Salibändy Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Light Iron 06 pojat Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Jos vielä mahtuu mukaan (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Pornainen
Ei asetettu
19

Light Iron pojat -08 Nimenhuuto.com

Joukkueemme koostuu Pornaisten vauhdikkaimmista ja kovatahtoisimmista pojista. Pelaamme tulevalla kaudella kilpa- ja haastajasarjassa. Kaudella 2017-2018 Light Iron Challergers voitti B-haastajafinaalin -07 ikäluokassa ja -08 kilpasarjassa Light Iron Violetti joukkue pelasi paria peliä lukuun ottamatta voitokkaasti. "Tuu mukaan, jos uskallat."

Marika kirjoitti: Tervehdys, Eilen pidettiin vanhempainpalaveri. Laitan viikonlopun aikana tarkempaa tietoa palaverissa läpi käydyistä asioista, mutta muutamasta asiasta laitan jo nyt infoa. Nimenhuudon tilalle on tulossa myClub. Lähetin kaikille tänään sähköpostiin kirjautumislinkin myClub-järjestelmään. Jos ette... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Pornainen
Pojat
15

Light Iron 40+ Nimenhuuto.com

Light Iron 40+ on uusi, perustettava joukkue, jonka tarkoituksena on ilmoittautua kaudelle 2018–2019 salibandyliiton 40-vuotiaiden sarjaan.

Jarkko kirjoitti: Meillä Sillin kanssa jo hotellihuone varattuna tähän. Hoidetaan huomisen aikana in/out ilmoittautuminen niin tiedetään toteutuuko saunailta vai ei! Ja jos majoituksesta on kiinni osallistuminen niin meidän huoneeseen mahtuu lisävuoteelle vielä yksi. (30 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Pornainen
Miehet
19

Light Iron iskät ja äiskät Nimenhuuto.com

Light Ironin juniorien vanhempien ja seuran aktiivien harrastejoukkue, jossa kohotetaan joukkueiden taustavoimien kuntoa rennon salibandypelailun merkeissä.

Jussi kirjoitti: Aloitetaan tänään pelit jo 18.30. Jos et ehdi, niin paikalle voi toki tulla normaaliin aikaan klo 19. Vuoron loppuun asti klo 20 kuitenkin pelataan. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Pornainen
Ei asetettu
25

Light Iron Seniors Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Vahvistan, että vuoro toteutuu, nähdään Askolassa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Pornainen
Ei asetettu
22

Light Iron Pojat 07 Nimenhuuto.com

Severi kirjoitti: Jos ehditään (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Pornainen
Ei asetettu
38

Light Iron tytöt 07-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Koitan ehtiä ajoissa (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Pornainen
Tytöt
15