Saliband Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on saliband. Niitä löytyy yhteensä 275 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

M-Team Aikuissäbä Nimenhuuto.com

Tule sunnuntaihöntsälle kivassa porukassa! Ryhmä on sekaryhmä, jossa useimmilla on jonkin verran pelikokemusta, mutta mukaan mahtuu ja aina oppii ihan taitotasosta riippumatta. Pelivuoro on sunnuntaisin klo 19-20 kentällä 4. Pelivuoro peruuntuu 7-10 kertaa kaudessa kentällä pelattavan ottelutapahtuman johdosta. Pelit jatkuvat läpi vuoden - myös kesällä. Hinta: Jäsenmaksu 40€ (kerran vuodessa) + 80€ syksy/kevät Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta: https://m-team.myclub.fi/flow/events/7242280 Nähdään Rusan nelosella sunnuntaina!

Joukkue etsii pelaajia: AIKUISSÄBÄ SUNNUNTAISIN KLO 19-20 KENTÄLLÄ 4 Tule kokeilemaan sunnuntaihöntsä...

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Sekajoukkue
24

Tapma Nimenhuuto.com

Vuoden 1995 alussa perustetun S.C. Tappajamarsu ry:n (Tapma) tarkoituksena on jäsentensä salibandyharrastuksen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tapma on yli 20-vuotisen historiansa aikana pelannut lähes kaikilla Suomen Salibandyliiton naisten sarjatasoilla lukuunottamatta naisten salibandyliigaa ja nelosdivisioonaa. Kaudella 2022-2023 joukkue pelaa SSBL:n naisten III-divisioonassa. Sarjapelien lisäksi joukkue pelaa harjoitusotteluita ja mahdollisuuksien mukaan Arena Centerin kesä- ja talviliigaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tapma etsii pelaajia kaudelle 2022-2023. Pelaamme 3-divaria ja treenaamme ker...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki
Naiset
27

KeskiviikkoKlubi Nimenhuuto.com

KESKIVIIKKOKLUBIN PERINTEINEN SÄBÄVUORO RUSKEASUON ARENA CENTERISSÄ KE KLO 18.30 - 19.30 LÄPI VUODEN TAMMIKUUSTA JOULUKUUHUN. Syksystä 2015 lähtien olemme pelanneet myös PLAY-liigan Hupisarjaa Rusalla eli sarjapelit myös Arena Center Ruskeasuolla. TERVETULOA PELAAMAAN!! Uusia Pelaajia otetaan mukaan tarvittaessa. TÄLLÄ HETKELLÄ (päivitetty 03.11.2020) EI OTETA lainkaan uusia pelaajia. Meillä on juuri riittävän suuri reservi, joten tarvetta uusille ei tällä haavaa ole. ILMOITELKAA AJOISSA AIKEISTANNE! Kiitos. Ilkka Lehmustola ilefix74@gmail.com P. 040-742 6206 / ILE

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy, Saunominen ja Pikkujoulut
Helsinki, Ruskeasuo
Miehet
55

M-Team B White Nimenhuuto.com

M-Team B II on 99/98 ikäluokan kilpajoukkue. Kaudella 2016-2017 harjoittelemme tavoitteellisesti ja osallistumme sarjapelien lisäksi turnauksiin Suomessa ja kauempanakin. Hyvän pelin lisäksi rento ja mukava fiilis ovat ykköstavoitteita. Kilpakaudella 2016-2017 joukkuetta valmentavat Naisten II pelaaja Miia Määttä (valmentaja joukkueessa B-99) ja Marko Heinonen (valmentaja joukkueessa B-99).

Päivitetty yli 7 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki
Pojat
18

Puotinkylän Valtti Nimenhuuto.com

Puotinkylän Valtti - salibandyn miesten edustusjoukkue. Kakkosdivarissa vuodesta 2006 lähtien. Hyvällä meiningillä, ei turhan tosissaan mutta aina voitto mielessä tottakai. Pelipäivä on juhlapäivä. Joukkue harjoittelee valmentajan johdolla kauden aikana kahdesti viikossa, kesäisin keskimäärin pari kertaa viikossa erikseen sovitun ohjelman mukaisesti.

Päivitetty yli 8 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
24

HSY ReiluSäbä Nimenhuuto.com

HSY:n työntekijöiden sekasählyryhmä, joka pelaa torstaisin klo 16-17 Pasilan Urheiluhallissa. Käytössä on pieni laidallinen kenttä ja maalissa uskolliset pahviukot Matti ja Teppo. Mukaan tarvitset vain tavalliset sisäpelivarusteet pyyhkeineen ja juomapulloineen. Mailan saa tarvittaessa lainaan, joten kokeilu on helppoa. Pelikokemusta ei edellytetä – pelihuumoria kylläkin!

Rami kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua, ei ole enää montaa kertaa jäljellä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Sekajoukkue
32

Old Vikings Nimenhuuto.com

Old Vikings, tuo näyttävää ja laadukasta salibandyviihdettä suurelle yleisölle tarjoava uniikki Helsinkiläinen joukkue! Tästä joukkueesta ei puutu liikapelien määrää, sillä lähes jokainen on pelannut jo nyt liikaa! Puhumattakaan Suomen edustusjoukkueen pelien määrää, joten laatutakuu on sana joka kuvastaa hyvin tämän joukkueen pelien viihdyttämisarvoa! Tähän joukkueeseen päästäkseen tulee täyttää todella korkeat kriteerit ja niinpä joukueen permanentti onkin pysynyt hyvin samana vuodesta toiseen ja tätä voidaan pitää menestymisen takeena!

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Helsinki
Ei asetettu
47

Gintonico Nimenhuuto.com

Gintonicon missiona on pelata kaikki ne universumin salibandypelit, jotka muutoin jäisivät ikiajoiksi pelaamatta. Jokainen pelaajamme on allekirjoituksellaan vahvistanut joukkueen uskomatonta henkeä rakentavan lupauksen, jossa hän sitoutuu toimintaan periaatteella; kaverille ei syötetä. Gintonico on vastakohtaisuuksien joukkue, jossa reilun, terveen ja poikamaisen urheiluhengen mukaisesti kaikki pelaa, mutta mikään ei pelaa. Mottomme on: ”Me olemme täällä, koska se on siellä”.

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Helsinki
Sekajoukkue
62

Hesarin Höntsä Nimenhuuto.com

Tule Sanoma Superstarsin mukana pelaamaan salibandya keskiviikkoisin klo 17.30 -18.30 ja perjantaisin klo 8.00 - 9.00 Jaffa STATION Hakaniemeen (kenttä 4), Sörnäisten rantatie 6. Kaikille sanomalaisille avoimet treenivuorot ja joukkueeseen mahtuu mukaan myös uusia pelaajia. Powered by Sanomain kerho.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki
Ei asetettu
95

Bottan Säbääjät Nimenhuuto.com

Mosan huru-ukot eli noin keski-ikäisten ukkojen säbäjengi, jonka motto on "pilke silmäkulmassa reikäpallon perässä!" Treenit sunnuntai iltaisin klo 20-21 syyskuun alusta toukokuun loppuun Tapanilan urheilukeskuksen keilahallin takana olevassa liikuntasalissa. Jengiin kuuluu laidasta laitaa pelimiehiä, jotka ovat kulkeutuneet salille kavereiden tai naapureiden pyynnöstä. Osa porukasta on jo toisessa polvessa eli pojat antavat kyytiä faijoilleen!

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki / Tapanila
Miehet
17

SantaSähly Nimenhuuto.com

Tervehdys! UUDET PELAAJAT: EI toistaiseksi uusia pelaajia Ilmoittaudu joukkueeseen alhaalla olevan linkin kautta. ( "Mukaan tähän joukkueeseen" ja siitä kohta: täyttämällä omat tietosi ) Tarvitset ilmoittautumisvaiheessa sinulle tekstarilla tai sähköpostissa lähetettyä salasanaa. Jos salasana hukassa, ota yhteyttä Kimmoon 050-3587144 tai Ariin 040-5033887 !

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Kaakkois Helsinki
Ei asetettu
37

Woltti M40 Nimenhuuto.com

Nykyinen Valtin M40-joukkue laitettiin pystyyn kaudelle 2017-2018 pääasiassa ECD M-35 joukkueen ja edellisen kauden SBS Blues M40 joukkueen rungot yhdistäen. Joitain kovia pelimiehiä hankittiin vielä näiden ulkopuolelta vahvistamaan porukkaa entisestään. Otteluohjelma ja tulospalvelu kaudelle 2017-2018: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/seniorisarjat-m40-02/3159 Sisäinen pistepörssi 2017-2018: https://www.dropbox.com/s/the0bdc4vosjubo/ValttiM40_pistepörssi.png?raw=1

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Itä Helsinki
Miehet
26

Akun Sähly Nimenhuuto.com

Akussa pelattavien ma, ke ja pe sählyjen ilmoittautumisryhmä. Pelataan aina kun pelaajia on vähintään 6. Jos ilmoittautuneita on alle kuusi niin kannattaa varmistaa pelien järjestyminen sähköpostitse tai muuta kautta. On mahdollista perustaa lisää sählyvuoroja, jos on tilausta (esim. yksi kovempi tasoinen vuoro). Ota yhteyttä!

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Helsinki
Sekajoukkue
28

WC Hätäri Nimenhuuto.com

WC Hätärin kokoontumisajot. Ilmoittaudu viikkokisoihin täällä!

Mika kirjoitti: Pankkitili kuivana Terve! Laskin alkukaudesta maksajien määrän hiukan väärin (puutteellisten ilmoittautumisten vuoksi), minkä seurauksena nyt heinäkuun vuoromaksuun ei ole pankkitilillä riittävästi fyrkkaa. Siksipä joudumme valitettavasti korottamaan kausimaksua vielä 20 eurolla / lärvi. Joten py... (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Varusteista päätellen sähly, Sähly ja Salibandy
Helsinki
Miehet
16

Hammers Nimenhuuto.com

Helsinki Hammers Naiset

Ansku kirjoitti: Epävarma vähän (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Naiset
19
Salibandy
Helsinki
Miehet
29

SBS Botnia Nimenhuuto.com

SBS Botnian miesten joukkue pelaa kaudella 2021-2022 miesten 4. divisioonaa. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti pyrkien pelaamaan salibandya tosissaan, mutta ei vakavasti.

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
27

FC Elite Nimenhuuto.com

Elämää suurempaa sähläilyä ja potkupalloilua vuodesta 1990. https://www.facebook.com/pages/FC-Elite/277201483710

Joukkue etsii pelaajia: Sinä maalivahti, me tarvitsemme juuri sinua! FC-Elite etsii Salibandy maaliva...

Ville kirjoitti: kyl se on katottava hollannin peliä (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy, Sähly ja Jalkapallo
Helsinki, Pääkaupunkiseutu
Miehet
41

FBC Nimenhuuto.com

Salibandyjoukkue 3-divarissa PK-seudulla. Treenit kaksi kertaa viikossa jaetuilla vuoroilla muiden 3.div joukkueiden kanssa. Haetaan tulevalle kaudelle 2024-2025 maalivahtia sekä sentteriä. Ota yhteyttä pikimmiten sähköpostilla: jouni.jussila@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: ETSITÄÄN PELAAJIA! FBC Helsinki etsii riveihinsä muutamaa vahvistusta ensi ka...

Jouni kirjoitti: Tuun kokeilee kestääkö selkä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
71

ON7 Nimenhuuto.com

ON7:ssa pelataan yhteisellä taktiikalla ja pyritään aktiivisesti kehittämään joukkueen pelaamista ja yksilötaitoja. Pyrimme kaikessa tekemisessä yhdistämään hyvän hengen aktiiviseen salibandyntoimintaan. Lisätietoja: www.on7.fi

Joukkue etsii pelaajia: ON7 hakee kenttäpelaajaa tuomaan osaamista jo olemassa olevaan hyvään rosteri...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Helsinki
Miehet
1