Salibändy Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, ringette, lentopallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo ja sähly.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rabbit FC Nimenhuuto.com

Rabbit FC... since 1996. Rabbit FC on salibandyjoukkue, jonka suurimpina tavoitteina on urheilullinen hauskanpito ajatuksella: "Voitto tulee hymyillen" ja tarjota keski-ikäistyville miehille pakopaikka arjen askareista. Kaudella 2019-20 Rabbit FC pelaa (yhä urheilullisesti syistä) V-divisioonassa.

Jockum kirjoitti: Lomalla elokuussa, ja jalkapallotreenit joka tiistai niin epävarma on (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
33

sipoonopet Nimenhuuto.com

Salibandyä Sipoossa jo vuodesta 2001.

Jarkko kirjoitti: PELIT PERUTTU TÄNÄÄN PERJANTAINA! Noudatamme ohjeistuksia ja vältämme ryhmäliikuntatapahtumia. Hyvää viikonloppua! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
49

ÅIF Miehet 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: NIKO HOITAA SIVUT (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
22

Kova kondis Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Kiitos vastauksista. Tiistai oli ainoa vapaa aika niin että sen sai varattua koko kaudeksi 2020-2021. Jos hakemus hyväksytään niin vuoro alkaa tiistaina 18.8.2020 klo 21 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Sipoo Södis
Miehet
22

Kurkkumopo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu Tai Sipoo
Miehet
16