Salibändy Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 128 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sähly, joukkuevoimistelu, koripallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SB Hurricane Ladies Nimenhuuto.com

SB Hurricane ry:n tarina sai alkunsa maaliskuussa 2010, kun Hattaran Harri kokosi tutuista pelikavereistaan harrasteporukan, joka sai nimekseen SB Hurricane. Helmikuussa 2011 joukkue rekisteröitiin SB Hurricane ry:ksi. Pienestä salibandyjoukkueesta on kasvanut jo pieni salibandyseura. Tällä hetkellä seuraan kuuluu kolme miesten joukkuetta sekä naisten joukkue. Luontevana jatkumona seuran kehitykselle pelaamme tulevalla kaudella 2018-2019 miesten edustusjoukkueella 4. divisioonaa sekä harrastejoukkueella Kiekko-Haukat 96 harrastesarjaa. SB Hurricane Ladies pelaa 3. divaria pohjois-suomen lohkossa. http://www.sbhurricane.fi/

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
28

Majavan Pamputtajat Nimenhuuto.com

Majavan Pamputtajat on vuonna 1998 Oulussa perustettu urheilujoukkue. Pääasialliset lajimme ovat salibandy ja jalkapallo, mutta "pelimiehinä" meiltä onnistuu laji kuin laji. Atleettinen joukkueemme koostuu pääasiassa Oulun yliopistossa sähkötekniikkaa opiskelleista nuorukaisista, mutta pari mustaa lammasta toki joukkoon mahtuu.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
35

Kiekko Pojat juniorit Nimenhuuto.com

Harrastetason junioriporukka jossa tärkeintä on yhdessäolo, uuden oppiminen ja hauskan pito! Matalankynnyksen toimintaa, jonka tarkoituksena on että kaikki lapset saa harrastaa ja kipinä liikuntaan pysyisi läpi elämän. Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota yhteyttä jaakko.maatta@kastellinkiekkopojat.fi 0445644223 HOX! Lauantain salibandyvuorojen avaimet voi hakea seuraavista paikoista: Vesa Nissilä, Peuratie 10 A5 (hintan koulun vieressä) Vara avain löytyy tarvittaessa: Jaakko Määttä, Tietolinja 1 A 39 (linnanmaa)

Werner kirjoitti: + kaveri Ossi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
366

Sählärit FBT Nimenhuuto.com

Alkujaan 2000-luvun alkuvuosina Oulun kaupungin keskushallinnon työpaikkasählynä alkanut vuoro, aina ollut perjantaisin työviikon päätteeksi. Nykyisin entisen pohjalta jatkanut ja kokoonpanoaan ajan saatossa jonkin verran muuttanut pelaajaryhmä. Vuoteen 2021 saakka Oulun kaupunki maksoi vuoron käyttökustannukset. Syksyllä 2021 vuoro muuttui käyttäjilleen maksulliseksi kaupungin kiristettyä maksuttomien liikuntavuorojen politiikkaansa.

Jari kirjoitti: Lähetä Pete sinä se joukkuekuva kaikille, sulla oli parempi kuva kuin mun puhelimessa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
16

UniMoven maalivahdit Nimenhuuto.com

UniMoven (ent. Oulun korkeakoululiikunta) salibandy- ja jääkiekkovuorojen maalivahtien ilmoittautumiseen tarkoitettu Nimenhuuto. Korkeakouluopiskelijoille suunnatut salibandyvuoromme ovat 3 kertaa viikossa Nallisportissa ja jääkiekkovuoro kerran viikossa Linnanmaan jäähallissa. Vuoroille tarvitaan maalivahteja, joten ilmoittaudu mukaan!

Arto kirjoitti: Onko Nallisportissa vuokrattavia maalivahdinvarusteita? Ja onko ihan käyttökuntoisia? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Sekajoukkue
38

Sarajevon sorsat Nimenhuuto.com

INFO -Max18 pelaajaa (sis. maalivahdit) -Kaikki kenttäpelaajat ottavat mustan ja valkean paidan mukaan. -vakiopelaajien ilmottautuminen pelipäivänä VIIMEISTÄÄN klo13:30 menessä, jonka jälkeen kuka tahansa voi ilmoittaa jonkun halukkaan varapelaajan. Heti kun tiedät ettet pääse pelaamaan tulevaan tapahtumaan kirjaudu tapahtumasta ulos! -Uloskirjautuneen tilalle varapelaaja voi välittömästi ilmoittaa itsensä. Kukatahansa jolla on profiili voi ilmoittaa ulkopuolisen pelaajan Kts.alhaalata ''Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja''

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
20

Humppaveikot Nimenhuuto.com

Humppaveikot ry Urheilutoiminnan ohessa pidämme myös tärkeänä suomalaista sauna- ja seurustelukulttuuria. Jäsenenä voitkin osallistua aika-ajoin järjestettäviin kokouksiin, vuosijuhliin ja kesäpäiviin. Näissä illanistujaisissa luommekin mitä älykkäimmät taktiikkakuviomme hyvän ruoan ja virvokkeiden merkeissä. Humppaveikon tunnistatkin pinkistä pelipaidasta, jonka rintamuksessa komeilee Humppa-Sonni. Tällaisen henkilön nähdessäsi tule vapaasti repimään hihasta ja jutustelemaan mitä mieleesi juolahtaakaan! http://humppaveikot.dy.fi/

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
61

HM Athlets Nimenhuuto.com

Lauantai-illan huumasta sähläillen kohti seuraavaa viikkoa! Pelataan jos vähintään 6 pelaajaa ilmoittautuu.

Joukkue etsii pelaajia: Lauantai-illan huumasta sähläillen kohti seuraavaa viikkoa! Pelataan jos vähi...

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
24

Oulun Dynamo Nimenhuuto.com

#dynamolife www.facebook.com/dynamooulu www.instagram.com/oulundynamo https://twitter.com/dynamooulu

Joukkue etsii pelaajia: Yhteydenotot: toimisto@oulundynamo.fi ”Dynamo Oulu pitää arvossa etenkin harr...

Päivitetty melkein 7 vuotta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
27

Kastellin Kiekko Pojat Nimenhuuto.com

Oululainen urheiluseura jossa löytyy tilaa kaikenikäisille ja tasoisille pelaajille. Lajikirjomme on laaja ja toimintaa löytyy myös lapsille. Kiekko Poika henki on kannustava, iloinen ja sosiaalinen. Jokaisella on tärkeä rooli seurassamme.

Markku kirjoitti: Jono 1 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko, Jalkapallo, Salibandy, Futsal, Pesäpallo, Kaukalopallo ja Ballhockey
Oulu
Pojat
577

Joutsensillan Pallo Nimenhuuto.com

Budget Sport Joutsensillan henkilökunnasta ja sen harjoittelijoista alkunsa saanut höntsävuoro. Pienten salien kautta suurille areenoille. Reilu peli ja hauskanpito on pääasia.

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
23

SC Betoni Nimenhuuto.com

Sementtisintä salibandyä Oulun seudulta vuodesta 2024.

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
19

SysteemiSählarit Nimenhuuto.com

NSN Ruskon salibandykerho

Hiitola kirjoitti: Tänään kello 18 mahdollisuus pelata säbää Nallisportissa... halukkaat ilmoittautuminen vastaamalla tähän viestiin ennen klo 12 PHi (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
45

Tykit Nimenhuuto.com

Työmaan Tykit – hikeentymistä kaukalossa tyylikkäästi jo vuodesta 2010. Motto: "It's only advertising" Jääkiekon ja salibandyn erikoisseura, Oulu

Anssi kirjoitti: Kauden viimeiset pelit, ja päättäjäiset Mallassaunalla siihen perään. Ainakin yksi pelimanni tarvitaan vielä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy ja Jääkiekko
Oulu
Ei asetettu
21

Säbättäjät Nimenhuuto.com

Naisporukka sähläilee liikkumisen ilosta sunnuntaisin puolentoistatunnin ajan. Nauru raikaa ja hikipisarat lentelee :-)

Minna kirjoitti: Polvi oireilee, voi olla että jää välistä... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
16

hirvarit Nimenhuuto.com

Hirvisyöppöjen salibandytiimi

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu
Miehet
99

Nassukat Nimenhuuto.com

Liikunta- ja raittiusseura

Teemu kirjoitti: Jos töistä kerkee (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko, Kaukalopallo, Jalkapallo ja Salibandy
Oulu
Ei asetettu
37

Vapari salibandy Nimenhuuto.com

Pohde Vaparin salibandyjoukkueen sivut. Treenivuoro Nallisportissa: tiistaisin kello 16:30-17:30, kenttä 2 (syyskuun alusta toukokuun loppuun).

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu
Sekajoukkue
66

Dynamo Naiset Nimenhuuto.com

Oulun Dynamo Naisten edustusjoukkue We change the game!

Karoliina kirjoitti: Epävarma in (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Oulu
Naiset
28

SEPA Nimenhuuto.com

Siniset vs. valkoiset

Nani kirjoitti: Jos junnut ovat Simon kyydin varassa, voidaan varmaan sopia kyydistä? Ilmoittakaa jos tarvetta on, voin itse hyvin noutaa itä-Vantaa/Stadi suunnalta. Nani (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Järvenperän Koulu
Miehet
20