Salibändy Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo, lentopallo, suunnistus, ringette ja golf.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rabbit FC Nimenhuuto.com

Rabbit FC... since 1996. Rabbit FC on salibandyjoukkue, jonka suurimpina tavoitteina on urheilullinen hauskanpito ajatuksella: "Voitto tulee hymyillen" ja tarjota keski-ikäistyville miehille pakopaikka arjen askareista. Kaudella 2023-24 Rabbit FC pelaa (yhä urheilullisesti syistä) V-divisioonassa, lohkossa 7.

Harri kirjoitti: Kentällä.... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
41

sipoonopet Nimenhuuto.com

Salibandyä Sipoossa jo vuodesta 2001.

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
40

Pullero IBK Nimenhuuto.com

Paljon puhetta ja hitaita liikkeitä. Aluemestari 2022

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
3

Kova kondis Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Asukasyhdistyksen tilinhoitaja tarkasteli säbämaksusuorituksia. Tarkastathan että olet maksanut kauden. Tässä maksuohjeet Kerätään kauden 2023-2024 salimaksuna 50 EUR pelaajaa kohden. Maksu tilille Eriksnäsin asukasyhdistys ry, FI84 8000 1171 3594 18. Viestikentään: Pelaajan nimi. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo Södis
Miehet
20