Salibändy Stadi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Stadi ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, futis, sulkapallo, säbä, potkupallo, sähly, soutu ja sulkien huiskiminen.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

IBK Stadibandy Nimenhuuto.com

Stadilaista säbää!

Oscar kirjoitti: En oo tulos jos näin vähä jätkii (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Stadi
Miehet
51

Malminkartanon Weivarit Nimenhuuto.com

Laatu korvaa määrän XD

Archie kirjoitti: Laittakaapas nimiä listaan, jos on kiinnostusta tulla pelailemaan parina seuraavana lauantaina. Vuoro ei maksa ulkopuolisille mitään, koska meillä on alkuperäisessä KKI-ryhmässä sen verran vähän porukkaa, että ei saada oikein kunnon pelejä omalla porukalla aikaiseksi. Jos täältä ei tule vahvistuk... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
22

HSS Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Kauden loppupelit lisätty. Peleihin saa pyytää frendejä koska oletan että porukat lomalla yms. Kesäkuussa yksi peli ja heinäkuussa kaksi. Elokuussa "finaalit". (15 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
24

Pitskun Sportti Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Myöhemmin nordikselta mahollisesti (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Stadi
Ei asetettu
23

SS-Stadin Säbä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Bonusliiga! Jos on intoa lähteä bonusliigaan hupisarjaan pelaamaan toimi seuraavasti: 1- Tutustu ohjeisiin: http://www.play-liiga.fi/talvisarjat/71 2- ilmoittaudu kesäliigan nimenhuuto tapahtumaan täällä. 3- maksa 120 euroa tilille: FI64 1690 3500 0140 94 siten että ne on tilillä viimeistään 7.8.... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Stadi
Sekajoukkue
27