Saliband Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on saliband. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo, lentopallo, suunnistus, ringette ja golf.

Katso lista koko maan salibandjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rabbit FC Nimenhuuto.com

Rabbit FC... since 1996. Rabbit FC on salibandyjoukkue, jonka suurimpina tavoitteina on urheilullinen hauskanpito ajatuksella: "Voitto tulee hymyillen" ja tarjota keski-ikäistyville miehille pakopaikka arjen askareista. Kaudella 2023-24 Rabbit FC pelaa (yhä urheilullisesti syistä) V-divisioonassa, lohkossa 7.

Jaska kirjoitti: Kaks veskaa löytyy 😊 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
36

sipoonopet Nimenhuuto.com

Salibandyä Sipoossa jo vuodesta 2001.

Jarkko kirjoitti: Kiitokset peleistä! Aurinkoista kesää ja jatketaan taas pelejä elokuussa 😊 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
40

Pullero IBK Nimenhuuto.com

Paljon puhetta ja hitaita liikkeitä. Aluemestari 2022

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
3

Kova kondis Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moikka, Säbä on tauolla joten Ari, Miika, Tero ja Marko ovat menossa pelaamaan Padelia. Kokeillaan että jos käytäisiin ainakin toukokuussa tiistaisin klo 21 eli säbävuoron korvikkeena. Jos on muita kiinnostuneita, niin voi liittyä ryhmään. Peleissä lähdetään liikkeelle alkeistasolta eli matalalla... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo Södis
Miehet
20