 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Janne kirjoitti: Peliin kutsutaan: Cessi, Minni, Senni, Ira, Annika, Kerttu, Jessica, Olga Ilmoittautumiset viimeistään sunnuntaina 20.5. jonka jälkeen kutsutaan tarvittaessa lisää. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
32

FC SauPa T0506 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue 2005-2006 syntyneille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Huom! Kaikki turnauksen tekoon osallistuvat vanhemmat mukaan! Käydään ohjelmaa ja turnausjärjestelyjä läpi! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
28

LopaT04-06 Nimenhuuto.com

Lohjan pallon tyttöjoukkue 2004-05 syntyneille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan tyttöfutista Lohjan Palloon - joukkueemme on 04-05 syntyneille...

Markku kirjoitti: LOPPUKIRI TYTTÖJEN OP LOHJA CUP JÄRJESTELYIHIN! Nyt on otettava reipasta loppukiriä ensi viikonlopun tyttöjen OP Lohja Cup`iin. Talkoolaisia kaivataan edelleen niin hankintojen, leipomisten kuin operatiivisen toiminnankin puolella. Alla linkki taulukkoon, jonne voi ilmoittautua. t. Markku https:/... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
53

LoPa 2012 Nimenhuuto.com

LoPa P2012. 12-13 syntyneille tytöille ja pojille. Tervetuloa mukaan!

Joukkue etsii pelaajia: Laji on jalkapallo ja joukkueen kotipaikka on Lohja. Joukkueeseen kuuluu 19 j...

Mira kirjoitti: Heippa kaikille! Joukkueemme sai tänään uudet joukkueenjohtajat! Janne ja Erika Vainio. Jannen nro 040-5685541. Lisää informaatiota luvassa myöhemmin :) (26 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
40

Lohja Lions Juniorit Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa junioreille vuodesta 2013. Tällä hetkellä joukkue hakee uusia erityisesti 2001 -2010 syntyneitä pelaajia perusteilla oleviin joukkueisiin. Tule mukaan pelaamaan jefua ! ! Yhteystiedot: www.lohjalions.fi lionsjuniorit@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Lohjalle! Lohja Lionsin juniorit et...

Antti kirjoitti: Laitan nyt tähän että näitä treenejähän ei U15-pelin takia pidetä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
36

LoPa edustus +A Nimenhuuto.com

LoPa, miesten edustus + P20-juniorit

Raine kirjoitti: Moi ! Joillain pelaajilla on 65,00 €:n toimintamaksuja rästissä, ne PITÄÄ saada ajan tasalle 4.10.2018 mennessä, jotta pystymme maksamaan mm. kuljetuksia vierasmatseihin ! Muikkareitakin on jo lähtenyt, tarkistakaa myös roskapostinne ! Kenellä on näitä erääntyneitä maksuja, hoitakaa ne siis PIAN.... (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
40