Salibändy Espoo, helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, helsinki ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal ja sähly.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

TU Westside Nimenhuuto.com

Salibandy Club Westside on 2015 syksyllä Espoossa perustettu salibandyjoukkue. Joukkueemme koostuu lähinnä salibandyn harrastelijoista. Tammikuussa 2019 joukkueemme liittyi Tuomarilan Urheilijoihin ja tunnetaan nykyään nimellä TU Westside. Meidän aktiviteettien perustana on positiivinen asenne, hauskanpito ja liikunta. "Harjoittelemme" Tapiolan Urheiluhallilla yleensä sunnuntai-iltaisin, ja osallistumme hupi- ja harrastetason turnauksiin.

Juhana kirjoitti: Laita in/out asap. Jos näyttää huomenna klo 13 aikoihin siltä, että Leppävaaraan ei saada min 10 in, niin vuoron ehtii vielä perua. Su-ilta täynnä kaikissa kaupungin halleissa, myös la-päivä. Voidaan yrittää sitten vaihtoehtona klo 20.30 EA:lta 71€. (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy ja Sähly
Espoo, Helsinki
Sekajoukkue
47

HyöKy Nimenhuuto.com

Salibandya vuodesta 1996. Kaudella 2019-2020 miesten kutosessa.

Joukkue etsii pelaajia: HyöKy etsii hyökkääjää, puolustajaa ja toista maalivahtia 6-divarin joukkuees...

Vesa kirjoitti: Moi! Muutos oman aamupelin toimitsemiseen. Levomäen Jorma tulee toimitsemaan meidän aamupelin! Näin Marika tai Tanja tulee vasta klo 18 ja 19 peleihin. Klo 9 toimitsijat: Jorma ja Tanja/Marika Klo 10 : Tanja ja Seppo Klo 15 toinen toimitsija vielä Maurin tilalle Petteri Nurmen kaveriksi puuttuu. ... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Espoo, Helsinki
Miehet
40