Salibändy Stadi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Stadi ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, futis, sulkapallo, säbä, potkupallo, sähly, soutu ja sulkien huiskiminen.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IBK Stadibandy Nimenhuuto.com

Stadilaista säbää!

Niko kirjoitti: 40/60 (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Stadi
Miehet
43

Malminkartanon Weivarit Nimenhuuto.com

Laatu korvaa määrän XD

Archie kirjoitti: Laittakaapas nimiä listaan, jos on kiinnostusta tulla pelailemaan parina seuraavana lauantaina. Vuoro ei maksa ulkopuolisille mitään, koska meillä on alkuperäisessä KKI-ryhmässä sen verran vähän porukkaa, että ei saada oikein kunnon pelejä omalla porukalla aikaiseksi. Jos täältä ei tule vahvistuk... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
22

HSS Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Laittakaa heti maanantaina viestiä, in - tai outboxiin. Nyt myös mukaan lisää kavereita jotta saadaan vähintään 2 kenttää peliin. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
25

Pitskun Sportti Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Myöhemmin nordikselta mahollisesti (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
23

SS-Stadin Säbä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Bonusliiga! Jos on intoa lähteä bonusliigaan hupisarjaan pelaamaan toimi seuraavasti: 1- Tutustu ohjeisiin: http://www.play-liiga.fi/talvisarjat/71 2- ilmoittaudu kesäliigan nimenhuuto tapahtumaan täällä. 3- maksa 120 euroa tilille: FI64 1690 3500 0140 94 siten että ne on tilillä viimeistään 7.8.... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Stadi
Sekajoukkue
30