Jalkapallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 48 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lohja

Jalkapallo - Lohja

LoPa T06-07 Nimenhuuto.com

Olemme energinen ja iloinen tyttöfutisjoukkue Lohjalta. Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipasta mimmifutaria. Jos pelaaminen mukavassa porukassa kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan: Elina Voutilainen e_voutilainen@hotmail.com tai 050-3469956.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme kuuluu tällä hetkellä n. 40 vuosina 2006-2007 syntynyttä reipa...

Helena kirjoitti: Pikaisella aikataululla tämän viikon ajan laittakaa viestiketjuun, jos tarvitsette varusteita. PELIASU 49,50€ (pelipaita+shortsit) PELIPAITA 34,50€ SHORTSIT 15,00€ TREENIHOUSUT 33,50€ TREENIPAITA 39,09€ TREENITAKKI 36,00€ TREENIHUPPARI 39,00€ HUPPARI 42,00€ TUULITAKKI 42,00€ TUULIHOUSUT 32,50€ PA... (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
43

ViTa Nappulat Nimenhuuto.com

Aktiivinen ja reipashenkinen jalkapalloyhteisö ViTa Nappulat, joka toimii Etelä-Lohjan alueella. Joukkueet poikien 2005-07 -ikäluokissa ja 2009 syntyneiden tyttöjoukkue. Erinomaiset harjoitteluolosuhteet ja osaava valmennus. Jos jalkapallon harrastaminen kiinnostaa, niin ota yhteys vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajiin. Lisätietoja: www.vitanappulat.net

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Nappuloiden 05-07 -poikajoukkueet ja tyttöjen 09-joukkue Pinxit hakee in...

Mikko kirjoitti: Onko jojokokouksen annista tarkoitus tiedottaa jossain vaiheessa? Asialista oli ainakin mielenkiintoinen. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
76

fc lohja05 Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapallojoukkue, jossa pelaa 05 syntyneitä sekä muutama 06 syntynyt lapsi. Joukkue harjoittelee ja pelailee säännöllisesti sekä osallistuu erilaisiin turnauksiin niin talvella kuin kesälläkin. Treeneissä on kova halu oppia uusia asioita ja nauttia toisten hyvästä seurasta. Lisätietoja: Joukkueenjohtaja Jukka Tirkkonen Vastuuvalmentaja Jukka Tirkkonen 040 7629868

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mukaan joukkueeseemme jalkapallosta kiinnostuneita vuonna 2005 syntyne...

Emil kirjoitti: Hei! Olemme varsin ansiokkaasti pyöräyttäneet buffettikauden käyntiin kotipelien kylkeen ja nyt, kun olemme saaneet joukkueeseen 04 mukaan, voisi vallan hyvin hyödyntää myös tämän ikäluokan pelit varainkeruuseen. Homma toimii siten, että minulta (Emilin äiti Mervi) löytyy perusbuffatarpeet ja kah... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
34

LoPa T0809 Nimenhuuto.com

Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme uusi tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tällä hetkellä treenaamme Ojaniitun koulun tekonurmella ja talvikaudella Muijalan kuplahallissa sekä koulun liikuntasalissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan hyvässä porukassa, tämä on sinun joukkueesi. Tervetuloa mukaan! Laita viestiä joukkueenjohtajalle osoitteeseen: marika.suomi@lohjanpallo.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa! Olemme uusi tyttöjoukkue Lohjalla, LoPa T0809. Tä...

Marika kirjoitti: Joukkueessamme aloittaa ainakin alkuun kesäpelaajana Erika Piirainen, tervetuloa joukkueeseen! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
28

FC Lohja 06 Nimenhuuto.com

2006 syntyneiden pelaajien joukkue on perustettu v. 2011 ja joukkueella on tapahtumia noin 3 kertaa viikossa. Joukkue osallistuu Palloliiton Pelitällit -sarjaan, erilaisiin turnauksiin ja pelaa harjoitusotteluita muita joukkueita vastaan. Joukkue toimii harrastepohjalla, joten jokainen jalkapallosta kiinnostunut tyttö tai poika on tervetullut joukkueeseen riippumatta aikaisemmasta kokemuksesta. Mukaan ovat tervetulleita myös jalkapallosta kiinnostuneet aktiiviset vanhemmat! Lisätietoja www.fclohja.com

Terja kirjoitti: Tiedote koskien Ålandia Cupia Ålandia cuppiin, joukkueita on ilmoitettu meiltä mukaan kaksi kappaletta. Pelaajia on lähdössä mukaan 17 kpl. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kahdelle joukkueelle olisi luvassa vain yksi vaihtomies jaettavaksi. Se olisi ollut vähän liian vähän. Nyt onneksi asiaa kyse... (21 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
44

ViTa Tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Upouusi joukkue alkoi 2017, sekoitus kokeneita pelaajia ja aloittelijoille. Tarjoamme hyvään koulutukseen alle suuren valmennus linja, hauskaa ja kaikki sosiaalietuudet jalkapalloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia. Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T04-05, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Nick kirjoitti: Hi we are now T03-06 , more information when we meet next . Sarah my eldest has joined us and next week we will place adverts in as many schools as we can and shops too. I would appreciate parents and players also spreading the word around and letting as many know that ViTa T03-06 is up and runni... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
11

LopaT04-06 Nimenhuuto.com

Lohjan pallon tyttöjoukkue 2004-05 syntyneille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan tyttöfutista Lohjan Palloon - joukkueemme on 04-05 syntyneille...

Pertti kirjoitti: HIPPO Jalkapallokoulu 5 -9.6.2017 Lohjan Pallon ja Länsi-Uudenmaan Osuuspankin järjestämä jalkapallokoulu on jo muodostunut perinteikkääksi alkukesäiseksi jalkapallotapahtumaksi. Tänä kesänä se järjestetään maanantaista perjantaihin 5 -9.6 Asemanpellon nurmikentillä (Munkkaankuja 1, 08500 Lohja) ... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Tytöt
50

FC Lohja Nimenhuuto.com

Lohjalainen jalkapalloseura joka pelaa ja harjoittelee hyvissä olosuhteissa. Talvisin uuden sukupolven tekonurmella ja salissa futsalia, sekä kesäisin nurmikentillä. Tämä sivusto on seuran ikämiespelaajille. Kaudella 2017 meillä on joukkueet KKi35, 40, 50 ja 55 sarjoissa

Joukkue etsii pelaajia: FC Lohjan KKi-joukkueiden talven 2016-17 Harjoituskausi on alkanut. Harjoitte...

Jari kirjoitti: Olen mukana tarvittaessa. (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
73

LoPa P08-09 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon juniorijoukkue 08-09 syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan futista Lohjan Palloon - joukkueemme on pojille 2008 ja 2009 s...

Oula kirjoitti: Oula tulossa treeneihin (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
54

FC SauPa T02-05 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue T02-05 ikäisille tytöille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Helena kirjoitti: Yhteystiedot ajantasalle Käykää pelaajalistalla tarkistamassa, että omat yhteystietonne ovat ajantasalla! Sekä pelaajan, että huoltajan! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
30

FC SauPa T06-09 Nimenhuuto.com

FC Saukkolan Pallo ry:n Tyttöjoukkue T06-09 ikäisille tytöille. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Lisätietoja: http://www.saukkolanpallo.fi/

Joukkue etsii pelaajia: SauPaGirls joukkueet ovat harrastetasoisia ja läpi kauden avoimia uusille jal...

Janne kirjoitti: Huom! Tytöille jotka eivät ole keskiviikkona pelissä mukana on samaan aikaan harjoitukset. 2006-2007-2008-2008 Laittakaa ilmoittautumiset! (13 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Lohja, Nummi Pusula, Nummi
Tytöt
31

ViTa Futisnaiset Nimenhuuto.com

ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukkue. Joukkueeseen otamme mielellämme uusia pelaajia, kaikki jalkapallosta kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita oli sitten aiempaa pelikokemusta tai ei :)

Joukkue etsii pelaajia: ViTa Futisnaiset on loppuvuodesta 2016 perustettu naisten harraste futisjoukk...

Eero kirjoitti: T00 tytöillä on poikkeuksellisesti peli samaan aikaan tällä kentällä (pelaavat siis puolikkaalla kentällä). Joudun hoitamaan enimmäkseen tyttöjen peliä mutta olen kentällä myös siis teitä varten (17 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Naiset
13

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 15 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tulevana kesänä...

Rania kirjoitti: Rania vailla kyytiä lauantaina 13.2. Sopisiko jonkun kyytiin virkkalan shelliltä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
22

Lohja Lions Juniorit Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa junioreille vuodesta 2013. Tällä hetkellä joukkue hakee uusia erityisesti 2002 -2009 syntyneitä pelaajia perusteilla oleviin joukkueisiin. Tule mukaan pelaamaan jefua ! ! Yhteystiedot: www.lohjalions.fi lionsjuniorit@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa Lohjalle! Lohja Lionsin juniorit et...

MikaO kirjoitti: Huomatkaa, että marraskuussa alkavien salitreenien aika ja paikka on muuttunut tiistain osalta. Källhagen on muuttunut Perttilän kouluksi ja aikakin on aiempaa aikaisempi eli 17:30-19:00. Tämä sopinee pienimmille junnuillemme hieman paremmin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
31

LoPa05 Nimenhuuto.com

Lohjan Pallon (LoPa) kesällä 2011 perustettu joukkue 2005 syntyneille pojille.

Oiva kirjoitti: Hei, Oivalta hävisi tänään Kisakalliossa sin. lyhythihainen treenipaita, jossa LoPa:n logo ja pelinro 12. Katsotteko poikien repuista, josko olisi vahingossa mennyt väärään laukkuun? Kiitos. t: Mira (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
41

Lohja Lions Nimenhuuto.com

Amerikkalaista jalkapalloa harrasteleva joukkue. Keksitään tähän jotain lennokasta myöhemmin. Tai sitten ei.

Teemu kirjoitti: Tuun suoraan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Lohja
Ei asetettu
49

ViTa 10-12 Nimenhuuto.com

Virkkalan Tarmon touhukas 2010-2012 syntyneiden lasten oma joukkue.

Elias kirjoitti: Tänään harjoituksissa sattuneen tapahtuman takia laitan viestin vielä yleisesti tänne nimenhuutoon. Eliaksen silmäkulma ja poskipää pahasti turvonnut Vikon tahallisen potkun jälkeen. Elias kaatui pelitilanteessa ja tämän jälkeen Vikko potkaisi tahallisesti Eliasta naamaan ja tämän jälkeen polkais... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
31

ViTa 08-09 Nimenhuuto.com

29.8.2015 Virkkalan keskuskentällä jalkapallokoulun päätyttyä Virkkalan Tarmoon muodostettiin uusi ikäluokka ViTa 08-09. Joukkueessa on tällä hetkellä noin 10 innokasta futaria, valmennustiimissä on 2 isävalmentajaa. Otamme mielellämme uusia pelaajia sekä toimihenkilöitä mukaan!

Juha-Pekka kirjoitti: Lisäys vielä maanantaille. Mustat paidat päälle. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Sekajoukkue
19

lopa-edustus Nimenhuuto.com

LoPa, miesten edustus

Joonas kirjoitti: kokeilen miten kestää (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Miehet
46

ViTa 02 Nimenhuuto.com

VITA-02 joukkue on perustettu vuoden 2011 alusta.Joukkueen virallinen kotisivu www.virkkalantarmo.fi Seuravaatteet osoitteesta www.vita.seurashop.fi

Hannu kirjoitti: Sarja taulukot ja pelit löytyy täältä. P16 https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat?&uusjp17&P16 P15/02 https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/pojat?&uusjp17&P152 P15/03 https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja
Pojat
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.