Salibändy Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, ringette, lentopallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo ja sähly.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rabbit FC Nimenhuuto.com

Rabbit FC... since 1996. Rabbit FC on salibandyjoukkue, jonka suurimpina tavoitteina on urheilullinen hauskanpito ajatuksella: "Voitto tulee hymyillen" ja tarjota keski-ikäistyville miehille pakopaikka arjen askareista. Kaudella 2020-21 Rabbit FC pelaa (yhä urheilullisesti syistä) V-divisioonassa, lohkossa 8.

Petri kirjoitti: Myöhässä taas ainakin 15 min (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
35

sipoonopet Nimenhuuto.com

Salibandyä Sipoossa jo vuodesta 2001.

Jarkko kirjoitti: Hejsan! Ensi perjantaina pelit ovat poikkeuksellisesti jo klo 15.00 - 16.30. Seuraavalla viikolla pelit jäänevät väliin syysloman takia. Tulkaahan kaikki siis pelaamaan ensi perjantaina 9.10. (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
55

ÅIF Miehet 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: NIKO HOITAA SIVUT (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
22

Kova kondis Nimenhuuto.com

Martti kirjoitti: Töissä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Sipoo Södis
Miehet
26

Kurkkumopo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu Tai Sipoo
Miehet
19