Saliband Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on saliband. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, lentopallo, jääkiekko, salibandy, cheerleading, sähly, kaukalopallo, kilpacheerleading ja purjehdus.

Katso lista koko maan salibandjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sulzer-Liikunta Nimenhuuto.com

Sulzer henkilöstön liikuntaryhmät. Kaikki lajit. Yksi paikka ilmoittautua. Laita In jos olet tulossa mutta saat laittaa myös Out niihin lajeihin ja kertoihin mihin normaalisti olet menossa, jos et pääse.

Päivitetty 13 päivää sitten

Sulkapallo, Lentopallo, Salibandy, Suunnistus, Pesäpallo ja Kaukalopallo
Kotka
Sekajoukkue
81

SB Tuska Nimenhuuto.com

Ilo pelata - hyvässä seurassa! Etelä-Kymen paras naissalibandy joukkue monellakin eri mittarilla. :) Välillä on Tuskaisemapaa, mutta hyvä joukkuehenki auttaa eteenpäin! Hyvä TUSKA!

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Kotka
Naiset
24

Xsäbä Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Kotka
Ei asetettu
16

Jihaa Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Salibandy ja Saunominen
Kotka
Sekajoukkue
35

Oiltanking Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
51

SB KaLu Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Kotka
Miehet
24

Espoon pallotytöt 06 Nimenhuuto.com

Kotkan coolein bändi eli kaveriporukan harrastejoukkue: "Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta!" Harjoitukset ovat pääasiassa pelaamista, mutta silloin tällöin voi valmentajalle (Niko D) iskeä into vetää taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien joukkueen jäsenten iloksi. Tulokset testataan milloin missäkin liiton (virallisessa!) divarissa. Ai niin: rosterissa on tilaa, tervetuloa mukaan!

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
35

Andritzsähly Nimenhuuto.com

Andritzin henkilökunnan sählyvuoro Kotkassa torstaisin klo 20.15 - 21.15 Jylpyn salissa (Takojantie 1, 48220 Kotka) Pelikausi 31.8.2023 - 25.4.2024.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Kotka
Sekajoukkue
26