Saliband Hamina

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hamina ja lajina on saliband. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, lentopallo, jääkiekko, salibandy, yleisurheilu, saliband, höntzä, koripallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan salibandjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SBS Hamina 2 Nimenhuuto.com

SBS Haminan 5.Divari joukkue/muut höntsääjät

Ville kirjoitti: Ottelut ja harkat tauolla. Jatkamme kun tilanne muuttuu koronan ja terveysviranomaisten suositusten osalta. Vertaistukea tarjolla seuran whatsApp:ssa :D (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Hamina
Miehet
21

SBS Hamina Juniorit Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moi kaikille, Tulevaisuuden kuvioita selvitellään, tiedossa on että pelaajamäärät on vähäiset tällä kulmalla mutta tarkoitus olisi että kaikille löytyisi harjoittelu/pelipaikka jatkossakin. Olemme hieman keskustelleet KoRen 06-ikäisten ja meidän 07-08 pelaajien yhteisestä joukkueesta/pelaajaringi... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Hamina
Pojat
21

KSB Nimenhuuto.com

Kaakon Salibandy

Jussi kirjoitti: Moi! Koulujen liikuntasalit on suljettu aikuisryhmiltä ainakin 28.2. asti. Toivottavasti maaliskuussa jo pelataan. T. Jussi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Saliband
Hamina
Ei asetettu
28

Päämajan Pallo Säbä Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tervehdys, koska emme ole saaneet yhtenäkään sunnuntaina pelejä aikaiseksi, perun kaikki harjoitukset tältä vuodelta. Hyvää ja turvallista joulun odotusta kaikille. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Santahamina
Miehet
41