Salibändy Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, ringette, lentopallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo ja sähly.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rabbit FC Nimenhuuto.com

Rabbit FC... since 1996. Rabbit FC on salibandyjoukkue, jonka suurimpina tavoitteina on urheilullinen hauskanpito ajatuksella: "Voitto tulee hymyillen" ja tarjota keski-ikäistyville miehille pakopaikka arjen askareista. Kaudella 2020-21 Rabbit FC pelaa (yhä urheilullisesti syistä) V-divisioonassa, lohkossa 8.

Jan-Peter kirjoitti: Ikäloppu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
35

sipoonopet Nimenhuuto.com

Salibandyä Sipoossa jo vuodesta 2001.

Jarkko kirjoitti: Hejsan! Ensi perjantaina pelit ovat poikkeuksellisesti jo klo 15.00 - 16.30. Seuraavalla viikolla pelit jäänevät väliin syysloman takia. Tulkaahan kaikki siis pelaamaan ensi perjantaina 9.10. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
58

ÅIF Miehet 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: NIKO HOITAA SIVUT (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
22

Kova kondis Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi, Vuorot on nyt peruttu maaliskuun loppuun asti. Hiihto ja luistelukelit jatkuu. Padel on myös tullut suosituksi lajiksi. t. Ari (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Sipoo Södis
Miehet
26

Kurkkumopo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Oulu Tai Sipoo
Miehet
17