Salibändy Nurmo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmo ja lajina on salibändy. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo ja jalkapallo.

Katso lista koko maan salibändyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Nurmon Jymy 10-pojat Nimenhuuto.com

Nurmon Jymyn 2010-syntyneiden poikien salibandyjoukkue

sonja kirjoitti: Tänne voisi jo kommentteihin lisätä, mitä ylimääräistä juuri sinä voisit tehdä. Onko toimitsijapöytä vai kahvion pito? jaetaan vuoroja sen mukaan että ei koko päivää yksi ole kahviossa, siinä saa olla 2-3 kokoajan (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Nurmo
Pojat
19

Nurmon Jymy - tytöt 01-03 Nimenhuuto.com

Elokuu 2017 lähtien harjoitukset Qmax areenalla TIISTAISIN klo 19-20 ja 1.9.lähtien Nurmohallilla TORSTAISIN klo 17.30-19. Kaikki 01-03 -välillä syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan kokeilemaan. Joukkueessa on tilaa.

Johanna kirjoitti: Moi, Tytöillä olisi mahdollisuus tilata pitkähihainen harkkapaita. Sovitusalleja oli tänään kokeiltavana harkoissa ja tuodaan vielä tortain harkkoihin sovitettavaksi. Hinta n.30€ (cm-koot) ja 35€ (kirjainkoot). Selkään tulevan nimen voi päättää itse esim. Nimi ja pelinumero jos jollain olisi joku... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Nurmo
Tytöt
21

Jymy Salibandy 06 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Ehtii paikalle vasta klo 17. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Nurmo
Pojat
25