Saliband Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on saliband. Niitä löytyy yhteensä 60 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, padel ja sähly.

Katso lista koko maan salibandjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin klo 12-13. Osallistumismaksu 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan! Liittymislinkki: https://jypfc.nimenhuuto.com/public_join?pass=jypfcs%C3%A4hly

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

Pinja Nimenhuuto.com

Pinja on kansainvälinen ja nopeasti kasvava ohjelmistoyhtiö. Työllistämme 550 ammattilaista ja palvelemme asiakkaitamme yli 30 maassa. Mahdollistamme teollisen innovaation ja digitaalisen yhteiskunnan rakentamisen tarjoamalla asiakkaillemme esimerkiksi SaaS- ja BI-ratkaisut. Vapaa-ajalla pelaamme mm. salibandyä.

Arttu kirjoitti: Puoli viiteen asti töitä, joten mahd. muutama min myöhässä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet (keltainen), mutta joka vuorolle mahtuu lähes poikkeuksetta muita pelaajia (punainen). SK-kävijöiltä aina 5 € / kerta maksut n. puolen vuoden välein kootusti. Säännöt ilmoittautumiseen kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia (keltainen) niin sitä mukaan voi muut (punainen) ilmoittautua mukaan ja myös tiistaina klo 12.00 alkaen vapaasti kunnes pelaajamäärä 20+2

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
91

Jyskälän Säbispallo Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelata säbää rennosti oman kunnon ja tason mukaan.Aloittelijat rohkeasti mukaan. Mukaan pääsee toki "divari-jyrät" ja muut pitempään lajin kanssa olleet. Avoin sekaryhmä ikä + 15.Pelipaikka Buugilla ns."AMPPARIPESÄ" Kertamaksu max.6€ per kerta.Liittyminen ei maksa vain vuorolle tulo.Ryhmä aloittanut 11/2018. Maksu vuoron alussa minulle.Mieluiten tasaraha tai Mobilepay. Liittymisen jälkeen pääset laittaa tietojasi. Reilu peli/Fair play. Vuorolle mahtuu 20 pelaajaa + 2 maalivahtia per kerta ilmottautumisjärjestyksessä.Vuoro toteutuu jos 10 henkilöä osallistuu.Peruutus omasta tulosta pikainen ilmottaminen.Jäsen saa lisätä vierailijan aina tapahtumiin. Omat varusteet mukaan.Liittymisen salasana minulta sp:n kautta. Sp. marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
179

Buugin Salibandy O2 Nimenhuuto.com

Buugin Salibandy O2 Salibandy & Lounas 14€ Maksu Buugin kassalle (ilman lounasta maksu Ampparipesässä) Lounassalibandy Ti, To ja Pe Klo 11.00 - 12.00 Hinta 14€ lounaan kanssa. Ilman lounasta 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Sunnuntaisalibandy Huom! ajat vaihtelee la/su Sunnuntaina klo. 18-19,19-20 ja 20-21. Hinta: 5€/7€ (O2-jäsenet 5€) Maalivahdit ei maksua. Ikä 14+ Vuorolle mahtuu 2 maalivahtia + 20 pelaajaa Vakuutus 12€! https://salibandy.fi/fi/palvelut/pelaajalle/pelipassit-pelaajalle/ Vuorot löytyvät myClubista, johon pääsee liittymään osoitteessa https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/6725067. Lisätietoa: marko.hokkanen@o2-jkl.fi

Krista kirjoitti: Hei, Tämän ryhmän hallinnointi on siirtynyt myClubiin, jotta vuorolle jonottaminen helpottuisi. Ryhmään pääsee liittymään myClubin osoitteessa https://o2-jkl.myclub.fi/flow/events/6725067. myClubissa on tapahtumissa käytössä automaattinen jonotus eli jos vuoro on tullut täyteen, niin tapahtuma ja... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
519

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on Perustajajäsenillä, ”Tukipilareilla” (uusi nimike v. 2017 alkaen) sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (v. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. ”Tukipilareita” on kolme: Matti Ahonen (nro 1), Ilmari Pitkänen (nro 2) ja Sami Tiitto (nro 3). Hall of Fameen valittuja ei ole.

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Urheiluseura, joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joonas kirjoitti: Valkoinen: Friman-Panu-Friman Kolhonen-Olli Maukonen-Heidi-Ossi Kumara-Kulin Musta: Jere-Hyrrä-Sössö Katainen-Kukko Jaakko-Aarne-Perttu Lindberg-Jarno (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
194

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Toni kirjoitti: Vähä epävarma mut laitetaan in (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
52

Kokoelma JKL Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen salibandypuulaaki. Osallistumme miesten 5. divisioonaan Keski-Suomen alueen sarjassa kaudella 2023-24.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
17

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: Tarvittaessa maalilla. 2+10 in klo.13 mennessä, muuten out. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
65

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Pasi kirjoitti: Varamoke=Tähtinen tryout (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
50

TF II Nimenhuuto.com

Jyväskyläläinen harrasteurheilujoukkue, jonka tavoitteena ei ole voitto vaan ylivoimainen voitto!

Markus kirjoitti: Laitoinkin tuolla whatsapp ryhmässä viestiä muita porukoita vastaan peleistä niin olisiko kuinka monella innostusta, jos sellaista koittaisi saada aikaan? Itse koen ainakin, että olisi jees pelailla muitakin vastaan silloin tällöin tuolla porukalla vaikka tuo tiistaisin pelailukin on oikein jees ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
74

Typpee Nimenhuuto.com

Salibandy jkl

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
62

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi. Ilmoittatutumiset IN/OUT mielellään viimeistään pelipäivää edeltävänä päivänä.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
28

ikhtysjkl Nimenhuuto.com

Jyväskylän paras salibandyseura. Kaudella 2019-2020 pelataan sisä-suomen 3 divaria. Reeneissä ei liian tiukka meininki, tuuhan peleille! Yhteyshenkilö Simo Saarinen 0503723000 info@ikhtysjkl.net

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
21

SC Luppo Naiset Nimenhuuto.com

Lupon naiset

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
19

Kinaatin kikat Nimenhuuto.com

Kinaatti kikkailee.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
28

Kesset Nimenhuuto.com

Kesset Ry Erotuomareiden suljettu Nimenhuuto

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
31

UPM Sport Nimenhuuto.com

Työpaikkaliikuntaa hyvällä fiiliksellä. 4vs.4

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
38

jkltaksi Nimenhuuto.com

Extroja mahtuu sen mukaan, kun vakkaripelaajia on ulkona OUT-tilassa. Vuoromaksu 5 euroa. Ilmoitathan kaverisi in / out! Tervetuloa mukaan!

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
34