Salibändy Pornainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pornainen ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja haku.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Light Iron 06 pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Pornainen
Ei asetettu
19

Light Iron 40+ Nimenhuuto.com

Light Iron 40+ on uusi, perustettava joukkue, jonka tarkoituksena on ilmoittautua kaudelle 2018–2019 salibandyliiton 40-vuotiaiden sarjaan.

Jussi kirjoitti: SSBL:n hallituksen eilisellä päätöksellä seniorisarjat Etelä-Suomessa päättyvät tämän kauden osalta tähän. Tästä linkistä liiton virallinen ja tarkempi tiedote asiasta: https://salibandy.fi/fi/uutiset/liiton-hallitus-paatti-keskeytettyja-sarjoja-ei-kaynnisteta-katse-kesaan-ja-uuteen-kauteen/ Lähi... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Pornainen
Miehet
18

Light Iron iskät ja äiskät Nimenhuuto.com

Light Ironin juniorien vanhempien ja seuran aktiivien harrastejoukkue, jossa kohotetaan joukkueiden taustavoimien kuntoa rennon salibandypelailun merkeissä.

Jussi kirjoitti: Peruutettu, ei tarpeeksi porukkaa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Pornainen
Ei asetettu
24

SBS Devils -08 Nimenhuuto.com

SBS Devils koostuu Pornaisten vauhdikkaimmista ja kovatahtoisimmista pojista. Pelaamme tulevalla kaudella kilpa- ja haastajasarjoissa ÅIF-SBS Devils yhdistelmäjoukkueella. "Tuu mukaan, jos uskallat."

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Pornainen
Pojat
13

Light Iron Seniors Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Kesäreeniä! Kokoontumisrajoitukset poistuivat Askola-Areenalta 2.6.2021. Olisiko täällä kiinnostuneita kesävuorolle tulijoita? Isolle kentälle tarvitaan reilusti porukkaa, jotta saadaan hyvät pelit aikaiseksi. Ajatuksena on, että pidettäisiin sekapelit naisten kanssa keskiviikkoisin 19.30-20.30. ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Pornainen
Ei asetettu
25

Light Iron Pojat 07 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Pornainen
Ei asetettu
37

Light Iron tytöt 07-08 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Pornainen
Tytöt
15