Salibändy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 81 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly, lentopallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JHU Nimenhuuto.com

Jyväskylän Harrasteurheilijat Ry on vuonna 2017 perustettu liikuntaseura kaikenikäisille ja -kokoisille liikkujille taitotasosta riippumatta. Viikottaiset pelikerrat ovat pääasiassa höntsäilypelailua 3v3 tai 4v4 + maalivahdit - mallilla. Tärkeintä vuoroilla on rento asenne pelaamiseen sekä liikkunasta nauttiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Jyväskylän Harrasteurheilijat Ry on vuonna 2017 perustettu liikuntaseura kaik...

Toni kirjoitti: Jäät tosiaan Minihallissa, eli Rautpohjankadun päädyssä olevassa pikkukaukalossa :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
62

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin klo 12-13. Osallistumismaksu 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan! Liittymislinkki: https://jypfc.nimenhuuto.com/public_join?pass=jypfcs%C3%A4hly

Joukkue etsii pelaajia: JYP FC:n sählyvuoro kaipaa uusia pelaajia ja tuoreita kasvoja mukaan. Pelaaji...

Jukka kirjoitti: futsalit peruttu (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
54

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Buugin Lounas Salibandy Nimenhuuto.com

Buugin Lounas & Salibandy. Salibandy & Lounas 12€ Maksu Buugin kassalle (ilman lounasta maksu Ampparipesässä) Lounassalibandy Tiistaisin,Torstaisin ja Perjantaisin klo 11.00 - 12.00 Hinta 12€ lounaan kanssa. Ilman lounasta 4€/6€ (O2-jäsenet 4€) Sunnuntaisalibandy Sunnuntaina klo. 18.00 - 19.00 ,19.00 - 20.00 ja 20.00 - 21.00 Hinta: 4€/6€ (O2-jäsenet 4€) Maalivahdit ei maksua. Ryhmän ollessa täysi 2 maalivahtia + 20 pelaajaa kirjoita kommenttikenttään vara 1 jne. järjestyksessä vuoroon. O2-Jyväskylän jäseneksi liittymällä edullisempi hinta ja kaikki seuraedut: https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/1620148 Jäsenmaksu 20€ Jäsenkausi 1.5. - 30.4. Ikä 14 + Lisätietoa: Marko Hokkanen sp. marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Marko kirjoitti: Moro, Huominen klo.20-21 vuoro peruttu. terkuin, Make / O2 (15 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
316

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu lähes poikkeuksetta myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on erottaa punaisella olevalla tunnisteella. Ns. SK-kävijöiltä aina 4 €:n maksu puolen vuoden välein kootusti. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia (keltainen) niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen vapaasti kunnes pelaajamäärä 20+2

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
74

Jyskälän Säbispallo Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelata säbää rennosti oman kunnon ja tason mukaan.Aloittelijat rohkeasti mukaan. Mukaan pääsee toki "divari-jyrät" ja muut pitempään lajin kanssa olleet. Avoin sekaryhmä ikä + 18.Ikä ei tiukka käsite kuitenkaan.Pelipaikka Buugin pikkukaukalo. Kertamaksu max.5€ per kerta.Liittyminen ei maksa vain vuorolle tulo.Ryhmä aloittanut 11/2018. Maksu vuoron alussa minulle.Mieluiten tasaraha. Liittymisen jälkeen pääset laittaa tietojasi. Reilu peli asenne/Fair play. Vuorolle mahtuu 16 pelaajaa + 2 maalivahtia per kerta ilmottautumisjärjestyksessä.Vuoro toteutuu jos 10 henkilöä osallistuu.Peruutus omasta tulosta pikainen ilmottaminen.Jäsen saa lisätä vierailijan aina tapahtumiin. Omat varusteet mukaan.Liittymisen salasana minulta sp:n kautta. Tiedot sp. hvl.marko@yahoo.com

Marko kirjoitti: Vielä vuoromaksut tältä päivältä aivan täsmää.Tarkistakaa jos piti Mb:llä maksaa et maksu lähti.Kiitos. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
127

Pinja Nimenhuuto.com

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko teollisen digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa lähes 500 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa. Vapaa-ajalla pelaamme mm. salibandyä.

Ville kirjoitti: tällä viikolla menee ohi lapsenvahtina mutta ens viikolla toivottavasti jo saa pelit (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
60

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on Perustajajäsenillä, ”Tukipilareilla” (uusi nimike v. 2017 alkaen) sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (v. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. ”Tukipilareita” on kolme: Matti Ahonen (nro 1), Ilmari Pitkänen (nro 2) ja Sami Tiitto (nro 3). Hall of Fameen valittuja ei ole.

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
32

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
34

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2015-2016 Salibandyliiton Sisä-Suomen E2-junioreiden kilpasarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista Kortteliliigaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Antero kirjoitti: Yritetään tähän vuorolle saada vähintään se 10-12 peluria, niin saadaan futispelit pyörimään kesä-ajaksi 💪 (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
143

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Jouni kirjoitti: Hei, Jyväskylän kaupungilta tuli infoa maskien käyttöön, tämä koskee siis urheiluseuroja, jotka kaupungin tiloissa harjoittelevat. Jyväskylässä laaja maskisuositus yli 15-vuotiaille asukkaille – maskeja suositellaan pidettävän aina julkisissa sisätiloissa sekä yleisötilaisuuksissa Jyväskylän kaup... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
37

Kokoelmajkl Nimenhuuto.com

www.kokoelmajkl.com Jyväskyläläinen säbäjoukkue mikä osallistuu miesten 5-divisioonaan Keski-Suomen alueen sarjassa kaudella 2020-21.

Joukkue etsii pelaajia: Salibandyseura KokoelmaJKL hakee uusia pelaajia kaudelle 2020-2021. Pelaamme ...

Henri kirjoitti: luukkuvahti (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
16

Kinaatin kikat Nimenhuuto.com

Kinaatti kikkailee.

AKauppi kirjoitti: Meikältä jääkin ens kauden sählyt välistä kun oon muuttamassa Tampereelle tässä kesällä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
26

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Tuomo kirjoitti: 6-7 miespelaajaa + 3 naista! (19 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
46

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi. Ilmoittatutumiset IN/OUT mielellään viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä.

Petri kirjoitti: Oman joukkueen vuorot palautuikin tänään yllättäen (kaupungin tilat taas käytettävissä) ja huomenna lähes samoihin aikoihin harkat. (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
38

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: 2+8 IN klo.17 mennessä, muuten OUT (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
60

Typpee Nimenhuuto.com

Hajutonta, mautonta ja väritöntä salibandyä jo vuodesta 2016.

Valtteri kirjoitti: Sisäreisi edelleen puolikuntoinen, pitää katsoa maanantaina mikä tilanne. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
40

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Panu kirjoitti: 85 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
42