Kuorolaulu Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, käsipallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Turku

Kuorolaulu - Turku

Turun poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Turkulaista poliisilaulantaa jo vuodesta 1933.

Jani kirjoitti: Orastava flunssa.. Saas kattoo. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kuorolaulu
Turku
Miehet
21

Wiener Blut Nimenhuuto.com

Viineriporukan oma nimenhuutoryhmä lakkojen, koulutusten ja erityisesti Hörppäämisen mahdollistamiseen ja kaikinpuoliseen edesauttamiseen

Olli-Pekka kirjoitti: Tapahtumatiedot päivitetty. Huomioikaa siis huominen kellonaika 17. Sunnuntain harjoitus Linnateatterissa klo 13-16, koreografi paikalla. Yst. päivittäkää läsnäolotietonne kaikkiin tuleviin tapahtumiin (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu
Turku
Sekajoukkue
17

Cappella Cathedralis Turku Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: HARJOITUS klo 19 (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kuorolaulu
Turku
Sekajoukkue
27

Turun konsan kamarikuoro Nimenhuuto.com

Turun konservatorion kamarikuoro on kunnianhimoinen ja osaava vuonna 2003 perustettu sekakuoro, jota johtaa diplomikuoronjohtaja Esko Kallio.

Eeva kirjoitti: Kaikille yökukkujille: nauhoitukset on ladattuna "Kuvat ja materiaalit"-osiossa. Sieltä ei ilmeisesti saa alkuperäistä, mutta vielä parempi versio on tulossa huomisen keikan jälkeen... Nähdään! T: Eeva (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuoro, Kuorolaulu ja Musiikki
Turku
Sekajoukkue
32

ccasopraanot Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Nimenhuutoon on lisätty tarkempia aikatauluja kolmen eri projektin harjoitusajoista ja -paikoista. Huom. su 20.11. klo 17 Sigyn-sali, ti 29.11. Vatikaani, ma 5.12. Vatikaani, ti 13.12. LY-sali ja sen jälkeen pikkujoulun viettoa jne... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Turku
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.